Sergej Lavrov. © Kremlin.ru

Israël veroordeelt Sergej Lavrov scherp nadat de Russische minister van Buitenlandse Zaken had gezegd dat Adolf Hitler “van Joodse afkomst” was, en dat “de Joden zelf de grootste antisemieten zijn.”

Het was in een interview met Italiaanse media op zondag dat Sergei Lavrov gevraagd werd hoe Rusland kan beweren dat Oekraïne “gedenazificeerd” moet worden, terwijl president Volodymyr Zelensky een Jood is.

“Zelensky een Jood? Hitler had ook joodse voorouders… De Joden zelf zijn de grootste antisemieten,” antwoordde Lavrov, aldus Haaretz.com.

In het interview beschuldigt Lavrov ook de VS en Canada van het opleiden van “openlijk neonazistische” strijdkrachten, zoals het Azov-regiment, dat nu onder het Oekraïense Ministerie van Defensie valt. Aan de Canadese opleidingsinspanning waar hij op doelt, namen ook andere Westerse officieren deel.

Maar de verwijzing van Sergej Lavrov naar Hitler valt – zoals te verwachten was – niet in goede aarde in Israël.

“Ik neem de verklaring van de Russische minister van Buitenlandse Zaken zeer ernstig. Zijn woorden zijn onwaar en waar ze naar verwijzen is verkeerd. Het doel van dergelijke leugens is de Joden zelf de schuld te geven van de gruwelijkste misdaden in de geschiedenis, die tegen hen zijn begaan,” aldus de Israëlische premier Naftali Bennett.

Minister van Buitenlandse Zaken Yair Lapid noemt de opmerkingen van Lavrov “onvergeeflijk” en “schandalig”, meldt Reuters.com.

Israël heeft ook de ambassadeur van Rusland ontboden voor een “hard gesprek” over het incident, aldus Reuters.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

VIDEO: Als openingsscène uit Terminator 2 – Rusland lanceert tweede groot offensief in DonbassVolg Frontnieuws op Telegram

  Zowel de VS als Europa zijn schaamteloos in hun eigen val gelopen

Lees meer over:

Vorig artikel“Preventieve Nucleaire Oorlog”: Een Derde Wereldoorlog bedreigt de toekomst van de mensheid
Volgend artikelIJsland: Sinds invoering van COVID-19 vaccin aantal doodgeborenen en zuigelingensterfte verdubbeld
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

46 REACTIES

 1. Lavrov is geen kleine jongen natuurlijk en weet echt wel wat hij zegt. De heftige reacties geven aan dat hij heel dicht bij een zeer pijnlijke waarheid zit. Het is te hopen dat de komende tijd nog veel meer waarheden naar boven komen over wat er sinds de val van de muur aan vuiligheid in de Oekraïne heeft afgespeeld, onder toezicht van onze Amerikaanse vrienden.

  • Als je je onderzoek gedaan had dan was je dit bekend. Video op YT hoe hij al zijn joodse familieleden liet vermoorden toen dit een hot debate werd in Duitsland. Hij had het zeldzaam in EU Y chromosome. Wat betekent dat hij verwekt is door een sephardische semitische jood en niet door een Ashkenazi jood. H was ook omringd door joden, Joodse chauffeur, arts, joods leger etc. etc. Een van de promotiefotos van duitse soldaten was een jood. Het is voor een Jood verplicht te liegen tegen hun vijanden. Dus dit alles is hen bekend.

   • Bij de geschiedenislessen is ons verteld dat zijn oma joods was,….mag toch veronderstellen dat iedereen die naar school is geweest voordat het rare woordje “desinformatie” werd uigevonden dit in zijn/haar Algemene ontwikkeling heeft meegekregen.

 2. Waarom was het opperhoofd van de nazi-partij, iemand die een extreem anti-metselaar moest zijn, vrijmetselaarshanddrukken en gebaren? Het antwoord is simpel en duidelijk: omdat Hitler natuurlijk een metselaar was (en een jood). Hij was niet wat hij leek te zijn. Hij was in feite een jood die aan de macht werd gebracht om Joodse leiders toe te staan Israël te creëren en er gingen veel joden naartoe.

  https://2.bp.blogspot.com/-ZDeAOvMl9_8/UcrFfwb2KWI/AAAAAAAAACc/tnDcmkGiKqk/s320/hitler_masonic_sign_1935_Knirr.jpg

  Een ander schilderij gemaakt door Heinrich Knirr toont een ander soort vrijmetselaarsbord.

  Deze keer is het een leeuwenpoot (linkerhand). Als de vingers een hoek van 90 ° met de vuist maakten, zou je kunnen zeggen dat het niets betekent. Maar hier maken de vingers een hoek tussen de 30 en 45 graden met de hand. Het is een heel onnatuurlijke positie. Het is dus duidelijk het maçonnieke teken van een leeuwenpoot.

  ik heb heel veel foto’s van Hitler die vrijmetselaars handen geeft !

  in Nederland barst het van de vrijmetselaars ,DUS WE WORDEN DOOR NAZIS’OMRINGT ,MENSEN STEMMEN DUS OP NAZI’S

 3. Zover als ik weet waren de kapo’s (kamp bewakers) ook Joden die overijverig waren. (natuurlijk ook uit zelfbehoud)
  Het is natuurlijk waar dat ieder ras goede en slechte mensen hebben.
  Zelensky is een coke snuivende acteur die door die Nazi bende als president is neergezet.
  Het is net als in WW11, het is een hele kliek nazi’s en Zelensky is het gezicht ervan.
  Immers met de acteur talenten weet hij de westerse (slapende) pers prima te bespelen.

  • Joods is geen ras. Er zijn Semieten. de Palestijnen, Arabieren bijv. Palestijnen ws de Joden die nooit het gebied verlaten hebben. Shlomo Sand. Er was geen Joodse Diaspora. Ook geen Exodus uit Egypte. Ashkenazi joden zijn voor het merendeel bekeerde Joden die afstammen van Lokale bevolkingen. Artikel Trouw. Vrij Metselaars zijn in zijn geheel overgenomen door diezelfde selecte groep. Overigens mochten Joodse vluchtelingen die mogelijk van de staat afhankelijk zouden worden niet emigreren naar Palestina. De selecte groep heeft niets goeds met hen voor. Gebruikt om geschiedenis te falsificeren en de mensheid te manipuleren. Nazism werd gesticht in de USA In Duitsland bestonden ze niet Nationaal Socialisten die als koosnaam Nazi kregen. Wie zal dat georkestreerd hebben??

   • Hallo Gertrude , U brengt mij helemaal in de war als u gelijk heeft , waarom al de verwikkelingen , om te bereiken wat , dacht dat het meerdere namen inhield dan een familienaam ?

 4. Lavrov is niet gek ; hij zegt hier wie dit hele occulte ritueel [de oorlog] heeft georganiseerd. Hij gebruikt alleen de verkeerde term : hij had beter ‘Esau’ kunnen zeggen (maar dat begrijpt niemand meer tegenwoordig) of met andere woorden ‘de cabal’- maar dan zou hij tevéel zeggen.
  Nadat het eden paradijs viel – in de andere werkelijkheid – ontstond een type “corrupte ziel-uit-adam” en werd de Cain-Esau bloedlijn op aarde. Het oude egypte behoorde ook tot deze : in de kilometers hieroglyphen beschrijven ze juichend hoe eden viel, en hoe hún “paradijs” floreert door te vampieren op het nu desolate eden – hun paradijs is wat wij kennen als ‘Mystery-Babylon’ (hieroglyph ÁN) ten oosten van deze aarde ;
  en het gevallen eden paradijs noemen ze “the cemetary below” (’ten zuiden van hen’) en gepersonificeerd als de slang ÂPEP ; en ze houden hun kandidaten steeds voor “de (echte-) adam-ziel. mag. deze dingen. niet. weten” :
  want wanneer dat gebeurt gaat God ingrijpen en begint Openbaring –
  lees : dan vergaat deze aarde en wordt het eden paradijs hersteld.
  De egyptenaren hadden een hekel aan semieten – maar lees : aan oud-Ishral (niet: ‘Joden’) omdat de laatsten échte adam-zielen waren , en dus gevaarlijk ; er is een mural van Tutankhamen als een luipaard die semieten vertrapt. Door omstandigheden kwam oud-Ishral in egypte terecht – in een egyptische tombe is een afbeelding van Josef gevonden + tekst die zijn familie begroet ; en de 10 plagen gingen over het ‘geboorterecht’ : de glyph AMS of MES is ‘geboorte-scepter’ en slaat op het feit dat de (egyptische-) corrupte-type-ziel heerste over de échte adam-zielen (ook wel ‘Jacob’ genoemd), de laatsten gevangen houdend op deze planeet [die immers niet door God is gemaakt] zodat hún paradijs voor altijd zou bestaan.
  Het is deze corrupte bloedlijn die door de hele geschiedenis Jacob heeft gecontroleerd en tegen hem gevochten heeft ; alle oorlogen in het Westen zijn om deze reden gebeurd , inclusief de gifprik van zonet en nu weer die verzonnen ‘oorlog’ , met als doel om de echte adam-zielen op te sluiten in dit lichaam – dat niet door God is gemaakt – om het voortbestaan van hún paradijs te waarborgen.

  • BS. Er waren nooit Israelieten als slaven in Egypte. Exodus uit Egypte is nooit gebeurd. Esay vermoordde Koning Nimrod en stal zijn mantel die onzichtbaar maakte. Ik las al eerder dat de Rothschilds van die lijn af zouden stammen. Een andere theorie echter heeft het over een pure bloedlijn van buitenaardse oorsprong. Jacob vocht met Israel en stal haar of zijn identiteit of wel genetisch materiaal en creeerde daar een bloedlijn mee. Israel een van de Elohim vaak voorgesteld als mannelijk. Maar in oude prenten kan zij net zo goed vrouwelijk zijn. Isra is namelijk een Meisjesnaam in het Midden Oosten. De RK kerk veranderde alle namen van godinnen in mannelijke varianten. Elohim = Tuatha Dé = Elven/Sidhe.

 5. De bolsjewisten die de macht grepen na de Russische Revolutie waren joden en richtten slachtpartijen, executies en martelingen aan onder de etnische Russische bevolking, miljoenen slachtoffers tot en met Stalin! Lavrov heeft gelijk en wat Hitler betreft ook: familie van de Rothschilds.

  • Holodomor info geeft interessante quotes van Lenin, Trotzky etc. Juri Lina interessante video. Er is ook een theorie dat hij in een occult ritueel in de UK gecreeerd is. Andere Rothschild dus. mijn kamp heeft hij niet geschreven. Wel een eerder boek geschreven.

   • Henry Makow heeft een interessant bericht van de zus van Adolf waar Adolf heeft gelogeerd in Londen waarin zij beschrijft dat hij met boekjes van het Tavistock Instituut rondliep bij haar in huis.

 6. Netanyahu die zegt dat Hitler de Joden niet wilde vernietigen: https://www.youtube.com/watch?v=f9HmkRYlVZw
  Het is één groot spel van mensen met macht die ten kosten van alles nóg meer macht willen hebben. Diezelfde mensen die na de II W. oorlog zeiden dat we dit nooit mochten vergeten om nooit meer in deze situatie terecht te komen, die mensen zijn nu ook weer de oorloghitsers.

  • Hitler en zijn Transfer Agreement met de Joden in Palestina. Zij maakten door betalingen het economisch floreren van Duitsland mogelijk. het doel een eigen staat. Eerst in Madagaskar het plan, wat later Palestina werd. Waar al voor 1948 oorlogsmisdaden gepleegd zijn.

  • Die lui zijn zwaar neurotisch en zuur als azijn. Ze kunnen niet gelukkig zijn en vredig leven zonder dat ze constant moeten domineren, macht hebben, geld vergaren en mensen bedriegen en vuurtjes stoken om die doelen te bereiken. Het is een ziekelijk gestoorde mentaliteit die wel aan een foute balans in de neurotransmitters zal liggen. Maar evengoed, we moeten van die lui af. Genetisch uitschakelen zou het beste zijn geweest, maar daar is het nu te laat voor. Hoe pakken we die lui aan?

   • Besneden mannen met daardoor beschadigde neurotransmitters. Besnijdenis bij mannen heeft een bedoeling: ook Joodse vrouwen zijn seksueel gefrustreerd door die besneden en getraumatiseerde mannen.

 7. Lavrov, mijn nieuwe held! 😛
  Of Walt Disney, eh ik bedoel Adolf Hitler joods was heb ik al veel vaker gehoord maar wat sowieso in zijn geval en in ALLE andere gevallen een zekerheid is, is dat zijn leger door Joodse/ Zionistische bankiers gefinancierd was. Ook hebben de Chemische bedrijven destijds een grote rol gespeeld in het starten van de 2e Wereldoorlog en hebben de Engelsen veel van hun materieel gedoneerd (zogenaamd ” achtergelaten”) aan de Duitsers. De opdracht van de engels-duitse bankiers aan Hitler was het vormen van de Europese Federatie als machtsblok tegen het Russische machtsblok. De Engelsen en Amerikanen waren en zijn nog steeds als de dood voor de combinatie van Duitse intelligentie en vernuft met de Russische grondstoffen en mankracht.

  Check eens op google afbeeldingen naar het nieuwe hoofdkantoor van de NAVO, dat is in de vorm van 4 S-en oftewel ” Sedes Sacrorum Schutz Staffel”..de voorloper van de Duitse SS, zeg maar. Wij in het Westen denken dat de Nazi’s hebben verloren, maar dat is ons puur wijs gemaakt door geschiedsvervalsing in onze geschiedenisboekjes. Wij leven al 80 jaar als bezet land, alles onder aanvoering van de Britse Kroon.

 8. Israël heeft wel een hele grote broek aangemeten gekregen van de VS sinds 1948.
  En de Israëlische overheid is gekozen, net als alle andere westerse regeringen, op hun onbenul en door de WEF.
  Deze overheden beseffen geen van allen dat zij, zonder uitzondering, een willig instrument van de Ware Macht (grootaandeelhouders van de Wallstreet Banken/Multinationals) zijn (Rockefellers/Rothchilds)…

  De zo bejubelde Mossad begint haar schapenvachtje te verliezen. De vacht wordt zelfs helemaal kaalgeschoren. En onder dat schapenvachtje zit een hele smerige terroristenbende, waarbij vergeleken de muhajedeen, al-qiada, Isis en noem ze maar op… hele brave jongetjes zijn.
  Oh wacht even…. De CIA en de Mossad heeft die “hele brave jongetjes” sinds 1979 bewapend, getraind en van een riant salaris voorzien en “die hele brave jongetjes” leven tot op heden onder hun bescherming.

  Wie de Oekraïne nazi’s heeft getraind, bewapend en gefinancierd, zijn dezelfde leermeesters…. Alleen de bescherming lukt niet zo…

  En voor de CIA en de Mossad; “Wie geschoren wordt moet stilzitten”.
  https://colonelcassad-livejournal-com.translate.goog/7588577.html?_x_tr_sl=ru&_x_tr_tl=nl&_x_tr_hl=nl%3Fsl%3Dauto
  En voor die smerige einsatzgrupen-nazi’s in Odessa, die in 2014 zo stonden te juichen toen ze flessen met brandbare vloeistof en fosforbommen door de ramen gooiden van het huis van vakbonden, en er zovelen mensen levend verbranden…., alle betrokkenen zijn gearchiveerd… de rest van je leven over je schouder kijken…
  Zou de CIA en de Mossad al een “operatie paperclip” aan het organiseren zijn”
  https://katehon-com.translate.goog/ru/article/8-let-odesskoy-tragedii?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=nl&_x_tr_hl=nl?sl%3Dauto

  • Wat ik heb begrepen dat er los van Mossad, CIA, MI5, MI6, Unit 8200, NSA etcetera nog een hele andere geheime club is die de Illusie-oorlogsvoering al weet ik hoe lang leidt. Dat is de club van de nog steeds bestaande Britse East India Company ofwel het geheime bankenkartel van Wall-Street, City of London, BIS en Rothchild.

   Hier wordt er wekelijks veel, soms wat in herhaling, over uit de doeken gedaan: Brendon O’ Connell (misschien wel bij je bekend?) : https://youtu.be/SKsKO-mP_F4

  • Kijk! Dat is klare taal! Daar hebben we dus mee te maken.

   De rest van de verhalen over bloedlijnen, adrenochroom, bunkers, cabal, jesus komt, etc etc is niet boeiend. Wel waar Lord of Hosts het over heeft. Met die smerige terroristen bende zitten we opgescheept, al jaren, maar niemand durfde er tegen in te gaan. Een vriend van me vertelde over een overloper van de mossad, die er uit wilde. Die man had zich in de bergen in de USA moeten verschansen, in een huis dat in de rotswand was ingebouwd, helemaal bedekt met bladgroen, om niet gevonden te kunnen worden door die moordlustige club. Kun je nagaan.

 9. Pfizer de dood van Israël… Bevestigd al het voorgaande hier geschreven!!!! Poetin… Lavrov…Helden…en de hele Russische bevolking.. De rest vd Wereld is nu ook wakker…en hoopt op RUSSIA..🇷🇺🇧🇾🇸🇮🇸🇰🇨🇳♥️

 10. Al die apocryphe verhalen met hun wonderbaarlijke en bovennatuurlijke gebeurtenissen zijn zeker interessant, maar in het hier en nu zie ik dat soort mythische zaken niet gebeuren. Wel zie ik een enorme verslaving aan geld en macht, voornamelijk gedreven door een kleine groep die zich overal heeft ingeworteld en de bully uithangt. De VS is hun kanonnenvoer. We weten nu zo onderhand wel wie die lui zijn (eigenlijk al heel lang, maar steeds meer mensen beginnen dit nu ook te zien), maar de vraag is, wat doen we er aan om ze te snoeren? Hoe krijgen we die gedrochten nu nog uit de samenleving? Dmv een kernbom? Dan zijn we er zeker van af.

 11. “Project paperclip” is een verwijzing naar dit:

  Operation Paperclip was the codename under which the US intelligence and military services extricated scientists from Germany, during and after the final stages of World War II. The project was originally called Operation Overcast, and is sometimes also known as Project Paperclip.

  https://www.youtube.com/watch?v=mPxGA11hcMU

  • Vergeet niet dat de nazi-ideologie, incl. de hitler-groet en de nazi-symbolen, door de VS/VK georganiseerd is.
   Duitsland was, en is nog steeds, sinds het verliezen van WWI, een vazalstaat van de VS.
   Heel nazi-Duitsland was een instrument van – en volledig georganiseerd door – de VS/VK.

   Doet me denken aan het filmpje (YouTube) van de Britse koninklijke familie die een hitler-groet maakte en er zoveel plezier om hadden, in de jaren 30…
   De uitleg hieromtrent is heel anders dan wat er werkelijk gebeurde.
   Deze familie wist precies wat er speelde in de wereld en waarom nazi-Duitsland georganiseerd werd, en door wie….
   Dat “zoveel plezier” was niets meer dan een minachting voor het Europese volk dat zo gemakkelijk te manipuleren was. Middels de pro-hitler doctrine omarmde bijna het hele westen nazi_Duitsand… en ook de Hitler-groet werd in alle westerse landen omarmd.

   Het volk werd uitgelachen door deze koninklijke parasieten…
   https://versia-ru.translate.goog/kak-london-i-vashington-sozdali-tretij-rejx?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=nl&_x_tr_hl=nl?sl%3Dauto

 12. Beste mensen
  Als de Ego heel hoog door de toren blaast

  Ieder mens wordt geboren onder een Paraplu
  Er worden dagelijks nieuwe soorten en maten van paraplu’s erbij verzonnen en gemaakt
  Daarmee worden de mensen geen Paraplu’s

  Mensen blijven altijd Mensen

  Het Domste , Gemeenste en Slechtste Dier op Moeder Aarde

  Ego verbeelding Intelligent
  Mafkezen
  Vooral die welken verbeelden
  De lakens uit te kunnen en te mogen delen

  Mensen horen om elkander te geven
  Niet van elkander te bestelen
  Liegen Bedriegen Bestelen Bedonderen Belazeren Roven Moorden
  Dit zijn de Taken van de Negatieve zijde in de Domme Mens bekend als de
  Duivel = Blanke helft genaamd Demon
  Dus dan vertegenwoordigt zo een belichaming Half Mens Half Duivel

  Men hoort daar inzicht van te krijgen
  Vervolgens
  Naar gelang de inzichten te handelen
  Weest dus op Uw hoede

  Tegenwoordig zijn de wezens die hoofdzakelijk regeren en eruit zien als mensen
  In werkelijkheid Geen Mensen
  Maar Hyena’s , Wolven , Raven , Buidel Ratten , Muskus Ratten , Huis Ratten en meer van de dieren die het Negatieve uitbeelden vertegenwoordigen
  Die voelen zich nu Oppermachtig
  Weten niet dat ze met èèn vinger knip van hun troon kunnen worden verwijderd
  Die zijn doorgedraaid in hun machtspositie

  Dank U

 13. nee hoor, hij zei dat Hitler joods bloed had. Dat kan, en dat zegt niets.
  Soros is een volbloed jood…..
  Zelensky is ook een volbloed jood–en nazi….

  • Beste Mensen

   Als men bloed heeft verloren bij een ongeval
   En er dient bloed te worden bij gevuld
   Dan gaat men niet eerst vragen uit welk lichaam Zwart Geel Wit Bruin Rood het in te spuiten bloed komt en wat voor een doolhof die gene ten tijde van donatie in bivakkeerde

   Tegenwoordig spuit men ook met Apen bloed Varkens bloed Konijnen bloed Koeien bloed dezen waarvan in kennis dat het al word gedaan wie weet van welke Wezens meer

   Het gaat om de Gedachtegang en denkwijze van dat Wezen die word ingespoten
   Dat maakt die gene gezond of zieker tot de dood erop volgt

   Bloed is gewoon Bloed
   Men neme het met pure overgave in 100 % zuivere Liefde en men geneest

   Ja … Ook weerloze Wezens haters die genezen als die zichzelf even open stellen

   Dank U

 14. Gertrude, bedankt voor alle informatie die ons meegeeft. Hoop dat er mensen hier iig wat van opsteken. Mensen, geschiedenis is nu heel belangrijk om te begrijpen.

 15. Jodendom is een religie, de mensen die de religie uitoefenen zijn Joden.
  Christendom is een religie, de mensen die deze religie uitoefenen zijn Christenen
  Islam is een religie, de mensen die deze religie uitoefenen zijn Moslims
  Hindoe is een religie, de mensen die deze religie beoefenen zijn Hindoestanen
  Noem maar op

  • Beste Mensen

   Hindu
   Het woord bestaat uit twee woorden Hin & Du betekens :
   Hin staat voor Himsa = Geweld
   &
   Du staat voor Se Dūr = Verweg ervan

   Het woord Hindusthaan bestaat uit drie woorden
   Dat zijn de eerste twee opgesomden en een derde Sthaan
   Dat betekend : Leef territory Plaats

   Kortom
   Mensen die 100% Geweldloos Met overgave Liefde schenkend proberen te leven
   Die worden afgezonderd door de rest
   En
   De Rest is heel groot bijna tweederde van èèn belichaming Nu
   Gekeken vanuit èèn mens naar zichzelf
   Is een beetje ingewikkeld om te begrijpen
   Hier zat schrijver vroeger ook mee in de knoei
   Alles groeit met de tijd
   Het kan een van de twee kanten opgroeien
   Naar het Universele de Zon toe of de Doolhofjes labyrintjes dus van de Zon af
   Zelf uitvinden waar men naartoe groeit
   Hemelhell Hokjes Labyrintjes of naar het Niets de Leegte toe bekend als het Allohmtegenwoordige Universele
   Dit laatste kan helaas alleen maar via 100% overgave in Liefde tot Alles
   Ja echt Alles

   Dat laatste beeld uit Hindu via Hindusthaan

   Dank U

  • Beste Mensen

   Sorry
   Het Allohmtegenwoordige kan niemand in een klein hokje proppen alhoewel die Dat daar ook al aanwezig is
   Hindu is de Menselijke Levensleer in overvloeiende 100 % Puur Zuivere Liefde
   In vreugde levende Barmhartigheid Mededogen bijbrengende
   Dus Geen afbakening
   Welk waarmee word aangeduid een doolhof Labyrint zoals de voorgenoemde Barbaren
   Welken met wapen gekletter onderdrukking en met valsheden in geschriften worden gerechtvaardigd gestaafd
   Gebrain washed opgelegd
   Hindu heeft niks met wat voor geweld van doen
   Er word ook gezegd :
   Ahimsa Paramo Dharma
   Alleen Langs de weg van 100 % Overgave in Pure Liefde kan men verlichting bereiken
   Met andere woorden :
   Weder Geboren worden in hetzelfde belichaming
   Dat wat door de heer Jezus ook was bereikt
   Daarom zei Hij ook toen hij werd vast gespijkerd
   Vergeeft hun ze weten niet wat ze doen
   Tegen wie werd dat gezegd ?
   Tegen Europeanen beste Mensen
   De verbeelders dat die alles al weten en kennen met kwakzalverij via valsheden in geschriften

   Dank U

   • Aanvulling
    Heel spijtig om te vermelden
    Hoofdzakelijk Witte mensen
    Dus wij Europeanen staan hiermee op Nummer 1
    We zijn de Kampi-oenen
    De grootste verbeelders Fantasten op dat gebied
    Dus De grootste Egoïsten

    Dank U

 16. Besneden mannen met daardoor beschadigde neurotransmitters. Besnijdenis bij mannen heeft een bedoeling: ook Joodse vrouwen zijn seksueel gefrustreerd door die besneden en getraumatiseerde mannen.

  • Beste Mensen

   Accepteren Hoef niet mag wel
   Het Allohmtegenwoordige heeft alles geschapen
   Dus ook de verdwalingen en verbeeldingen
   En zoals ook in dat walgelijke valsheden in geschriften boek is over gecopieerd
   En zie Hij/Zij ging uitrusten en bekeek zijn geschapen producten en zei het is goed zoals het is geschapen
   Hij/Zij maakte een
   1 . Alien en een
   2 . Geheten De doorzichtige Het Blanke of Ego ik=symbolisch het gespleten Tong waarbij de ene helft God de Zoete gedeelte en de andere helft Duivel het Zure gedeelte uitbeeld die liet Hij/Zij door het Atmosfeer Rond zwerven
   Dezen hebben zich genesteld enig en alleenig op de Tongen en op het Brein van sommige wezens uitziende een Mens

   Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in