The Presidential Office of Ukraine / Wikimedia (CC BY 4.0 DEED)

Hoewel het lot van het Russische avontuur van Napoleon’s La Grande Armée beroemd is afgebeeld op de grafiek van Minard, ligt de sleutel tot hun vernietiging in de bijna roekeloze dapperheid van Wittgenstein’s leger tegen superieure Franse troepen bij Sint-Petersburg, in combinatie met de uitvoering van Barclay de Tolly’s strategie van militaire misleiding uit 1810. We zien diezelfde Russische maskirovka-combinatie vandaag de dag dezelfde resultaten behalen in Oekraïne, waar de Wagner Group en de Tsjetsjenen net zo woest vochten als het leger van Wittgenstein en hun vijanden plichtsgetrouw in de vleesmolenvallen trapten die het Russische opperbevel voor hen had uitgezet op hun weg naar de Krim. De Russen hebben Oekraïne’s beste klap opgevangen en nu is het hun beurt om een hamerslag uit te delen, schrijft Declan Hayes.

Grafiek van Minard – Klik voor groot

Dat is in de echte wereld, de volwassen wereld. In de virtuele wereld kunt u clownsprins Zelensky hier zien tieren dat hij en zijn trawanten nog miljarden dollars van de NAVO moeten krijgen om Poetin ten val te brengen, die, zo verzekerde Zelensky ons terwijl de bedrieglijke toko van de Wagner Group zich in Rostov aan de Don afspeelde, in een of andere schuilkelder weggekropen was, te bang om het daglicht onder ogen te zien en te bang voor het lot dat hem wachtte in de handen van de Prester Johns van de Wagner Group.

Afgezien van het feit dat Zelensky loog dat Oekraïens en niet Russisch zijn moedertaal was, was het interview bizar, zelfs voor Zelensky’s surrealistische normen. Net als bij al zijn vorige interviews werd er gebruik gemaakt van een groen scherm, wat betekent dat het Zelensky was die zich in een bunker verschanste, wat precies de plek is waar overgroeide kinderen zoals hij thuishoren als volwassenen het tegen elkaar opnemen.

De gezichtsuitdrukkingen van Zelensky deden alleen nog maar meer afbreuk aan zijn boodschap, omdat ze duidelijk die waren van een hatelijk klein kind dat groot praatte, een niet onbelangrijk punt waar we op terug zullen komen als we het hebben over zijn deadline in Vilnius en de gebroeders Klitschko die, gezien hun vroegere boksexpertise, oneindig veel praktischer mannen moeten zijn dan de benevelde Zelensky en zijn kinderachtige dromen over een mars naar Moskou.

Napoleon wist, in tegenstelling tot wat algemeen werd aangenomen, dat hoe verder hij Rusland in trok, hoe kleiner zijn kans op de overwinning zou zijn. Maar dat wist ook de doorgewinterde Russische militaire strateeg prins Michael Barclay de Tolly, die er volgens maskirovka, de Russische doctrine van militaire misleiding, niet alleen in slaagde Napoleon te misleiden om naar Moskou op te rukken, maar die al eerder, in 1810, een plan van die strekking bij tsaar Alexander had ingediend “Over de bescherming van Ruslands westelijke grenzen”, waarin hij ervoor pleitte om een beslissende veldslag te vermijden, maar in plaats daarvan La Grande Armée naar de eindeloze landmassa van Rusland te lokken om de Fransen vervolgens leeg te laten bloeden door de inzet van kleine militaire formaties, guerrillaoorlog en massa’s schuimbekkende boeren die naar Frans bloed snakten. De grafiek van Minard heeft tot in de eeuwigheid uitgebeeld hoe succesvol maskirovka, de Russische doctrine van militaire misleiding, was tegen de grote Napoleon.

  Eerste Duitse Leopard 2A4 tank vernietigd door Oekrainse soldaten

Hoewel Zjoekov en veel andere topgeneraals van het Rode Leger wisten dat Barbarossa onvermijdelijk was, waren ze allemaal verbijsterd door het plotselinge karakter en de ongekende massa’s soldaten die tegen hen werden ingezet in wat de grootste invasiemacht in de militaire geschiedenis was. Maar gezien de enorme omvang van Barbarossa, die alleen een deurstopper als Sholochov’s And Quiet Flows The Don recht kon doen, was het absoluut onvermijdelijk dat logistiek en inlichtingen, samen met Sovjet gruis en Russisch bedrog, Barbarossa zouden vernietigen, waarbij de gecombineerde legers van Duitsland, Roemenië, Finland, Italië, Hongarije, Spanje en Slowakije betrokken waren, terwijl Frankrijk, de Benelux-landen, Zweden en Noorwegen aanzienlijke vrijwillige contingenten leverden.

Napoleons Russische campagne staat ook bekend als het Leger van de Twintig Naties, omdat Polen, Italië, Napels, de Rijnbond, Zwitserland, Spanje, Oostenrijk, Pruisen en Denemarken allemaal troepen stuurden. En, net als Hitler en zijn Finnen in recentere tijden, werden ze allemaal ruim verslagen.

Hoewel Zjoekov en zijn makkers dit alles waarschijnlijk al in hun berekeningen hadden opgenomen lang voordat de vijandelijkheden daadwerkelijk begonnen, zullen Poetin, Surovikin, Gerasimov, Poetin, Shoigu en Loekasjenko alle lessen uit deze hoofdstukken in de Russische geschiedenis wel kennen, en ongetwijfeld worden de lessen die in deze campagnes zijn geleerd, onderwezen in de Maskirovka 101-klassen van de Russische militaire academies. Wat betreft de beschuldigingen van de Wagners over vriendjespolitiek, Surovikin’s Syrische ervaringen maken hem niet vreemd aan logistiek vriendjespolitiek, waar de Tiger Forces van Suheil al-Hassan en de 4e Pantserdivisie van Maher Assad de best uitgeruste strijdkrachten van Syrië zijn en als zodanig vaak belast worden met de zwaarste gevechten tegen de proxies van de NAVO. Surovikin’s Syrische ervaringen zouden hem niet alleen vertrouwd maken met de uitdagingen om groepen als Wagner en hun Arabische tegenhangers onder één commando te laten werken, maar hij heeft Poetin, Gerasimov, Poetin, Shoigu en Loekasjenko ook helemaal op de hoogte gebracht van dit alles. Net zoals Napoleon en Barbarossa zijn meegenomen in de Russische berekeningen, zijn Syrië en honderd andere campagnes dat ook, nu Rusland en Wit-Rusland opnieuw te maken krijgen met een leger van twintig naties, in de vorm van Amerika’s NAVO-satrapies, op hun westelijke flanken.

  US-Generaal Stephen Twitty: "AFU verliezen kunnen oplopen tot 200.000 soldaten"

En net als bij het leger van twintig naties van Napoleon en het leger van zeven of zo naties van Barbarossa, zal het Russische opperbevel een uitstekend idee hebben van wie de hoofdrolspelers zijn, wie van hen misleid kan worden, wie ontmand kan worden en wie geen genade kan worden getoond.

Pornoacteur Zelensky is geen revolverheld. Hij is een hebzuchtige schande, wiens houdbaarheidsdatum al lang verstreken is omdat hij geen nuttig doel dient. Hoewel de gebroeders Klitschko, gezien hun vroegere boksprestaties, fotogeniekere vervangers zouden zijn, zijn ze niet van Surovikin’s klasse; militair gezien zou hij hen als ontbijt eten. Simpel gezegd zijn de beste soldaten van Oekraïne dood of ontmanteld, permanent onbekwaam, met andere woorden, en ze hebben geen politici of diplomaten die deze naam waardig zijn. De Oekraïense strijdkrachten zijn een uitgeput leger dat moedwillig is opgeofferd voor de hebzucht van Zelensky en zijn NAVO-medestanders. Vroeg of laat zullen de overgeblevenen hun verstand laten spreken en brood gaan breken met Rusland.

Vervolgens hebben we de vrouwelijke dictators van puistige naties als Moldavië, Denemarken en Estland. Hoewel Estland een betrekkelijk irrelevant land is, is Kaja Kallas, de premier van Estland, verreweg de meest oorlogszuchtige Russofoob van de NAVO geweest, iets wat je gemakkelijk kunt zijn als jij en je land totaal irrelevant zijn voor de hele militaire planning. De Deense premier, Mette Frederiksen, heeft ook haar mond opengetrokken in de hoop dat zij de Noorse Quisling Jens Stoltenberg kan vervangen als de NAVO-frontman van Uncle Sam. Ze kan beter met de Lego-bouwpakketten van haar land blijven spelen.

Verderop in de totempaal van de NAVO was de Britse Ben Wallace geschokt dat hij door het veto van Amerika niet in aanmerking kwam voor de bestbetaalde NAVO-baan, en de Franse dictator Macron rent heen en weer om binnenlandse onrust te voorkomen en Rusland te laten denken dat Frankrijk, dat het Minsk-akkoord heeft verraden en de Azov-nazi’s bewapent, op de een of andere manier relevant is voor de toekomst van Rusland en China.

Dat is het niet en dat is Perfidious Albion ook niet, wiens James Bond/Austin Powers/Sidney Reilly pootafdrukken allemaal te zien zijn in de toko van de Wagner Group. Er is, in Engeland’s Green And Pleasant Land, een groep op openbare scholen opgeleide prutsers, die denken dat ze Reilly, Ace Of Spies kunnen spelen, hetzij in MI5’s BBC of in een andere frontgroep zonder gevolgen. Rusland zou, zelfs in dit late stadium, aan al deze agenten duidelijk moeten maken dat het spelen van Sidney Reilly dezelfde risico’s met zich meebrengt als waar Reilly uiteindelijk aan bezweken is.

  Meer dan 35.000 dode Oekraïense militairen worden als vermist beschouwd

Vilnius is slechts een afleiding. Het maakt niet uit wie de Verenigde Staten aanwijzen om het front van de NAVO te vormen en de Frans-Duitse as verder te degraderen, en het maakt ook niet uit hoeveel miljarden Zelensky en zijn medecriminelen daardoor nog meer kunnen wegsluizen.

Hetzelfde geldt voor MI5 die pretendeerde alsof Rusland zou imploderen als gevolg van een colonne Wagner die een dagtochtje maakte over een Zuid-Russische snelweg. Hoewel MI5, geholpen door gepensioneerde Amerikaanse generaals als William McRaven en David Patraeus, meesters zijn in het opzwepen van NAVO’s media tot razernij, is hun gebakken lucht uiteindelijk geen partij voor het Russische misleidingswerk, het Russische staal en de Russische vastberadenheid.

De toekomst van Rusland en Oekraïne hangt af van het Krimschiereiland, dat de echte plannenmakers in het Pentagon en de CIA moeten annexeren, zodat ze beide landen kunnen kaalplukken. De plannenmakers die tegenover hen staan, Poetin, Gerasimov, Poetin, Shoigu en Loekasjenko, hebben hun door, omdat hun voorouders met dezelfde onzin te maken hadden tegen Napoleon, tegen Hitler en tegen de vijf of meer naties van Sardinië, Groot-Brittannië, Frankrijk, Oostenrijk en het Ottomaanse Rijk tijdens de Krimoorlog van 1853-1856, die zijn wortels had in Perfidious Albion dat zijn gebruikelijke Machiavellistische spelletjes speelde in Syrië en Palestina. Op de Krim heeft Rusland niet alleen het voordeel als thuisteam, maar het kan het zich ook niet veroorloven om te verliezen en, gezien hoe verraderlijk zijn tegenstanders zich zowel historisch als hedendaags hebben bewezen, kan Rusland met niets minder genoegen nemen dan een regelrechte overwinning vanaf de Krim en Rostov aan de Don helemaal in westelijke richting tot aan de Roemeense en Poolse grenzen, om het even waar die demarcatielijnen uiteindelijk zullen liggen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

WOKE oorlogsvoering in de Verenigde Staten krijgt een grote klapVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPrigozhin gaat in ballingschap maar laat een blik wormen achter
Volgend artikelDe Oekraïners hebben 41 Leopard-2 tanks verloren in Zaporizhzhia
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Prachtig artikel…..MAAR , praten vult (helaas) geen gaten ….Rusland moet NU definitief gaan uitpakken met zijn militaire macht, als men die nog heeft tenminste , it s NOW or NEVER, please fck Ukraine ….for once and for aaalll ….tomorrooow might be too late… cf Elvis…. ooops , ik hoop dat ik hiermee niet aanzet tot haat en geweld 🙂

    • Nee hoor, de Russen waren je slechts 8 jaren op voor. Ze hebben meer gaten gevuld dan jij je voor kunt stellen, en ook strategisch kunnen ze van ons niet veel leren, alleen hoe het NIET moet.

  2. opnieuw.. en voor altijd, Poetin en zijn entourage zullen wikken en wegen, en beslissingen nemen..want alleen zij weten wat wij Niet weten…❤️🇷🇺🇧🇾🌹

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in