Kopenhagen: grote demonstratie tegen vaccinpaspoort

1
© Ruptly/Screenshot

Een groot aantal mensen heeft zaterdagavond door Kopenhagen gemarcheerd om te protesteren tegen het zogeheten vaccinpaspoort van de Deense regering, meldt RT/Ruptly.

De demonstratie werd georganiseerd door de groep Men in Black, die ontevreden is over de manier waarop de Deense regering omgaat met de Coronapandemie, en in het bijzonder het plan om speciale digitale “vaccinpaspoorten” in te voeren voor mensen die zijn ingeënt tegen Covid-19.

Het Coronapaspoort betekent in de praktijk dat er een verplichting komt om zich te laten vaccineren om te kunnen reizen, schrijft Yle. Het is ook de bedoeling dat het paspoort zal worden gebruikt om restaurants en amusementsevenementen te bezoeken.

Volgens Yle hebben tot duizend mensen deelgenomen aan de demonstratie van zaterdagavond en hadden de deelnemers fakkels en Bengaalse vuren bij zich.

Op door Ekstrabladet gepubliceerde foto’s is te zien hoe demonstranten foto’s bij zich hadden waarop premier Mette Frederiksen stond afgebeeld als de Noord-Koreaanse dictator Kim Jong-Un.

Twee weken geleden werd tijdens een soortgelijke demonstratie een pop van Frederiksen in brand gestoken. Toen werden ook twee mannen gearresteerd wegens bedreiging van de premier, schrijft Yle.

Psycholoog Nicolai Sennels: Vier factoren die moslims crimineler maken

  Ook Zweden beperkt bewegingsvrijheid voor vaccinweigeraars - Coronapas voor reizen, sport en restaurantbezoek
Vorig artikelArtsen voor de Waarheid: tienduizenden medici spannen rechtszaak aan en eisen einde aan Covid-tirannie
Volgend artikelAfrikanen: “Binnenkort zullen we jullie vervangen door onze kinderen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in