Screenshots van de diagrammen en infographics bevatten het huiveringwekkende rapport over menselijke augmentatie en oorlogsvoering (klik voor groot).

De EU zal begin volgende maand met voorstellen komen voor nieuwe wetten om de eigen chipproductie een impuls te geven, zo kondigde EU-chef Ursula von der Leyen aan in een online toespraak voor de virtuele editie van het World Economic Forum. De wet is eigenlijk een dekmantel voor een kliek van corrupte globalisten om de totale controle over te nemen, schrijft Freewestmedia.com.

Von der Leyen wil een grotere rol voor de EU opeisen in de wereldwijde productie van microchips. De meest geavanceerde chips moeten volgens haar op Europese bodem worden gemaakt. De wetgeving die dit alles mogelijk moet maken, heet de European Chips Act.

De wet, die begin februari zal worden voorgesteld, heeft tot doel de productie van microchips op te voeren om minder afhankelijk te worden van leveranciers van buiten Europa. “De Europese behoefte aan chips zal de komende tien jaar verdubbelen”, verklaarde von der Leyen. WEF-baas Klaus Schwab is nauw betrokken bij dit streven. Schwab is een van de 16 personen die bij het Internationaal Strafhof zijn aangeklaagd wegens ernstige mensenrechtenschendingen en genocide.

Diepe digitale transformatie

De voorzitter van de Europese Commissie sprak met Klaus Schwab van het World Economic Forum. Hij was vooral geïnteresseerd in de chipwet, “omdat dit een belangrijke stap is naar het creëren van het fysieke brein voor digitalisering”.

Europa heeft al een plan om tegen 2030 een “diepgaande digitale transformatie” door te voeren. Volgens de Nederlandse krant De Tijd zal onderzoekscentrum Imec een sleutelrol spelen in de Europese chipstrategie. Het maakt prototypes van de kleinste chips, twee nanometer of kleiner.

  2019: Bijna een miljoen asielzoekers zijn weer naar de EU geëmigreerd!

Imec doet geavanceerd onderzoek naar kunstmatige intelligentie en kreeg in 2019 twee keer 750.000 dollar van het Amerikaanse Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) in een wedstrijd voor machine-learning.

In een rapport uit 2017 noemde The Financial Times de zelflerende neuromorfe chip van Imec een van de vijftig ideeën die de wereld zouden veranderen en werd door de krant beschreven als hebbende het potentieel om computergebruik te revolutioneren.

In 2018 kondigde Imec de oprichting aan van een onderzoeksonderneming om dementie te decoderen door het creëren van mens-specifieke levende hersenmodellen, zogenaamde “brains-on-chips” die menselijke stamcelmanipulaties automatiseren en miniaturiseren. Het bedrijf heeft technologie ontwikkeld om programmeerbare, van instrumenten voorziene 3D-hersenmodellen te genereren met één-cel-precisie. Het project werd ondersteund door een Collaborative Science Award van één miljoen dollar van het Chan Zuckerberg Initiative.

Reeds in 2016 had Schwab in een interview met de Franstalige publieke omroep van Zwitserland aangekondigd dat “draagbare technologie” in onze hersenen of onder onze huid zou worden geïmplanteerd.

Menselijke augmentatie (versterking) zal worden gecontroleerd door een paar psychopaten

In een rapport getiteld “Human Augmentation – The Dawn of a New Paradigm. A strategic implications project”, gezamenlijk gepubliceerd door het Britse Ministerie van Defensie en het Duitse Federale Ministerie van Defensie in 2021, wordt de notie van menselijke augmentatie voor oorlogsvoering door de auteurs als een voldongen feit beschouwd.

“We kunnen ervan uitgaan dat, hoewel dit rapport afkomstig is van het Britse Ministerie van Defensie en het Duitse Federale Ministerie van Defensie, de meeste grote regeringen over de hele wereld parallelle inspanningen leveren,” waarschuwde mRNA-uitvinder Dr. Robert Malone.

  Oorlog tegen ons

“Toekomstige oorlogen zullen niet worden gewonnen door degenen met de meest geavanceerde technologie, maar door degenen die het meest effectief de unieke capaciteiten van zowel mensen als machines kunnen integreren,” aldus het rapport. De ethiek van menselijke versterking wordt daarom door het WEF en het militair-industrieel complex als een belemmering gezien. In het document wordt zelfs uitdrukkelijk gesteld:

“Over de toekomst van menselijke augmentatie moet echter niet worden beslist door ethici of de publieke opinie, hoewel beide belangrijke stemmen zullen hebben; de regeringen zullen veeleer een duidelijk beleidsstandpunt moeten ontwikkelen dat het gebruik van menselijke augmentatie maximaliseert ter ondersteuning van welvaart, veiligheid en beveiliging, zonder onze waarden te ondermijnen.”

Het is duidelijk dat menselijke augmentatie het volgende model voor oorlogsvoering is geworden. Volgens het rapport hebben “herseninterfaces gekoppeld aan algoritmen voor machinaal leren het potentieel om de snelheid en de kwaliteit van de besluitvorming snel te versnellen.” Maar met welk doel?

“Menselijke augmentatie zal een sleutelrol spelen bij het verminderen van het risico van cognitieve overbelasting naarmate oorlogvoering sneller, complexer en meer overbelast wordt. Bio-informatica zullen waarschijnlijk een sleutelrol spelen bij het identificeren van commandanten en stafleden met het juiste cognitieve en aanpassingsvermogen voor commando- en controlefuncties.”

Een cultusachtig onderschrift uit het rapport is bijzonder huiveringwekkend:

“Zes miljoen jaar evolutie tot waar we nu zijn en nu hebben we de instrumenten in handen om te beslissen hoe onze verdere evolutie vorm moet krijgen.”

Oorlogsvoering is het excuus dat wordt gebruikt om het idee van menselijke augmentatie te bevorderen. Wat het werkelijk betekent is dat ongekozen menselijke opperheren in staat zullen zijn onze evolutie te controleren via genetische manipulatie.

  Ik geloof dat we te maken hebben met een kwaad dat zijn gelijke niet kent in de menselijke geschiedenis

“De arrogantie en overmoed in dit standpunt is enorm. Dat het militair-industrieel complex binnen een of twee generaties zal overgaan op het beheersen van de menselijke evolutie via genetische manipulatie en menselijke augmentatie is niet alleen naïef, ethisch corrupt, maar fundamenteel gevaarlijk,” aldus Malone.

Crisis in Oekraïne kan worden gebruikt als voorwendsel voor een digitale ID

“Wat er waarschijnlijk zal gebeuren is dat er een ‘cyberaanval’ of een ‘cyber-pandemie’ komt waarvan Rusland dan de schuld krijgt alsof het deel uitmaakt van de strategie ten aanzien van Oekraïne,” legde de Nederlandse politicus Thierry Baudet uit. “Door die ‘cyberaanval’ of ‘cyberpandemie’ gaan we onze toegang tot het internet verliezen. Die krijgen we alleen terug met een ‘internetpaspoort’.”

Hij voegde eraan toe:

“Dus ik denk dat ze in de digitale wereld precies dezelfde truc gaan gebruiken als ze de afgelopen twee jaar in de fysieke wereld hebben gedaan: Eerst onder een vals voorwendsel de toegang wegnemen en die vervolgens ‘veilig en wel’ teruggeven met een paspoort. In de fysieke wereld werd Corona als excuus gebruikt, terwijl het in de digitale wereld om geënsceneerde “cyberaanvallen” zal gaan.

Volledig geïntegreerde digitale ID wordt dan een feit. En de Great Reset zal weer een stap verder zijn gevorderd,” aldus Baudet.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Thierry Baudet: Nederland is op weg een totalitaire staat te wordenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDr. Sevillano over de meest aangetaste organen na de inenting
Volgend artikelVergeef of vergeet nooit de aanjagers van de destructieve covidpaniek
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

29 REACTIES

  • Hoi Joost,

   Voor alles wat commercieel gemaakt wordt gelden wetten. Heel veel wetten. Dit is een zeer effectieve manier om de corporaties (die de politici omkopen, ahem, lobbyen natuurlijk (smile)! te beschermen tegen nieuwe concurrenten. Die kunnen veel moelijker alle regeltjes opvolgen.

   Op deze manier kan de EU kiezen wie de chips mag maken voor winst zonder dat ze ooit echt last krijgen van concurrentie. Dit ook van bedrijven buiten de EU. Wel positief is dat dit een deukje is in het globalistische gebeuren.

   Groeten,
   Hugo

  • Hoi Nehemia,

   Je kan de globalisten heel veel verwijten. Was het maar zo dat ze krankzinnig zijn (zijn ze wel maar op een andere manier dan dat jij bedoeld. Ze weten dat een deel van de populatie het gaat slikken, een deel zal meelopen en een deel gewoon gaat weigeren.

   Zelf neig ik meer en meer naar het idee dat dit een wereldwijd experiment was om te kijken hoever ze mensen kunnen pushen en voor hoe lang. Dat weten ze nu. Daar kan het volgende beleid op worden gefinetuned.

   Gezien de extreme push in de EU voor het ”fit for 55” (55% CO2 reductie uiterlijk in 2030 weten ze nu dat mensen redelijk gemakkelijk de QR code nemen om hun vrijheid terug te krijgen (tenenkrommend maar waar). Dus kan een app die je CO2 ”consumptie” meet relatief gemakkelijk worden ingevoerd. Om maar een voorbeeld te noemen. Zeg maar dit https://www.reuters.com/technology/swedens-klarna-offers-carbon-footprint-tracker-shoppers-2021-04-20/

   Groeten,
   Hugo

 1. Aanklagen en in gerechtsprocedure zetten is feitelijk een bescherming, want ieder die dit gewoon wil stoppen gaat in de afwachtings modus….

  Een rechtsgang duurt zeer langen tijd, en via de rechtbank tegen de gevestigde orde vechten is gedoemd te mislukken, zelfs met een uitspraak die dee orde of onderdelen ervan veroordelen.
  De hele toeslagen tragedie is er een voorbeeldm van, verantwoordleijken eten geen boterham minder, hen die erdoor zijn vernield zijn op een zakcent na nog geen steek verder.
  Hieruit kun je concluderen dat rechtsgang een tijdverspilling is en enkel de gehoorzaamheid en onderdanigheid van de burger aan de regering bevestigd…

  Recht is te koop.
  Gerechtigheid is iets wat uit eigen hand moet komen.

  Gelijk hebben en gelijk krijgen zijn twee dingen.

 2. Er komt een oorlog aan die dit systeem volledig en voorgoed zal wegvagen. Vraag mij maar wat ik daar mee bedoel, dan leg ik het wel uit. Dat is een echte great reset.

 3. Echt krankzinnig dat die rotmof met geen enkele legitieme bevoegdheid vol arrogantie denkt te kunnen bepalen wat er met het proletariaat moet gebeuren.

  Standbeeld en eeuwige roem voor degene(n) die hem en die psychobillie voorgoed uitschakelen (en diegene(n)) mogen van mij hun miljarden als onkostenvergoeding houden.

  • Er zijn 6 lelijke babies uit haar doos gekropen en dan nog met een doodsbleke kop in de EU onzin verkopen> wow top hoor en iedereen vind het wel ok??

 4. Het wordt tijd dat Klaus Rothschild-Drab de lui
  in het hiernamaals gaat terroriseren met z`n
  krankzinnige plannen. Bij mij gaat de vlag uit
  als die dood is…

 5. iets op de 10 x op teletubbie zeggen maakt nog geen vogel in de hand.
  paprika chips.

  t ouwe boek ff quoten.
  1-ze zullen hoeren met hun eigen uitvindingen.
  2-laat de doden de doden begraven.

  gewoon leker laten gaan ,
  zelfdestruct in 3..2..1..ploep eind.
  vrij!

 6. Lachen dit haha de natuur werkt op zijn eigen manier en daar horen dit soort lui niet tussen. Het enige wat ze doen is alles in war brengen.zelf hun moeten zich houden aan wetten die boven hun staan dus alles wat doen is uiteindelijk een slechte uitkomst. Ik believen in nature niet ai rommel.

 7. Wat verbeelden deze zogenaamd elitaire demagogen zich eigenlijk wel niet?
  Denken ze nou werkelijk dat de rest van de wereld achterlijk is ?

 8. Wat zijn dat voor Super Domme Egoïsten
  Die verbeelden dat ze kunnen nadenken
  De sterkste ??
  Wie …. dat handje vol gestoorden ??
  Over lijken van mede zielen heen lopende terroriserende regerende verbeeldende de sterkste te zijn ??
  Lafaards ….
  Hitler figuren die als ze geen uitweg meer zien een kogel door hun penis, & hoofd jagen
  Durven die dan niet zelf wat te doen ??
  Dan ook nog gaan verbeelden van wij 14 Door de Duivels = Blank bezetenen Witte Eurobloed mensen zijn de sterksten van de Wereld
  En de rest dan ??
  Die zijn in gechipt ….
  Wat is er met hun ??
  Zijn en dienen die Witten alleen als de slaven Van die 14 Dictatoren ??
  Verwacht niet veel soeps
  Uw Computer Brein laat U dik in de steek
  Ooo almachtige 14 Koppen tellende hoofden
  Het Ego slaat te ver door
  Maar om de mensheid te reduceren gaat het toch tot een bepaalde hoogte stand houden
  Zoals de Wil van het Alomtegenwoordige
  De mensen
  Om als die nou eens de dingen die ze hebben gekregen in de bovenkamer
  Hoe dat ook mag heten
  Eens nuttig gingen gebruiken
  Dan zal dat wat Nu plaats vind niet hoeven door te worden gezet
  Maar nee Neuk er maar op Los
  Prop de Aarde maar vol met Nageslachten Satans
  Kinderen van de Duivels die op hun beurt Demonen heten
  Half mens half Robot / Duivel
  Dan krijgt men geheid inchippen Oorlog

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in