Schwab maakte de opmerkingen tijdens een evenement in Dubai eerder deze week, waar hij 600 zogenaamde deskundigen toesprak over het onderwerp “Rule the World”.

Als Schwab zegt springen, vraagt Biden hoe hoog.

Sinds wanneer heeft de VS “een verplichting” om buitenlandse oorlogen te voeren? schrijft Thepeoplesvoice.

En vergis u niet, de globalisten hebben grootse plannen om de hele wereld de komende jaren opnieuw vorm te geven.

De elite wil graag uw geld voor altijd naar het buitenland sturen en uw kinderen naar het buitenland sturen om in hun globalistische Wereldoorlog 3 te vechten. Laten we dat toe?

Lord Rothschild gaf toe dat zijn familie Israël creëerde als onderdeel van het grote masterplan tot een Derde Wereldoorlog – en nu speelt hun agenda zich voor onze ogen af.

De nuttige idioten in de mainstream media waren er snel bij om de aanval “Israëls 9/11” te noemen – en ze zaten dichter bij de waarheid dan ze zich ooit zullen realiseren.

Net als bij de 9/11 aanvallen was de regering medeplichtig en kregen militairen het bevel om niets te doen. En net als bij 9/11 wrijft de globalistische elite zich nu in de handen bij het vooruitzicht van nog meer oorlogen in het Midden-Oosten, nog meer devaluatie van valuta, nog meer verwaarlozing van het volk ten gunste van oorlog, dood en de globalistische agenda.

Ten tijde van de aanval op Israël waren veiligheidsexperts stomverbaasd en zeiden dat de Hamas-aanval nergens op sloeg en alle kenmerken droeg van een inside job. Nu weten we dat de Israëlische regering van tevoren wist van de aanvallen.

  Wereldwijde verontwaardiging over Israëlisch bombardement op ziekenhuis in Gaza

The Times of Israel, Associated Press en Al-Jazeera melden dat Egypte Israël 10 dagen voor de gebeurtenissen in het weekend waarschuwde voor een grote aanval vanuit Gaza, maar dat Israëlische functionarissen dit negeerden.

En nu weten we waarom de Israëlische strijdkrachten zeven uur nodig hadden om te reageren op de hulpoproepen van geterroriseerde burgers.

Hier is Lauren Witzke met meer informatie over het bevel tot terugtrekken dat door Netanyahu aan het Israëlische leger werd gegeven.

Iedereen die nog steeds twijfelt of de verborgen hand van de elite op dit moment de wereldgebeurtenissen orkestreert, zou deze Economist cover van 11 jaar geleden eens moeten bekijken.

 


Het tijdschrift Economist, dat in handen is van de Rothschilds, heeft een geschiedenis van het griezelig voorspellen van de toekomst met hun covers.

Laten we inzoomen op het detail bovenaan de afbeelding.

 

Hadden ze een tijdmachine?

 

De elite plant de toekomst en past zich aan aan hoe het publiek op hun plannen reageert.

Wie zijn geschiedenis kent, begrijpt dat de Rothschilds al eeuwenlang de soevereiniteit van Palestina proberen op te eisen. In 1829 boden zij het enorme fortuin van 35 miljoen piasters aan de Turkse sultan aan.

Nu doen ze hun zet, op precies dezelfde manier als Albert Pike ons vertelde in zijn fundamentele Illuminati-tekst die hij al in 1871 publiceerde.

Dat klopt, de gebeurtenissen die zich nu voor onze ogen afspelen, waren al eeuwen in de maak.

Klaus Schwab maakte geen grapje toen hij zei dat hij de kabinetten van de Westerse democratieën was binnengedrongen en zijn marionetten had aangesteld.

  Hoe Israël in een val trapte

Biden staat volledig achter de agenda en is vastbesloten om zijn rol te spelen in de Derde Wereldoorlog van de elites.

Vraag uzelf eens af of Biden de situatie nog erger zal maken als hij deze week een reis naar Israël maakt, waarvan CNN zelfs toegeeft dat het een reis met een “hoge inzet” is.

Reken maar van yes.

Geweld roept meer geweld op. De elite is vastbesloten om de mensheid op een race naar de bodem te sturen, terwijl zij rijker worden, de strop om de nek van de mensheid aanhalen en hun lang geplande agenda voor de Derde Wereldoorlog en een regering van één wereld ten uitvoer brengen.

Kijk:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

Video 18+: Israëlische soldaten slaagden er niet in hun oorlogsmisdaad te verbergenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVS oorlogsstokers blijven het narratief doordrijven dat Hamas verantwoordelijk is voor alle doden in Gaza
Volgend artikelIsraëlische luchtaanval “treft oude Grieks-orthodoxe kerk, doodt christenen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

43 REACTIES

 1. ‘Many US citizens will perish fighting for our noble cause.’

  Weigeren is de oplossing. Zolang wij hun spel niet meespelen, valt er niks te spelen. We moeten elkaar aanmoedigen om alles te weigeren.

  • Hoi Let God,

   jouw suggestie ben ik het helemaal mee eens als een beginnetje van de oplossing. Echter, het is geen echte oplossing. We worden onder dreiging van geweld, opsluiting en andere vervelende dingen gedwongen om belasting te betalen. Ja, daar worden soms goede dingen mee gedaan maar heel vaak ook slechte dingen.

   Als je dan de vervelende dingen weigert te doen welke door ons, als samenleving, zijn opgehoest, krijg je weer dezelfde ellende van dreiging. Denk aan niet mee willen doen aan de Ukraine shit, niet mee willen doen aan corona ellende of toeslagen affaire, de Israel / Gaza Strook ellende, LBGT en woke indoctrinatie van kinderen. Dat zijn slechts een paar voorbeelden en er zijn er meer.

   Pas als we niet meer moeten betalen voor onze eigen onderdrukking is er een echte oplossing. Weigeren is totdat dat is gebeurt is het minst slechte wat we kunnen doen maar is slechts een doekje voor het bloeden.

   Ik wou dat ik optimistischer kon zijn maar helaas is dat niet het geval. Wist je bv dat BBB (build back better, oh nee, boeren burger beweging) is opgericht door een marketing bureau in opdracht van big agro en dat dat hun bizarre stemgedrag verklaard?

   Dit systeem is niet meer te hervormen.
   “Men, it has been well said, think in herds; it will be seen that they go mad in herds, while they only recover their senses slowly, one by one.”
   We zijn te laat om alle individuen vrij hun te laten herstellen van hun madness. Het systeem gaat crashen. Zoals het de afgelopen +-600 jaar elke 80 tot 100 jaar heeft gedaan vanwege de inherente contradicties in het systeem. We zitten overigens in jaar 79 van dit systeem.

   Je hebt maar 1 optie. Bereid je voor, weiger wat je kan, bouw in je lokale gemeenschap banden op en hoop voor het beste (tegen beter weten in). In het verre verleden deden ze het beter, die samenlevingen waren veel langer levensvatbaar.

   Groeten,
   Hugo

 2. Kennis (of de schijn ervan) en vooral de status erachter zijn typische producten van het wetenschappelijk materialisme waar de meeste samenlevingen op zijn gebaseerd, inclusief alle orthodoxe instituten, opleidingen, enz. Kennis (kil afstandelijk) is echter iets heel anders dan wijsheid (warm menselijk) en hoewel er geen gebrek bestaat aan smart devices blijft de vraag bestaan hoe het nou eigenlijk zit met smart people …

 3. Als de VS,Elite(Rothschild) de AL Aqsa aanvallen weten ze niet wat hen overkomt. Alle moslims voeren dan ter plekke de Heilige Oorlog uit. De Elites komen dan niet meer uit hun schuil bunker! Europa wordt overspoelt met moordpartijen. De Islamitische fanatiekelingen zitten hier op te wachten. Niemand, geen enkel Christen is veilig!

 4. Wat heeft die varkenskop te eisen , niets en laat u daar niet door vangen , hangen zal hij . De meerder van de bevolking is het er niet mee eens .Hoogmoed komt ten val (vraag de franse adel maar eens wat er in 1792 gebeurde met hun ……..Hetzelfde zal zich nu afspelen en er zal hoekje zijn waar ze zich kunnen verstoppen.

  • hahaha, ga eens langs de straat en vraag aan voorbijgangers of ze weten wie Charles S is en wat zijn agenda is ! 10% misschien ? Waarschijnlijk ben ik nog te optimistisch….

    • Ik snap wat je zegt Patrick, maar dat is vééél te pessimistisch. De verandering die nodig is begint niet bij de mensen waar velen op hopen. De verandering die nodig is begint bij mensen als jou en mij en de rest van de FN lezers/reageerders. Ons moment is er nog niet, maar het gaat komen… zorg dat je innerlijk in balans en tot rust bent, want wij zullen in de onvermijdelijke chaos de nieuwe leiders worden. Geschiedenis of namen doen er niet meer toe als de stront in de ventilator komt… het enige dat er dan nog toe doet is verbinding en het begrip dat NIEMAND van de 99% om deze dystopische hel heeft gevraagd. De elites maken onze levens tot een lijdensweg en niemand wil dat behalve de elites en hun slaven. Onze tijd komt en dan zullen wij niet met feiten moeten strooien maar met liefde om de eenheid en de rust te bewaren.

  • Wij zijn het volk en wij zullen over dat elite tuig recht gaan spreken naar wet en grond wet en dat ziet voor dat tuig niet goed uit want meer dan 86% wil hun dood over de hele wereld en hun wil zal geschiede , stel je eens voor dat Tutte en Claus in een oranje overall en zak over hun kop tegen de muur staan wat zou ik graag de trekker willen over halen.

  • Actueler dan óóíít :

   ” Mijn schild ende betrouwen
   zijt Gij, o God mijn Heer,
   op U zo wil ik bouwen,
   Verlaat mij nimmermeer.

   Dat ik doch vroom mag blijven,
   uw dienaar t’aller stond,
   DE TIRANNIE VERDRIJVEN
   DIE MIJ MIJN HART VERWONDT. “

 5. Ten Hemelschreiend.En dan te bedenken dat vele regeringen protestacties verbieden als men achter de palestijnen gaan staan. Want Israël is zo zielig erg al die doden. De doden aan Palestijnse kant word niet veel gezegd. Om woest van te worden. Is dit menselijk??De globalisten zijn allemaal gehersenspoeld.Ja, wie pakt ze aan??

 6. wie heeft lef om hem en Kissinger afmaken ? rest is koude kunstje omdat ze vluchten net als in WW II , maar wij zullen verraders vervolgen

 7. Als Schwab zegt springen, vraagt Biden hoe hoog.
  Dat mag Biden dan helemaal zelf weten.
  Gelukkig heeft de rest van de wereld niets met Schwab te schaften.
  Laat die oude druiloor zelf lekker naar het front gaan!
  Mensen weten zelf wat goed voor hen is.
  Schab deugt niet!
  Weg met die lapzwans!

 8. Moet het even kwijt.

  Wat een zionisten club op GeenStijl!
  Eerst waren het prikzeloten. Allemaal.
  Toen werden het Rusland haters.
  En nu is het weer “wat zijn die Israëlieten toch redelijk
  en beschaafd (die gelukkig door die eerlijke Yanks worden geholpen) en die Palestijnen toch vals en leugenachtig”.

  Die dombo’s zou je bijna een WW3 toewensen.

  En die vinden zichzelf dan de rebelse en alternatieve media.

  • GeenStijl is een NSB blog. Tien jaar geleden kwam ik er veel, maar 9jr geleden kreeg ik door dat ze iedereen die over waarheden praat censureren en verbannen. GeenStijl is telegraaf 2.0. Wat een walgelijke club verraders. Ik ging er laatst ook nog eens kijken en ik schrok van het bedroevend lage niveau in de reacties. Rommel is met FN echt een uitzonderlijke vrijplaats die we ten koste van alles moeten beschermen.

   @Rommel… je weet het, als je ooit wat nodig hebt, ik geef je alles wat ik kan doen en missen om je te helpen zodra er nood of hulp nodig is.

   • Die Nazi,s NSB WEF clubjes Telegraaf stond in WW2 al aan de verkeerde Kant En dat is nooit meer verandert Wat is de volgende zet tegen de MEDIA zwendel die de corrupte NAZI,s zwendel zooi en de geldstromen alleen maar binnen hoeft het Harken voor eigenbelang en zelfverrijking Het is allemaal illegale onethische samenzwering en Mengele praktijken van en door die DICTATOR Rutte VVD’ers BBB Drama66 PVDA Groen LINK CDA CU Het ongedierte in de stinkende corrupte Regering van moorden en doodslag tegen de mensheid zij zullen hun zelf Tegen komen wat ze uitvreten met illegale corrupte zaken doen Tegen de mensheid !!!!

  • Geen stijl is een verlengstuk van de staat, een magneet voor dissentie, gecontroleerde ….opportunistische positie hebben ze….snel met nieuws en net zo gekleurd als de NOS.

   lees er ter info, maar verwacht geen waarheden.

  • Gelukkig is er Frontnieuws, een moedig blog en uitzonderlijk.
   Ben er blij mee.
   Ik heb zo het idee dat de lezers een piepklein deel van de bevolking is, dus een zeldzaam groepje.
   Ben ik als gelovige, maar niet behorend tot een geloofsgemeenschap, nog zeldzamer.
   Lekker eenzaam.

   • Haha… great minds are destined to be lonely minds. But in solitude lies the treasure of absolute freedom. It’s lonely at the top, until you drop your ego.

    Ik ben spiritueel gelovig, de enige gemeenschap die ik heb is die in mijn hart en nagenoeg alle ego’s zijn de afgelopen jaren uit mijn leven verdwenen. Dat was eenzaam voor mijn ego, maar eigenlijk is elk mens op aarde onderdeel van die hartsgemeenschap. Hoe meer mensen terugkeren naar het hart, hoe minder eenzaam we worden.

    Als je behoefte hebt aan contact mag je me rustig mailen via Rommel.

  • Omdat alle grote elite satanisten de drijvende kracht, de architecten, achter alle oorlogen zijn en dus nooit worden gepakt. De Neurenberg tribibalen waren in werkelijkheid een lachwekkend showproces waar eigenlijk een noemenswaardige figuren en slechts een handjevol figuranten zijn berecht. Alles is fake.

   • Adolfs Hitler favoriete architect en sinds 1942 rijksminister van bewapening en munitie Albert Speer (1905 – 1981) is in Neurenberg veroordeeld tot 20 jaar cel en die heeft hij uitgezeten in de gevangenis in Spandau. In het in 1995 verschenen boek ‘Albert Speer’ van de Oostenrijkse Gitta Sereny heeft hij na vele gesprekken toegegeven, dat hij zich tijdens dat ‘proces’ van de domme heeft gehouden, want hij was natuurlijk op de hoogte van de vele dodelijke slachtoffers die vielen in de onder zijn leiding vallende werkkampen.
    Als deze info in 1945/1946 reeds bekend was, was hij ook geëindigd aan de galg.

 9. Klaus Schwab is toch een bloedverwante van de Rothschilds. Zijn moeder is toch een Rothschild meen ik ooit ergens gelezen te hebben.

 10. Ik heb nooit voor ene Klaus Schwab gekozen, noch voor ene Ursula von der Crazy! Ik walg van deze vreselijke terrositische elite nazi clan, die zichzelf verrijkt met bonussen en privileges!! Ik hoop dat hun fragant lijken riekende nekken 360 % worden omgedraaid.
  DEAD!
  Ps.. Ik ben een musicus.. zeker geen mensen hater..maar dit tuig overtreft ALLES aangaande dood en verderf!!

 11. https://imgur.io/xJZLAMX

  https://imgur.io/Y6nFQtf

  https://imgur.io/HP8Rgyr

  https://imgur.io/d3MMcqQ

  https://imgur.io/hmDXEz0

  Topgun: Maverick; missie was het 1 op een miljoen wonderschot op de Death Star…
  https://www.starwars.com/video/one-in-a-million-shot
  Klaus Schwab verkleedt zich niet voor niets als Darth Vader. Top Gun Maverick debuteert als WEF (Black Horse) 2022 eindigt en de G-7 (77=Dan 7:7 4e Industriële Revolutie; 4e Beast of Iron; 4e Ruiter “Death”) begint. De missie van Maverick om in een kloof te vliegen en een bevel in een reactoropening te plaatsen kwam rechtstreeks voort uit de originele Star Wars-missie om de Death Star te vernietigen. Luke Skywalker, zoon van Darth Vader, geboren in Libië (Synagoge van de Libertines die Stephen de 1e “Martelaar” vermoordde, betekent ook “Kroon” zoals in Coronavirus en Corona Borealis bovenop Serpens caput “Serpent’s Head” rond de Draak “Draco”).

  Henry Kissinger en Klaus Schwab
  “Wie de voedselvoorziening controleert, controleert de mensen; wie de energie controleert, kan hele continenten beheersen; Wie geld controleert, kan de wereld beheersen.”
  Henry Kissinger, 33 graden Luficeriaanse vrijmetselaar, WEF Klaus Schwab-mentor, jezuïet, Crypto-jood, Vietnamoorlog-architect, Klaus Schwab-mentor.
  Het WEF (Black Horse Revelation 6:6) controleert de miljardairs, bedrijven en regeringen van de wereld, opgericht door Schwab a Suebian (het gigantische idool van de godin die een Suebian War Knot draagt ​​in Jersey City, tegenover Wall St), ook bekend als Brit, geadviseerd door Yuval Noah Harari, een Himyariet, (goudzoekers van Ophir=India) beide takken van de Sefarvieten (Genesis 9:29-30; 2 Koningen 17:30) valse bekeerlingen “Crypto”, Suebis tot orthodox (Chaldeeuws, Russisch, Grieks, Koptisch), Himyariet bekeerd aan het Jodendom om de Sudduceeën-Farizeeën te worden die Jezus kruisigden, prijs “Heer van hemel en aarde” als de “God van Israël” en “Heer van de Joden” met “Shalom” (Kanaänitische god van Jeruzalem en titel van Lucifer) en “ Amen” (Egyptische god Amen/Amun betekent “Verborgen”); gebruikt met Amen-Ra; de Verborgen Zon is de Zwarte Zon.

  Klaus Schwab WEF-oprichter

  Klaus Schwab is een Swabi/Suevi oftewel Alemani. In het openbaar draagt ​​hij een Darth Vader-outfit, op vakantie een meer casual kleding. WEF en Schwab, gefinancierd door Bain & Company, Gates Foundation en een groot aantal internationale banken, rekruteren Young Global Leaders om mee te doen aan Lockstep richting de Grote Reset. Vladimir Poetin, Tony Blair, Angela Merkel, Jacinda/Jason Ardern, Emmanel Macron, Leo DiCaprio, Anderson Cooper, Pete Buttigieg, Mark Zuckerberg, Sergei Brin, Jack Ma, Jeff Bezos, Elon Musk, Gavin Newsome, Jonathan Soros, Bobby Jindal en Rajiv Shah, CEO van de Rockefeller Foundation, om er maar een paar te noemen. Mondiale kleptocraten die elkaar verrijken en de massa tot slaaf maken.
  WEF-directeur Jeremy Jurgens “De volgende COVID-crisis zal een snellere, steilere groei en een grotere economische impact hebben”
  https://brandnewtube. com/watch/if-you-thought-covid-19-was-bad-watch-this_TbisB2k8NZwwHrg. html
  “Er zal binnenkort een wereldwijde cyberaanval plaatsvinden die ervoor zal zorgen dat het hele internet van de wereld donker wordt, en ook de voedselvoorzieningsketen, elektriciteit en water van de wereld zal stilleggen, waardoor de hele wereld in chaos zal storten” – Klaus Schwab. Star is op Tesla gebaseerd EM-wapentuig, bijv. HAARP, Boeing CHAMP Krachtige microgolfdrones, NERC (Power Grid Frequency change=vernietiging), StarLink 5G-satellieten/5G-zenders, derivaten/geldafdrukken, grafeen “vaccinatie” enz. De psychopaat noemt dit de “Great Reset” en zijn Clone Army zijn op weg naar het vernietigen van de wereldeconomie en “Building Back Better” via het IOT en IOB. Het IOT (Internet of Things) wordt grotendeels gecontroleerd door BlackStone Group, een groot deel van Infrastructure Remote Control wordt De Freescale KL-03 RF-microchip gedemonstreerd op MH-370 en MH-17 en bestuurd door Jacob Rothschild.
  Elk elektronisch apparaat dat wordt bestuurd door RF IOB (Internet of Bodies) maakt gebruik van zelfassemblerende grafeen-nanocircuits als neurale interface en mRNA/mDNA-injecties om menselijk DNA te veranderen in transmenselijk DNA zonder rechten op aarde of in de hemel. Jezus noemt dit het ‘Beestenrijk’.

  Yuval Noah Harari

  Demonische Yuval Noah Harari is homo; zijn echtgenoot Itzik Yahov is zijn “internet van
  Things”, een term die is overgenomen door Klaus Schwab, het WEF en zijn Young Global Leaders, van wie velen ook homo/trans zijn; Pete Buttigieg, Anderson Cooper, Emanuel Macron, Justin Trudeau, NZ Tranny Jacinda Ardern, Peter Thiel, Vladimir Poetin. Sapiens: een korte geschiedenis van de mensheid Sapiens: een grafische geschiedenis, de geboorte van de mensheid Homo Deus: een korte geschiedenis van morgen Homo=Man + Deus=Zeus “Godheid – Shining One” oftewel Lucifer.

  WEF (World Economic Forum) is waarschijnlijk het Zwarte Paard (Openbaring 6:6) Oprichter Klaus Schwab’s adviseur Yuval Noah Hariri “Covid is van cruciaal belang, omdat dit mensen overtuigt om te accepteren, om totale biometrische surveillance te legitimeren… De volgende fase gaat het toezicht onder onze huid zitten… We verwerven werkelijk “goddelijke” krachten… de beslissing die we moeten nemen is wat we moeten doen met miljarden nutteloze eters”?!
  De 4e industriële revolutie is het 4e beest van ijzer (Dan 7:7) en de 4e ruiter, het bleke paard “De dood

 12. De zeven demonen die Maria Magdalena bezaten, zijn precies dezelfde demonen die wij allemaal hebben. Deze demonen zijn de zeven gezichten van het ego. Elk van hen is specifiek voor een gebied in ons leven en gerelateerd aan een specifiek chakra.

  Code 33 verwijst naar de rituele magie van dood en opstanding. Het nummer markeert een gebied van hekserij en vampirisme met rituele energie en identificeert perverse handelingen daarvan. Het draait allemaal om Luciferiaanse aanbidding in vele vormen terwijl het de wereld naar het beest, zijn merkteken en Armageddon brengt.

  Het mystieke bovennatuurlijke van het nummer wordt geografisch en biologisch benut.

  Geen toeval dat ze Dj SNAKE hebben op deze Super Baal 2023 die zich op de 33e breedtegraad bevindt. De activering van de Kundalini-slang “SNAKE” heeft een inherente 33 in de anatomie van de wervelkolom. De transformatie van het fysieke lichaam waaraan de ziel zelf gebonden is, heeft een vergelijkbare link als wordt beweerd dat ons DNA 33 windingen in een volledige reeks heeft.

  “Drie zeer belangrijke 33-en hebben betrekking op het menselijk lichaam en spiritualiteit, en het is waarschijnlijk het esoterische begrip van deze 3, 33-en dat begeerd wordt door vrijmetselaars van de 33e graad. Ten eerste zijn er precies 33 windingen in een complete reeks van menselijk DNA. Dit biologische feit was waarschijnlijk bekend bij de Ouden, die wetenschappelijk/technologisch veel verder gevorderd waren dan in de Rockefeller-handboeken en de Rothschild-media wordt beschreven. De tweede significante 33 is het aantal wervels in de menselijke wervelkolom. In de oude Kundalini-slangenyoga wordt gezegd dat de Kundalini-slangenenergie opstijgt uit de wortelchakra, zich oprolt en rond de ruggengraat totdat het de kruinchakra van spirituele verlichting verlicht. Dit klinkt misschien als valse oosterse mystiek totdat dit heilige getal 33 parallellen vertoont in de wereld van westerse occulte studies. De oude Hebreeuwse/Kabbalistische “Levensboom” bevat 33 permutaties van bewustzijn – 22 paden, 10 bekende/getekende sefiroth en een 11e verborgen sefiroth die in de meeste vertolkingen niet getekend is. Net zoals de Kundalini-slang de 33 wervels van de ruggengraat oprolt, wordt hun Boom des Doods vaak getekend met een slang die omhoog en rond kronkelt en het pad laat zien dat moet worden genomen naar Kether, de kruin (chakra). (Atlas, 33, & de Boom des Doods (niet het leven))

  De 33e wervel bevindt zich aan de onderkant van de wervelkolom. Rituele sodomie is bedoeld om het slachtoffer in een staat van verlichting te brengen, met het derde oog geopend. Uitgedrukt in termen van Kundalini-activering, wordt de Kundalini-klier nabij de basis van de wervelkolom gestimuleerd door de manier van sodomie en de demonische deelname die wordt opgeroepen door middel van rituele magie. De pijnappelklier wordt daarbij geactiveerd, waardoor het derde oog, de anjachakra, wordt geopend. Deze ervaring wordt vergeleken met de wedergeboorte of wedergeboorte die heiligen ervaren. In plaats van de heilige geest ontvangen ze een demonische satanische tegenhanger, een vervalsing, waardoor iemand de bruid van Satan wordt.

  • Interessante informatie, niet verwijderen.

   Ik geloof zelf vooral dat informatie neutraal is, wat je er mee doet maakt het zwarte of witte magie. De elites gebruiken alles om zwarte magie mee te bedrijven en hun ego’s met hun satan-complex te vereeuwigen. Dezelfde informatie kan worden gebruikt om middels witte magie tot God-bewustzijn te komen.

   Maargoed… ik weet niks, ik weet alleen dat wij allemaal onderdeel zijn van iets veel groters. De elites denken dat zij dat grotere zijn. God is in control. Het leven is een droom waarin God zichzelf ervaart. God is mijns inziens geen mannetje of een wezen, het is iets groters dat niet in woorden te bevatten is. Het is helemaal niet de bedoeling dat wij het snappen, het is de bedoeling dat wij realiseren dat alles één is en dat onze ego’s slecht een hersenspinsel/een gedachte zijn. Zodra onze ego’s/gedachten sterven, vindt er een wederopstanding van het God-bewustzijn plaats. Op dat moment gaan we van ons hoofd/denken terug naar ons hart. Wij zijn niet onze gedachten, onze gedachten is hoe de satanisten ons hebben gehackt. Wij zijn onze harten, die kunnen de satanisten niet hacken, daarom doen ze ALLES om ons maar aan het denken te houden, want zolang wij gevangen zitten in onze gedachten, zo lang hebben de satanisten de macht. Zodra je ontwaakt en bewust wordt wat je echt bent, dan verliezen de satanisten al hun macht over je. Satan regeert onze gedachten, God is ons hart.

   Veel mensen zijn geprogrammeerd om dit soort verhalen te haten en vooral God te haten. In psychologische termen, want die accepteert men wel, komt het er neer op:

   satan = angst = gedachten = ego
   God = liefde = hart = ziel

   De keuze is aan ons, maar de meeste mensen komen niet verder dan ruziën over één van deze punten. Ipv proberen te begrijpen wat hierboven staat, worden de meeste mensen alleen maar getriggerd en boos. Ipv begrijpen, oordelen mensen. Ipv leren, verafschuwen mensen deze onderwerpen. BewustZIJN is heel eenvoudig, maar het ego voorkomt bewustZIJN. Het ego vecht tegen het bewustZIJN. De elites zijn maximale ego’s en ze hebben nagenoeg de hele mensheid in mede ego’s verandert om een leger te hebben tegen het bewustZIJN. De mensheid is gehypnotiseerd en inmiddels is de hypnose een zware psychose omdat de egoïsten (satanisten) ALLES doen om ons aan hun onnatuurlijke kant te houden. Het ego is een abominatie geworden, een monsterlijk grote mega zombie.

 13. klaus schwab en eisen dat men voor zijn afschuwelijke systeem gaat vechten? hij moet oppassen dat men niet massaal tegen hem en zijn organisatie gaat vechten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in