© Foto: Social Media

November 1938. De Kristallnacht, de Nacht van het Gebroken Glas, een orgie van nazi-geweld waarbij zelfs de meest verblinde Joden in Duitsland zich geen illusies maakten over wat hen te wachten stond. Als ze daar iets van zagen, keken Britse en Ierse toeristen, die Duitsland nog steeds binnenstroomden, schaapachtig weg. Het was niet hun probleem; ze waren daar om te drinken, plezier te maken en zich te vermaken. Plus ça change, plus c’est la même chose, schrijft Declan Hayes.

Snel vooruit naar Zelensky’s romp Reich, waar de toeristische sector een topjaar beleeft nu de vette katten van het Reich, na een pauze van het snuiven van hun neussnoep, zichzelf en hun minnaressen vermaken op de skipistes van Lviv. Beste Lviv, toneel van talloze Kristallnachts die mede de basis hebben gelegd voor de huidige wandaden.

U hebt waarschijnlijk de video’s gezien van Kiev-Pechersk Lavra, het Holenklooster van Kiev, waar orthodoxe christenen al 1.000 jaar de eredienst houden. Het is evenzeer een deel van hun vezels als de Heilig Grafkerk in Jeruzalem is voor de christenen in Palestina of de Al Aqsa-moskee voor de moslims in dat land. Een plaats van gebed en bedevaart, van stille devotie en novenen voor Onze Lieve Vrouw van Vladimir, Onze Lieve Vrouw van Kazan, de Heilige Drie-eenheid van Rublev en, natuurlijk, Theotókos van Smolensk, naar verluidt geschreven door Sint Lucas de Evangelist, maar vernietigd door Hitlers nazi’s wier ergste elementen, zo lijkt het, uit hun graven zijn opgestaan om de Russen van Oekraïne opnieuw te achtervolgen.

Kijk eens naar deze wilden die de spot drijven met deze dappere vrouw, voor wie zelfs Jeanne d’Arc in eerbied zou buigen, biddend voor het Holenklooster, waarvan de priesters in elkaar zijn geslagen en elektronisch zijn gemerkt alsof ze Untermenschen, dieren, zijn. Kijk naar de goed verzorgde jonge mannen en vrouwen die spotten met deze levende heilige, die oud genoeg is om hun moeder te zijn. Geen directe confrontatie met de Wagner-groep voor deze verwende snotapen. Niet anders dan het tuig dat in 2014 selfies nam terwijl ze andere heiligen in Odessa verbrandden.

  Hoeveel de burgers van de NAVO betalen voor de oorlogen van de NAVO

En niet veel anders dan het tuig dat Vladlen Tatarsky in Sint-Petersburg of journaliste Darya Dugina in Moskou opblies. Wat interessant is aan die twee moorden is hoe de BBC en andere NAVO-mondstukken erover opscheppen, alsof, om in het jargon van de IRA te spreken, Tatarsky en Dugina “legitieme doelwitten” waren en alsof, bij uitbreiding, die dapperste en heiligste van de Kievse vrouwen ook een van de legitieme doelwitten van de NAVO was.

Hier is bijvoorbeeld RTÉ, de Ierse staatsomroep, die de hoofdverdachte in Tatarsky’s moord (moord, zoals ze het eufemistisch noemen) beschrijft als een “anti-oorlogsdemonstrant”. In hun verminking van de Engelse taal herhalen de BBC en haar klonen de knokkelige online trollen van Kiev en tonen zij zich niets meer dan Banderietische schurken met een bevoorrechte achtergrond, een pruimaccent en het morele kompas van rioolratten. Het is vanwege deze NAVO Lord Haw-Haws dat we snakten naar bloggers als Tatarsky, zodat we misschien enig idee hebben van wat er in Oekraïne gebeurt en waarom onze eigen hotels vol zitten met Oekraïense parasieten van militaire leeftijd, die alles voor niets willen.

Door deze Oekraïense wilden te vergelijken met de nazi’s van de Kristallnacht wordt de nazi’s in zekere zin onrecht aangedaan, want niet alle Duitsers waren het eens met de barbarij van de Banderieten tegen de Duitse Joden, die zich niet konden verdedigen. Ongeacht Berlijn 1938 kan er geen twijfel bestaan over Kiev 2023, waar de oorlogsmisdaden van Zelensky en zijn medemisdadigers de brede steun genieten van deze waanzinnige barbaren.

Dit zou het juiste moment zijn om de woorden te citeren van de nazi cheerleader pastoor Martin Niemőller, die klaagde over de geleidelijke zuivering van groep na groep door de nazi’s, en dat, toen het zijn beurt was om gezuiverd te worden, er niemand meer was om zich tegen Hitler te verzetten. Maar dat is feitelijk onjuist.

  Een nucleaire krachtmeting? Een van de grootste "realistische" angsten voor het conflict tussen Rusland en Oekraïne is eigenlijk ongegrond, en hier is waarom

Hoewel Tatarsky en Dugina nu zwijgen, doen andere dappere zielen dat niet. Na de Kristallnacht sloten meer dan 35 miljoen mannen en vrouwen zich aan bij het Rode Leger, wier offers een einde maakten aan mishandelingen als de Kristallnacht. Vandaag heeft de Russische generaal Gerasimov een niet minder indrukwekkende reeks van land-, zee- en luchtstrijdkrachten klaarstaan om Zelenski’s romp Reich aan te vallen. Als paus Franciscus in zijn oneindige wijsheid nog steeds denkt dat Rusland’s Tsjetsjenen en Boerjaten de ergste nachtmerries van het romp Reich zijn, kan hij beter nog eens nadenken, want Zelenski’s Kristallnacht tegen oude vrouwen en oudere priesters zal bij Gerasimovs troepen dezelfde hartstochten hebben opgewekt als de nazi’s en Napoleons stormtroepen bij Russische mannen en vrouwen van vroeger. De hemel helpt iedereen die hen in de weg staat.

Deze laatste oorlogsmisdaden zijn natuurlijk slechts het laatste hoofdstuk van deze tien jaar oude oorlog, waarin de Oekraïense nazi’s openlijk opscheppen over hoe ze geen krijgsgevangenen nemen. Als ze gelukkig genoeg zijn om deze oorlogsmisdaden te plegen, dan moeten ze ook gelukkig genoeg zijn om de tijd te uitzitten, om met hun leven te betalen voor hun misdaden. Hetzelfde geldt voor de BBC, de Economist, de Wall Street Journal en de andere Lord Haw-Haws van de NAVO, die deze vuile wilden toejuichen. Aangezien zij hun bed hebben opgemaakt, moeten zij met hun gezicht naar beneden op dat bed gaan liggen en de gepaste straf betalen voor hun medeplichtigheid aan deze voortdurende misdaden.

Prediker 31-8 vertelt ons dat “voor alles een seizoen is … een tijd om lief te hebben en een tijd om te haten; een tijd voor oorlog en een tijd voor vrede”. Nu het modderige (en ski-)seizoen van Oekraïne ten einde loopt, is de tijd voor oorlog aangebroken. Ongeacht of het Rusland of de Oekraïense proxy’s van de NAVO zijn die het eerste lente-offensief lanceren en ongeacht wie er nog meer sneuvelen, het leger van Gerasimov zal ervoor zorgen dat deze oorlog heel slecht afloopt voor degenen die die vrouw en die priesters hebben getreiterd. Hoewel hun misdaden onverdedigbaar zijn, is dat punt voor de Wagner-groep en hun makkers, wier moeders en grootmoeders graag tot hun iconen in Kievs Holenklooster bidden, irrelevant. Hoewel deze Banderieten de wind hebben gezaaid, zullen weinigen van hen de wervelwind overleven die Gerasimov hun kant op stuurt, en niemand van hen kan beweren dat het hun niet toekomt. Moge God deze duivels helpen, want niemand aan deze kant van Hades zal dat doen.

  Amerikaan Ian Burdett gedood, PATRIOT raketbatterij vernietigd, Duitse Leopard Tanks als Russische trofeeën meegenomen in Oekraïne.

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Hegemon VS en zijn westerse vazallen: Een ongeëvenaarde bedreiging voor de mensheidVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOPEC: Saoedi’s zijn niet meer bang voor VS – De toekomst van de petrodollar lijkt steeds onzekerder te worden
Volgend artikelAmerikaanse financieel analist Hudson: De VS hebben van bovenaf een kleurenrevolutie in Europa geënsceneerd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. En dat door en door verrotte Nazi bewind wordt door de Nederlandse Regering en de rest van de EU gesteund SCHANDE !!!!!

  2. De neo-nazi mentaliteit, woekert door in westelijke delen van het gebied “de oekraine”.
    Zie zijn anti-christelijk, anti-humaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in