Het regime in Kiev heeft opnieuw een terroristische aanval gepleegd op burgers in de gebieden die het verloor.

In de ochtend van 30 september hebben Oekraïense nationalisten een colonne civiele voertuigen aangevallen die op weg was naar het grondgebied dat wordt gecontroleerd door de strijdkrachten van de Russische Federatie. De aanval vond plaats nabij de stad Energodar in de regio Zaporozhie en resulteerde in de dood van ten minste 24 burgers. 36 andere mensen raakten gewond, waaronder een kind.

Op 29 september pleegden Oekraïense militanten een soortgelijk misdrijf in de buurt van Svatovo in de LPR. Een konvooi vluchtelingen uit Kupyansk werd opgespoord door Oekraïense drones en getroffen met de in de VS gemaakte HIMARS MLRS. Ten minste 30 mensen werden gedood, onder wie kinderen.

Al enkele weken worden burgers geëvacueerd uit Kupyansk en nabijgelegen dorpen. Mensen verlieten het gebied met bussen en particuliere auto’s, ze werden beveiligd door het Russische leger. Terwijl Kupyansk onder controle stond van het Russische leger, was de evacuatieroute die langs de spoorweg liep veilig genoeg.

Op 25 september trokken de Oekraïense strijdkrachten (AFU) de stad binnen. Op dezelfde dag kwam een konvooi met andere vluchtelingen onder Oekraïens vuur te liggen in een dorp aan de rand van de stad. Daarbij kwamen minstens 20 burgers om het leven.

Oekraïense militanten van het Kievse terreurregime blijven doelbewust de niet loyale bevolking doden. Deze terroristische aanvallen bewijzen opnieuw de werkelijke houding van het Kievse regime tegenover burgers. Zoals gewoonlijk besloten de mainstream media de misdaden van de Oekraïense autoriteiten te negeren.

  EU wordt wakker - Poetin bluft niet over kernwapens

Via Southfront.org.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Een “rode lijn” in onschuldig bloed: Amerikaanse M777 houwitser slacht burgers af in DonetskVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVaccinatie verhoogt infectierisico met 44%, blijkt uit Oxford studie
Volgend artikelHoe Poetin te verslaan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

34 REACTIES

 1. ‘Zoals gewoonlijk besloten de mainstream media de misdaden van de Oekraïense autoriteiten te negeren’ –

  Wat verwacht je dan van dat hoernalistentuig. Als het andersom was geweest zou dat één constante berichtgeving opleveren.
  De mensen stonden onder beveiling van het Russische leger tijdens hun evacuatieroute. Blijkbaar was die beveiliging niet afdoende of snap ik iets niet?

  • Met die HIMARS is het moeilijk te beveiligen omdat ze onverwachts van ver kunnen schieten.
   Waarschijnlijk hebben ze allang lange afstands raketten.

  • Ja, waar zijn die lastige onafhankelijke journalisten in de gewone media of een duo als van Kooten en de Bie die de wereld om ons heen konden duiden en dat met een zeldzame humor, wat mis ik dit soort mensen, Karel van Wolferen of Peter Baars zijn wel zulke personen moet je zelf opzoeken, hoor je niet op gewone media, triest en ongezond te noemen !!!

 2. En ‘vanzelfsprekend’ niets daarover in de MSM.
  En als er wat komt daarover dan zijn het de Russen die het gedaan hebben.
  En allemaal in opdracht van, en support door de Khazaren met hun eeuwige wraak naar Rusland.

 3. Maar je vergeet iets: het is niet Zelensky die schiet. veel van het leger zijn nazi’s en doen dat met plezier.

  Denk dat de Russen straks korte metten maken met de bemanningen van de Himars.
  Met een beetje mazzel is geregistreerd van waar wie vuurde.

 4. En als die oekieclown straks weer uitgenodigd word door de nazikliek alhier bij de nepkoning en de slaapkamers staan ze weer te juichen en te klappen voor deze massa-nazi-moordenaar.
  Alles onder toezicht van het nazi-wef/vn/navo/who.
  En de kudde schaapjes alhier graast,scheit en slaapt door…..

  • Zelenki zoekt versnelde hulp van de Navo en aansluiting hiemee bereikt hij dat de EU en VS veplicht zijn om hem te hulp te schieten nu hij weet dat zijn oorlog een allang verloren zaak is Als de ezelen er in trappen dan is de WO 3 een feit!!!!!!!!!!!!!

  • Nee, niet de VS. Heb je gehoord van de gigantische schade aan de kust van Florida – schade die zijn weerga in de geschiedenis van hurricanes niet kent? De storm raast over centraal Florida en komt dan terug aan land om nog extra schade aan te richten….Zie deze video vanaf 5:00 https://www.youtube.com/watch?v=v6hoq7MMRzc
   Ze kunnen die dingen laten ontstaan, laten razen en laten oplossen waar ze willen met hun geo-engineering. De burgers van de VS zijn net zo goed het kind van de rekening. Het is een internationale boevenbende, die totaal niet is gelieerd aan landen en slechts gedeeltelijk aan corporaties. In wezen runnen zij op dit moment de wereld en met alle hun ter beschikking staande technologie voelen ze zich oppermachtig en onaantastbaar. Er zijn te veel verraders onder de gewone bevolking in de vorm van leden van geheime genootschappen, op sleutelposities in de maatschappij. Maar de Allerhoogste zal met hen afrekenen: Jesaja 26:5,6.

  • De echte vijand is die 1% want die willen ook de ondergang van Amerika dus niet alleen van Europa.
   Biden is ook maar een marionet.
   Hun eerste test was China en met zeer bevredigende resultaten dus nu moet de rest van de wereld volgen. Ze gaan nu zelfs stapje verder dan test in China want wij krijgen te maken met nanotechnologie in ons lichaam. Die worden elke dag gekker en gekker en iedere wereldleider doet met volle overtuiging graag mee.

  • Greet. Amerika heeft eigenaren,de rijkste en machtigste mensen op aarde.De khazariaanse mafia (nepjoden) a.k.a. de cabal,deepstate,illuminati.De KM is verantwoordelijk voor alle oorlogen,armoede en ellende van de laatste eeuwen.

    • Dat zijn diezelfde lieden…

     De oplossing ligt in het arresteren van de bestuurders en eigenaren en het confiskeren van hun complete kapitaal. Dan houdt alle ellende in een klap op.

  • Greet,

   onze vijanden zijn de Jews/Khazaren/Asjkenazi. De elite van die volken hebben hun volken wijs gemaakt dat zij afstammen van Juda, een der twaalf stammen… en zij dus Joden zijn! Die Khazaren, ook wel Asjkenazi genoemd hebben zich vermengd met de echte Joden. En hun elite heeft alle macht in handen op de planeet. De Verenigde Staten van Amerika is nog steeds een kolonie van Holland (land en volk) maar de Jews hebben de macht over genomen (banken, media, politiek) en via die kanalen gebruiken ze hun invloed en macht en het is NIET Amerika die de boosdoener is, maar achter de schermen de Jews/Khazaren die Amerika als Bromsnor gebruiken om voor hen het vuile werk op te knappen.

   Groet Evert Jan

 5. De hele wereld , je bedoelt Amerika en canada en wat Europese landen met Australië erbij oftewel westerse nazie staten is maar een klein gedeelte van de HELE wereld, bovendien hebben die oorloghitsende leiders van die westerse staten de complete bevolking tegen, behoudens de uilskuikens die alleen maar MSM kijken en zich laten piepelen.

  • Quote: “Maar in a side note, wie is begonnen?
   Wie is een land binnen gevallen?
   Wie is de agressor?”

   Dat is de CIA die in 2014 een staatsgreep heeft gepleegd en de democratisch gekozen president weg heeft gejaagd. En er daarna een puppet regime heeft geinstalleerd. Zie het gesprek van Victoria Nuland met Geoffrey Pyatt. Dat is waar alle ellende mee begon.

   • Idd. Georges 0,2 heeft geen enkele notie en vraagt bovendien om een fikse klop voor de schoten. Met boeren klompen wel te verstaan.

 6. Sterker nog want we zijn paar jaar in oorlog.
  Volledig verslagen en overgenomen veel weten het nog steeds niet.
  Ze willen dat we uit eigen beweging smeken om geslacht te worden.

 7. Het initiatief voor een oorlog komt maar van een paar.
  erealiteit en het uitvoeren: omdat de massa hersenloos volgt en steun verleent aan die paar.

  Conformisme is echte oorzaak van oorlogen.

 8. Frontnieuws:
  Reactie verwijderd en ban. Als u de mainstream media volgt, vind ik dat best, zolang u hun onzin maar niet in de commentaarsectie gaat papegaaien, wat ik beschouw als opzettelijke vervuiling van de commentaarsectie. Dat zal u een ban opleveren.

 9. Zijn die tienduizenden doden, waaronder veel kinderen, een te rechtvaardige prijs voor de terugname van het stuk grond dat Poetin zich ten onrechte toe-eigende? En met welk recht betrekt Amerika en Zelensky ons in hun oorlog en zetten ze ons leven op het spel door Poetin in een hoek te drijven, zodat hij zijn ondergang met ons beslist zal delen door kernwapens in te zetten? Of ben je echt zo naïef te denken dat Poetin zich zal overgeven? Hoe pijnlijk en onrechtvaardig het ook aanvoelt: ga met Poetin praten en laat hem zijn gezicht redden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in