Isaac Adekpe en spiraaltje, via Facebook/Wikipedia.

Toen de Zweedse vrouw thuiskwam van haar werk confronteerde Isaac haar nadat ze ontrouw was geweest. Het eindigde met het uitrukken van haar spiraaltje. De vrouw hield haar relatie aan en werd enkele maanden later verkracht. Het vonnis was een lange gevangenisstraf en hoge schadevergoeding.

In de plaats delict Norrtälje rukte Isaac, uit Nigeria, het spiraaltje van zijn Zweedse partner eruit. Later in de relatie verkrachtte hij haar, meldt het Zweedse nieuwsorgaan Samhällsnytt.

Tussen 18 en 22 januari 2019 toen de vrouw thuiskwam van haar werk trof ze Isaac boos aan en vertelde hij dat hij een foto van haar tijdlijn op zijn mobiele telefoon had gezien en zich realiseerde dat ze ontrouw was geweest. Hij schreeuwde en ze gaf haar ontrouw toe. Hij kalmeerde en at vervolgens met haar en de kinderen, zonder veel te praten.

Nadat hun gezamenlijke kinderen in slaap waren gevallen, begonnen ze “verzoeningsseks” te hebben. Ze lag op haar rug op de bank en Isaac belandde bovenop haar, wat leidde tot een “kus”. Een paar minuten later drong hij twee vingers in haar vagina en begon te graven. Omdat het raar en vreemd aanvoelde, vroeg ze wat hij aan het doen was.

Rukte haar spiraaltje eruit

Zonder waarschuwing rukte hij haar spiraaltje eruit en schreeuwde: “Nu kun je niet meer rondneuken!”. De vrouw heeft getuigd dat ze enkele dagen lang pijn en brandgevoel had, in de vorm van menstruatiekrampen en bloedingen. Ze had het spiraaltje sinds 2016.

Haar interpretatie was dat hij haar wilde straffen voor haar ontrouw. Een of twee dagen later nam ze contact op met de Gynaecologie en kreeg ze eind januari 2019 een afspraak.

“Wanneer wij de macht pakken in Europa dan maken we het verkrachten van blanke ongelovige vrouwen en meisjes gewoon legaal”

Ze durfde geen nieuwe spiraaltje in te brengen, om niet het risico te lopen dat Isaac deze  ook nog eens eruit zou trekken.

De verkrachting opgenomen

Op 4 augustus 2020 brak er een ruzie uit. In verband met de ruzie zei Isaac dat hij Nigeriaanse paspoorten voor de kinderen zou aanschaffen, wat haar zorgen baarde. Toen hij haar vroeg zich te wassen, begreep ze dat hij seks wilde, wat ze weigerde vanwege zijn gedrag.

Voor de zekerheid begon ze geluid op te nemen op haar mobieltje en plaatste het op het nachtkastje. Op de geluidsopname hoort men haar zeggen dat ze de kracht niet heeft en het ook niet wil. In plaats van haar weigering te accepteren, trok hij haar broek naar beneden en penetreerde haar van achteren. Ze vroeg zich af hoe hij haar dat kon aandoen.

Volgens de vrouw heeft hij nooit een ejaculatie gehad, trok hij zich terug en zei: “Ik ga nu bij je weg”. Ze heeft nooit enige fysieke weerstand verricht omdat ze bang was dat Isaac haar zou mishandelen. Isaac zei na het incident dat ze hem zover provoceerde dat hij “iets zal doen waar hij de rest van zijn leven spijt van zou hebben”. Ze zag de verklaring als een bedreiging.

De vrouw kreeg er uiteindelijk genoeg van en was van plan om met de kinderen te vluchten door te zeggen dat ze met hen zou kamperen. Ze belde de vrouwenbeschermingslijn en ging naar de camping, maar bracht hen vervolgens naar de sociale dienst.

Zweden stopt met PCR-tests - RNA van virussen kan nog maanden na infectie worden opgespoord

Op 12 augustus 2020 meldde de vrouw Isaac aan voor verkrachting en grove schending van vrouwenrechten. In het politierapport verklaart de vrouw dat ze “bij verschillende gelegenheden” gedwongen was om geslachtsgemeenschap te hebben, maar Isaac werd slechts voor één geval van verkrachting vervolgd.

Zweeds staatsburger

Op 26 oktober 2006 heeft Isaac een verblijfs- en werkvergunning aangevraagd in Zweden. Op 12 maart 2007 werd zijn aanvraag afgewezen, waartegen hij in beroep ging. Op 11 februari 2008 verwierp de rechtbank zijn beroep.

Op 9 mei 2008 vroeg hij opnieuw een verblijfs- en werkvergunning aan. De aanvraag werd ingewilligd en zijn vergunning werd afgegeven voor 16 september 2008 tot 16 september 2010.

In verband met de aanvraag van Isaac voor een verlenging werd hem een permanente verblijfsvergunning verleend, waarover op 14 december 2010 werd beslist. Iets meer dan twee jaar later, op 17 december 2012, kreeg hij de Zweedse nationaliteit.

Samhällsnytt heeft de rechtszaak, die op 19 oktober 2020 werd gehouden, gelezen. Er staat in dat Isaac nog steeds behoefte heeft aan een tolk in het Engels, ondanks het feit dat hij al meer dan vijftien jaar in Zweden woont.

Vonnis van de districtsrechtbank

Op 17 november 2020 kondigde de districtsrechtbank van Norrtälje de uitspraak aan. Isaac Adekpe (1979-06-05), staatsburger van Zweden en Nigeria, werd veroordeeld voor verkrachting, zware verkrachting en illegaal autorijden.

De straf was vijf jaar en zes maanden gevangenisstraf. Hij moet ook 23.000 euro aan schadevergoeding aan de vrouw betalen.

Zweden: Asielzoeker vervolgd voor grove verkrachting van driejarig meisje – gaf het kind geslachtsziekte

Vorig artikelDuitsland: Moslims juichen voor hand afhakken en steniging
Volgend artikelTrump wil het automatisch staatsburgerschap bij geboorte afschaffen
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

10 REACTIES

 1. Ik ben gestopt met lezen bij,
  “De vrouw hield haar relatie aan en werd enkele maanden later verkracht.”

  Bij sommige vrouwen valt het kwartje nooit.
  Het blijf van mijn lijf huis zit er vol mee.

 2. Ik wil er op wijzen dat deze neger, Isaac Adekpe dus, het spiraaltje kennelijk wilde gebruiken om z’n defecte bed-spiraal te repareren. Hij heeft één en ander vast verkeerd begrepen toen hij in de beddenzaak vroeg hoe hij z’n bed-spiraal moest repareren !

 3. Ik begrijp Scandinavische landen niet ze laten hun eigen burgers verkrachten en vermoorden door een stelletje immigranten.
  Ik heb er ook eigenlijk geen medelijden meer mee als je ziet hoe ze dit over hunzelf afroepen.
  En het politie optreden tegen die mongolen is meer dan droevig.
  Laten we hopen dat Nederland massaal PVV gaat stemmen dit jaar zodat de PVV al die kanspareltjes het land uit kan trappen voordat we hier ook “sharia” zones krijgen….

  • Zolang de PVV geen 76 zetels krijgt blijft het bij hopen en wensdenken.
   En die kans is zo goed als uitgesloten, dat gaat nooit gebeuren in Nederland.

 4. “Tussen 18 en 22 januari 2019 toen de vrouw thuiskwam van haar werk trof ze Isaac boos aan en vertelde hij dat hij een foto van haar tijdlijn op zijn mobiele telefoon had gezien en zich realiseerde dat ze ontrouw was geweest. ”

  En waarom kan fysiek gezonde Isaac niet werken, al is het maar in een onderbetaald kutbaantje?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in