Iran verwelkomt de overwinning van Joe Biden

3
© Kremlin.ru, (CC BY 4.0)

Het feit dat Donald Trump de presidentsverkiezingen begin november zou hebben verloren, wordt toegejuicht door de president van de islamitische dictatuur, die zichzelf “zeer gelukkig” noemt met de uitslag.

Het was afgelopen woensdag dat president Hassan Rouhani commentaar gaf op de Amerikaanse verkiezingen en op Trump die het regime onder zware druk zette.

Joe Biden heeft van zijn kant aangegeven dat hij terug wil keren naar de “diplomatie” met Iran.

Tegelijkertijd benadrukt Rouhani dat ze niet overenthousiast zijn over Biden, maar dat ze erg blij zijn dat Trump op weg is het Witte Huis te verlaten.

“Godzijdank zijn dit zijn laatste dagen” zegt Rouhani, die Trump een “tiran” en een “terrorist en moordenaar” noemt.

Volgens Rouhani laten de verkiezingsresultaten zien dat het Amerikaanse volk een “gezagsgetrouwe” president wil.

In 2018 voerde Trump opnieuw sancties in tegen Iran en trok de Verenigde Staten zich terug uit het nucleaire akkoord tussen de landen.

Israëlische minister en een voormalige Britse ambassadeur: met Biden zal er weer oorlog worden gevoerd

  Het Ministerie van Defensie van de VS geeft eindelijk toe in een openbaar document dat er 46 door het VS leger gefinancierde biolabs in Oekraïne zijn
Vorig artikelGezondheidsfunctionaris van Canada blundert tijdens Coronapersconferentie: “Ik zeg gewoon maar wat ze maar willen”
Volgend artikelNa Oostenrijkse “massatest” flop: geld geschenken moeten naar Coronavaccinatie lokken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in