Bekim Dzelili, staatsburger van een land dat niet meer bestaat, wordt veroordeeld tot een gevangenisstraf van 13 jaar voor onder meer honderden ernstige kinderverkrachtingen. Dzelili heeft zich meerdere jaren vergrepen aan een meisje dat hij aan ernstig seksueel misbruik en verkrachting heeft onderworpen. Het misbruik begon toen het meisje iets meer dan 10 jaar oud was.

De hele zaak werd vorig jaar onthuld toen het meisje haar moeder vertelde over het misbruik dat al enkele jaren aan de gang was, schrijft Pettersson.

Het meisje vertelde dat de man, die in 1974 is geboren, haar eerst was gaan betasten en haar vervolgens tot orale seks had gedwongen en haar had verkracht. Toen het misbruik begon, was het meisje iets meer dan tien jaar oud. Het misbruik moet zowel in het huis van het meisje als op vakantiereizen hebben plaatsgevonden.

De rechtbank van Eksjö heeft de man nu tot een lange gevangenisstraf veroordeelt, 13 jaar. Hij wordt veroordeeld voor meerdere gevallen van grof seksueel misbruik van kinderen en grove kinderverkrachting, evenals voor illegale bedreigingen en mishandeling.

De man ontkent dat hij het meisje zou hebben verkracht, maar geeft toe dat hij haar heeft betast. De man moet een schadevergoeding van 35.000 euro betalen [n.v.d.r. die de Zweedse belastingbetaler gaat ophoesten] en wordt na het uitzitten van zijn straf het land uitgezet.

Misdaden waarvoor de verdachte is veroordeeld:

 • Ernstig seksueel misbruik van kinderen
 • Ernstig seksueel misbruik van kinderen
 • Mishandeling, 2 keer
 • Illegale bedreigingen, 2 keer
 • Kinderverkrachting
 • Ernstige kinderverkrachting, 3 keer en onbekend aantal misdaden
 • Zware kinderverkrachting, 7 gelegenheden
  Nigeria: Castratie ingevoerd als straf voor kinderverkrachting

Het meisje schat dat Bekim haar ongeveer 500 – 600 keer seksueel heeft misbruikt, terwijl de aanklager het aantal misbruiken op minstens 150 schat. De rechtbank vindt dat ten minste 100 misbruiken bewezen zijn. Het misbruik was al ongeveer drie jaar aan de gang en de man heeft herhaaldelijk gedreigd de familie of vrienden van het meisje te verwonden of te vermoorden om haar tot seksuele handelingen te dwingen.

Bekim heeft ook gedreigd dat haar moeder in de gevangenis zou belanden als ze over het misbruik zou vertellen, en dat zij en haar broer in een ander gezin zouden worden geplaatst. Tot twee keer toe heeft hij het meisje gedwongen een zwangerschapstest te doen.

Het was het meisje zelf die bewijs tegen de man wist te verkrijgen door een van de verkrachtingen op haar mobiel op te nemen.

Bekim Dzelili kwam in 1998 vanuit voormalig Joegoslavië naar Zweden en is een Kosovo-Albanees moslim. In 2012 werd Dzelili veroordeeld tot 2 jaar en 6 maanden gevangenisstraf voor grof kindermisbruik in een eerdere relatie en verloor vervolgens de voogdij over de kinderen.

Eksjö Tingsrätt Dom Mål nr B 147-20
https://forumfiles.com/l4jc01w6o3/TREKS_B_2020_0147_pdf

Sadistische verkrachters gezocht – “ze gebruikten ook aluminium blikjes op me en stopten ze in me”

Vorig artikelInfectiearts beschuldigt Zweedse regering van doodslag
Volgend artikelFranse intellectueel wil de no-go zones van het land met geweld heroveren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Wordt geen religie vermeld; als hij uit Bosnie kwam is de kans groot dat het een moslim is.
  Maar allez; het land als staats organisatie bestaat niet meer; maar hij woonde in een stad; dfat bestat nog wel; onder welke staatsorganisayie is niet van belang.

  Nougun ik niemand zoiets; het leven dat meisje is compleet verpest; je kan maar EEN keer kind zijn; maar ik hoop dat de komende slachtoffers van geweld in Zweden linksen zijn; zij zijn de oorzaak….

 2. Echt, echt gruwelijk.
  Wellicht is hetgene wat het meest verontrustende is is dat de verscheidene regeringen nagenoeg NIETS doen aan deze afgrijselijke dingen op individueel en op macro niveau.

  Waarom zwijgen ze allemaal?!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in