© The National Guard (CC BY 2.0)

Dit artikel is gebaseerd op mijn studie en onderzoek van zogenaamde epidemieën gedurende de laatste 30 jaar. In het geval van COVID-19 heb ik ten minste één stuk geschreven waarin ik elk hoofdelement van de illusie in detail behandel. Hier, leg ik het patroon uit. Het is vrijwel hetzelfde voor elke valse epidemie, schrijft Jon Rappoport.

1 Door middel van vele vergaderingen, oefeningen, planningsessies, wordt een structuur gelast om het IDEE van een epidemie te promoten en te lanceren. Wereldgezondheidsorganisatie, CDC, invloedrijke volksgezondheidsfunctionarissen van regeringen over de hele wereld, enz. nemen deel aan deze bijeenkomsten.

2 Er is een vermeend incident. Een uitbraak. De meest voor de hand liggende oorzaak wordt opzettelijk over het hoofd gezien. Bijvoorbeeld de verschrikkelijke luchtvervuiling, of de groteske uitwerpselen en urinevervuiling op een gigantische commerciële varkensfabriek. In plaats daarvan wordt de wereld verteld dat er een nieuw virus is gevonden. Lokale onderzoekers, als die er al zijn, worden aangevuld door onderzoekers van CDC, WHO.

3 Er is geen sluitende keten van bewijs die precies verklaart hoe het vermeende nieuwe virus is ontdekt. Uit de vrijgegeven details blijkt dat er GEEN bewijs is van ontdekking. Conventionele methoden voor virusisolatie zijn inderdaad valse verzinsels.

4 Maar de WHO/CDC houdt de wereld voor dat dit een epidemie in de dop is, veroorzaakt door het nieuwe virus. De promotie en het propaganda/media-apparaat gaan in de hoogste versnelling. Onheilspellende uitspraken.

5 Diagnostische tests voor het fictieve nieuwe virus worden uitgerold. Ze spuwen valse “bewijzen van infectie” uit als munten van een jackpot speelautomaat. Deze vals-positieven zijn een inherent kenmerk van de testen.

6 Dus, alle aantallen gevallen en doden, die gebaseerd zijn op de testen, worden betekenisloos. En…ze waren al betekenisloos, omdat het vermeende nieuwe virus “waarop getest wordt” nooit ontdekt is.

  Wat wij van de oude Spartanen kunnen leren over moed

7 Niettemin worden deze tests (plus de nutteloze oogbaldiagnose) gebruikt om officiële rapporten op te stellen over het aantal gevallen. Zolang de “epidemie” voortduurt, blijven de rapporten komen en worden de aantallen opgeblazen. Binnen de in wezen betekenisloze structuur van deze rapporten wordt gesjoemeld met totalen, om ze indrukwekkender en angstaanjagender te maken.

8 Echte mensen worden echt ziek en sterven, maar voor het grootste deel zijn het mensen die sterven aan traditionele en langdurige aandoeningen – griepachtige ziekten, longontsteking, andere longinfecties, enz. Deze mensen worden “herverpakt” onder het etiket van de nieuwe epidemie – bijvoorbeeld “COVID”. De officiële beschrijving van de “nieuwe epidemische ziekte” – de klinische symptomen – is voldoende om deze herverpakking gemakkelijk toe te staan.

9 Als er sprake is van een nieuwe ziekte, kan deze worden verklaard door oorzaken die niets te maken hebben met het vermeende nieuwe virus. Bijvoorbeeld, een giftige vaccinatiecampagne. Een zeer destructief medicijn. Zeer giftige pesticiden.

10 Na verloop van tijd wordt de definitie van de epidemie willekeurig uitgebreid met meer symptomen, klinische kenmerken en testresultaten, om het aantal gevallen op te blazen.

11 De controle over de informatie over de “epidemie” wordt verhard aan de top. De pratende hoofden, van de pers en volksgezondheidsinstanties, weten net zoveel van de werkelijke wetenschap als konijnen weten van drone-aanvallen. Maar zij hebben “de leiding”. Dissidente informatie wordt aangevallen en gecensureerd.

12 Medische serums en procedures (b.v. beademingsapparatuur) die gebruikt worden om patiënten te behandelen zijn verwoestend schadelijk. Als een vaccin wordt uitgerold, is het ook giftig. Ziekte en dood als gevolg van deze en andere medische aanvallen worden geteld als “epidemische gevallen veroorzaakt door het virus”.

13 Boven ALLE ANDERE ILLUSIES is de belangrijkste misleiding: “de epidemie is één ziekte of syndroom, veroorzaakt door één ziektekiem.” Dit wordt met onophoudelijke propaganda verkocht. De meeste mensen trappen erin. Zij zullen zelfs onder elkaar redetwisten over welke “de” de enige oorzaak is van de “de” ziekte.

  Australië start officieel onderzoek naar stijgende oversterfte

14 Het publiek wordt leugen na leugen verkocht over besmetting en de “verspreiding” van de “het”.

 

15 Het publiek blèrt (alsof er nog nooit iemand is gestorven), “Mensen sterven, het moet het virus zijn.”

Het virussprookje functioneert altijd als een dekmantel voor overheids-, bedrijfs- of medische misdaden. Het verdoezelt en verbergt deze misdaden. Bijvoorbeeld, een grote fabriek spuwt een vreselijke vervuiling in de grond en het water van een gebied, en mensen worden ziek en sterven? Wacht, zeggen de onderzoekers, de oorzaak is eigenlijk een nieuw virus dat niemand ooit eerder heeft gezien.

Zoals ik al schreef aan het begin van de COVID-illusie, het enige verschil deze keer is het gewicht van de leugens – want ze leidden tot de lockdowns en de economische verwoesting. Dit is West Nile, SARS, Mexicaanse griep, Zika, in het groot. En natuurlijk is het COVID-vaccin enorm destructief.

Onnodig te zeggen dat de personen en groepen die verantwoordelijk zijn voor het lanceren van deze illusie-operaties hun misdaden moeten verbergen.

De criminelen hebben hun wapens. Een van hun machtigste: controle over de pers, en geheimzinnig technisch taalgebruik dat pretendeert relevant te zijn. Deze taal is zo dicht dat niet-ingewijden geen schijn van kans hebben er doorheen te dringen.

Onderzoekers kunnen bijvoorbeeld urenlang babbelen over hun veelgeroemde diagnostische test, de PCR. De simpele waarheid is echter dat de test nooit is doorgelicht. De test is nooit getest in de echte wereld buiten het lab.

Ik heb hier uitvoerig over geschreven. Als je een kleine richtlijn gebruikt die WETENSCHAP heet, zou je de test kunnen “testen” door, laten we zeggen, duizend patiënten op een rij te zetten, sommige gezond, sommige ziek van een vermeend virus. Van elke patiënt worden weefselmonsters genomen.

  Ze beloofden "veilig en effectief"; we kregen "plotseling en onverwacht"

PCR-onderzoekers zouden deze monsters door hun apparatuur rollen en rapporteren welke patiënten een hoge “virale lading” vertonen.

Dit betekent dat deze patiënten miljoenen virussen in hun lichaam hebben die zich actief vermenigvuldigen, en dat zij onmiskenbaar en zichtbaar ziek zijn.

De PCR-prinsen zouden dan aankondigen: “Patiënten 3,45,65,76,132… zijn allemaal zeker ziek.”

Nu ontblinden we het onderzoek en zien we wat wat is en wie wie is. Zijn deze aangewezen patiënten ziek of lopen ze marathons? Dat heet een eenvoudige wetenschappelijke methode. Geen technisch gebrabbel.

Dit deel van het onderzoek is nog nooit gedaan. Het zal nooit gedaan worden. Het is te echt. Te naakt. Voorstanders van de PCR zouden te veel te verliezen hebben, als hun inschattingen van wie gezond en wie ziek zijn absurd verkeerd zouden blijken te zijn, en hun geheimzinnige technische retoriek over de PCR nutteloos gebrabbel zou blijken te zijn.

Ik geef deze illustratie om aan te geven dat er wel degelijk manieren zijn om professionele leugenaars te ontmaskeren, als je ze van locatie verandert, als je je gezond verstand gebruikt, als je buiten hun zelfbenoemde tempels van mystieke pretentie gaat staan en observeert hoe hun leugens eruit zien als je ze terugbrengt tot menselijke termen…

COVID is een fraude van boven tot onder. Van begin tot eind.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Zonder PCR geen pandemie”… en in Portugal verdwijnen als bij toverslag bijna alle coronasterfgevallen Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAdvocate Anna De Buisseret: “De doden ten gevolge van het Covid-19 vaccinatieprogramma beantwoorden aan de definitie van genocide”
Volgend artikelWat is precies die “Great Reset” waar men het steeds over heeft?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Goed artikel.
    Wat de leugenaars ook mee hebben, is niet alleen de pers, maar ook de rechters (waardoor procederen niet werkt) en politie, die opdracht van rutte en grapperhaus krijgt, om mensen in elkaar te timmeren.

  2. Er zijn..en worden…bij de ECB voor triljarden aan euro,s bijgedrukt, er zou bijna sprake zijn van een papiertekort.
    Al dat( nu nog waardegeld) moet gedrukt worden om al die corrupte politici,ambtenaren,rechters,onderwijsorganen,media etc..etc.. te betalen om deze genocide verder te laten verlopen.

  3. Frontnieuws wederom top! Weer een artikel waarin het bestaan van “het virus” wordt ontkend. Het duurde even, in bijna elk artikel werd er vanuit gegaan dat er wel een “virus” was, maar nu komen er eindelijk artikelen waarin dit wordt ontkend. Super, ga zo door! Er is geen virus, er was geen virus, er zal geen virus komen. Nooit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in