Pixabay

Biosamples die door verschillende DNA-testdiensten verzameld worden, zouden verkocht en gebruikt kunnen worden om biowapens te ontwikkelen die speciaal op maat gemaakt zijn om bepaalde groepen of zelfs individuen te treffen, zo hebben Amerikaanse wetgevers op het Aspen Security Forum beweerd – waarmee zij de bezorgdheid echoën die al lang door Russische functionarissen geuit wordt, bericht Algora.com.

“Er zijn nu wapens in ontwikkeling, en ontwikkeld, die ontworpen zijn om specifieke mensen te treffen,” zei de Amerikaanse afgevaardigde Jason Crow (D-Colorado), lid van de House Intelligence Committee, vrijdag in Colorado. “Dat is wat dit is, waarbij je in feite iemands DNA kunt nemen, zijn medisch profiel, en je kunt je richten op een biologisch wapen dat die persoon zal doden of van het slagveld zal halen of hem onbruikbaar zal maken.”

Gezien die dreiging, voegde Crow eraan toe, is het verontrustend dat de verwachtingen van privacy voor persoonlijke gegevens de laatste 20 jaar zijn afgenomen, tot het punt dat jonge mensen “heel weinig verwachtingen van privacy” hebben en hun gegevens gemakkelijk aan particuliere bedrijven geven, zoals DNA-testdiensten.

“Mensen zullen heel snel in een bekertje spugen en dat naar 23andMe sturen en werkelijk interessante gegevens over hun achtergrond krijgen,” zei Crow. “En raad eens wat? Hun DNA is nu eigendom van een particulier bedrijf. Het kan verkocht worden met heel weinig bescherming van intellectuele eigendom of privacy.”

Hij voegde eraan toe dat de VS nieuwe richtlijnen zullen moeten opstellen voor de bescherming van persoonlijke gezondheidsgegevens, waaronder DNA, “omdat die gegevens in feite door onze tegenstanders zullen worden verkregen en verzameld voor de ontwikkeling van deze systemen.”

Moskou waarschuwt al jaren voor de gevaren van het ongecontroleerd verzamelen van DNA-monsters, waarbij president Vladimir Poetin al in 2017 verklaarde dat er volgens de Russische inlichtingendiensten in heel Rusland “doelbewust en professioneel” biologische monsters werden verzameld door verschillende ngo’s en andere organisaties voor onduidelijke doeleinden.

  Klaus Schwab's dochter: Covid was voorbode van komende "klimaatlockdowns"

In de afgelopen jaren heeft het Pentagon “zijn onderzoeksmogelijkheden aanzienlijk uitgebreid, niet alleen op het gebied van het maken van biologische wapens, maar ook het verkrijgen van informatie over antibioticaresistentie en de aanwezigheid van antilichamen tegen bepaalde ziekten bij de bevolking van bepaalde regio’s,” beweerde luitenant-generaal Igor Kirillov, het hoofd van de Russische Stralings-, Chemische en Biologische Beschermingsmacht, in mei.

In een reeks briefings die in maart zijn begonnen, heeft het Russische leger bewijzen gepresenteerd van de vermeende betrokkenheid van het Pentagon bij de financiering van biolaboratoria in Oekraïne. Volgens de Russische onderzoekscommissie hebben de VS tussen 2005 en begin 2022 meer dan $224 miljoen in biologisch onderzoek in Oekraïne gestoken.

Hoewel Washington toegeeft dat het in de afgelopen 20 jaar 46 biologische onderzoeksfaciliteiten in Oekraïne heeft gesteund, houdt het vol dat het allemaal deel uitmaakte van een vreedzaam volksgezondheidsproject. Het Amerikaanse leger beschuldigde Rusland en China van het “verspreiden van desinformatie en het zaaien van wantrouwen” over hun inspanningen om de wereld te bevrijden van massavernietigingswapens – terwijl de westerse media de beweringen afdeed als samenzweringstheorieën en science fiction.

De bezorgdheid over aangepaste biowapens reikt verder dan menselijke DNA-gegevens, aldus Sen. Joni Ernst (R-Iowa), lid van de Subcommissie voor opkomende bedreigingen en vermogens van de Senaat en van de Commissie voor de gewapende diensten, die samen met Crow in een panel sprak. Amerika’s tegenstanders kunnen ook biowapens specifiek op de veestapel en gewassen van de VS richten om een voedselveiligheidscrisis te creëren, beweerde zij.

“Er zijn een aantal manieren waarop we kunnen kijken naar biologische wapens en de noodzaak om er niet alleen voor te zorgen dat we de mensen veilig stellen, maar dan ook het voedsel dat ons zal bestendigen,” voegde Ernst eraan toe.

  Wordt 1984 een realiteit? - George Orwell's waarschuwing aan de wereld

In een eerder dit jaar verschenen rapport van de US-China Economic and Security Review Commission werd gesuggereerd dat China op een dag zou kunnen proberen biologische oorlogsvoering te voeren tegen genetisch gemodificeerde Amerikaanse gewassen, gezien zijn toegenomen “belangstelling voor de Amerikaanse landbouw” en GMO-gerelateerde intellectuele eigendom.

“Hoewel China’s voornaamste belang bij het verkrijgen van genetisch gemodificeerde zaden uit de Verenigde Staten ligt in het verbeteren van zijn gewasopbrengsten, is de mogelijke bewapening van landbouw-IP mogelijk,” aldus het rapport. “Vergelijkbaar met het hacken van een computercode, zou Peking gemakkelijk de code of het DNA van Amerikaanse genetisch gemodificeerde zaden kunnen hacken en biowapenoorlog kunnen voeren door een soort plaag te creëren die Amerikaanse gewassen zou kunnen vernietigen.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Man stuurt hagedissenspeeksel naar 23andMe voor DNA-tests, onthult totale fraude met de beweringen van het bedrijf over menselijke vooroudersVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe elite staatsgreep om ons te doden of ons tot slaaf te maken: Waarom kunnen regeringen, rechtszaken en protesten hen niet tegenhouden?
Volgend artikelBedrijven ontwikkelen robots met machinegeweren in voorproefje van dystopische terminatortoekomst
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

    • Juist, wilde ook hetzelfde verhaal ophangen, en je maaide het gras voor mijn voeten weg. Met de PCR-samples werd ook de DNS data bank geüpdatet ik denk dat deze DNA data bank voor Nederland compleet is door middel van de PCR testen, heb wel eens lopen filosoferen dat bij medisch handelen in de ziekenhuizen ook de DNA samples direct naar de instanties werden gestuurd die erom vroegen, wie weet.

    • Klopt, ze willen alles van je hebben. Als jij kan slapen en eten heb je genoeg. De rest is voor Rupsje Nooitgenoeg. Maar niet opgeven hoor, we zijn er bijna! Rupsje is bijna een mooie vlinder!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in