Valery Gerasimov © Photo: Public domain

Het besluit van Rusland om generaal Armageddon te vervangen door de nog geduchtere generaal Valery Gerasimov, zou een reden tot bezorgdheid moeten zijn voor clownsprins Zelensky en zijn overdressed vrouw, schrijft Declan Hayes.

Het besluit van Rusland om generaal Armageddon te vervangen door de nog geduchtere generaal Valery Gerasimov, momenteel hoofd van de Russische generale staf, zou een reden tot bezorgdheid moeten zijn voor clownsprins Zelensky en zijn overdressed vrouw. Niet dat legergeneraal Sergej Surovikin verdwenen is. Verre van dat; aangezien generaal Armageddon doorgaat als een van de plaatsvervangers van generaal Gerasimov, is dat verder slecht nieuws voor Zelensky en zijn hele schurkenkabinet.

Zelensky hoeft mij of Rusland niet op mijn woord te geloven. Hij hoeft het maar te vragen aan Valery Zaluzhny, de topcommandant van Kiev, die naar verluidt het NAVO-tijdschrift Time heeft verteld dat hij “van Gerasimov had geleerd” en dat Gerasimov “de slimste man is, en mijn verwachtingen van hem waren enorm”.

Maar dit is niet een kwestie van de Oekraïense leerling die de Russische grootmeester naar de kroon steekt, noch van Patton die dacht dat hij Rommel kon verslaan omdat hij de werken van de te weinig toegeruste en overbelaste Rommel had gelezen. Dit is Zaluzhny en wat er overblijft van zijn romp-leger dat de Russische vloed probeert te stoppen. Ze kunnen niet zegevieren. Het is onmogelijk.

De Wagner-groep, die even gemakkelijk in de Gerasimov-doctrine past als een hand in een handschoen, heeft Soledar veroverd en daarmee de weg vrijgemaakt voor de naderende bevrijding van Bakhmut en de ineenstorting van Zaluhny’s hele Donetsk-front. De meedogenloze campagne van generaal Armageddon heeft een groot deel van Oekraïne machteloos en aan de ketting gelegd. En nu klimt generaal Gerasimov in de ring, wiens kracht erin bestaat alle verschillende Russische snaren aan elkaar te binden, zoals een dirigent dat doet met een orkest, in de wetenschap dat het koper en het slagwerk, in het bijzonder de Russische luchtmacht, in de bekwame handen van generaal Armageddon zijn.

  Europese levensmiddelenindustrie waarschuwt: "Geen energie betekent geen voedsel"

De komst van generaal Gerasimov betekent dat Zelensky’s romp-Reich nu de volledige aandacht heeft van de Russische autoriteiten op een manier die hun ergste nachtmerries niet hadden kunnen bevroeden. Zijn komst betekent dat, zoals het Russische ministerie van Defensie het voorzichtig uitdrukt, er een “nauwere coördinatie komt tussen de verschillende diensten en takken van de strijdkrachten”. Zelensky kan maar beter de luiken neerklappen, want er komt slecht nieuws zijn kant op en hij bevindt zich in het oog van de storm.

De veelgeprezen Gerasimov-doctrine houdt, voor zover ik het begrijp, een soort totale oorlog in, waarbij Rusland al zijn harde en zachte middelen inzet om de oorlog te winnen. Als we de Vietnam-oorlog als voorbeeld nemen, zou Rusland niet de fout van de Amerikanen maken om marionettenregeringen aan te stellen die onvoldoende steun van de bevolking hadden, noch zou het de fout van de Vietcong met de Tet maken, die een grote Vietnamese propagandaoverwinning was, maar een militaire ramp, omdat zij de Amerikanen in het openbaar bestreden in een soort Koude Oorlog-slachtpartij.

Het heldhaftige Arabische leger van Syrië had soortgelijke fouten gemaakt toen het aanvankelijk in het nauw zat tegen de NAVO-proxies. Voordat Iran en Rusland hun expertise ter beschikking stelden, vocht het een oorlog waarvoor het niet was opgeleid, en pas toen de dappere strijders van Hezbollah, met hun eigen aanzienlijke expertise, de Qalamoun heuvels veilig stelden, kon het Syrische leger oprukken. En wat Iran betreft, God weet welke duivelse drones zij nog meer in hun collectieve mouwen hebben zitten om aan generaal Gerasimov te geven, terwijl hij het herboren Reich van Zelensky afmaakt.

  Zircon, Su-57 met Kh-69, Tornado-S met kamikaze-drones... Ruslands technische voorsprong in Oekraïne groeit

Gerasimov heeft niet alleen van dat alles geleerd, maar hij heeft ook de volledige, ondubbelzinnige en actieve steun van de Russische autoriteiten en enkele zeer capabele afgevaardigden. Zijn benoeming laat zien dat Rusland nu all in is, dat Gerasimov met zijn schild of op zijn schild naar Rusland zal terugkeren. Maar aangezien Oekraïne nu de strijd is aangegaan met heel Rusland, is geen van beide scenario’s goed voor de Oekraïense generaal Valery Zaluzhny en de verachtelijke gangsters waarvoor zijn soldaten hun jonge levens opofferen.

Zaluzhny’s directe taak is nu om te stoppen met het bestuderen van Gerasimov en te redden wat er te redden valt. Ten eerste moeten Zelensky en zijn verknipte trawanten weg. Ten tweede moeten de westelijke gebieden van Oekraïne worden afgestaan aan Roemenië en Polen, die ze wellicht kunnen financieren, en ten derde moeten de Oekraïense troepen uit het oosten worden geëvacueerd om hun leven te redden.

En tenslotte, maar zeker niet in de laatste plaats, moeten de Oekraïners zich een nieuwe bibliotheek aanschaffen en, wat de verzamelde werken van Gerasimov ook mogen zijn, als ze echt boeken moeten verbranden, moeten ze zich ontdoen van al die NAVO-publicaties, waarin hun nazi-verleden wordt verheerlijkt en waarin wordt gelogen over glorieuze dagen die zullen komen, zelfs zoals Zelensky en zijn medeoplichters hun broers, zonen en echtgenoten de afgelopen twaalf maanden in lemmingachtige aantallen lieten sterven voor niets meer dan eindeloze rozenkransen van nieuw gegraven begraafplaatsen voor hun geliefden.

De media van de NAVO, waaronder The Guardian en Al Jazeera, geven hier op bizarre wijze allemaal een andere draai aan en verklaren dat Surovikin wordt vervangen vanwege verliezen en tegenslagen op het slagveld. Maar dit is geen onschuldig spelletje voetbal waarbij de Russische manager spelers wisselt in de hoop een winnende combinatie te krijgen. Dit is opnieuw zeer slecht nieuws voor Zelensky en zijn hele schurkenkabinet. Hij hoeft mij of Rusland niet op mijn woord te geloven. Hij hoeft het maar te vragen aan Valery Zaluzhny, de topcommandant van Kiev, die, samen met wat er overblijft van zijn mannen, zal ontdekken dat Gerasimov niet alleen “de slimste van de mannen” is, maar dat hij een overweldigende superioriteit heeft in manschappen en materieel en, zoals de NAVO grif toegeeft, ook een winnende militaire doctrine.

  De Russisch-Amerikaanse Zombie Apocalyps

Zaluhny hoeft geen Clausewitz te zijn om te zien dat Gerasimovs aanstaande grondcampagne, met zijn sterk gemechaniseerde 600.000 man sterke grondmacht, gesteund door de luchtcampagne van generaal Armageddon, de Wagner Group, de Tsjetsjenen en welke vloten Russische schepen er ook op de loer liggen in de Zwarte Zee, betekent dat deze nodeloze oorlog nu slechts één mogelijke uitkomst kan hebben. Ook hoeft hij niet te zijn als Hitlers gestrande veldmaarschalk Walter Model, die zijn Legergroep B oploste voordat hij zichzelf de hersens opblies met niets en niemand als gezelschap, behalve zwermen muggen, kolonel Theodor Pilling, zijn adjudant, en de waanzinnige tirades van Adolf Hitler die over de radio knetteren en hem bevolen om tot de laatste man te vechten.

De oorlog is voorbij. Zaluzhny moet dat nu accepteren, de Zelensky’s, hun collega-gangsters, hun buitenlandse huurlingen en hun nazi-handhavers oppakken en dan, in het belang van zijn mannen en hun gezinnen, vrede aanvragen onder welke voorwaarden dan ook met Gerasimov, Lavrov en Poetin. Er is geen ander alternatief.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Rusland en het Westen verwikkeld in een fundamenteel conflict tussen globalisten en anti-globalistenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet dystopische plan van de WHO voor de wereld moet worden gestopt; het is tijd om de WHO en de VN te verlaten, zegt Australische senator
Volgend artikelGlobalisten volgen planetair script om MENSEN TE VERVANGEN door AI-systemen … u bent nu overbodig
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

29 REACTIES

 1. Ondertussen zijn de ‘bondgenoten’ hopeloos verdeeld en in paniek. Het ene kamp krijst om meer wapens, anderen weigeren mee te doen of zijn, zoals bijvoorbeeld Frankrijk en ook Duitsland heel terughoudend en hebben geen trek in een escalatie. En o.a Spanje roept op tot onderhandelingen die onder andere gesteunt zullen worden door Frankrijk en Duitsland en heeft geen zin om nog langer wapens te leveren. Spanje heeft de ukkies sowieso na lang aandringen ouwe meuk gegeven. Turkije doet niet mee en trekt sowieso zijn eigen spoor (wacht maar af wat de Turken dit jaar gaan doen). In Davos zijn ze duidelijk in paniek. En ondertussen hebben de Saoedies de dollar de doodsteek gegeven. Mocht het mee zitten, dan blijft de USA moederziel alleen en straatarm achter omdat hun daden als een boomerang op hen zullen terugslaan en moet Europa met hangende pootjes en gebogen hoofd met Rusland aan tafel. Mocht het tegen zitten dan rest ons een zwart geblakerde aarde. Een kat in het nauw maakt immers rare sprongen. Maar ik hoop op het eerste.

  • Het enige scenario dat rest voor de Amerikaanse oorlogshitsers is de NATO zo ver te krijgen dat het grondtroepen en tanks + luchtmacht naar UA stuurt. Als dat gebeurt is WO3 een feit en zullen ook tactische nucleaire wapens worden ingezet. Ik zou niet graag in Rotterdam of Leeuwarden willen wonen (F35’s met atoombommen). Dat zijn namelijk de eerste doelen van de vanaf Kaliningrad door MIG’s afgevuurde Iskander ballistische raketten. Rutte en zijn coalitie trekken ons tegen onze uitdrukkelijke wens ( referendum 2016) de 3e WO in. En reken er maar vast op dat die ook echt gaat komen. Maar wat verwachten wij ook anders van de kleinzoon van een NSB’er ?

 2. Vrede aanvragen door Oekraïne crimi’s
  Doen ze niet,
  zo ja dan is het een val opgezet voor Rusland.
  Voor de Oekraïne 🇺🇦/ NAVO is het spel niet uit gespeeld mi.
  Hun doel is The great reset.
  Met zoveel mogelijk chaos, oorlog is afleiding.

 3. Je moet het positief zien; als er meer wapens en meer Pooltjes gestuurd worden, wordt er meer rotzooi opgeruimd door de Russen.

  Rusland kan niet verliezen. Zou het slecht gaan: atoom bommen, chemische wapens, neutronen bommen, maar verliezen: uitgesloten.

  Dus door nog meer rotzooi te sturen, neemt het aantal potentiele slachtoffers toe, en ook de kans op WO3.

 4. Maar ook: de vervanger van KGB moet hard aan het werk; ifo waar de zware wapens staan, waar waneer er nieuwe binnenkomen.

  Dan: wordt hoog tjd om een paar nieuwe fronten te openen, of te doen alsof. RU heeft manschappen genoeg ervoor.
  Maar hoog tijd voor duidelijke successen.
  Schiet het politiek centrum in Kiev aan gort b.v..

  • Omdat ze de vijand veel meer uithollen als ze die wapens buiten de hele weg naar de grens van Banderastan ook nog eens 1000km naar het front laten afleggen, om dan gemakkelijker, want op een steenworp afstand, dat materieel te mollen. Dat kost de vijand verreweg de meeste menselijke inspanning, energie en kosten.

 5. @Rommel

  Er is as we speak een LIVE sessie gaande op YT omdat wereldwijs een groeiende trend te zien is… “mensen vragen zich af of zeggen zelfs dat het genoeg is van deze wereldwijde economische elites in het World Economic Forum die ons leven leiden. Ze hebben deze week hun jaarlijkse bijeenkomst in Davos en veel mensen hebben de legitimiteit van de niet-gekozen groep elites in twijfel getrokken, waaronder Elon Musk … hij haalde publiekelijk uit naar het WEF, iets wat miljardairs niet mogen doen.” ;

  Centraal TOPIC: #Disinformation.

  WIE BETAALT DE WEF BIJEENKOMST(EN) ??

  Mocht je de LIVE chat willen bijwonen… join us 😉

  “Elon Musk just DESTROYED the WEF as globalists panic in Davos | Redacted with Clayton Morris” ;

  https://www.youtube.com/watch?v=6h8AaKM-EXQ

  Ook: https://www.rumble.com/Redacted.

 6. Allemaal goed en wel wat Declan Hayes schrijft maar eigenlijk doet dat allemaal niets ter zake. Het enige wat belangrijk is dat Rusland hun momentum (een moment waarop het belangrijk lijkt door te zetten of te gaan doen) niet gaan missen.

 7. Deels gewoon klets!
  Surovikin maakt helemaal geen plaats. hij blijft de zaak in Ukraine leiden. Gerasimov is daar nu boven gezet om ervoor te zorgen dat alle middelen beschikbaar zijn. Plus dat ik vermoed dat een deel van zijn taak zal zijn om het leger klaar te stomen voor een grotere confrontatie met de NAVO aangezien het westen maar niet in wil binden.
  In feite wordt Surovikin hier ontlast, er zijn minder zaken die zijn aandacht nodig hebben, waardoor hij zich kan concentreren op de kerntaak; de vernietiging van de Ukrainse troepen en NAVO troepen in Ukraine, terwijl Gerasimov naar het grotere plaatje kijkt.

 8. Dat land.. Oekraïne.. is in fundering helemaal verrot man…

  Rotter dan ik me realiseerde….;

  Oekraïne heeft ZEER GEWELDDADIGE activiteiten uitgevoerd jegens de Poolse burgers rond 1940.

  De genocide van Oekraïne op 360.000 onschuldige Poolse burgers was zo wreed dat zelfs de nazi’s en Duitsers walgden en geschokt waren door de wreedheid van de Urk. De Urks deden dingen die zelfs de Sovjets en asmogendheden nooit hadden gedaan. Als beloning voor deze genocide en het samenwerken met de nazi’s en hen te helpen meer dan een miljoen Joden af te slachten, verloren de Urks meer dan 8 miljoen mensen en werden ze na de oorlog bezet door de Sovjets, wat een stuk minder is dan wat ze eigenlijk verdienden. En het feit dat Urk Nationalistische veteranen en Urk oorlogsmisdadigers en genocidale monsters vandaag de dag nog steeds in Oekraïne worden gevierd, is meer dan gruwelijk en schandelijk in de ogen van de beschaafde wereld. De Urks hebben niet geleerd van hun geschiedenis en ze zijn GEDOEMD om het te herhalen.

  Het aantal slachtoffers lag zelfs dichter bij de helft mln. Volk. Viktor Polishchuk boek genaamd “Bitter Truth: The Criminality of the Organisation of Ukrainian Nationalist (OUN) and the Ukrainian Insurgent Army (UPA) : the Testimony of a Ukrainian” er wordt gezegd dat het aantal mensen dat werd gedood ongeveer 450.000 is (het boek is overigens geschreven door een Oekraïner).

  Een getuigenis van een jongeman genaamd O. Urungus is als volgt:

  “Ik ben Pools, mijn grootvader Jan “Kruk/Leon” Sudyka vocht tegen UPA in West-Galicië in de latere stadia van de oorlog (vertelde me een aantal echte horrorverhalen en kon niet eens over sommige dingen praten), maar ik probeer altijd objectief te zijn over historische gebeurtenissen, zonder er emotionele patriottische bullshit in te investeren. Mijn mening is dat Polen en Oekraïners het nooit over deze kwestie eens zullen worden, omdat: 1) Polen zich te veel richten op de massamoorden vanaf 11 juli 1943, terwijl ze de poolse regering mishandeling van de Oekraïense minderheid witwassen en bagatelliseren, hun cultuur en instellingen belasteren en zelfs leden van het verzet in gevangenissen / kampen in het interbellum of Poolse vergeldingsacties interneren tegen Oekraïense burgers die duizenden doden veroorzaakten, vooral gezien het feit dat er meer Oekraïners werden gedood in de Województwo chełmskie dan Polen. 2) Oekraïners richten zich te veel op het grotere geheel, zonder echt te begrijpen dat wat OUN-B vanaf half juli ’43 met onschuldige en nauwelijks geletterde Poolse dorpelingen deed, volkomen beestachtige en barbaarse massamoord, wrede marteling en wrede etnische zuivering was die je zou verwachten in de tijd van middeleeuwse Hunnish of Mongoolse invasies, in plaats van in het moderne Europa – ze noemen dit liever als slechts een van de elementen van deze hele Pools-Oekraïense tragedie. En beide partijen hebben gelijk, naar mijn mening: 1) Oekraïners hebben gelijk om het een tragedie te noemen, omdat de Pools-Oekraïense betrekkingen gespannen waren door shitty overheidsbeleid tegen etnische Oekraïners in de tijd van de Poolse 2e Republiek, en we leven in een wereld van gevolgen, waar een actie leidt tot een reactie. 2) Polen noemen het terecht een genocide, want wat de OUN-B vanaf half juli 1943 met Poolse dorpelingen deed, verschilde nauwelijks van wat de Turken de Armeniërs in 1915 aandeden, behalve veel kleiner van omvang, hoewel nog steeds onevenredig in vergelijking met de behandeling van de Oekraïners in het interbellum. En zo zal het blijven, hoe vaak Poolse en Oekraïense historici en commissies er ook over gaan zitten praten, ze zullen altijd tot de bovenstaande conclusies komen. Het enige waar we op kunnen hopen, is dat we het op een rustige, volwassen en respectvolle manier kunnen doen, hoewel het voor die fase iets te recent was en de wonden nog te vers zijn. Het is triest voor Polen dat Oekraïners hun stadions en straten naar Shukhevych, Bandera, Lebed of Klyachkivsky noemen, maar zoals het oude gezegde luidt: “de terrorist van de ene man is de vrijheidsstrijder / held van een andere man”, en in tegenstelling tot Polen, dat een meer verenigd verzet had tegen de Duitsers, Sovjets en Oekraïners (of het nu de AK, NSZ of zelfs de BCh was), de Oekraïners hadden duizenden vrijwilligers die vochten voor de nazi’s (die miljoenen Oekraïners doodden), miljoenen die vochten voor de Sovjets (die ook miljoenen Oekraïners doodden) en alleen echt de UPA die in de eerste plaats voor Oekraïne vocht. Dit zijn echt hun helden en wij Polen moeten dat respecteren, zelfs als we het er niet mee eens zijn.”

  Bron: https://www.youtube.com/watch?v=XN6UdfvSytw

  Bron: https://en.wikipedia.org/wiki/Ukrainian_collaboration_with_Nazi_Germany

  Bron: Film: Volhynia of Wolyn

  H*l*caust” staat niet ter discussie maar wat de Poolse mensen is aangedaan… is ineens controversieel????

  #WALGELIJK !!

 9. Ik moet erkennen dat je kennis behoorlijk up to date is; toch vraag ik mij af, of het wel de juiste informatie is; of het wel waar ik de indruk van heb, propaganda is in het belang van Rusland. Niemand gaat vrijuit. Ook Putin niet. Zeker als je een bondgenoot hebt als Iran en China. Kijk maar wat er nu afspeelt in Iran.

  • Iran, opnieuw een door de CIA geïnstigeerde kleurenrevolutie, met behulp van een (hun) lokale terroristenclub, de MEK (Mujahadeen-e-Khalq).

  • Ja Arie ,wat zich afspeelt in Iran .
   Moet je er wel bij vertellen hoe het komt en wie het vuurtje stookt.
   Israel kan beter maar uitkijken Als Rusland heeft gewonnen , Dat weet ik Zeker

  • Veeg eerst voor je eigen deur, en kijk wat er in het westen aan de hand is, veel erger dan in China en Iran. Informeer je beter,, En wat Putin betreft: Ik weet zeker dat Rusland met China, India en Iran een einde gaat maken aan de Unipolaire wereld van de globalisten, De rest zal geschiedenis zijn.

 10. de tijd zal leren wat er gaat gebeuren,
  en de winnaar zal de geschiedenis schrijven
  .
  feiten. waar zijn die echte onafhankelijke journalisten gebleven die in oekraïne waren?

 11. Natuurlijk voorzag hij , , en dank je wel , niet zeiken , zonder de woorden ooit gemaakt , had jij jezelf , geen rommel kunnen noemen

 12. Cor we gaan het zien of Rommel hier gewoon rommel neerschrijft of dat Rommel hier meer dan 80% waarheid schrijft .
  Als het allemaal geen waarheid geschreven wordt door Rommel dan aan het eind krijgt Rommel zijn eigen geest uit de fles .

 13. Ik zeg ook niet, dat men hier een schone lei heeft in het westen; verre van dat. Hier wordt ook een vuile oorlog gevoerd. Russen zijn geen vijanden van mij; sterker nog ik heb ze in mijn familie. Ik snap echt wel dat Rusland zich bedreigd voelt door een globalistiche wereld. Waar ik mijn afkeer heb zijn landen als Iran met zijn regime om daar een verbond mee aan te gaan . Ik hoef de details niet uit te leggen lijkt mij. Ik hoop dat er spoedig vrede komt. Er zijn geen winnaars, alleen maar verliezers. Dan denk ik die arme jongens die moeten vechten aan beide kanten, laat staan het leed onder de burgers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in