Lieve Frontnieuwslezers, bedankt iedereen voor de mooie aanmoedigende kerst mailberichten. Ik ben echt geraakt door uitstorting van liefde. Ik schrijf dit bericht op de vroege kerstochtend met mijn gezin onder de warme dekens en mijn altijd loyale Witte Herder liggend aan mijn voeten. Nu dit jaar ten einde loopt…  Mogen jullie jezelf een enorme bundel zelfliefde geven… Want na alles wat ze naar ons gesmeten hebben, zijn we er nog steeds en delen we nog steeds klappen uit. Kom maar op met het nieuwe jaar, waarin we onze wereld terugpakken…

Veel liefs
Rommel

Vorig artikel2021 top artikelen: Artsen voor de Waarheid: “In de herfst-winter van 2021 zal ten minste 20-30% van degenen die tegen COVID zijn gevaccineerd, aan het vaccin overlijden en zal een nieuwe stam de schuld krijgen”
Volgend artikelHet vaccin helpt het virus u te infecteren (door uw immuunsysteem te onderdrukken) – Het betekent dat we zijn voorgelogen
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

34 REACTIES

 1. Dankjewel, wens een ieder een gezegende kerst, met veel liefde en genegenheid ,vertrouwen in elkaar die deze onzin van pandemie niet gelooft, blijf in je eigen immuunsysteem geloven.

 2. Bedankt voor uw steun in deze moeilijke tijden. We wensen u en uw familie een warm en gezellig Kerstfeest en een gezond 2022. We never give up!

 3. Beste Rommel en anderen die betrokken zijn bij dit sublieme kanaal, het allerbeste voor het komende jaar en en blijf sterk van geest. ❤️

 4. ❤ Dankjewel voor Frontnieuws.
  Elke ochtend is dat het eerste wat ik lees.
  Oprecht en transparant nieuws waar ik iets mee kan. Geen leugenachtige eenzijdige propaganda.

  Ik spreek de wens uit dat we elkaar binnenkort in VRIJHEID kunnen omarmen, dat het LICHT en de LIEFDE zullen overwinnen.
  GOD BE WITH US AĹL.

 5. Aan alle ongeschonden mensen hier, en de eigenaar van deze website.
  Bedankt. Jullie waren het lichtpunt in deze donkere wereld.
  Er staat ons nog héél wat te wachten, maar als wij dicht bij elkaar blijven, zullen wij overwinnen.
  Zalige Kerst, en een beter nieuw jaar.
  Moge God jullie zegenen en beschermen.

 6. Aan alle vrije mensen hou je rug recht ook in 2022 en voor allen ondanks alle ellende die men ons aandoet toch fijne feestdagen toegewenst.

 7. Rommel, Zalig Kerstfeest voor u en uw gezin. Het is fantastisch dat het u in uw eentje iedere dag weer lukt om uw website in de lucht te houden. Zet het goede werk voort!
  Met mijn dochter liep ik door de supermarkt en mijn dochter vroeg waarom we geen mondkapjes dragen. Ik antwoordde: “Wij zitten in het verzet!”. Hoe meer mensen de dictaten van de klimaat-vaccin-maffia niet langer accepteren, hoe moeilijker de elite het zal krijgen. Houd stand iedereen!

 8. Fijne kerstdagen en voorspoedig 2022.
  Bedankt voor alle info en steun .
  We gaan nog een moeilijk jaar tegemoet , maar samen zijn wij sterk ???

 9. Prettige feestdagen gewenst en bedankt voor uw informatie!
  Ondanks dat afgelopen jaren een ramp geweest is, ook persoonlijke gezondheid proberen we er maar t beste van te maken!

 10. Beste Rommel. Wat een uitstekend werk heb je geleverd het afgelopen jaar. Die respect. Ik volg je al jaren. De vorige site werd van het web afgehaald maar je gaf niet op. En wat kwam er voor prachtige site terug. Juist in deze tijd van desinformatie en propaganda hebben we sites als Frontnieuws hard nodig. Hele fijne feestdagen en een gezond en gezegend 2022 Rommel en alle lezers. Gods zegen.

 11. Beste Rommel,

  Zalig kerstfeest voor u en de uwen.
  Je hebt een berg puik werk verzet, dit jaar en ik raad iedereen deze site aan.
  Als wappie zeg ik altijd tegen de oelewappers dat als maar 1% op deze site waar is het al veel te veel is en dat de info hier zeer veel diepgravender is dan in welke krant of tijdschrift dan ook.
  Alvast succes in het komende jaar ?

 12. Hartelijk dank ! En vooral ook voor het uitstekende werk van het onderhouden van deze website en het verzamelen, vertalen van alle belangrijke berichten. En natuurlijk alle goeds dat wenselijk is voor nu en de toekomst voor jou, je gezin en alle lezers! gr, marco

 13. Allemaal een fijne kerst, ben blij dat ik het afgelopen jaar de krant eruit gebonjourd heb zodat ik meer tijd overhoud voor het echte nieuws.
  Beste Rommel, ik wens u alle goeds en ga door met deze site die hopelijk in het nieuwe jaar meer ogen ogen gaat openen.

 14. Tjemig de pemig> houd het nu nooit op met die oneindige flauwekul> ga allemaal proberen de pandemie te bestrijden ipv achter spookrendieren te jagen??Nu goed dan ik wens een fijne pandemie tijd met vele lockdowns en iedereen besmet met onzin virus>> ooow nee iedereen is al ge-infekteerd met Downsyndroom…
  Probeer ff een losse virus te vangen en maak een officiele lab-uitdraai… en breng die in het nieuws…
  Corona = een biersoort

 15. Beste Rommel, bedankt voor je geweldige bijdrage in de strijd tegen de leugen. Duidelijke taal. Wens jou, gezin en medewerkers Gods zegen, ook voor het nieuwe jaar. Shalom

 16. Algemeen: IK WENS EENIEDER HET TIENVOUDIGE VAN WAT ZE MIJ WENSEN IN 2022

  Specifiek: voor de maatschappij verpesters en landverraders van links, alsmede de pharma pushers, de dokters die toch al een veel te hoog inkomen hebben, en die weigeren effectieve geneesmiddelen voor te schrijven,, (Ivermectine b.v.)de ziekenhuizen die door opzettelijk foute behandeling patienten vermoorden, het tuig zonder moraal die de gek Schwab en de NWO volgen wens ik een langszame en pijnlijke dood, zoals veroorzaakt door “vaccinatie”.

  Voor linkse politici in functies van invloed die hebben bijgedragen tot deze situatie: hun wens ik een spoedig einde toe zoals de geboeders de Wit in 1672.

  De ECHTE verantwoordelijken en hun familie van MH17–Rutte en de oekrainse overheid- wens ik toe wat ze hun slachtoffers aandeden.

  Ik zal bidden voor een “”Daisy op het parlements gebouw in Brussel als er een volle vergadering is.

 17. Voor allen die niet volgespoten zijn met gif: hou je poot stijf, en ik wens je welvaart, goede gezondheid en geluk

 18. Oud en nieuw zal ik happy beleven.

  Ik heb een serie muziek opgezet, automatisch afspelend, beginnend met Mike Oldfield, Ommadawn part1+2,
  wat kaarsen, paar flessen heel oude wijn, ruim voorraad joints, bloedmooie hete jonge meid, telefoon uit, licht dimmen, en…here we go…

  En doosje aspirientjes voor de volgende dag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in