Frontnieuws gaat aan zijn eigen succes ten onder – Update

12
2255

Nee lieve lezers, het is niet zo dramatisch als de titel suggereert. Frontnieuws zal hoe dan ook blijven. Maar jullie brengen met je grote aantallen bezoeken de server regelmatig aan het roken en schoppen haar zelfs soms op tilt.

Reeds vrij snel bij de publicatie van FN werd ik gedwongen naar een krachtigere server met meer capaciteit te verkassen omdat ze meer moest doorslikken dan ze kon behappen. En het ziet ernaar uit dat een nieuw limiet haar intrede heeft gedaan.

Ik zal jullie het technische verhaal besparen, maar het komt erop neer dat het theme Newspaper, de machinerie die de layout op deze site presenteert, gigantische resources van mijn server claimt. Speelruimte die anders gebruikt zou kunnen worden voor de grote aantallen requests die jullie elke dag van haar eisen, en die statistisch gezien alleen maar toenemen.

Nou, neem dan een grotere server en betaal jezelf blauwer, zou je kunnen zeggen. Nee, dat schiet niet op. Ik ben dat theme Newspaper is gaan napluizen en het is een rupsje nooit genoeg. Bij navraag bij de serverguy blijkt dat Newspaper het slechtst presterende thema is waar hij ooit mee gewerkt heeft, en heeft het nog nooit goed zien presteren, zelfs niet op hoogste services voor extreem druk verkeer.

En zoals Newspaper zelf aangeeft:

High-performance VPS: Should handle 4000 – 6000 unique users per day

Dat is peanuts. Frontnieuws heeft veel meer unieke bezoekers met uitschieters tot 25.000 per dag.

Dus, jawel, steeds weer, ligt er weer een nieuwe “uitdaging” voor me in het verschiet. Mij is geadviseerd om de hele handel te emigreren naar een nieuw minder veeleisend theme. En waarschijnlijk wordt het deze. Maar ik kan nog van gedachten veranderen. Moet het nog even controleren.

Dat wordt dus weer knutselen, maar vooral ook veel verkenning hoe dit allemaal te bewerkstelligen.

Reeds eerder heb ik dit bericht geplaatst met de bedoeling aan het bouwwerk te beginnen, maar het is bij nachtverkenningen gebleven om toch nog een beter nieuw theme te vinden. Maar nu is het dan zover. De schuttersput wordt gegraven. Daarom zullen er de komende tijd deze keer echt minder artikelen geproduceerd worden, en hoop op jullie clementie wanneer de site soms moeilijk bereikbaar is. Het tenslotte jullie schuld. 🙂

Met vriendelijk groet,

Rommel

Vorig artikelTotalitarisme vanuit Davos: wat is de agenda van de Great Reset?
Volgend artikelDe zorg heeft het druk, dus …
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

12 REACTIES

 1. Mooie theme, rood = breaking

  p.s.
  ik gebruik google voor mijn porno, de AI moet toch gevoed worden, dan maar met naakt. ja toch.

 2. “Het is tenslotte jullie schuld”
  Dit is de recht-in-je-bek=humor waar ik zo van hou en waarmee Frontnieuws zich duidelijk onderscheidt van die walgelijke msm.
  Om op de hoogte te blijven van al het nieuws bekijk ik vele sites, maar Frontnieuws is wel mijn dagelijkse dosis antigif om te kunnen overleven en dat al sinds deze site nog Fenixx heette.
  Dank daarvoor!

 3. Ik vertel ook aan iedereen die het wil horen (of niet wil horen 🙂 ) dat ze Frontnieuws MOETEN gaan kijken. En DuckDuckGo moet ook wel groeiende zijn. Ik hoop ECHT dat ze jullie niet van het net kunnen gooien want ik vind het GEWELDIG wat voor een écht nieuws jullie brengen. Misschien zitten tussen je vele lezers wel mensen die weten waar je naar over moet stappen.

  Greeetzzz Een wakker Wappie

 4. Ghe ghe..wat een gezellig artikel.
  Wellicht ter overvloede heb ik hier een WTF covid-19 uncencored plekje, ook die server rookt af en toe, maar dat mag de pret niet drukken. Waar we met zijn allen in tercht zijn gekomen is onvoorstelbaar, het is daadwerkelijk een depopulatie programma wat er zich afspeelt, de tijd dringt.
  https://thevirus.wtf/pcr/#cahill-pcr

  Good luck mensen!

 5. Het spijt ons oprecht. Maar ondanks dat hebben we besloten toch gewoon massaal hierheen te klikken. Sorry. 🙂

  Frontnieuws is de eerste site die ik kijk als ik online ga. 🙂

  Dat nieuwe thema is erg mooi. Ik hoop dat het niet te veel werk en moeite kost voor je om t over te zetten.

 6. Heerlijk grasduinen in nieuws wat op geen publieke omroep is te zien. Ongelooflijk, dat op 17 maart toch maar een aardverschuiving moge plaatsvinden. Hallelujah.

 7. Dolblij dat ik je heb ontdekt. 1ste wat ik s”ochtends. Het verbaasd mij, als ik mensen je krant aanraad, ze altijd zeggen “complot”krant. Nou ja, die staan waarschijnlijk ook in de rij voor een prikkie. There loss. Ik heb lekker jou krant ?
  Succes en ja, helaas ?,
  Ik vind het ideaal om de FN iedere dag in.mn mail te krijgen en blijf reclame maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in