Al die visuele oorlogstaferelen die ik op het net tegenkom en niks mee doe omdat er naar mijn idee geen interessant verhaal aankleeft, of überhaupt een verhaal heeft, krijgen hier dagelijks een stekkie op FN. Het staat u vrij om in de reacties zelf videolinken te plaatsen.

4e Brigade van LPR bombardeert Oekraïense loopgraafgravers bij Artemovsk

Kolonel van de luchtmacht zegt: Stop met het aannemen van blanken als piloten

Kolonel Mark Wooten van de USAF Civil Air Patrol zegt dat het enige advies dat hij (hen) geeft is om “geen blanke mensen van middelbare leeftijd meer aan te nemen… vooral geen kerels”.

Mislukte aanval Oekraïne op Staromayorsk eindigt in veld met lijken na Grad-vuur

De stafchef van het US Defense Intel Agency zegt dat Oekraïne op een dood spoor zit – Wunderwapens werken niet

Meer grote verliezen voor AFU in mislukte aanval op Staromayorsk

Russische topshow ondervraagt soldaat aan frontlinie over westerse uitrusting en de effectiviteit ervan

Russische drones houden Oekraïense molmensen in de gaten terwijl ze wegrotten

Russische FPV-piloten werken vanuit bewegende voertuigen

Oekraïners vallen StaroMayorsk aan met niets dan MRAPS en trekken zich dan terug na verliezen

Oekraïne gebruikt onderwater-drones om opnieuw de brug van Kerch op te blazen – doodt burgers

Tsjetsjeense commandant Apti Alaudinov blijft grote nieuwe groepen AFU in de buurt van Artemovsk vangen

Grote Wagner-colonne op weg naar Wit-Rusland

Ukrop vertelt staatsronselaars dat overlevenden van AFU terug zullen komen om ze allemaal te doden

Ze zullen niet allemaal sterven, ze zullen terugkomen en jullie doden! – waarschuwde de militair van de Strijdkrachten van Oekraïne de militaire commissarissen dat zij door soldaten na het front gedood zullen worden. Hij noemde hen ook “ssykopekhota”.

Oekraïense troepen worden platgewalst door Russische GRAD en granaatinslagen

Vandaag is de APU aan het wachten, aan het hergroeperen. MLRS “GRAD” en CBT “Solntsepyok” werkten op de bolwerken en posities van de vijand, en ze worden uitgerookt.

AFU kanonnenvoer trekt zich terug langs hun vernielde uitrusting

Kritieke beelden van het Kherson-front aan de Russische kant

Rusland neemt het initiatief in Seversk – Frontline Correspondent meldt hevige gevechten

Na het mislukken van het Oekraïense tegenoffensief hebben de Russische strijdkrachten het initiatief genomen in de Severski-richting: er wordt hier hevig gevochten, de vijand heeft sterke versterkingen gebouwd en er zijn constant drones in de lucht. “Bijna heel Europa vecht tegen ons, net als in de Grote Patriottische Oorlog. Maar de geest van de Russische soldaat blijft de geest van de Russische soldaat… De overwinning zal van ons zijn,” zegt een van de officieren.

Nog een verwoeste AFU loopgraaf teruggevonden (18+) – Vol met skeletten

Oekraïense vrouw klaagt dat ze binnenkort mannenklussen moet doen omdat alle mannen door staatsronselaars zijn meegenomen

Oekraïense dienstplichtigen trouwen dringend met oude gehandicapte vrouwen om uit de mobilisatie te blijven

CNN doet Caviezels kinderhandel-film af als “QAnon-complottheorie”

Oekraïense militair bereikte een Russische loopgraaf, maar betaalde ervoor met zijn leven

Russische T-80 raakt twee Amerikaanse MRAP’s in Makarovka

Russische GRAD MLRS tegen Oekraïense stellingen in Makarovka

Vernietiging van vier MRAP’s en andere tanks van het Oekraïense leger


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

FRONTNIEUWS FILMPSCOOP DOSSIER

Frontnieuws filmpscoop – MUST SEE: Volledige videobeschrijving hoe AFU in koelen bloede een burgerfamilie vermoordde in UgledarVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMilitair overzicht van gevechten bij Bakhmut: Russische troepen zetten tegenaanval in richting westen en zuiden
Volgend artikelGekneusde en bebloede volledig gevaccineerde dokter, met een nekbreuk, zegt grijnzend tegen de rest van ons dat we ons moeten blijven “vaccineren” …
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

6 REACTIES

 1. “4e Brigade van LPR bombardeert Oekraïense loopgraafgravers bij Artemovsk”

  De NAVO zit bijna zonder granaten en de Russen en de strijders van de 4 Oblasten schieten meer dan 60.000 granaten per dag af en maken een maanlandschap.

  • “Kolonel Mark Wooten van de USAF Civil Air Patrol zegt dat het enige advies dat hij (hen) geeft is om “geen blanke mensen van middelbare leeftijd meer aan te nemen… vooral geen kerels”.

   Ik neem aan dat deze Amerikaanse idioot een opleiding gevold heeft op het prestigieuze West Point, wat leren ze daar tegenwoordig hoe je in de stront kan roeren zonder te spetteren.

 2. Mike Rothschild, ‘journalist’ en schrijver van “the storm is upon us”, een boek over qanon en samenzweringstheorieën.
  Met zo’n naam, gluiperige rotkop en lovende woorden vanuit de systeemmedia weet je in ieder geval zeker wie er aan de verkeerde kant van de geschiedenis staat.

 3. Goeie verzameling weer.

  Als straks de voedselprijzen stijgen en het leven nog duurder wordt hier in het ‘vrije’ westen dan zal Rusland mogelijk opnieuw een aanval inzetten. Als Kiev flink verzwakt is dan ben ik benieuwd hoe hard de printer hier aan gaat staan om hen weer te steunen.

  De meeste Arabische en Aziatische landen zijn bezig met bilaterale economische banden zonder het westen. Ze verlaten ons niet helemaal maar worden volwassen en zien in dat ze ons niet zo hard nodig hebben. Daarnaast blijkt hoe hard het westen economisch kan optreden als je niet naar hun pijpen danst

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in