Al die visuele oorlogstaferelen die ik op het net tegenkom en niks mee doe omdat er naar mijn idee geen interessant verhaal aankleeft, of überhaupt een verhaal heeft, krijgen hier dagelijks een stekkie op FN. Het staat u vrij om in de reacties zelf videolinken te plaatsen.

Herinnert u zich nog de beruchte Ukrops die gedood werden door “Somersault” Commando? Het blijkt dat ze burgers hebben gedood (18+)

Er zijn nieuwe beelden opgedoken van de arme Ukrops in het schuttersputje die de opdracht hadden om burgers in het gebied uit te roeien. Niet lang daarna kwam de Russische “Somersault” held en bluste hen.

Klaus Schwab zegt dat hij al sinds 1973 bezig is met klimaatverandering te pushen

Apti zegt dat Rusland offensieve operaties lanceert

Yuri Podolyaka zegt dat Oekraïne binnenkort nog eens 200-300.000 man zal mobiliseren

Russische T-90M tankbemanning ondersteunen Tula parachutisten met zwaar vuur


Russische soldaat elimineert in zijn eentje 3 Oekraïense soldaten

Man onthult welke de enige Europese macht is die geen zwarten als slaven nam

Nieuw Oekraïens volkslied is net uitgebracht – Wat Denkt u? Passend?

Verwoeste Stryker vast in loopgraaf – Goede dekking voor drone


Zo dit is dus hoe Oekraïne Kinzhal-raketten neerschiet met zijn nieuwe westerse AD

Verwarrende gevechten bij Klesjevka – Oekraïner sluit zich per ongeluk aan bij Russische eenheid en geeft zich dan over

Mike Pence zegt dat Oekraïners vechten zodat Amerikanen niet hoeven te sterven

Gruwelijke beelden: De vernietigde eenheid van de Strijdkrachten van Oekraïne aan het Kupyansky-front (18+)

Een groep militanten van de Strijdkrachten van Oekraïne werd vernietigd door soldaten van de Western Group of Forces tijdens een offensieve operatie in de regio Charkov.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

FRONTNIEUWS FILMPSCOOP DOSSIER

Frontnieuws filmpscoop – De trend zet zich voort – Is dit hoe de Ukro-Thots hun doden eren?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe voortdurende waanideeën van Generaal David Petraeus
Volgend artikel30 tekenen dat u misschien een Imperium Simp bent
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

12 REACTIES

 1. Ondertussen begint in Nederland de weather warfare. Overstromingen en weersomstandigheden die in minuten wijzigen. Maak U maar klaar voor klimaatlockdowns en cojonalockdowns en co2 budget en stikstofzwendel en vluchtelingencrisis en energiecrisis en uiteraard een financiële crisis om de cbdc’s in te voeren en in al die chaos wordt Timmerschwanz de nieuwe premier die met ijzeren vuisten de spoedwet gaat gebruiken om ons helemaal murw te beuken.

  De softe dictatuur gaat nu een harde dictatuur worden. Zet hem op allemaal. Laat je niet gek maken, blijf kalm en begrens de waanzin die gaat komen. Waar angst is, is onrust in onrust verdwijnt de intelligentie uit ons… bewaak dus je rust en behoud daarmee je gezonde verstand zodat je strijdbaar blijft. Ze willen in onze koppen om ons te kunnen besturen en ons met elkaar te laten vechten. Laat ze niet met hun angst/stress in je kop. One love ❤

  • Je hebt geen stress nodig als je alles voor hebt om je tijd uit te zitten voor deze gekte. Haal genoeg water en rijst en vit in huis en warme kleren bv een lange onderbroek en voor vrouwen een legging die men onder de kleren kan doen en brei dikke truien en een goede body warmers en warme sokken en een gebeide band voor je enkels en weet dat echte ouderwetse houten klompen voor buiten warmer zijn dan schoenen en een mooi sjaaltje rond je nek binnen dat scheelt ook in kosten want dat is ook een graad minder stoken en laat ze barsten.
   dit is een berekening voor twee maaltijden p.p. per dag voor een heel jaar en dit is hier onder voldoende om te overleven.
   200 gram per dag is 70 kilo rijst per jaar en 1 kilo rijst kost plus min 2 euro en dat is 140 euro en 100 gram per maaltijd is voldoende en twee warme maaltijden is gezond in moeilijke tijden en rijst kan je goed lang bewaren.
   Drie blikken groentes per week is plus min 150 potten per jaar dat keer 2 euro per pot is 300 euro.
   Blikjes tomaten puree en maggy blokjes is plus min 50 euro voor 1 jaar soep p.p..
   1 a 2 kippen voor de eieren kost in aanschaf 10 a 20 euro.
   Voor iedere dag een kleine thee lepel honing en 6 potten kost plus min 70 euro.
   Baby melk nummer 1 bevat alles wat je nodig hebt kwa vit en dergelijk als aanvulling 12 potten kosten 10 euro per pot ,dus dat word voor 1 heel jaar 120 euro.
   Zout en andere smaak makers 100 euro per jaar wat ook belangrijk is.
   Dan veel water in huis halen 2 liter per dag heb je nodig dat is plus min 200 euro per jaar en bij hoge nood doe je een schoongewassen vuilnis bak vol water en per liter 1 druppel gloor erin.
   Met dit in huis heb je normaal gesproken rust als je nu onrust hebt over je toekomst om hoe te overleven is dit een aanrader.
   Zwijg tegen je omgeving dat je aan het preppen bent want weet, een gemiddeld geheim blijft 48 uur geheim en hoe snel ben je je eten kwijt als er een gekte uit breekt en iemand uit je omgeving weet dat er eten te halen valt bij jouw.
   Zwijg evt dit tegen je kinderen want ook voor hen is moeilijk hun mond te houden.
   Als ze je voorraad zien dan kan je als smoesje gebruiken, dat dit in de reclame was en daarom slim is dat nu te kopen en omdat alles in ene rot tempo duurder word dit slim is dat nu aan te schaffen en dat het snel op is helaas dat beetje en met nadruk op beetje. Doe het evt in plastieke bakken en zet je winter of zomer kleren in dozen ervoor. Evt ook gasflessen aanschaffen en ene camping stelletje. Wij doen hier met 1 gasfles ongeveer vier maanden mee dat ligt eraan wat we koken soms wat langer.
   Kook dan voor 2 a 3 dagen zodat je niet iedere keer je rijst 10 a 15 moet laten koken en dat twee keer dan per dag, want dan vliegt het gas tenminste niet onnodig de deur uit.
   drie gasflessen per dag is 120 euro per jaar hier in Frankrijk.
   De prijzen zijn ook op Frankrijk hier gebaseerd en soms flink naar boven afgerond.
   Bv de blikken groentes zijn flink naar boven afgerond, want de blikken bonen heb je hier al voor 1.10 euro.
   Rijst al voor 1.50 euro per kilo.
   De prijzen in NL die ken ik niet allemaal, dus daarom heb ik alles flink naar boven afgerond.
   Heb je gene geld pluk dan alles uit het wild wat goed eetbaar is en droog het HEEEEL goed en bewaar dit in glazen potten met de deksel goed erop. BV van brandnetels met je de lekkerste soep en zeker als je deze bind met bv bloem, droog de brandnetels goed en maak deze fijn en dan er soep van maken en met bloem dat vult de maag beter en evt de bladeren erbij doen van de paardenbloem en weegbree zodat deze soep nog gezonder is.
   Er zijn boeken in de handel zodat je een hele jaar rond uit het wild gezond kan eten en het zal je lichaam zeker ten goede komen. Maak evt mooie wandelingen met je gezin om voedsel te zoeken en maak er leuke dagen ervan en gooi het voor je kinderen niet op armoede maar op gezond eten zodat ze later sterk zijn en laat ze de planten niet kaal plukken want dan heb je volgend jaar niks meer staan wat je kan eten. Leer ze dat, dat niet slim is en dat het de natuur uit de balans ervan raakt. Zo leer je de kinderen wijs met de natuur omgaan.

   • Hoe goedkoop wasmiddel zelf maken.
    Neem een blokzeep en schraap deze fijn en doe het in het water en kook deze en giet het in flessen en evt met ossengal zeep je vlekken van te voren ermee in te smeren. Ossengal blokzeep is goedkoop bij action.
    100 Gram zeep is goed voor 4 a 6 liter wasmiddel dat ligt natuurlijk aan het blok zeep die je koopt.
    In Frankrijk is het goedkoopste zeep die ik kon vinden bij leclerc en die is plus min 4 blokken zeep van 100 gram 1.60 euro en die werk goed en daar kan ik 5 a 6 liter wasmiddel eruit halen dat ligt eraan hoe dik deze dan is gemaakt. Met vier liter giet ie nog amper uit de fles.
    Dus voor 1.60 euro heb ik 20 liter zeep als ik de kosten van het gas er niet bij reken.
    Voor moeilijk tijden dat je er geen water is kan je met baby doekjes je wassen en je hebt vier doekjes per dag hiervoor nodig en bij action zijn ze betaalbaar daar zijn ze rond de 1 a 1.20 euro; als je een goed watervoorraad hebt kan je een beker water nemen voor je haren en daar 1 theelepel baking soda erbij doen en dan goed roeren en dat over je vette haren gieten en dan dit laten drogen dan zien je haren er weer keurig eruit.
    Voor te douchen heb je 10 a 20 liter water nodig; de helft kook je en dan giet je de rest erbij, dat is de juiste temperatuur en met bekers kan je dit over je henen gieten en dan kan je ook direct je haren wassen met deze hoeveelheid en met 20 liter heb je een echt gevoel dat je heerlijk je gewassen hebt zoals je je altijd je wast, maar 10 liter is voldoende om ook goed schoon te zijn. En voor alleen je haren te wassen dan heb je 5 liter nodig als je deze dan boven de wastafel wast en met bekers werkt en niet met de kraan open. Met heel lang haar natuurlijk 7 liter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in