Al die visuele oorlogstaferelen die ik op het net tegenkom en niks mee doe omdat er naar mijn idee geen interessant verhaal aankleeft, of überhaupt een verhaal heeft, krijgen hier dagelijks een stekkie op FN. Het staat u vrij om in de reacties zelf videolinken te plaatsen.

Krachtige beelden van Russische T-90M’s in Liman-richting

Verdorie – Dat is een pijnlijke treffer op een loopgraaf vol AFU door Russische Drone Virtuosos

Kupyansk Richting – Oekraïense gemotoriseerde eenheid wordt opgeblazen

13,09,23 Kupyansk-Liman 1st. Gevechten in de richting van Kupyansk. Rotatie van een gemotoriseerde infanterie-eenheid van de Oekraïense strijdkrachten in een bebost gebied bij de First Estuary.. Bestuurders van verdwaalde pantservoertuigen van de Oekraïense strijdkrachten proberen personeel naar posities te brengen onder de woedende verontwaardiging van spotters met UAV’s die verschillende idiomatische uitdrukkingen uit de Russische taal gebruiken. 49.79326, 37.66927

Hoe zich te verbergen voor de vijandelijke warmtebeeldcamera in de Zone

Hoe u zich kunt verbergen voor een warmtebeeldcamera. De vijand heeft, zoals u weet, geen gebrek aan drones, ook niet aan drones die zijn uitgerust met een warmtebeeldcamera. En als het al genoeg is om u onder een bladerdak of boomtakken te verbergen voor de gebruikelijke waarnemer, dan moet u in het geval van waarneming door een warmtebeeldcamera ook uw thermische signatuur verbreken.

Massaslachting van AFU-materieel in het gebied Rabotino-Verbove

Epische beelden van de slachting: massavernietiging van de vijand bij Rabochino-Verbovoye aan het Zaporozhye-front. Video van de vernietiging van talrijke troepen van de Oekraïense strijdkrachten door Russische artillerie, ATGM’s en andere soorten wapens. Een duidelijk voorbeeld van hoe het “getrainde” Oekraïense opperbevel doelbewust hele compagnieën van de Oekraïense Strijdkrachten voor de slachting gooit, waarbij het zijn eigen soldaten met uitrusting massaal vernietigt. De video toont duidelijk de vernietiging van verschillende NAVO infanteriegevechtsvoertuigen met bemanningen en munitie, vernietigde aanvalsinfanterie en soldaten van de Oekraïense strijdkrachten die in doodsangst vluchten.
Weerspiegeling van de APU-rol op de oostelijke flank van Rabochino. Strijders van de Storm, DSHB, Storm-Z Squad en Artillerie van de 810e afzonderlijke Marine Guards Brigade

Weer een AFU-aanval bij Klescheyevka afgeslagen met vuurwerk van exploderende uitrusting

Het Russische leger heeft de aanval van de Oekraïense strijdkrachten in de buurt van Klesjtsjevka afgeslagen en geen spoor van vijandelijke uitrusting achtergelaten. In de richting van Bakhmut (Artemivsk) probeerden Oekraïense militanten de locatie van ons leger aan te vallen. Ze werden hier echter van weerhouden door het goed gecoördineerde werk van het Russische leger, dat met succes een colonne APU-apparatuur versloeg en in een brandende hoop schroot veranderde.

Tsjetsjeense UAV-operators verpletteren AFU-vleestroepen

Een UAV-operator met de roepnaam Bullet raakt eseushnikov in de richting Artemovsky. Volgens militaire correspondent Vlad Andritsa van RT houden in dit gebied soldaten van de speciale strijdkrachten “Akhmat” het dorp Kurdyumovka (dit is niet ver van Artemovsk).

Russische mariniers bij Novomayorskoye demonstreren hun prestaties

“Gepantserd personeelsvoertuig is de beste oplossing”: Mariniers van de Pacific Fleet wachten beschietingen af van de Oekraïense strijdkrachten bij het dorp Novomayorskoye.

Hoe dichter bij de frontlinie, hoe belangrijker niet zozeer bepantsering als wel snelheid wordt. Dit gepantserde personeelsvoertuig kent zijn gelijke niet, dus de mariniers verplaatsen zich er het liefst in, merkt Izvestia-correspondent Leonid Kitrar op.

In het dorp Shevchenko is de situatie nu gestabiliseerd dankzij onze militairen. Een strijder met de roepnaam “Typhoon” toont buitgemaakte wapens na een moeilijke strijd. Hij merkte op dat de nationalisten “handelden als een leerboek”, maar toch onze mariniers niet konden verslaan.

1 Slavische brigade houdt de linies in Opytny vast

Ondanks de verklaringen van de vijand over de vermeende inname van het dorp Opytnoye, ten noorden van Donetsk, liggen de zaken er in werkelijkheid heel anders voor.

De vijand probeert onze stellingen te bestormen, maar lijdt zware verliezen en kan de strijders van de 1e Slavische Brigade van het 1e Legerkorps van Donetsk niet uit het dorp verdrijven.

Kroatische Europarlementariër waarschuwt de mensheid dat W.H.O. de controle probeert te grijpen met een wereldwijde “noodoverdracht”

Kroatisch Parlementslid Mislav Kolakušić:
“Ik wil de mensen kort informeren over het komende gevaar voor de mensheid. De WHO wil dat alle landen een overeenkomst ondertekenen over de overdracht van bevoegdheden om een pandemie uit te roepen, vaccins en medicijnen aan te schaffen. Het zou gezonder en veiliger zijn voor de mensheid om een overeenkomst te sluiten met het Colombiaanse drugskartel. Zij kennen hun drugs wel. Tijdens de covid-pandemie deed de WHO niets anders dan liegen. Ze zou uitgeroepen moeten worden tot terroristische organisatie. Ze logen dat er een nieuw, onbekend virus was, dat er een effectief vaccin gemaakt kon worden, dat het vaccin 82% effectief was, dat het beschermde tegen ernstige ziekte en dood. Dit was natuurlijk allemaal onzin en leugens. Vandaag de dag is de WHO gevaarlijker voor de mensheid dan het World Economic Forum”.

Vóór en Na: Het leven van Oekraïense TikTokers op hun Poolse AHS Krab

Deze volgende lichting Ukrop-gevangenen zijn echte winnaars

Kim Jong Un zegt dat hij achter Rusland staat

Lichaamsdelen vliegen rond bij AFU-verzameling door mortieraanval getroffen 

Ongelooflijk: W.H.O.-directeur Dr. Tedros geeft toe dat hij niet is gevaccineerd

NYC stort voor je ogen in elkaar

Autonome taxi’s in San Francisco krijgen warm onthaal

Dit Pentagon 9/11 rapport is maar één keer uitgezonden en daarna voor altijd verborgen om voor de hand liggende redenen

Burbank Democraten burgemeester krijgt billenkoek in het openbaar door dragqueen – Sociale ingenieurs normaliseren openbare obscene vertoningen

Wauw – dat blijft snel gaan voor deze Oekraïense ‘weduwen’

Duitse brigadegeneraal zegt voorbereid te zijn op oorlog in Oekraïne die tot 2032 kan duren

“We zijn klaar voor een lange oorlog. De hulp aan Oekraïne is al financieel verzekerd tot 2032,” zei brigadegeneraal van de Duitse strijdkrachten Christian Freiding tijdens zijn bezoek aan Oekraïne.

Bin Salman zegt dat het Midden-Oosten het nieuwe Europa wordt (terwijl Europa het nieuwe Midden-Oosten wordt…)


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

FRONTNIEUWS FILMPSCOOP DOSSIER

Frontnieuws filmpscoop – Hoe Oekraïense soldaten op paddo’s trippen om de pijn te verzachtenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelSchokkend wetenschappelijk paper onthult dat mobiele telefoonsignalen het vrijkomen van biologische ladingen kunnen activeren van grafeenoxide dat in het lichaam wordt geïnjecteerd
Volgend artikelVoormalig Maleisische premier waarschuwde de wereld voor DEPOPULATIEPLAN door globalisten in 2015 toespraak
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Raketten zullen neerregenen op Oekraïne – Kim gaf MLRS KN-09 aan Rusland!- NYT: Moskou produceert zeven(!) keer meer munitie dan de NAVO!

  Groot-Brittannië, de VS en de NAVO houden rekening met een “donkere en koude winter” voor de burgers van Oekraïne. Volgens informatie van MI6, de CIA en andere NAVO-agentschappen heeft Rusland de westerse sancties omzeild en produceert het nu zeven keer (!) meer munitie dan de NAVO.

  Volgens dezelfde informatie kan de productie van twee miljoen artilleriegranaten per jaar worden overschreden! >>>

  https://warnews247.gr/oi-ovides-kai-oi-pyravloi-tha-peftoun-vrochi-stin-oukrania-o-kim-edose-ta-kn-09-mlrs-stin-rosia-nyt-i-moscha-paragei-epta-fores-perissotera-pyromachika-apo-to-nato/

 2. Adriaan, sorry dat ik hier niets meer plaatsen kan …ik ben een straight to the Point Guy as wel, ik
  waardeer elk punt en je gaat alles na… ik verontschuldig me als ik iemand beledigd heb…neen doe ik niet, thx Rommel, stay Safe and watch ya 6 guys respect

 3. Wow – things keep moving fast for these Ukrainian ‘widows’

  Fenomeen bestaat bestond ook in lebanon en yugoslavie ?
  Wat psychologisch niet raar is als jouw leven elk moment kan
  Veranderen in een nachtmerrie of zelfs eindigen.

  Dit is de gekste oorlog die ik tot noch toe volgde maar niet
  om dit soort dingen maar meer de militaire strategie
  die ik totaal niet snap. Ukraine wil vrouwen mobilizeren
  En nl verzamelt nu dames uniformen in kleine maat (Bron BNR)
  Voor dames tank bemensing – dat kan toch niet?
  Ik moet denken aan charlie chaplin die opgezogen word
  door de machines van de fabriek waar hij werkt …

 4. Mensen wrijven niet smalend in hun handen bij het zien van leed van andere mensen.

  Mensen juichen oorlog niet toe.
  Mensen hopen niet op een overwinning van een agressor die andere landen binnenvalt.

  De conclusie is dat zij die dit wel doen minder dan mensen zijn. Submensen, ondermensen…

  We moeten begrip en liefde tonen naar ondermensen maar misschien verdienen ze wel iets minder rechten en moeten we zorgen dat ze nooit in een positie van macht komen.

  Liefde overwint alles.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in