Al die visuele oorlogstaferelen die ik op het net tegenkom en niks mee doe omdat er naar mijn idee geen interessant verhaal aankleeft, of überhaupt een verhaal heeft, krijgen hier dagelijks een stekkie op FN. Het staat u vrij om in de reacties zelf videolinken te plaatsen.

Trudeau verontschuldigt zich voor het feit dat hij een nazi is

Nieuwe AFU-krijgsgevangenen gedwongen eer te bewijzen aan Alley of Angels (Vermoorde Kinderen) in Donetsk

Rusland vernietigde systematisch alle bruggen over de rivier de Oskol (Geolocaties in Beschrijving)

Russische luchtmacht vernietigt bruggen over de rivier de Oskol aan het front bij Koepjansk
De piloten lanceerden een reeks aanvallen met uiterst precieze X-38 lucht-grondraketten op drie verkeersbruggen waardoor de vijand zijn troepengroep bevoorraadde op de linkeroever van de rivier de Oskol bij de grens van de regio Charkov en Donbass.
➤ Video nr. 1 ( 49.70989, 37.61825 );
➤ Video nr. 2 ( 49.70980, 37.62271 );
➤ Video nr. 3 ( 49.66381, 37.62475 );
➤ Video nr. 4 ( 49.52703, 37.69177 ).

Veel 200s en 300s als Ukrops onder hevig artillerievuur komen te liggen bij Novoprokopovka

Het einde van een ongelooflijke strijd: 10 soldaten van het 70ste regiment versloegen en verjoegen 30 aanvalsvliegtuigen in de buurt van Rabotino

Het einde van een unieke heroïsche episode van gevechten aan de rand van Novoprokopovka bij Rabotino aan het Zaporozhye Front, aan het begin waarvan een soldaat van het 70e regiment van het Zuidelijke Militaire District de militanten verraste en vernietigde met nauwkeurig vuur.

Vervolgens bestookten de mortieren van het 70e gemotoriseerde geweerregiment van de 42e divisie van het 58e leger van het zuidelijke militaire district de aanvalsgroepen van de Oekraïense strijdkrachten die probeerden Novoprokopovka binnen te dringen, waarbij ze deels werden vernietigd en deels in de lucht werden geblazen.

Volledig interview met pas krijgsgevangen genomen Oekraïense soldaten van de 79e Aanvalsbrigade

Enige tijd geleden hadden we een verhaal op ons kanaal over twee mobochubs die het geluk hadden om te overleven, in tegenstelling tot hun collega’s die in de hallen belandden na een mislukte offensieve poging, waar het bevel hen naartoe stuurde. Vandaag delen twee gelukkigen details over de mobilisatie die plaatsvindt in Oekraïne, de “briljante” planning van operaties en manieren om deelname aan “vleesaanvallen” te voorkomen. We raden alle gevechtsstrijders en degenen die nog niet in handen van TCC-medewerkers zijn gevallen, ten zeerste aan om deze video te bekijken. We willen hen er ook aan herinneren dat de beste manier om hun leven en gezondheid te behouden is om hun wapens neer te leggen, ✋🤚🤚 op te staan en gegarandeerd naar huis terug te keren via uitwisseling.

Vóór en Na: Ukrop Breakdancer verloor zijn hoef

Oekraïense MaxxPro Kerkhof

Kadyrov terug uit de “dood” om geëerd te worden door Poetin

The Sun publiceert beelden van Oekraïense troepen die ISIS-patches dragen

De krant The Sun heeft een video gepubliceerd (https://youtu.be/lJmLj7yjk9s?si=82c6nSwhERaje2fN) van Oekraïense strijders die ISIS chevrons dragen:

Drie dagen geleden publiceerde de Britse krant The Sun op haar YouTube-kanaal een video onder de titel “Ukrainian Territorial Forces rescue and evacuation Ukrainain troop on the battlefield” waar één van de strijders de vlag van terreurgroep ISIS op zijn arm en borst draagt.

Weer een Russische FPV begraaft zijn AFU-slachtoffer


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

FRONTNIEUWS FILMPSCOOP DOSSIER

Frontnieuws filmpscoop – Shoigu verklaart dat het Russische plan is om de SMO in 2025 te beëindigen met voltooiing van alle militaire doelenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZal de VS Rusland in Oekraïne tot de laatste NAVO-soldaat bestrijden?
Volgend artikelWHO verklaart zichzelf in feite nu de “Wereldregering” te zijn
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

6 REACTIES

 1. “Nieuwe AFU-krijgsgevangenen gedwongen eer te bewijzen aan Alley of Angels (Vermoorde Kinderen) in Donetsk”
  Ik denk niet dat deze twee mannen gedwongen werden, maar werden uitgenodigd om daar naar toe te gaan, wetende dat dit zou worden gefilmd omdat ze oprecht spijt hebben dat ze aan de verkeerde kant vochten.
  De oudere krijgsgevangene zagen we eerder in een video kort nadat hij zich had overgegeven.

 2. Wat dat filmpje van die huurling met ISIS patches betreft, maanden geleden ook al eens een filmpje gezien van een huurling met ISIS patches , zijn verweer was dat hij die patches had afgenomen van een Russische (Chettjeense?) strijder. Weet niet of dit dezelfde persoon is

  Bekijk ook de commentaren onder het filmpje op Bitchute.

 3. Die Trudeau is ook niet helemaal goed
  x.com/fuckroeper/status/1705864742785…

  Een lolbroek heeft het overgezet in het Duits….
  twitter.com/thevivafrei/status/170570…

 4. Trudeau is ‘links’.
  En ‘links’ is altijd totalitair.
  Socialisme, Corporatisme, Fascisme, Nazisme, Kommunisme, Globalisme —
  allemaal het zelfde totalitarisme.

  • nazisme : nationaal SOCIALISME….. socialisme met een vleugje nationale ‘eigenwaarde’ zolang het past…zie maar naar hitler en zijn aanhang…duitsland uber alles, maar geen probleem om met palestijnen, muslims en een ganse serie andere (sub)rassen te vechten…..er waren zelfs zwarten in de ss…..lol

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in