Al die visuele oorlogstaferelen die ik op het net tegenkom en niks mee doe omdat er naar mijn idee geen interessant verhaal aankleeft, of überhaupt een verhaal heeft, krijgen hier dagelijks een stekkie op FN. Het staat u vrij om in de reacties zelf videolinken te plaatsen.

Shoigu verklaart dat het Russische plan is om de SMO in 2025 te beëindigen met voltooiing van alle militaire doelen

Sudoplatov-drones blijven de hulpeloze AFU maaien

Oekraïense vleesaanval in Klescheyevka opnieuw afgeslagen door Russische 4e Brigade van LPR

Russische artillerie van de 4de brigade verplettert Oekraïense infanterie in de richting van Klishchiivka

Russische Kozakkentroepen doen tegenaanval in de richting van Verbove

Ukrop probeerde zich over te geven? Maar nam granaat mee

Mislukte AFU-aanval in Krasnogorovka laat niets dan lijken achter

Strijdkrachten van de Russische Zuide Groep schakelen Oekraïense militanten uit in de buurt van Donetsk

Eenheden van de strijdkrachtengroep “Zuid” hebben tijdens een succesvolle aanval militanten van het Oekraïense leger uit verschillende posities in het zuiden van Donetsk verdreven.

Meer Oekraïense loopgraven overgenomen, niets anders dan verrot UkroReich-vlees over

Ukrops laten hun gewonden achter nadat FPV-drone ze verbrijzelt

Oekraïense pantsers vernietigd nabij Artemovsk, inclusief nieuwe Poolse KTO Rosomak IFV

Banderamobiel wordt neergemaaid door Russische ATGMS, gewonden achterlatend


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

FRONTNIEUWS FILMPSCOOP DOSSIER

Frontnieuws filmpscoop – Uppercut From Hell zet de tegenstander op zijn plaats – Ook ButtcheeksVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe informatieoorlog
Volgend artikelMensen sterven voor centimeters in Oekraïne, ’s werelds grootste wapenbeurs
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

25 REACTIES

 1. Wel grappig; Rusland neemt het “ voortouw”
  Nu weet Joe Biden en stoltzenberg en Mark waar ze aan toe zijn! 2025 stoppen we, groeten van Vladimir ❗️

  Voor de NAVO Toch wel fijn dat je daar met je financiële planning rekening mee kunt houden 😉

  Een andere vraag…. Zouden dan ook alle nazis weg zijn uit Ukraine ❓En waar gaat Zelensky dan wonen 🤣
  EN DAN ❓de wederopbouw???

  • Hoezo ongeloofwaardig?

   De artikels van Rommel lopen ver vooruit in de tijd, het feit dat je iets ongeloofwaardig vind is omdat je niet kan volgen. Let maar op…
   Binnenkort zal je het begrijpen, ongetwijfeld.

 2. BS aangezien Putin al heeft toegezegd de doorlog dit jaar nog te willen beëindigen. Putin zit met verkiezingen in 2024 en wilde zich niet meer verkiesbaar stellen. Denk niet dat purin midden in een oorlog uit het presidentschap stapt. Hier stinkt iets vreselijk.

 3. ….en CNN boert nog steeds dat de Oekies aan het winnen zijn….liegen is iets, maar zo straal liegen is gestoord.
  En ze noemen USA een democratie.

  Fantasie hebben ze dus wel.

 4. Iedereen die voor de oorlog is naar het front. Tijd dat we de straat opgaan en oorlogshitsers onder de Guillotine leggen. Als jij ze eronder legt trek ik aan het touw.

 5. “Shoigu States Russia’s Plan Is To End the SMO in 2025 With Completion of All Military Objectives”
  Iemand zei onder de video: Wrong headline. Shoigu mentioned Russian armament procurement plan till 2025,not war plan for SMO. They were talking about equipment and armament.
  Plan was adjusted last year when they realized they need to take care of the Army as a priority,while previously it was a bit neglected.

 6. @Hans : Je hebt gelijk.
  Als ik het goed begrijp, zegt MinDef Shoigu hier dat de militaire planning doorloopt tot 2025.
  Maar dat betekent niet, dat de doelen van de SMO niet eerder bereikt kunnen worden, en dat het conflict niet eerder beëindigd kan worden.

  De beste oplossing is sowieso :
  – vredes-onderhandelingen
  – de regio opdelen tussen Rusland, Polen, Oekraine, Hongarije.
  – de mensen vrij laten kiezen, waar ze willen wonen.

 7. De “lezers” hebben dus niet vaak over informatie versus desinformatie gehoord en gaan blijkbaar voorbij aan het feit van intuïtie, het Bitchute kanaal doet ook regelmatig aan censuur, ik ben er in ieder geval niet kapot van, waneer het waar is de genoemde datum dan zitten we met zijn allen in The Great Reset.

 8. De operaties kunnen begin of eind 2025 worden afgesloten.
  In het ergste geval, december 2025, maar dat duurt nog 27 lange maanden.
  Het kan dan weliswaar het Russische plan zijn om alle operaties in 2025 te beëindigen, maar er kunnen zich héél wat ‘onvoorziene gevallen’ voordoen, zoals een presidentwissel in de USA.
  En dan heb je de nieuwe vaccinaties, lockdowns en ‘buitenaardse onthullingen’ die de wereld op z’n kop zetten.

 9. Russische laserwapens succesvol getest in Oekraïne (video). Sciencefiction wordt realiteit!

  Wat is er bekend over deze armen op basis van nieuwe natuurkundige principes? Diep internationaal onderzoek

  Op de omslagafbeelding een Zadira-laser (Foto YouTube: Russisch Ministerie van Defensie via Spoetnik)

  door Ekaterina Binova – oorspronkelijk gepubliceerd op Sputnik International

  Alle links naar eerdere Gospa News-onderzoeken zijn toegevoegd vanwege de banden met de gemarkeerde onderwerpen. Onderaan het artikel een video waarin het gebruik van de Zadira-laser in Oekraïne wordt uitgelegd

  Tijdens zijn toespraak op het Oostelijk Economisch Forum eerder deze maand kondigde de Russische president Vladimir Poetin aan dat Rusland werkt aan ‘wapens gebaseerd op nieuwe fysieke principes ’ die ‘de veiligheid van elk land in het nabije historische perspectief zullen garanderen’. >>>

  https://www.vtforeignpolicy.com/2023/09/sci-fi-becomes-reality-russian-laser-weapons-successfully-tested-in-ukraine-battleground-video/?feed_id=3961

 10. “Frontnieuws filmpscoop – Shoigu verklaart dat het Russische plan is om de SMO in 2025 te beëindigen met voltooiing van alle militaire doelen”

  President Aleksandr Loekasjenko Belarus had een opinie stuk geschreven dat de Russische legermacht aan het begin van de SMO Kiev binnen 3 dagen tot overgave had kunnen dwingen, echter het gevolg zou een enorm bloedbad zijn geweest, herinner de kilometerslange pantser colonne Noordelijk boven Kiev die een enorme tactische operatie was, om Oekraïense troepen uit de Donbas terug te laten trekken.

  • Waarom pas ergens in 2025? Hoe langer Rusland wacht, des te sterker wordt de Oekraïne. Nou ja, 2025 geeft Shoigu nog 2 jaar speelruimte. Overigens, misschien heeft hij deze uitlating gedaan als gevolg van een flinke slok wodka; dan wordt je overmoedig en vertel je bepaalde geheimen.

 11. Gewoon een poging van Rusland om een scheuring in de EU te maken, gewoon doorgaan op de ingeslagen SMO weg om zó veel mogelijk USA, EU en NAVO gedoneerde wapens te laten branden, er is nu reeds een tekort aan 155 mm Kaliber granaten, het westen kan het onmogelijk bij benen, Noord-Korea met zijn massa productie aan granaten en eventueel 100 duizenden soldaten die aan het front ingezet kunnen worden, vergeetachtigheid is één ding.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in