Al die visuele oorlogstaferelen die ik op het net tegenkom en niks mee doe omdat er naar mijn idee geen interessant verhaal aankleeft, of überhaupt een verhaal heeft, krijgen hier dagelijks een stekkie op FN. Het staat u vrij om in de reacties zelf videolinken te plaatsen.

Oekraïense infanterie aan de rand van Rabotino ondersteund door Bradley

Drone opgenomen video toont de vernietiging van pantservoertuigen van het Oekraïense leger door artillerievuur

Het Oekraïense leger verborg de tanks en infanteriegevechtsvoertuigen in het bosgebied, met de bedoeling een verrassingsaanval uit te voeren op stellingen van het Russische leger.

Russische verkenningstroepen slaagden erin de Oekraïense pantservoertuigen te lokaliseren en gaven de informatie door aan de artillerie.

Verschillende Oekraïense tanks probeerden zich terug te trekken, maar werden vernietigd.

Russen vernietigden drie Oekraïense S-300 batterijen in Nikolajev met precisieschoten van Su-34 en Tornado S!

“Gisteren, om ongeveer 16:00 uur, werden 2 S-300 artilleriebatterijen van de luchtverdediging van de Strijdkrachten van Oekraïne vernietigd in de buurt van de stad Nikolajev,” melden Russische militaire correspondenten.

Volgens dezelfde bronnen vielen twee Su-34 vliegtuigen de posities van de Oekraïense luchtverdedigingssystemen aan. Ze vuurden vier Kh-35 raketten af op de S-300’s. De batterijen bevonden zich ongeveer 12 kilometer ten noordoosten van Nikolajev. Naast de S-300 lanceerinrichtingen werden ook een radarstation en een commandopost vernietigd.

In de tweede video vernietigt een precisieaanval van een Russisch “Tornado-S” systeem opnieuw het Oekraïense S-300PS luchtverdedigingssysteem in de omgeving van Nikolajev.

In het Russische rapport staat dat de vernietiging van het luchtverdedigingssysteem plaatsvond op 13 augustus in de buurt van het dorp Zeleny Gay. De aanval op de S-300 werd uitgevoerd door de MLRS 9K515 “Tornado-S”. Dit is een gemoderniseerd BM-30 “Smerch” systeem met geleide raketten met een kaliber van 300 mm en een bereik tot 120 km.

Volgens de Russen zal de massale verschijning van de “Tornado-S” de dreiging van de HIMARS en zijn analogen wegnemen.

Daarom zijn de westerse partners van Kiev begonnen met de levering van Shadow/SCALP-EG kruisraketten met een bereik tot 290 km en overwegen ze om zelfs TAURUS raketten met een nog groter bereik (meer dan 500 km) te leveren.

In Rostov, Rusland – Kozakken karateagent leert “dronken migranten” een lesje

🇷🇺 In Rostov aan de Don besloot een kozak dronken migranten te straffen voor hun uitdagend gedrag. 👊🇷🇺

Voormalige Leopard-bestuurder kreeg opdracht mijnenvelden bij Rabotino op te ruimen, maar werd opgeblazen – Hij was de enige overlevende

Nu ben je hier, nu ben je weg – Gewoon een andere dag in een Oekraïense loopgravengraf

Beroemde Oostenrijkse kolonel / militair analist wordt nerveus over de (gebrek aan) vooruitgang van Oekraïne

Kaskad Bataljon beschiet vijandelijk pantser met ATGM

Russische Mobik uit Siberië vertelt over zijn baan

Russische Ka-52 neemt meer scalpen in de frontlinie

Russische tankbemanningen van zuidelijke groep trainen in “tankcarrousel”-techniek op LPR-oefenterrein

Russische soldaat leest zelfgeschreven gedicht over onsterfelijkheid terwijl hij de dood nabij is – maar hij overleeft het

Met president Mummie gaat het niet goed

Russische Tor haalt weer een vijandelijke drone neer

MacGregor zegt dat je AFU lijken kunt zien vanuit de ruimte

Oekraïense vrachtwagenchauffeur toont zijn weinig benijdenswaardige baan

Wrede klap – Vrachtwagen vol terugtrekkende Ukrops geraakt door Russische ATGM

Russische strijdkrachten hebben vandaag een loopgraaf vol Ukro-Fodder geëlimineerd

Nou, dat gaat niet goed komen

Ukrops rijden over weg naar Rabotino, vol met hun eigen lijken en uitgebrande wapenuitrusting

Oekraïense kanonnenvoer slikt de leugens van de commissaris niet langer

Wow – Krachtige Russische reclamespot voor Oekraïense soldaten met de titel: “Het is je laatste kans”

Akhmat-troepen en 4e Brigade LPR gaan door met het vernietigen van de vijand in Klescheyevka

In Jakoetië – Tijdens de wake voor gesneuvelde soldaat in SMO – Vloog een witte duif naar het hoofd van zijn moeder

Kamchatka Pacific Mariniers gebruiken hun BMP-3 om de hotspots van de vijand te raken

Ooit was Prigozjin gewoon een butler in het Kremlin

Hoe de politie van Nevada omgaat met klimaatbetogers


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

FRONTNIEUWS FILMPSCOOP DOSSIER

Frontnieuws filmpscoop – Russische troepen blijven op ontelbare bergen AFU lijken stuiten (18+)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“Geen tegengif”: Oekraïense troepen doodsbang voor onstuitbare precisie glijbommen van Rusland
Volgend artikelBericht aan de bevolking
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

11 REACTIES

 1. Annalena Baerbock Duitse groene minister van BZ

  Ook schokkend voor Annalena? Amputaties in Oekraïne +UPDATE 28.08.+ Met bloed bedekte, ontbindende lijken van jonge mannen (exclusieve video’s)

  Met bloed bedekte, ontbindende lijken van jonge mannen (video’s)

  “Helpen wapenleveranties aan Oekraïne levens te redden?” (Afd-politicus Bystron)

  AfD-politica Petr Bystron antwoordt op het oorlogszuchtige beleid van de Duitse minister van Buitenlandse Zaken Annalena Baerbock als volgt:

  ” Nee, nee! Ze verlengen de oorlog alleen maar. U verlengt het lijden van de vrouwen en meisjes die u noemde. Die wachten op hun jongens die in deze oorlog worden verbrand. ”

  ‘ Men doet het kwade nooit zo volledig en zo goed als wanneer men het met een zuiver geweten doet. “(Blaise Pascal 1623 – 1662)

  Moge de Amerikaanse oorlogszuchtige gerechtsdeurwaarder en politieke droomaanjager Annalena deze Telegram-video’s bekijken over hoe de gevechten in Oekraïne steeds brutaler worden.

  Omdat postmoderne drone-oorlogsvoering soldaten vaak geen overlevingskans geeft: sommigen van hen merkten een drone-bom niet eens op totdat deze rechtstreeks in hun schoot viel.

  Ook schokkend voor Annalena? Amputaties in Oekraïne zoals in de Eerste Wereldoorlog

  Wat denkt de groene oorlogszuchtige en Duitse minister van Buitenlandse Zaken Anna Lena Baerbock, die altijd in topvorm lijkt te zijn, als ze denkt aan het lot van die tienduizenden oorlogsgeamputeerden?

  Tienduizenden Oekraïners zijn al hun ledematen kwijtgeraakt. Qua tijd doet alles denken aan de Eerste Wereldoorlog. Gedurende de vier jaar werden 107.000 amputaties uitgevoerd. Schattingen voor Oekraïne liggen tussen de 20.000 en 50.000, de verliezen van het tegenoffensief sinds juni niet meegerekend. Er wordt gezegd dat in totaal 2.000 Amerikaanse soldaten ledematen hebben verloren tijdens de oorlogen in Irak en Afghanistan. >>>

  https://unser-mitteleuropa.com/in-arbeit-erschuetternd-auch-fuer-annalena-amputationen-in-der-ukraine-wie-im-ersten-weltkrieg/

 2. massale droneaanvallen op Rusland …Militaire luchthaven beschadigd en vliegtuigen vernietigd …..waarom is daar geen luchtverdediging vraag ik mij dan af !

  • Patrick augustus 30, 2023 at 10:21

   Dat vraag ik mij ook af Patrick de 2 aanvallen op de Krimbrug, waren die niet té voorkomen? De SMO duurt te lang n.m.m. zodoende is de kans zeer groot aanwezig om Europa naar de WEF plannen te implementeren, dat ten koste van 100 duizende dode jongens.

   Loekashenko gaf in een interview aan dat Rusland de SMO in 3 dagen tijd zou kunnen winnen ten koste van een enorm aantal doden, toen Rusland bij wijze van spreken voor de poorten van Kiev stonden. Juist op deze manier hoe Rusland de SMO uitvoerd wordt het Amerikaans en Russische Militair Industrieel Complex schathemeltje rijk.

   Alles wat vernield is wordt n.m.m. weer opgebouwd door/met het geld van het publiek.

 3. Bliksem in de lucht” van de Russische Doema: voorstel om artilleriegranaten met nucleaire punten te gebruiken tegen 30.000 Oekraïense strijdkrachten in Rambotino! (video)
  “30.000 Oekraïners hebben zich verzameld – tegenaanval en hun leger zal worden ontbonden”

  Als een ‘bliksem in de lucht’ viel het voorstel van de Russische generaal a.a. in het Westen en in Kiev. en huidig Doema-lid Andrei Gurulev, om 152 mm artilleriegranaten met nucleaire punten te gebruiken tegen 30.000 Oekraïense strijdkrachten bij Rabotino!

  Zoals blijkt uit dit voorstel van de plaatsvervangend en voormalig plaatsvervangend commandant van de Zuidelijke Militaire Regio, Generaal e.a. Andrei Gurulev, het gebeurde niet per ongeluk!

  De eerste informatie verscheen vier dagen geleden toen een analyse werd gepubliceerd over het gebruik van Russische kernraketten in Rabotino.

  Het Russische onderzoek concludeerde dat Rabotino nu de ideale plek is!

  In een gedeelte van maximaal 8 km lang en tot 20 km diep hebben de Oekraïners de volgende strijdkrachten ingezet:

  – 82e Luchtlandingsbrigade
  – 78e Luchtlandingsregiment
  – 46e Luchtlandingsbrigade
  – 47e Gemechaniseerde Brigade
  – 65e Gemechaniseerde Brigade
  – 116e Gemechaniseerde Brigade
  – 118e Gemechaniseerde Brigade
  – 3e NGU “Spartaanse” Brigade
  – 14e NSU “Kalina Krasnaya” Brigade
  – Aanval / Drone Bataljon Rock”
  – aanvals- en verkenningseenheden van dronepiloten van de 116e brigade.

  In totaal zijn 30.000 soldaten geconcentreerd in een gebied van maximaal 160 vierkante kilometer.

  -Een 2S4 Tyulpan-mortieraanval met drie 3VB11-aanvallen tegen deze groep zal onmiddellijk 3.500 soldaten doden en nog eens 5.000 buiten gevecht stellen. Totaal 8.500 slachtoffers.

  -Een tactische luchtaanval zal gedurende vele jaren meer dan 5.000 soldaten doden en nog eens 10.500 uitschakelen. Totaal 15.500 slachtoffers.

  Russische generaal: ‘Rabotino is ideale plek voor tactische nucleaire aanval’
  Het dorp Rabotino in de regio Zaporizja is een ideale plek voor het gebruik van kernwapens.

  Dit werd verklaard door de plaatsvervanger van de Doema van de Russische Federatie, generaal Andrey Gurulev.

  Volgens hem hebben de strijdkrachten van Oekraïne een groot aantal personeelsleden en uitrusting geconcentreerd op dit deel van de contactlijn, en dit geeft het Russische leger de kans om ze allemaal in één keer te vernietigen.

  ‘Ze kwamen daar allemaal samen. Gewoon perfect. We kunnen ze raken en hun hele aanvallende team zal worden ontbonden. Dit is het meest ideale scenario omdat Kiev in dit geval geen andere reserves heeft.

  Dan zullen we met de troepen die we hebben in staat zijn om op te rukken en Zaporizja en zelfs de regio Dnjepropetrovsk te bevrijden.

  En we creëren een nieuwe bedreiging voor de groep die strijdt rond de Donetsk-regio. We omsingelen ze en vernietigen ze volledig.

  Als we Kupyansk innemen, is dat het einde. Dit is eigenlijk een blokkade”, zei Gurulev.

  “Dit redt de levens van onze soldaten en lost alle problemen op”, benadrukt de Russische journalist.

  Wij herinneren u eraan dat er al drie weken hevige gevechten zijn gevoerd om de vestiging van Rabotino.

  Oekraïense legereenheden proberen de verdediging van Russische troepen in dit gebied te verpletteren om op te rukken.

  Zie in de video de verklaringen van de Russische generaal A.A.

  https://warnews247.gr/ektakto-melos-rosikis-douma-eisigisi-chrisis-vlimaton-pyrovolikou-me-pyriniki-gomosi-enantion-30-000-oukranikon-dynameon-sto-rabotino-vid/

  • praten vult geen gaten, en dingen aankondigen die men ‘misschien zou kunnen doen’ is counter productief ….gewoon DOEN ! WO3 is hoe dan ook vrijwel onvermijdelijk geworden das duidelijk ….

 4. Zullen zij ook de Oostzee erbij betrekken? – Russische basis aan de grens met Estland staat in brand – Vier Il-76’s vernietigd – “Plan Edelweiss” geactiveerd

  De Oekraïners voerden een massa-aanval met twintig kamikazedrones uit op de vliegbasis Pskov, 700 km van de grens met Oekraïne en 30 km van de grens met Estland.

  De ontwikkeling is vrij ernstig omdat bewezen kan worden dat de Oekraïense aanval via de Baltische staten plaatsvond…

  Naar verluidt is het “Project Edelweiss” geactiveerd in de Pskov-regio in het noordwesten van Rusland, waardoor alle medewerkers van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en de lokale politiediensten onder een federale richtlijn bij de verdediging van de regio worden gebracht.

  Volgens Russische media kreeg al het personeel wapens en beschermende uitrusting en werd het op straat en rond de luchtmachtbasis ingezet.

  4 Il-76’s werden vernietigd
  Minstens vier Ilyushin Il-76-transportvliegtuigen raakten beschadigd bij een drone-aanval op een militaire luchthaven in de noordwestelijke Russische stad Pskov, op korte afstand van de grenzen met Estland en Letland, meldde het Russische staatspersbureau TASS.

  Regiogouverneur Michail Vechernikov meldde korte tijd eerder via Telegram dat de luchtafweer was geactiveerd om een ​​aanval van UAV’s af te slaan.

  Video’s die door Russische media naar sociale-mediasites werden geüpload, lieten dikke rook zien die opsteeg van het vliegveld, terwijl lokale bewoners explosies en geweervuur ​​meldden.

  Bovendien meldt TASS, onder verwijzing naar bronnen bij de Russische Burgerluchtvaartdienst, dat het luchtruim rond de luchthaven Vnukova, een van de belangrijkste in Moskou, is gesloten.

  Op beelden van eerder deze avond zijn naar verluidt ten minste twee Il-76-transportvliegtuigen van de Russische luchtmacht te zien die branden op de internationale luchthaven van Pskov nadat ze zijn geraakt door Oekraïense drones.

  Volgens de gouverneur van de regio zal de internationale luchthaven Princess Olga in de regio Pskov, die vanavond het doelwit was van een aantal drones, in ieder geval tot en met donderdag gesloten zijn voor inkomende en uitgaande vluchten.

  De internationale luchthaven Princess Olga in de regio Pskov in West-Rusland wordt gebruikt voor zowel civiel als militair gebruik, waarbij het luchtbasisgedeelte van de luchthaven 27 parkeerplaatsen heeft voor grote vliegtuigen zoals de Il-76’s die daar zijn gestationeerd.

  Het 334e Militaire Transportluchtvaartregiment als onderdeel van de 12e Militaire Luchtvaartdivisie van de Russische luchtmacht is op de luchthaven gestationeerd. >>>

  https://warnews247.gr/tha-blexoun-kai-tin-valtiki-maziki-epithesi-drones-sto-aerodromio-tou-pskof-30-chlm-apo-tin-esthonia-katastrafikan-tessera-il-76-energopoiithike-to-schedio-edelweiss/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in