Al die visuele oorlogstaferelen die ik op het net tegenkom en niks mee doe omdat er naar mijn idee geen interessant verhaal aankleeft, of überhaupt een verhaal heeft, krijgen hier dagelijks een stekkie op FN. Het staat u vrij om in de reacties zelf videolinken te plaatsen.

Must See beelden van Russische Lancet die AFU-tank zijn eigen MaxxPro MRAP laat verpletteren

Minus drie! Vernietiging van neonazi’s nabij Makarovka. De strijders van de OBTF “Kaskad” vernietigen samen met artillerie en aanvals-UAV’s “Lancet” uitrusting en personeel van neonazi’s. De houding van de vijand tegenover de zijnen blijft, zoals altijd, verbazen, na voltreffers verspreiden de neonazi’s zich in verschillende richtingen, schieten en vernietigen hun eigen uitrusting.

Russische strijdkrachten gebruikten buitgemaakte T-55 tank als onbemand VBIED – Monster explosie na geraakt te zijn door RPG

Op een video die online circuleert, is te zien hoe Russische troepen een veroverde Oekraïense tank inzetten nadat ze die hebben omgebouwd tot een krachtig voertuig-gedragen geïmproviseerd explosief (VBIED). Sinds het begin van het conflict in Oekraïne zijn soortgelijke incidenten gemeld.

De beelden van de “kamikaze tank” zijn deze maand gefilmd zijn in Donbass, in de buurt van de nederzetting Maryinka, ten westen van de Russische stad Donetsk. De tank was geladen met zes ton explosieven en zonder bestuurder teruggestuurd zijn in de richting van Oekraïense stellingen.

Het voertuig, dat een T-54 van Sovjetmakelij lijkt te zijn, werd tegengehouden door een landmijn en later geraakt door een raketgranaat, waardoor de lading tot ontploffing kwam.

Slechts 3 van de 120 mannen in de compagnie overleefden het

Russische militaire artsen hebben een krijgsgevangen gemobiliseerde Oekraïense soldaat gered die in de regio Orekhovo zonder de hulp van uitrusting in de vleesmolen was gegooid.

Amerikaanse hegemonie bedreigt de wereld niet langer

Van de 120 man tellende eenheid op overleefden er drie. De gewonde pelotonscommandant kreeg dringende medische verzorging.

Meer Oekraïense verliezen in de ‘niet-tegenaanval’ – troepen uit Boerjatië vernietigen AFU-mariniers in Zaporozhye (18+)

Russische strijdkrachten inspecteren gebombardeerde AFU-posities (18+)

Oekraïense soldaat maakt grappen over LGBT-troepen

Tijd voor komedie! Een Oekraïner vertelt een mop die veel zegt over de staat van de strijdkrachten van Oekraïne. Let op, westerse liberalen zullen de video niet leuk vinden:

Oekraïense S-300 vernietigd door Lancet-drone

Russisch 58e leger doet tegenaanval om Pyatikhatki te heroveren, AFU Zombie Tanks in overvloed!

Duitse ministers voeren propaganda met valse vereenvoudigde kaart van Oekraïne tegenoffensief

Enorme hoeveelheid AFU pantservoertuigen wordt vernietigd tijdens “tegenaanval”

Amerikaanse Oshkosh M-ATV mijnbestendige MRAP weerstond deze mijn niet

Nog een Oshkosh M-ATV van Amerikaanse makelij werd vernietigd door een mijn.

Oekraïense tank geraakt met tandem RPG-7 in slowmotion

Ongelooflijke beelden van twee RPG-7 schoten die een APU-tank in één keer raken vanaf een minimale afstand.

Russische mariniers ontruimen Novodonetsk

Volgens het Russische Ministerie van Defensie is het dorp Novodonetsk in Russische handen. De marine-infanterie van het Oostelijke Militaire District heeft volgens hen ook bewijs dat daar westerse huurlingen zijn gedood.

Vernietigde YPR-765 ligt bezaaid met AFU lijken aan Zaporozhye Front

Russische genietroepen hebben het verdedigingswerk van de Strijdkrachten van Oekraïne vernietigd door een krijgsbuit-tractor op afstand tot ontploffing te brengen.

“Op 300 meter van de vijand zette de chauffeur-monteur de auto op handgas, stuurde hem in hun richting en sprong eruit. Ik bleef staan om te observeren en maakte met behulp van radiocontrole een explosie,” zei de commandant van een geniepeloton met roepnaam Barnaul.

Imperium breidt NAVO uit als antwoord op oorlog die door NAVO-uitbreiding wordt veroorzaakt

De Strijdkrachten van Oekraïne verloren ook twee Bradley pantservoertuigen en mankracht in mijnenvelden toen ze probeerden door te breken naar de frontlinie van de verdediging van Russische eenheden.

De Russische militairen kregen voor de vernietiging van Westers materieel geld en staatsonderscheidingen.

Nog een betere blik op de nucleaire Jihad-tank die in de buurt van Oekraïense loopgraven explodeerde


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

FRONTNIEUWS FILMPSCOOP DOSSIER

Frontnieuws filmpscoop – Monsterlijk lange aflevering video’sVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe Russische televisie toont de complete absurditeit van de Duitse politiek
Volgend artikelSchokkende video: Rapper ‘Big Pokey,’ 45, stort in elkaar en sterft plotseling tijdens live optreden
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in