Al die visuele oorlogstaferelen die ik op het net tegenkom en niks mee doe omdat er naar mijn idee geen interessant verhaal aankleeft, of überhaupt een verhaal heeft, krijgen hier dagelijks een stekkie op FN. Het staat u vrij om in de reacties zelf videolinken te plaatsen.

Russische stoottroepen van Zuidelijke Groep schakelden AFU uit nabij Seversk (18+)

18+
Stormtroepers van de Zuidelijke Groep van van de Russischestrijdkrachten hebben de vijand uit een ander bolwerk bij Seversk verdreven.

Leopard 2A6 wordt geraakt door Krasnopol

Ukrop toont de overblijfselen van zijn commandant … of zoiets

“Oekraïense” sergeant Palmera heroverweegt zijn leven

Man zonder benen werd “beperkt geschikt” verklaard voor militaire dienst in Oekraïne

Volledige video van Oekraïens nieuwe dodenweg waar vleeszombies voorbij sjokken op weg naar hun ondergang

Ukrop is geschokt dat hij kamikaze-drone overleefde

Binnenkort in een supermarkt bij u in de buurt

“Kom op, wees geen watje, pak die Orcs! Je zult een held zijn!” – Ukrop commandant

Gewoon een typisch Oekraïense plantage-landing

Wat is er met hem gebeurd? “Wie weet, laten we hem naar de recycling slepen”

Jeez – De letterlijke definitie van Oekraïense vleesaanvalstroepen (Fleischsoldaten)

Gevechten in Klesjevka – Russische troepen vernietigen AFU-groepen

Meer Fleischsoldaten worden naar Bandera gestuurd (18+)

Briljante video: Hoe Inhuman Establishment Mind Control eruit ziet

Russische troepen vallen AFU-stellingen aan en verdrijven ze uit de bossen


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

FRONTNIEUWS FILMPSCOOP DOSSIER

Frontnieuws filmpscoop – Nauwkeurig Russisch mortiervuur laat Fleischsoldaten rokend in hun holen achterVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHoop is geen plan
Volgend artikelOekraïne zal zich onvoorwaardelijk overgeven en dan zal Rusland alle afspraken die BlackRock met het Zelensky-regime heeft gemaakt nietig verklaren
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

8 REACTIES

 1. Ik had zonet een paar berichten gekeken op Hindustan times en die spreken duidelijke taal, de net verkregen spullen voor Azovs regime worden al op locatie compleet weggevaagd, dit zeggen dus journalisten met filmpjes te zien, van dik hout gaat het nu dus, Zelensky is blijkbaar in de stress, maar ja dan snuif je weer effe wat toch en dan ziet hun land er weer prachtig uit in het Kievse!

 2. ongelofelijk toch hoe onze corrupte politieke en/of publieke beerputwormen er in slaagden om het gros van de idioten(95% in vlaanderen) gewillig en zelfs enthousiast, want ze werden immers gered van een gewisse dood , naar de vaxxinatie centra te dwingen ! Ik zal nooit het beeld vergeten van een kennis die enthousiast een vuist maakte en riep YES, toen ze een uitnodiging kreeg voor de derde spuit ….Je kan er mee doen wat je wil met de onnozelaars, de overheid heeft dat ondertussen wel begrepen , het is n kwestie van 24/7 te brainwashen….DUS nog meer van dattem wanneer nodig !

  • Je hebt groot gelijk Patrick ze onderzoeken Zelda niet wat voor een effected ze bij een men’s doen zovele hartziekten plotseling bij jonge mensen maar ja onze Belgische roverheid Moët hunger ontvolkingsagenda volgen doelstelling 2030

 3. Man zonder benen werd “beperkt geschikt” verklaard voor militaire dienst in Oekraïne

  Het is duidelijk dat ze net als co vi d iedereen willen opruimen! ( behalve de geselecteerden )

 4. Russische tegenaanval op alle belangrijke fronten van Zaporizja: Oekraïense troepen gedecimeerd in “Kill Zone” Rabotino-Verbovo – Nachtmerriemaand voor Kiev
  Hartverscheurende beelden over het lot en de toekomst van het Oekraïense leger

  Russische troepen lanceerden een tegenaanval op alle belangrijke fronten van Zaporizja, waarbij de eerste informatie ontmoedigend was voor het Oekraïense leger.

  De Russen lijken terrein te winnen door de Oekraïners te verdrijven en hen zware verliezen toe te brengen. >>>

  https://warnews247.gr/rosiki-antepithesi-se-ola-ta-kyria-metopa-tis-zaporizia-apodekatizontai-oi-oukranikes-dynameis-efialtikos-minas-gia-to-kievo/

  *

  Oekraïense tragedie: de Russen versterkten de artillerie en veranderden Andrejivka in een “slachthuis” – enorme verliezen voor Kiev

  De Russen hebben de zuidkant van Bahamut in een ‘slachthuis’ veranderd door te profiteren van hun numerieke superioriteit en hun artilleriesuperioriteit.

  Terwijl de Oekraïners hun munitiegebruik verminderden, stuurden de Russen extra artillerie-eenheden om de talrijke Oekraïense frontale aanvallen te onderscheppen die de afgelopen dagen in golven zijn uitgevoerd.

  Oekraïense formaties blijven aanvallen in de richting van Bakhmut, waarbij de belangrijkste botsingen plaatsvinden op de Klysifka-Andriivka-Kurdyumovka-lijn.

  De video’s zijn schokkend omdat ze tientallen Oekraïense soldaten laten zien die proberen de Russische verdediging onder de voet te lopen zonder (meestal) gepantserde steun.

  Het resultaat; Honderden Oekraïners worden gedood lang voordat ze de Russische loopgraven bereiken. Maar zelfs als ze slagen, wacht er nog steeds een Golgotha ​​op hen. De Russen vangen de loopgraven op met mijnen en liggen op de loer met FPV-drones en artillerie. >>>

  https://warnews247.gr/oukraniki-tragodia-oi-rosoi-enischysan-tis-dynameis-pyrovolikou-metetrepsan-tin-antriivka-se-sfageio-teratodeis-apoleies/

 5. die smoel van die colombiaanse huurling die zich afvraagt wat hij hier zit te doen is onbetaalbaar…die Russen zijn absoluut onverslaanbaar en het wordt nog koud ook..is dit de hell ??

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in