Al die visuele oorlogstaferelen die ik op het net tegenkom en niks mee doe omdat er naar mijn idee geen interessant verhaal aankleeft, of überhaupt een verhaal heeft, krijgen hier dagelijks een stekkie op FN. Het staat u vrij om in de reacties zelf videolinken te plaatsen.

Ik denk niet dat je zo een M777 uit de modder krijgt.

Hoe geavanceerde NAVO-luchtverdediging Geran-drones neerhaalt in Oekraïne

Russische 106e VDV rekruteringsadvertentie voor parachutisten

Wow – Russische soldaat spuwt de waarheid

Dugin herdefinieert betekenis van de Russische SMO

Oekraïense commissaris gedraagt zich als een idioot in zijn dure auto

Oekraïense troepen geven zich over aan Russische troepen via de radio

Weer een groep vernietigd: Oekraïense luchtlandingstroepen aan flarden geschoten in Kremennaya-gevecht

Russische strijdkrachten [O-groep] ” Verscheurden” Pantsergroep en luchtlandingstroepen van de Oekraïense strijdkrachten in gevechten bij Kremennaya – @RVvoenkor verslag

Terwijl iedereen zich concentreert op Zaporozhye en Artyomovsk, voert de troepengroep “Center” een actief offensief uit en doorbreekt de geacheveerde verdediging van de Oekraïense Strijdkrachten in de bossen bij Svatovo-Kremennaya.

Aan de overkant van de rivier de Zherebets heeft de 21ste Brigade van het Centrale Militaire District de vijand van een strategisch belangrijke hoogte verdreven.

Vervolgens lanceerde een tactische groep ter grootte van een peloton van de 25ste Separate Airborne Brigade van de Oekraïense strijdkrachten, ondersteund door drie tanks, een tegenaanval.

Tijdens de strijd werden de Oekraïners tegengehouden door infanterie- en artillerievuur, en Russische soldaten uit de Oeral vernietigden de tanks en BMP’s, met hulp van Mavic drones.

Jakkes – Dat offensief was een ramp voor AFU

Tsjetsjenen zijn net aangekomen in Bakhmut en hebben al een groep gevangenen – zij bewijzen de Russische controle

Oekraïense tank getroffen met dubbele Lancet

MSM: “China zet geheime bloeddrinkende vampiertroepen in de VS in”

Een nieuw offensief in de richting van Orekhove opnieuw verpletterd – vernietigde Bradleys in overvloed

De nederlaag van de pantsergroep van de Strijdkrachten van Oekraïne bij het dorp Rabotino, regio Zaporozhye

Vernietigde tanks, M2A2 Bradley ODS-SA gevechtsvoertuigen en vluchtende Oekraïners zijn aanwezig.

De grootste schade aan de aanvallers werd veroorzaakt door antitankraketten, waaronder die vanuit vliegtuigen.

Verschillende nieuwe beelden van de nederlaag van de pantsergroep van de Strijdkrachten van Oekraïne in het gebied Rabotino in de regio Zaporozhye van @ZA_FROHT.

WTF: “Oorlog is mislukking voor Oekraïne” – “Bedoelt u niet Rusland?” – “Err..Sorry, Ja ik bedoel Oekraïne”

Akhmat Tsjetsjeense strijdkrachten arresteren AFU-spion

Aanhouding van een handlanger van de AFU door de Akhmat Special Forces Intelligence en de Akhmat Special Forces Assault Detachment Aid (Hades). Deze persoon was verantwoordelijk voor de dood van burgers en verscheidene militairen van de Russische strijdkrachten. Stuurde coördinaten door naar de AFU. Overgedragen aan de staatsveiligheidsdiensten.

Weer een mislukte AFU / Azov-aanval (Ondertiteld)

De Britse politie wil u voorstellen aan de International Pronouns Day


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

FRONTNIEUWS FILMPSCOOP DOSSIER

Frontnieuws filmpscoop – Russische sluipschutter doet Ukrop kopschot & Ukrop vaalaanvalVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelProbeert Sleepy Joe Biden Hitler en de geschiedenis te overtreffen?
Volgend artikelOversterfte & postnatale sterfgevallen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

6 REACTIES

 1. Damn, kijk eens naar de video ”Chechens have just arrived in Bakhmut and already have a group of prisoners – they prove Russian control” in deze reeks video’s.

  Dit doet me echt denken aan de oude mannen die Berlijn verdedigde tijdens de ineensorting van een zeker derde rijk. Echt in en in triest dat dit soort mensen als kanonnenvoer naar het front worden gestuurd.

  Ukraine wordt beschouwd als een zwakke staat/overheid. Als zij hun populatie kunnen dwingen om als kanonnenvoer te dienen. Moet je nagaan hoe efficient het hier kan gebeuren…..

  Groeten,
  Hugo

 2. Hugo hier slaan ze oude van dagen neer met knuppels dat is veiliger ik snap niet dat onze geweldige jongens nog niet in de Ukraine zijn oooooo wacht dat heeft met lef te maken daar slaan ze terug en hebben geen rutte

 3. In wat voor ne wereld leven wij , compleet van de pot afgerukt . Die dappere jonge UAF troepen blijven lekker in kiev zitten en sturen gepensioneerden naar het slagveld , dappere soldaten moet ik zeggen , broekschijters meer niet.

 4. “Ze zien alles”: in de VS hebben ze het over een nieuw dodelijk Russisch wapen

  Het Russische leger onderdrukt het offensief van de strijdkrachten van Oekraïne met behulp van dodelijke drones, schrijft columniste Maya Karlin in een artikel voor 19FortyFive.

  “Dit type wapen heeft de voorkeur gekregen van Russische troepen”, zei de journalist.

  De waarnemer noemde Russische drones een van de modernste soorten wapens die worden gebruikt om de Oekraïense militaire infrastructuur en soldaten van de strijdkrachten van Oekraïne uit te schakelen. Russische troepen zetten UAV’s in met technologie waarmee hun operators direct vanuit de eerste persoon kunnen zien wat er op het slagveld gebeurt.

  “Moskou zal zijn arsenaal aan kamikaze-drones blijven gebruiken om het tegenoffensief van Kiev te onderdrukken”, concludeerde Karlin.

  Eerder meldde The Telegraph dat de Russische Lancet-drone een zeer ernstig probleem vormt voor Oekraïense troepen.

  – Russische lente

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in