Al die visuele oorlogstaferelen die ik op het net tegenkom en niks mee doe omdat er naar mijn idee geen interessant verhaal aankleeft, of überhaupt een verhaal heeft, krijgen hier dagelijks een stekkie op FN. Het staat u vrij om in de reacties zelf videolinken te plaatsen.

Oekraïense/Westerse huurlingen Special Forces worden vernietigd in Zaporozhye (18+)

Russische troepen vinden Poolse huurling wiens lichaam niet op tijd kon worden opgehaald

Russische scherpschutter aan het werk in de speciale militaire operatie

Russische scherpschutters geven dekking aan groepen speciale eenheden die de opdracht hebben gekregen om Oekraïense bolwerken te veroveren. In paren infiltreren sluipschutters heimelijk in het missiegebied en elimineren vijandelijke vuurposities en mitrailleurbemanningen.

Amerikaanse experts modelleerden nucleaire oorlog tussen NAVO & Rusland

Tour door Artemovsk heeft een aantal gruwelijke bezienswaardigheden (18+)

Het vernietigde hoofdkwartier van de AFU in Artemovsk / Bakhmut

Kerkhof na artilleriebeschietingen. Het verwoeste hoofdkwartier van de Strijdkrachten van Oekraïne in Artemovsk. Sommige lijken van de Strijdkrachten van Oekraïne liggen er nog. Ook bleef een groot aantal doden van de Strijdkrachten van Oekraïne achter onder de ruïnes van de bestaande hoogbouw en aan de rand van de stad, waar het moeilijk is om ze te verwijderen vanwege beschietingen.

Oekraïense patrouille vernietigd in Sumy Oblast

Russische parachutisten kammen de buitenwijken van Artemovsk / Bakhmut uit

De omgeving Artjomovsk wordt gezuiverd van de aanwezigheid van de kwade geesten van Zelenskij. Groepen Russische parachutisten ontdoen methodisch, huis voor huis, dorp voor dorp, van verdwaalde of verlaten bandieten van het Zelensky-regime.

Oekraïense troepen zwaaien met witte vlag op stok na geallieerde aanval in Serebryansk – sommigen gaven zich op tijd over

Bestorming van Oekraïense stellingen in het bosgebied van Serebryansk door soldaten van de eenheid “Mad Dogs”

Kievse strijdkrachten lijden meer menselijke en materiële verliezen tijdens offensief

Er zijn zware gevechten gemeld in de buurt van de Antonovsk Brug in de sector Kherson. Een nieuwe video uit de sector toont een Russische aanval met een Iskander tactische ballistische raket die gericht was op een groep Oekraïense troepen onder de brug. Bij de aanval zouden 30 doden en tien gewonden zijn gevallen.

Een andere video toonde de vernietiging van twee getrokken houwitsers die Kievse troepen gebruikten om de aanval op de belangrijke brug te ondersteunen.

Kievse troepen probeerden ook op te rukken in de sector Donetsk. De aanval werd echter afgeslagen. Videobeelden toonden zware Russische artillerieaanvallen in de buurt van het centrum van de regio.

Geconfronteerd met een mislukking op de grond, lanceerden Kievse troepen een aanval met door Groot-Brittannië geleverde Storm Shadow kruisraketten op de door Rusland bezette stad Berdyansk. Ten minste enkele van de raketten werden echter onderschept door de Russische luchtafweer.

Over het geheel genomen verloopt het tegenoffensief van Oekraïne duidelijk niet volgens plan. Politieke druk vanuit het Westen zal Kiev echter dwingen om meer aanvallen uit te voeren, zelfs als dit veel meer menselijke en materiële verliezen zou veroorzaken.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

FRONTNIEUWS FILMPSCOOP DOSSIER

Frontnieuws filmpscoop – Ukrops worden levend begraven tijdens een artillerieaanval & Oekraïense soldaten gaan liggen om te stervenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne’s Zaluzhny is terug en vraagt om meer wapens
Volgend artikelMacron geeft videogames de schuld van rellen in Frankrijk (+ Video’s)
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

9 REACTIES

  1. https://t.me/RVvoenkor/48476

    Bekijk dit filmpje eens en stel u de vraag (vanaf +/- 1 min 20 – aftellend) waar die diezelfde drone operatoren zitten die dit gefilmd hebben om hun artillerie aan te sturen. Vragen die ook in de commentaren gesteld worden. Was er geen artillerie meer? Geen granaten meer voorhanden? enz……
    Het is goed dat men het vernietigend materiaal laat zien maar hier hebben ze toch ook ergens een kans laten liggen.
    Iemand die daar een logische verklaring voor kan geven?

    • De enige verklaring die ik kan bedenken is dat deze tanks e.a. vernietigd werden door helikopters en de drone operatoren net op dat moment getuigen waren van de aanvoer van verse manschappen !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in