Al die visuele oorlogstaferelen die ik op het net tegenkom en niks mee doe omdat er naar mijn idee geen interessant verhaal aankleeft, of überhaupt een verhaal heeft, krijgen hier dagelijks een stekkie op FN. Het staat u vrij om in de reacties zelf videolinken te plaatsen.

Russische Kernenergieadviseur zegt dat Kiev van plan is ZNPP aan te vallen

Rusland valt landingsgebied Antonovski Brug aan waar AFU zich heeft verschanst

Op 4 juli om 14.30 uur werd aan de noordelijke rand van het eiland Antonovsky een luchtaanval uitgevoerd op de verzameling manschappen van het 131ste Afzonderlijke Verkenningsbataljon van de 124ste Afzonderlijke Territoriale Verdedigingsbrigade van de Strijdkrachten van Oekraïne en het munitiepunt van de vijand. Doelwitten zijn geraakt.

Je moet een grap maken – Ukrop maakt Frankenstein anti-drone-wapen van opgebouwde AK-74’s

Oekraïense improvisatie bestaande uit 6/7 gekoppelde AK-74M automatische geweren ontworpen om te vechten tegen Russische drones.
Theoretische vuursnelheid – 3600-4200 kogels per minuut.
Practisch – tot 180-210 kogels per minuut… realistisch gezien een frame minder door mogelijke weigeraars en andere techhnische storingen tijdens de actie.

Een zuiver Lancet-schot op een AFU Grad-truck

Arestovich: Het zal 2 tot 3 jaar duren voordat Oekraïne alle gebieden heeft bevrijd (als we bevoorrading krijgen…)

Ondertitelde versie van Poetin ontmoet meisje uit Dagestan

In het VK getrainde Kiev-eenheden geven zich over na mislukte aanvallen

Russische houwitser vernietigt SAM ingezet door Oekraïense leger

Russische Ka-52 vernietigt vijandelijk pantservoertuig

Russische Grad lanceerders vuren op vijandelijke positie

Duitsers protesteren tegen deïndustrialisatie en bewapening Kiev regime


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

FRONTNIEUWS FILMPSCOOP DOSSIER

Frontnieuws filmpscoop – Doodsbange AFU-soldaat geeft commentaar op zijn allereerste aanval & Oekraïense “vluchteling” in Duitsland zegt dat zij geen baan hoeft te zoekenVolg Frontnieuws op Telegram

Wat zou Rusland als een overwinning beschouwen?

Lees meer over:

Vorig artikelCIA-Chef Burns’ afdaling in waanvoorstellingen
Volgend artikelScott Ritter: “Het is allemaal voorbij voor Oekraïne”
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

6 REACTIES

 1. Mooi, al die filmbeelden. Netjes gedaan. Ik word wel wat mistroostig van het Duitse protest. Het haalt allemaal zo weinig uit. Dat volk is nu voor de derde keer zwaar de pineut – eerste twee keer WO-1 en WO-2. Erg, erg… Terwijl Duitse adel zeer hoog in het elitenetwerk zit – Britse en Ned Koningshuis zijn Duits, maar ook ‘onze’ regering deels van Duitse origine…. allemaal ook weer verwant aan de VS-presidenten. Allemaal aanloop naar Psalm 2.

  • Vandaag werden Charles + Camilla in de St Gilles Cathedral in Edinburgh ‘gekroond’ tot koning en koningin van Schotland. Het aantal al dan niet luidruchtige demonstranten tegen de monarchie onder het motto #not my king# was vele malen groter dan bij de ceremonie in Londen op 06.05.2023.

  • Dat komt omdat het vrije denken onderdrukt wordt, dan ben je een quer Denker en dan ben je afstotend.
   De afschuw van vrienden en familie dat ik de prik niet nam, en nu met het oostelijke conflict mag je geen onweerlegbare feiten tegen het nieuws vertellen, ze gaan helemaal door het lint.
   Waren er ook niet mensen die over Noach lachten?

 2. Intussen is er weer een dode jongere gevallen… schijnt een UBER bezorger te zijn… FRANKRIJK… paar uur geleden gebeurd…..

 3. Hele mooie spreuk: de Duitser bibbert, de Rus lacht, de Amerikaan heeft zijn spel gespeeld.
  Nu tegen de achtergrond van de Franse “klimaat opwarming ” in de jaren zeventig was 1 op 10 kinderen in West Duitse steden van Turkse afstamming, dit is door de vereniging met de DDR natuurlijk “verdund” maar het aantal nieuwe burgers met een ander geloof is sinds 2015 door de mama Merkel politiek sterk toegenomen.
  Het grote verschil met Frankrijk is dat de Fransen nog een beetje nationale trots mochten hebben en dat de Duitsers al 78 jaar verteld wordt hoe slecht het is om Duits te zijn.
  Dus een Lyon situatie zal zich daar niet voordoen.
  De Duitsers zullen het dus nog warm krijgen.
  Gelukkig wordt het in huis (Als ze dat over een paar jaar nog hebben) een stuk kouder, dankzij beperkingen mbt verwarming en isolatie bepalingen.
  Maar wie het mainstream nieuws gelooft moet de val verwachten, maar dat hebben ze de laatste 80 jaar nog niet geleerd, triest maar waar.
  Ik hoorde ergens dat 230.000 geschoolde arbeidskrachten het land verlaten hebben maar wel 500.000 “netto ontvangers ” voor terug gekregen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in