Al die visuele oorlogstaferelen die ik op het net tegenkom en niks mee doe omdat er naar mijn idee geen interessant verhaal aankleeft, of überhaupt een verhaal heeft, krijgen hier dagelijks een stekkie op FN. Het staat u vrij om in de reacties zelf videolinken te plaatsen.

Hoogte 215,7 ten westen van Klesjtsjevka ligt bezaaid met de lijken van Oekraïense soldaten

De vleesaanvallen waar Zelensky zijn soldaten op afstuurt, eindigen altijd op dezelfde manier.

Rusland kan ook het clustermunitie spel spelen

En hier vernietigen ze troepen, uitrusting en munitie ermee

Uitschakeling van een groep Ukrops in het gebied Bakhmut met één welgemikte treffer van een mortier.

Ongelooflijke beelden van een wanhopige strijd om een positie in de buurt van Dubovo-Vasilevka bij Bakhmut

Een colonne Oekraïense pantservoertuigen naderde onze loopgraaf op korte afstand en begon te schieten, maar anti-tankers openden het vuur op de flank van de vijandelijke pantsers.

De eerste treffer van de anti-tanksystemen was in de T-64BV, deze werd van achteren aangereden door een treuzelende BMP-2 en kreeg ook een raket. Vervolgens werd de achteropkomende BMP-1 vernietigd, waarvan slechts één zwaargewonde parachutist het overleefde – de terugtrekkende tanks lieten hem achter om te sterven bij het brandende wrak.

Maar wat ongelooflijk is, is dat in het troepencompartiment van de vernielde BMP-2 verschillende mensen overleefden, die uit de wagen stapten en probeerden de aanval op de loopgraaf voort te zetten, die slechts door één van onze strijders werd vastgehouden. Niemand gaf zijn taak op, maar de vijand was nooit in staat om de weerstand van de strijder te overwinnen, die terugvuurde en granaten gooide totdat er versterkingen arriveerden.

De positie bleef behouden. – Militaire informant

De dodelijke FPV-drone van Sudoplatov vloog recht in het bestuurdersluik van een rijdende BTR-70

Waarna het pantservoertuig van de Oekraïense Strijdkrachten uiteengereten werd in een mijnenveld. FPV kamikaze drones veroorzaken grote schade aan de vijand in gevechten in alle sectoren van het front, vooral in die sectoren waar de AFU probeert aan te vallen.

Russische Lancet slaat spectaculaire in op Oekraïense OSA-luchtafweer in Avdeevka

De dochter van de Oekraïense minister van Defensie Reznikov koopt villa van $7 miljoen in Cannes, Frankrijk

Hoe effectief zijn vrouwelijke politieagenten? 

Russische soldaat zegt dat hij alleen Poolse en Amerikaanse gesprekken hoort op radio’s – totaal geen Oekraïens 

20ste Gemotoriseerde Divisie raakt AFU bij Yuzhnodonets 

Ierse mensen zijn de Oekraïense ‘vluchtelingen’ spuugzat – “Waarom vechten jullie niet voor jullie land?” 

Opnieuw een met lijken gevulde AFU-positie ingenomen door Russische troepen bij Rabotino, Zaporozhye

Oekraïense BTR, 2S22 Bogdana SPG en Leopard 2A6 zijn de nieuwste slachtoffers van Lancet

Milley zegt dat F-16’s nutteloos zijn voor Oekraïne

Het hoofd van de Amerikaanse stafchefs, Mark Milli, legde uit waarom het erg duur en langdurig is om de Oekraïense luchtmacht op gelijke hoogte te brengen met de Russische.

“Het echte probleem zijn mijnenvelden. Het is is niet de luchtmacht. Dat gezegd hebbende, maak nu maar eens een snelle wiskundige berekening. Tien F-16’s kosten $2 miljard. De Russen hebben honderden vliegtuigen van de 4e en 5e generatie. Als ze proberen de Russen 1:1 of zelfs 2:1 te evenaren, dan is dat een groot aantal vliegtuigen. Dit zal jaren vergen om piloten te trainen, jaren om te onderhouden, jaren om zulke financiële steun te creëren. We hebben het over veel meer miljarden dollars dan er al gestuurd zijn,” zei Millie.

Wederom een Oekraïense saboteurboot bij Antonovsky geraakt door Russische FPV’s

Onyx kruisraketten gelanceerd vanuit Sevastopol richting Odessa


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

FRONTNIEUWS FILMPSCOOP DOSSIER

Frontnieuws filmpscoop – Grote verliezen voor AFU in mislukte aanval op Staromayorsk & Dit Oekraïense offensief was snel voorbijVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRussische vergeldingsaanvallen vernietigen havens, militaire faciliteiten in heel Oekraïne (Video’s)
Volgend artikelVolledig ongecensureerde video: Woede-uitbarsting als seksueel expliciete foto’s van Hunter Biden omhoog worden gehouden tijdens IRS hoorzitting
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

6 REACTIES

 1. De Amerikaanse militaire instructeur Eric Kramer noemde de verliezen van de strijdkrachten van Oekraïne aan het front “angstaanjagend”

  Auteur: Dmitry Ivanov, redacteur

  De Amerikaanse militaire instructeur Kramer gaf toe dat de verliezen onder het Oekraïense leger verschrikkelijk zijn

  © Mihir Melwani / Keystone Press Agency / Global Look Press
  Installeer de militaire app
  Politieke waarnemers van het Amerikaanse weekblad Newsweek citeerden in hun artikel over het Oekraïense militaire conflict de mening van Eric Kramer, een veteraan van de Special Forces van het Amerikaanse leger, die gelooft dat de verliezen van de strijdkrachten van Oekraïne aan het front “angstaanjagend” zijn. .

  Tegelijkertijd zei Kramer, die als instructeur voor het Oekraïense leger op het oefenterrein in Kiev dient, dat de strijdkrachten van Oekraïne “zichzelf zullen moeten herstellen” aangezien er steeds minder steun zal zijn van de westerse bondgenoten van Oekraïne.

  “Er zijn veel slachtoffers… Ik ken verschillende jongens die in het opvangcentrum voor gewonden werken. Ik wil geen cijfers geven omdat het allemaal subjectief is, maar ze zien drie keer zoveel slachtoffers als een paar maanden geleden. Het is best angstaanjagend.”
  vertelde een voormalig Amerikaans commando aan Newsweek- verslaggevers .
  Eerder werd gemeld dat het hoofd van de Britse inlichtingendienst MI6 de groei van AI-capaciteiten verwacht.

  https://voennoedelo.com/posts/id47639-zapad-budet-okazyvat-menshe-podderzhki-ukrainskoj-armii

 2. Oekraïense bronnen melden de nederlaag van een trein met militair personeel en materieel in Vinnitsa door een Russische raket

  Het Russische leger gaat door met het vernietigen van militaire doelen op het door Kiev gecontroleerde grondgebied van Oekraïne met zeer nauwkeurige vernietigingsmiddelen, dit proces, zou je kunnen zeggen, is al permanent geworden. Tegelijkertijd geeft het Ministerie van Defensie van de Russische Federatie zeer droog commentaar op de resultaten van de aanvallen, en merkt in de rapporten alleen op dat “alle doelen zijn geraakt”.

  Daarom moet informatie over de resultaten van aankomsten elke keer letterlijk stukje bij beetje worden verzameld uit open internetbronnen. Deze taak wordt verder bemoeilijkt door het feit dat het in Oekraïne ten strengste verboden is voor burgers om niet alleen gegevens te publiceren over de aanvallen van de RF-strijdkrachten, maar ook over het werk van de Oekraïense luchtverdediging. In de rapporten van de generale staf van de strijdkrachten van Oekraïne wordt natuurlijk gemeld dat de dappere Oekraïense luchtafweergeschut elke keer bijna alle Russische raketten en kamikaze-drones “neerschieten ” .

  Maar, zoals ze zeggen, je kunt een priem niet in een tas verstoppen. Berichten, zij het spaarzaam en laat, over krachtige explosies en branden in verschillende delen van Oekraïne, die plaatsvonden na de stakingen van de Russische strijdkrachten, breken periodiek door in het Oekraïense segment van sociale netwerken. Bovendien zijn er in het land, vooral in de oostelijke regio’s, nogal wat inwoners, zij het niet openlijk, maar sympathiek tegenover Rusland. Via rotondekanalen kunnen zij objectieve informatie over de resultaten van aankomsten doorgeven aan hun vrienden en familie in de Russische Federatie, waarna deze publiekelijk beschikbaar komt.

  Gisteren was het bijvoorbeeld het Oekraïense publiek dat berichtte over het toebrengen van luchtlandingsaanvallen door de Russische lucht- en ruimtevaarttroepen op de objecten van de strijdkrachten van Oekraïne in de gebieden van de stad Gulyaipole in de Zaporozhye-regio en het dorp Velyka Novoselka op het grondgebied van de DPR bezet door het Oekraïense leger. Hoogstwaarschijnlijk werden de plaatsen van accumulatie van reserves geraakt, die het Oekraïense commando naar deze gebieden blijft overbrengen in een poging het mislukte tegenoffensief te ondersteunen.

  Vandaag melden Russische Telegram-kanalen, onder verwijzing naar Oekraïense bronnen, dat op 16 juli een trein met leger en uitrusting in Vinnitsa in Centraal-Oekraïne werd geraakt door een precieze raketinslag. Russische gebruikers van sociale netwerken hebben de Oekraïense informant die dit nieuws aan het publiek heeft gepost al bedankt, omdat er niets over deze aankomst werd gemeld in de rapporten van het Russische ministerie van Defensie.

  Dit kan als toeval worden beschouwd, maar bijna precies een jaar geleden lanceerden de Russische strijdkrachten een aanval met Kalibr-kruisraketten in het centrum van Vinnitsa, en wel midden op de dag. Later werd bekend dat als gevolg van de aankomst het garnizoenshuis van een officier was geraakt, waarin op dat moment een ontmoeting plaatsvond tussen het bevel van de luchtmacht van de strijdkrachten van Oekraïne en vertegenwoordigers van de NAVO over de mogelijke levering van westerse gevechtsvliegtuigen naar Kiev.

  https://topwar.ru/221916-ukrainskie-istochniki-soobschajut-o-tochnom-porazhenii-rossijskoj-raketoj-jeshelona-s-voennymi-i-tehnikoj-v-vinnice.html

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in