Al die visuele oorlogstaferelen die ik op het net tegenkom en niks mee doe omdat er naar mijn idee geen interessant verhaal aankleeft, of überhaupt een verhaal heeft, krijgen hier dagelijks een stekkie op FN. Het staat u vrij om in de reacties zelf videolinken te plaatsen.

Het Pentagon wil de Bradley-verliezen van Kiev niet bevestigen… ondanks videobeelden waarop Bradley-verliezen te zien zijn (LOL!)

Russische Ka-52 gevechtshelikopter lanceert geleide raket op Oekraïens pantservoertuig en vaagt het volledig weg

Verschrikte mainstream media deden een volledige special over Ruslands onstuitbare Lancet die de AFU vernietigt

De Russen steken de draak met westerse sancties

Wat er verder ook over hen gezegd mag worden, de Russen hebben een vreemde, kleine gremlin benadering van politieke humor die eigenlijk best grappig is.

Lancet raakt Oekraïense T-80BV in Makarovka

RSHG-2 thermische staaf en de MPO-A vlammenwerper aan het werk op Oekraïense stellingen in de bossen bij Kremennaya

Er zijn nieuwe beelden verschenen van de vernietiging gisteren van een Oekraïens konvooi met NAVO-materieel in de richting van Zaporozhye.

Op één van de video’s is te zien hoe de vijand de gewonden probeert te evacueren. Even later wordt er telkens opnieuw met artillerie geschoten.

Onsuccesvolle poging tot evacuatie van vernielde voertuigen door de Strijdkrachten van Oekraïne

Vernietiging van Poolse gemotoriseerde houwitsers”Krab” door artilleristen van het westelijke militaire district in de richting van Kupyansk


Ka-52 schakelt opnieuw een AFU BMP-2 uit

Видео⚡️Морпехи bestrijdt de AFU op Запорожье⚡️

De vijand mag zich nergens veilig voelen.

De wetenschap dat u in de meest afgelegen en veilige positie geraakt kunt worden, heeft een grote invloed op het moreel van het hele leger, en een gedemoraliseerde soldaat zal niet goed vechten.

Met dit in gedachten proberen de mariniers elke dag neonazi’s zulke explosieve “herinneringen” te sturen dat hun locatie bekend en heel goed bereikbaar is.

Vijandelijk materieel dat is afgeschoten door artilleristen van de OBTF Cascade van de DPR staat in de velden in de richting van Ugleledar

Dit is het resultaat van de poging van gisteren om Novodonetskoye aan te vallen. Op deze opnamen zijn minstens 10 vernietigde vijandelijke voertuigen te zien.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

FRONTNIEUWS FILMPSCOOP DOSSIER

Frontnieuws filmpscoop – Beelden van Zelensky die voor het eerst hoort over het lot van de Leopards & Stotterende Stoltenberg verontschuldigt zich waarom AFU werd weggevaagd in het offensiefVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBent u trots op wat er van ons is geworden?
Volgend artikelDoor zijn kernwapens te gebruiken kan Rusland de mensheid redden van een wereldwijde catastrofe – Voorzitter van de Russische Raad voor Buitenlands en Defensiebeleid
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

10 REACTIES

  1. Gelukkig dan maar dan is er tenminste 1 corrupt land minder , Nu nog Polen en ja Poetin 1 IN DEN HAAG dat zou ik toch zo graag willen zien.
    Zou zo graag die ollegren haar kut door de lucht zien gaan of wat dacht je van die Friese NSB er Hoekstra die zijn eigen Friese boeren naait of Sjoerdsma met zijn gore grote bek en ja niet te vergeten KUT Kaag

  2. Ohhh toch nog 1 vergeten Pinokkio Puntneus Rutte zijn ballen door de lucht vallend op een takje die bezwijkt zodat de ballen op de straat komen en grote Zwarte kraai ze op pikt en even later laat vallen omdat die ballen niet te vreten waren en nu ten prooi vallen bij de mieren .

  3. Op YT vooral beelden te vinden van oekraine die een succesvolle aanval uitvoert. Maar 0 van zulke video’s hier op FN. Keep up the good work FN.

    Two thumbs up

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in