Al die visuele oorlogstaferelen die ik op het net tegenkom en niks mee doe omdat er naar mijn idee geen interessant verhaal aankleeft, of überhaupt een verhaal heeft, krijgen hier dagelijks een stekkie op FN. Het staat u vrij om in de reacties zelf videolinken te plaatsen.

Oekraïense soldaten laten hun kameraden achter om te sterven op het slagveld

Zowel Russische als Oekraïense militairen maken massaal gebruik van kleine en goedkope FPV-drones voor aanvallen op vijandelijke militaire uitrusting en mankracht. Russische militaire bronnen hebben een video gedeeld van één van de aanvallen op een groep Oekraïense militairen op het slagveld.

Israëli’s urineren op Palestijnse lijken

Russische soldaten sturen fles wodka naar Oekraïense loopgraaf voor Poetins verjaardag

Bewijs dat Merkava’s werden geraakt met RPG’s en Trophy APS volledig faalde

Israëlische Special Forces falen in CQB (18+)

Nu uitgerust op helikopters – Russische LMUR-raket maakt onlangs een comeback

Het gebruik van een lichte multifunctionele geleide raket “Izdeliye 305” om het luchtverdedigingssysteem van de Oekraïense Strijdkrachten te vernietigen

Oekraïense aanval ondervindt enkele storingen

“Succesvol” AFU-tegenoffensief gaat door met grote stappen

Drones van de Russische Zuidelijke Groep komen dichtbij en in aanraking met AFU militairen in loopgraven

AFU pakhuis getroffen door Russische aanval in de Svatove Directio

Israëlische gepantserde voertuigen geraakt met molotov cocktails

Hamas Operatiecentrum onthuld – Vergelijk het met Israëls HQ


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

FRONTNIEUWS FILMPSCOOP DOSSIER

Frontnieuws filmpscoop – Volledige versie van de gedurfde Oekraïense SOF Krim-overval waarbij de meesten stierven en gevangen werden genomenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAch, arme dromers
Volgend artikelIsraëlisch Flashpoint – Plaatselijke schermutseling? Of het begin van een grote wereldwijde Black Swan?
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

7 REACTIES

  • De hetze tegen Israhel is begonnen toen een groep kolonisten dachten , en nog steeds denken, dat ze het recht hadden om een volk van een stuk land te verdrijven en dat in te pikken. Nu 75 jaar later zijn ze nog steeds bezig om d m v langzame etnische zuivering beetje bij beetje nog meer in te pikken.
   Pogroms ..toe maar , wat is de benaming voor vergelijkbare daden door Israel ? Oh ja ,’gerechtvaardigde zelfverdediging op een ongeprovoceerde aktie’ of iets in die zin. Niet zozeer tegen Joden maar tegen Israëliërs (zie hierboven waarom) , delen van de Joodse gemeenschap (zionisten) zijn er mee begonnen om dit conflict tot een godsdienst issue te maken in plaats van een gewoon landje inpikken. Dat de andere kant dan ook de geloofskaart gaat spelen om bepaalde voordelen te halen is niet zo vreemd.
   Hoewel velen niet eens godsdienstig zijn , is de enige ‘rechtvaardiging’ voor hun handelen de claim dat heel vroeger een ‘voorvader’ van hun in de boeken van zijn stam opgeschreven heeft dat hun stamgod tegen hen gezegd zou hebben dat een bepaald stuk land voor hun was , omdat deze stam door hun eigen stamgod uitverkoren was.
   Helaas zijn daarna ook vele anderen deze onzin gaan geloven.
   Om het kort te houden.

  • Rob,
   Ik zie op deze site antisemieten en anti-islamisten, daar hebben zij alle vrijheid in hier om te schrijven wat zij willen, ik bezie het conflict heel anders dan de vele reaguurders hier, soms kom je tot een gesprek en soms niet, gewoon accepteren en in het ergste geval kom je niet meer terug, ik zat vroeger op 2 andere sites maar ik hou niet van censuur en sommige dingen mocht je daar niet neerzetten, ik blijf dan weg en ik mis het niet geloof me, je moet zelf beoordelen wat je belangrijk vind, schrijf vrij en dat kan hier, zo zie het ook en realiseer je maar dat ik uit hele andere gedachtes kom maar ben veel veranderd o.a. door die corona of de toeslagenaffaires en de oorlog van de Navo tegen Rusland, dan zie je wel dat deze site toch fijn is, je moet toch ergens effe jouw ei kwijt, dat kan op diverse manieren maar ook met een bijdrage van jou hier, een eigenzinnige humanistische vrijdenker die in geen enkel hokje meer past, gegroet!

 1. Het is duidelijk dat putin deze slag wil beëindigen, al kun je het dan niet zo snel afdwingen. Nu de ogen gericht zijn op palestina zal putin het er van nemen denk ik,gelijk groter en grover en groot gelijk natuurlijk. De eerder dat spel daar af loopt de beter voor rusland. Hoewel de afwikkeling nogwel gerust vijf jaar kan duren om brede grenzen aan te leggen in oekraine , dat moet ook bemand worden. Ik had begrepen dt putin er pok een muur wilde plaatsen, van 100 derden km lang. Toekomst gericht denken waarschijnlijk. Ben benieuwd over vijf jaar hoe de scheidslijn gaat zijn tussen oekraine en rusland.

  • de bevolking vd Donbass en aangrenzende Nieuwe Russische landen zullen tot op de tanden gewapend zijn…en vooral oekraine zal Volledig ontwapend zijn met een Russische leiding…geen navo of andere westerse misdadige Onzin..♥️🇷🇺🌹

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in