Bradley

Al die visuele oorlogstaferelen die ik op het net tegenkom en niks mee doe omdat er naar mijn idee geen interessant verhaal aankleeft, of überhaupt een verhaal heeft, krijgen hier dagelijks een stekkie op FN. Het staat u vrij om in de reacties zelf videolinken te plaatsen.

Geran drone valt AFU faciliteit aan bij Kupyansk

UAV-kamikaze ‘Geran’ aanval op de AFU faciliteit in de nederzetting Veliky Burluk, Kupyansky district, Kharkov regio

Oekraïense Bot legt mijnen

Deze krijgsgevangene zwom de Dnjepr over om zich over te geven aan Russische troepen

Oekraïense vluchteling beschrijft Duitslands “hightech” gezondheidszorg

Het is die wereldorde weer…

AFU-troepen laten hun vernietigde M2A2 Bradleys achter

Strijdkrachten evacueren de gesneuvelde BMP M2A2 Bradley ODS-SA in de richting van Zaporozhye. Het frame toont de Duitse ARV Bergepanzer 2.

Professor Derrick Jensen ontmaskert academische groomers

Nou, nou – Wat heeft deze Russische soldaat gevonden?

Russische soldaat die helm met #Amerikaanse vlag oppakt zegt: “ze probeerden ons gisteren te bezoeken, maar dat lukte niet zo goed. Waarom bleven jullie niet thuis!”
Goede vraag, wat doen #Amerikanen vechtend in #Oekraïne?

Scott Ritter legt uit waarom de Javelin-raket een waardeloze hype is


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

FRONTNIEUWS FILMPSCOOP DOSSIER

Frontnieuws filmpscoop – Russische scherpschutter aan het werk in de speciale militaire operatie & Tour door Artemovsk heeft een aantal gruwelijke bezienswaardighedenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Poetin denkt niet dat het buitenlands beleid van de VS zal veranderen als Trump wordt herkozen (en hij heeft waarschijnlijk gelijk)
Vorig artikelDe lange, hete zomer
Volgend artikelOp video vastgelegd: Trans ‘vrouw’ met erectie fotografeert vrouwen in vrouwentoilet
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

6 REACTIES

  • Ach…..het westen……..dat zijn toch ook maar van die losers die samen met de United States of Agressors bommetjes durven te gooien op onschuldige burgers die zich niet kunnen weren of oorlog voeren tegen landen die zich niet kunnen verdedigen. Net zoals die laffe Nazi Oekie bende dat deed tegen de bevolking in de Donbass en Loehansk vanaf 2014. Ik vindt het frappant hoe “snel” de westerse wereld het vergeten is dat Oekraine het meest corrupte land in de wereld “en dat is het nog steeds” is en waar gewoon in het volle zicht en voor ieders ogen (Zelfs een Blinde kan dat zien) gewoon genocide tegen de Russische bevolking in deze regio’s uitvoert en dat dit alles door de westerse Media onder het tapijt geveegd.

 1. Mooie collage van filmpjes weer, waarvan er een uitspringt die veel informatie biedt over WOKE-propagandisten waar ik nog nooit van had gehoord die uitspraken hebben gedaan over de in hun ogen gewenste omgang met kinderen waarvan je haren recht overeind gaan staan.
  Geweldig hoe die professor stug de waarheid blijft vertellen, ondanks het geschreeuw van een extremistische WOKE-studente die weigert om in te zien dat niemand van de WOKE-propagandisten pedofilie afwijst (aan het einde van zijn betoog).
  En de MSM ondertussen maar zwijgen over de vele duizenden kinderen die worden vermist dankzij de toeslagaffaire, de oorlog in de Oekraïne en de massa migratie van Midden- en Zuid-Amerika naar de V.S. en van Afrika en Azië naar Europa.
  Het gaat dan nog niet eens over de vraag van mensen met veel geld naar bloed en organen van kinderen, dat is al helemáál onbespreekbaar.

  Ook interessant: de video’s op het YouTube-kanaal serpentza, van een Zuid-Afrikaan die jaren lang in China heeft gewoond en die de laatste jaren veel naar buiten heeft gebracht over hoe China bezig is om de planeet te slopen. Terwijl in Europa miljarden worden verspild om de opwarming van de Aarde een fractie terug te dringen overheerst in China het korte termijn denken: grijp nu wat je nu grijpen kan, wereldwijd.
  Een voorbeeld video: https://www.youtube.com/watch?v=2yV3Uj8qbCU

 2. Die bom leggende drone
  Maakt enorme sporen in die graan akker
  is er ook voor gemaakt om vanuit de lucht aan te vallen
  Zullen de russen geen moeite mee hebben

  • Mijnen leggen tegen de boeren. Misschien een suggestie voor de oorlog tegen de boeren om ook in Nederland mijnen te leggen op de akkers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in