Al die visuele oorlogstaferelen die ik op het net tegenkom en niks mee doe omdat er naar mijn idee geen interessant verhaal aankleeft, of überhaupt een verhaal heeft, krijgen hier dagelijks een stekkie op FN. Het staat u vrij om in de reacties zelf videolinken te plaatsen.

MaxxPro wordt geraakt door RPG maar weet weg te komen

Russische troepen nemen meer AFU-posities in met degenen die zich niet overgaven (18++)

Russische geweertroepen in Svatovo ontruimen Oekraïense posities

Op de Svatovo Kremennaya opmars-as, wanneer gemotoriseerde geweer-infanterie in de problemen komt, doen ze een beroep op het peloton zware wapens van hun bataljon om hen te helpen Oekraïense stellingen op te ruimen. Hier legt de commandant van een peloton zware wapens uit hoe hij te werk gaat en hoe de RPO-A Shmel werkt (een 105mm thermobarische raket RPG)

Ochtendoffensief ging niet al te best (18+)

Overal brandende pantsers: Nieuwe AFU-aanval vanuit Orekhov wordt vernietigd

Hoe Russische FPV-specialisten in volledig virtuele realiteit Leopards opblazen

Russische militaire artsen van Tula voeren uiterst unieke operatie uit om 30mm projectiel te verwijderen

Militairen van de luchtlandingseenheid van Tula hebben een unieke operatie uitgevoerd in de SMO-zone – ze verwijderden een niet-ontploft projectiel van een 30 mm automatisch kanon uit de dij van een gewonde soldaat.

Een andere Ukrop filmt zijn eigen ondergang in loopgraaf

De Bradleys zijn in gevecht – Klaar voor hun rendez-vous met Bandera

Iets boosaardigs raakt Oekraïense tank in Zaporozhye

Beschadigde Oekraïense tank pleegt zelfmoord op een serie mijnen

Verlaten en vernielde Bradleys staan op de akkers na de laatste ramp

Vernietigde vijandelijke pantsergroep: verlaten Amerikaanse Bradley infanteriegevechtsvoertuigen en een tank bij Orekhov. De strijdkrachten van Oekraïne probeerden de posities van het 70ste regiment aan te vallen tussen de nederzettingen Rabotino en Verbovoye, maar werden verslagen, blijkbaar werd een deel van de uitrusting opgeblazen door mijnen.

Recht in het gat: Russische FPV schiet Oekraïense ATGM-positie neer

Weer een groep van 7 AFU-troepen gevangen genomen

Vandaag zijn zeven Oekraïense strijders gevangen genomen. Strijders van de Russische strijdkrachten van de “Dnipro” groep meldden dat het Oekraïense legerpersoneel zich vrijwillig overgaf.

Deze Oekraïense tank had verbazingwekkende camouflage… maar niet goed genoeg voor The Lancet

De AFU-vleesaanvallen pakken niet goed uit – doden en gewonden worden weggehaald

Soldaten van de Russische 90ste Tankdivisie veroveren loopgraven van de AFU

“Bereid je voor op een nieuwe Maidan” – zegt verontwaardigde AFU-soldaat tegen Zelensky


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

FRONTNIEUWS FILMPSCOOP DOSSIER

Frontnieuws filmpscoop – AFU-lijken bezaaien slagveld & Russische Su-35 heeft een Amerikaanse MQ-9 Reaper in Syrië “ernstig beschadigd”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

 

 

Vorig artikelHet Kissinger Rapport: Het beleid van de Amerikaanse regering om de wereld te ontvolken
Volgend artikelVS wordt moe van Zelensky, die bruggen met Europa aan het verbranden is – Voormalig functionaris van het Pentagon
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

29 REACTIES

  • “Nothing compares 2 u”
   Maar blijkbaar doet het Greet wel wat.
   Als je een fan was; gecondoleerd.
   Mij mij was het voorbij toen ze ‘skinhead’ werd en later een hoofddoek ging dragen.

   • Ja dan kende je haar niet goed. Alles was kunst voor haar. Had ze nog geleefd had deze periode ook weer overgewaaid . Zo kon zij zich verzetten tegen de heilige huisjes door wat ze deed. Controversieel in alle opzichten !!!!,
    Waarschijnlijk ben je jong en begrijp jij niets van onze generatie die nog tegen de gevestigde orde aan shopt. Sinead en Waters twee mensen die het lef hadden om anders te zijn . Molsim worden was gewoon weer éên van haar zoektochten die ze uitbuitte en gebruikte om te zingen. Pure Kunst voor mij. Maar de covid periode en later het verlies van haar zoon stak een stokje tussen haar en een nieuwe herstart die ze wilde maken. Genoeg muze en nieuwe liedjes ,helaas de tijd op.

    • Greet, voordat je zegt dat ze geen kwetsbare dolende ziel was. Je zegt namelijk dat ze enorm strijdbaar was. Dat klopt. Maar soms zijn mensen niet sterk genoeg voor de strijdbare die ze zijn. Ze breken langzaam af. En dan kan de dood van een zoon het laatste zetje doorheen het pantser naar het kwetsbare hart zijn.

   • Matt, ze was bij leven al een dolende kwetsbare ziel. Ze was niet slecht. Dat verschil, slecht of niet, leg ik tegenwoordig aan, hoe ze verder ook zijn. We komen goede mensen tekort. En dan hoeven ze niet eens strijdbaar te zijn. Als ze de andere strijdbare mensen niet afvallen is het al genoeg. Voor mij.
    En jij Matt, hoeft geen fan van haar te zijn. Geen moeten.

    • Svea, en ook voor Greet,
     Als je mijn site ooit bezocht hebt weet je hoe oud ik ben. (klik op mijn naam)
     Sommige nummers van S oC vind ik steengoed. Mij gaat het dan bij muzikale artiesten dan ook voornamelijk over hoe goed hun muziek is. De persoon erachter vind ik meestal minder belangrijk tenzij die op een of andere manier voor een omwenteling zorgen.
     Zo hebben de Beatles er voor gezorgd dat ik lang haar mocht dragen, iets wat in die tijd (eind jaren 60) volledig taboe was, maar op een paar nummers na uit de latere periode was ik echt geen fan van de Beatles. Het waren meestal jonge meiden die met hun dweepten.
     Goede rock muziek lag (en ligt) mij beter.
     Huidige tijd: Roger Waters draag ik op handen omdat hij zijn bekendheid gebruikt om die vele valse narratieven onderuit te halen.
     Ik heb zijn optreden gezien in 2006 op het Airo rock festival (waar ook de zwarte cross gehouden wordt) waar al mijn favoriete groepen waren: o.a. Deep Purple, Uriah Heep, Status Quo en op zondag dus Pink Floyd.
     In de huidige tijd doe ik op mijn manier ook mee aan de strijd met de mogelijkheden die ik heb en dat is via mijn cartoons de draak te steken met wat er heden allemaal speelt.
     Maar voor de goede orde: ik respecteer ieders mening, mits ze mij er niet persoonlijk mee aanvallen. Dan doe ik tegenaanvallen. In dit geval dus niet nodig.

 1. Seg mannekes, we zen hie wel over den hoorlog bezig eh ! , Siened, RIP, die was tog al zoe zot as n hachterdeur ! Maar , hetgeen ik persoonlijk wel wil zeggen, zei het in een bredere geopolitieke context, en zeker om in elk geval on topic te blijven, is dat Rusland serieus onderschat werd door het criminele, schietgrage westen….that s more obvious by the day

  • Sinead was niet zo zot als een deur en ook nooit geweest. Alleen snotneuzen als jij zonder ruggengraat opgegroeid met nintendospel zou zoiets durven opperen. Jij hebt absoluut niet geleefd, dat is duidelijk. Jij weet niet wat pijn is en je kent al zeker de rauwheid van het leven niet. Je komt hier om mannetjes pang pang te zien doen,maar begrijpt het verlies en de diepe pijn ervan blijkbaar niet. Gewoon een Kleuter die zich tegoed doet aan geweld.

   • …lol… n snotneus eh? …was het maar waar …nintendo eh? , mijn zoon toch….enfin Greet, mn innige deelneming dat je hartsvriendin naar de eeuwige jachtvelden vertrokken is…..misschien zien jullie elkaar ooit nog weer …there are more things in heaven and earth Horatio, than are dreamt of in your philosophy….

 2. Off topic (sorry!)

  Sinead o Connor is op raadselachtige wijze overleden.

  Ik weet dat ze op Twitter eerder verkondige dat ze haar jabs genomen heeft.

  De zoveelste

  • Ik weet het niet denk eerder zelfmoord. hoewel ze in berichtjes aan mij liet weten wel twee jaar terug er geen voorstander van te zijn van de vax en dat ze zich niet liet dwingen.die twitter heb ik niet gezien waar jij het over hebt.

   • Dat is wat wiki aangaf. Haar 2e jab was ook haar laatste als ik het goed lees. Zelfmoord vind ik ook aannemelijk aangezien haar zoon dit ook deed op 17 jarige leeftijd. Ze heeft dat nooit goed kunnen verwerken. Ik hoop dat ze rust heeft gevonden….

  • Even ter verduidelijking, destijds wer ik van twitter,youtube en facebook gegooid.al mijn accounts verwijdert omdat ik tegen het narratief inging en kon sindsdien geen twitter meer openen. Kan van niemand berichten lezen. Wel nieuw youtube account geopend maar twitter en facebook konden de pot op. Ook na elon musk’s overname hoefde het voor mij niet meer. Ik weet dat sinead kapot was van het verlies van haar zoon, die een ongelofelijke gelijkenis was met haar toen ze 17 was. Er waren daar serieuze plannen met hem. Maar toen gebeurde zijn verlies. Als ze de jab zouden hebben ontvangen doet dat niks af voor mij. Maar zou wel kunnen verklaren zijn gemoedstoestand hoe die ineens verergerde. Ik heb begrepen van de gifprik dat die bij jongeren zware depressie veroorzaakt en tot zelfmoordneigingen toe. Mijn buurmeisje kreeg het aan haar hart twee weken na de prik en is sindsdien suecidal , snijd zichzelf en en heeft sombere gedachten die haar bang maken. Het was altijd een hele vrolijke meid maar loopt nu al 1,5 jaar met haar ziel onder haar arm naar de psycholoog en snapt er zelf niks van. Mijn vriendin liet gister nog weten dat ze op school bij haar leerlingen ook veel somberheid terugziet sinds twee jaar. Die is blij dat ze nu vakantie heeft en zit te denken om te stoppen met lesgeven. Omdat ze niet gevaxt is pro rusland en er ook nooit iets over kan zeggen zelfs niet tijdens een les als een leerling vraagt naar haar mening. Het is oekraine hier en daar en ze zegt ik kan die leugen niet meer leven. Putin heeft gelijk en zet door en ik moet liegen tegen de kinderen op school. Enfin … de vax verergerd datgene waar mensen al me te kampen hebben in het tienvoudige…..toch jammer had nog graag genoten van sinead.

   • Deze juf kan in kleine deeltjes de waarheid zeggen zonder dat het echt opvalt. Iedere keer een klein beetje los maken kan bij sommige leerlingen al veel betekenen.
    Zo jammer dat je je eigen mening als leraar niet meer mag verkondigen door walgelijk linkse gasten, en dat in een ‘vrij’ land.
    Het vrije westen mijn hoela, die tijd is voorbij helaas.

    • Als die mening past in het ‘woke’ straatje MOET die onderwijzer die juist verkondigen.
     Daarom is het onderwijs niet meer onderwijzen maar opleggen van knotsgekke ideologieën.
     Net zoals complete geschiedenisboeken herschreven worden om de jeugd een bepaalde richting in te sturen. De hockeystick is hier een goed voorbeeld van (manipulatie van de temperaturen door de jaren heen) en de oorzaken van de WW1 en 2 wie dat financierde enz.

 3. In iddels is er een afgezant van rusland naar noord korea, gaat de goede kant.
  Als dat de neocons en de deepstate nu nog niet wakker maakt.
  China die oorlogsmateriaal naar rusland stuurt. Cuba die zegt, plant die kernwapens hier maar weer neer en japan die zegt als er oorlog uitbreekt om taiwan gaan wij niet helpen. Wij houden ons erbuiten en noord korea maakt een praatje met de minister van defence van rusland.
  Weet niet wat de oekrainiers nog nodig hebben om te ontwaken.
  Gister zag ik een flimpje op intel slava z van een jongeman geestelijk gehandicapt en ook beetje lichamelijk dat die een oproep kreeg om in het leger te moeten. Zijn ouders waren met hem naar de gemeente geweest en aangetoont dat hun mentaal gehandicapte zoon geen geweer kan basthouden en dat ook helemaal niet begrijpt.maar het arme koekje moet het oekrainse leger in. Onbegrijpelijk zoiets. Ook jonge jongens worden nu gedood door russisch leger. Zoals martin arsteong al een jaar oppert. Allemaal kanonnenvoer en als dat op is gooien ze de polen voor het grijpen en doden. Waar eindigt dit toch allemaal. Als moeder zou ik mijn zonen er van weerhouden te gaan vechten voor wefhoer zelensky of rutte. Dat ze dan maar naart buitenland gaan. Deze BS was gedoemd te mislukken de dag dat putin zijn voeten naar oekraine bewoog. Ik vraag me regelmatig af wanneer komt de dag dat ze die vent afzetten. Het is gewoon een lachertje heel,oekraine hoe pijnlijk de ware aard er ook van is, al die verliezen al dat bloedvergieten om niks.

 4. Vrouwen, hou je zonen en mannen alle thuis en het is gedaan met die oorlogen.
  Dit zouden de vrouwen aan beide kanten moeten doen en het was klaar.

  Wij vrouwen zouden hiervoor eigenlijk de straat voor op moeten gaan.
  Waarom zouden wij vrouwen onze mannen en zonen op de offer bank leggen voor die smeerlappen?
  Zouden wij niet eens voor andermans zonen en mannen als vrouw opstaan voor onze mannen en zonen aan de beurt zijn?
  Eens komen ze bij jouw en mij aan de deur kloppen als wij ze aan de gang laten gaan.

 5. Stop deze onzinnige Oorlog. Mensen leed aan beide kanten maar de maffe Joe Biden en de Navo Nato EU USA gaan maar door ook Nederland doet hier aan mee met volop ophitsende taal .
  Stop hiermee gaat onderhandelingen aan.
  Zelensky wordt er alleen maar wijzer van Steenrijk als je de DOCUMENTAIRE ziet.
  Delen 1 en 2 .

 6. Ze vallen met bosjes zomaar plotseling onverwacht
  2023 zou een jaar worden dat er rare dingen zouden gebeuren. Maar toch niemand gun je vroeg overlijden. Gecondoleerd allen die verdriet hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in