Al die visuele oorlogstaferelen die ik op het net tegenkom en niks mee doe omdat er naar mijn idee geen interessant verhaal aankleeft, of überhaupt een verhaal heeft, krijgen hier dagelijks een stekkie op FN. Het staat u vrij om in de reacties zelf videolinken te plaatsen.

Gewonde AFU-soldaten filmen Russische stoottroepen die hun loopgraaf bestormen

Hoe NAVO-leger Oekraïne traint

Neemt Ukrop zijn laatste video op?

Oekraïense militanten probeerden door te breken naar Belgorod – in plaats daarvan braken ze door naar Bandera

Russische luchtlandingstroepen openen vuur op vijandelijk bos-vestingswerk

Een kolossale krater van een val in een veld in Oekraïne van een Kh-22 supersonische kruisraket gelanceerd door een Tu-22M3 raketvliegtuig van de Russische lucht- en ruimtemacht


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Frontnieuws filmpscoop – Harde beelden van een loopgravengevecht & Russische Doema-afgevaardigde zegt dat Rusland binnenkort misschien tactische kernwapens tegen Oekraïne moet “loslaten”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Kolonel Douglas Macgregor: Verliest Rusland de oorlog? Het antwoord is nee. Een volmondig nee!
Vorig artikelDe handschoenen zijn uit: Russische functionarissen voeren nucleaire retoriek op – Nachtelijke bombardementscampagne op Kiev gaat zijn tweede week in – Hoofdkwartier van inlichtingendienst getroffen
Volgend artikelPoolse huurlingen namen deel aan aanval op Russisch grensgebied (Video’s)
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

8 REACTIES

 1. Maar op het journaal van rtl 19.30 4 juni is Rutte nog vast van plan deze oorlog te gaan winnen…… met zijn Europese vriendjes! ❗️🥴
  Weet hij nog wel iets van realiteit? Is zijn brein ziek of zoiets? Is dit het gevolg van Europees HERSENSPOELEN ❓
  Zou hij ooit nog wel eens” andere informatie “ krijgen.

  • Pieker daar maar niet over, heb ik ook gedaan en hem zelfs de vraag gesteld of hij wel werkt VOOR het Nederlandse volk? Ze moesten die kerel voor het gerecht slepen! Die man zit daar zéér beslist niet om de belangen van het Nederlandse volk te behartigen. Bah.

   • Als je naar zijn formaat van zijn handen en de grote/lengte van vingers kijkt. Lijkt het wel of hij een cyborg is, want alle vingers zijn even lang en zijn handen zijn veel te groot t.o.z.v. zijn lichaamsbouw. Maar ook zijn onmenselijke houdingen en uitdrukkingen, waar geen enkele emotie vanuit gaat. Communiceren doen we maar 10% met woorden en 90% met ons lichaam. Zijn lichaamstaal straalt niets uit, zelfs de ergste sadistische psychopaten en sociopaten stralen meer menselijkheid uit, dan Ruitte.

 2. Zo precies zijn die raketten dan toch niet, hoe komt dat ding anders daar midden in dat veld terecht?
  Neer gehaald door de oekrainiers lijkt erg onwaarschijnlijk, dus toch een foutje?

  • Wie zegt dat het een onderdeel van een Russische raket is, kan ook een een krater zijn van een verborgen westerse munitie depot. Met dat filmpje kunnen we niets aan opmaken, want van zo’n grote krater lijkt mij dat dan alles verpulvert bij zo’n inslag en niet dat er nog herkenbare onderdelen van iets zichtbaar zijn.

  • Dat laatste filmpje is in scene gezet, zo groot is die krater helemaal niet, en de getoonde onderdelen lijken mij niet erg hightech, een slangenklem of een kraantje die op een waterkraan lijkt.. dit moet een neppert zijn.

 3. Je moet er ook altijd om lachen als ze weer eens in het linkse staatshoernaal vermelden dat bijna alle afgevuurde bommen door de russen uit de lucht zijn geschoten door de oekies!
  Ze willen je hier in het westen maar al te graag laten geloven dat de oekies aan de winnende hand zijn.

  Sneu voor al die soldaten, maar ik heb eigenlijk NOOIT begrepen waarom mensen zich als schietschijf laten gebruiken voor een stelletje psychopaten die oorlogje willen voeren en mensen doelbewust de dood insturen!
  Diezelfde gasten die een ander willen verplichten zich af te laten schieten zitten als eerste in het vliegtuig om hem te smeren als het te heet wordt!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in