Al die visuele oorlogstaferelen die ik op het net tegenkom en niks mee doe omdat er naar mijn idee geen interessant verhaal aankleeft, of überhaupt een verhaal heeft, krijgen hier dagelijks een stekkie op FN. Het staat u vrij om in de reacties zelf videolinken te plaatsen.

Nauwkeurig Russisch mortiervuur laat Fleischsoldaten rokend in hun holen achter

Geheime Wagner BTS-tapes vrijgegeven, Prigozhin en Utkin in Afrika en meer

Vrouwelijke sluipschutter van Russische strijdkrachten verdedigt haar moederland in Bakhmut

Een jonge vrouw met de roepnaam “Blueberry” verdedigt dapper Rusland op de zuidelijke flank van de Bakhmut-richting. Ze is iets ouder dan twintig, en ze wordt al terecht beschouwd als scherpschutter en verkenner.

Grote pijpleiding ontploft op mysterieuze wijze in Ivano-Frankovsk, Oekraïne

Russische strijdkrachten rukken op en veroveren Orekhovo-Vasilevka

Russische troepen hebben Orekhovo-Vasilevka ingenomen.

De nederzetting ligt buiten Artemovsk: vlakbij de wegen die naar de hoofdverdedigingslinie van de Oekraïense strijdkrachten leiden.

Het dorp ligt op een hoogte van meer dan 100 meter boven de zeespiegel en zou een belangrijke springplank kunnen worden voor een verder offensief.

Aanval Fleischtruppen eindigt bij Russische loopgraaf

Herinnering: Arestovich’s briljante “plan” zei Azov Zee bereikt in oktober

Ukrop konvooi slaat op de vlucht terwijl voertuigen worden bestookt

Russisch 108e luchtlandingsregiment treft aanval van Fleischmumientruppen in Verbove met harde resultaten

Hoe de aanval op de Oekraïense Strijdkrachten bij Verbovoy eruit ziet: het 108ste Airborne Regiment treft de Oekraïense strijdkrachten hardhandig aan het Zaporozhye Front

Burgemeester van Nikolajev zegt dat nieuwe Russische raket niet gezien kan worden door hun radar – Vernietigt ze


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

FRONTNIEUWS FILMPSCOOP DOSSIER

Frontnieuws filmpscoop – Kiev escorts onthullen schokkende boodschap – Zagen Zelensky een vent pijpen tijdens orgieVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZe worden wakker: VK zegt dat Rusland het Westen “van binnenuit opblaast” met lange-termijn confrontatie strategie
Volgend artikelmRNA gevonden in harten van dode mensen, waarschuwt studie
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

7 REACTIES

 1. Beste Rommel,
  Er zijn pareltjes van artikelen bij in jouw pluk- en vertaalwerk. Bedankt daarvoor.
  Ik stoor me echter mateloos aan de degoutante titels in hoofdzaak bij die filmscoop rommel (!) waarin zo onmenselijk met die arme Oekraïense drommels wordt gelachen. Jij weet ondertussen toch ook dat zij kansloos zijn. Zonen, vaders, misschien zelfs grootvaders, die soms met geweld worden geplukt en op een zelfmoordopdracht worden gezet.
  Mag ik je vragen deze nutteloze bijdragen (enkel sensatie) weg te laten.

  Vriendelijke groet
  Lucky Strike

  • Laat het een les zijn. Voor een ieder die denkt dat oorlog de oplossing is. Dat dit de gevolgen zijn van stoken en ophitsen door laffe corrupte politici en omgekochte media.
   Nee, die filmpjes moeten zichtbaar blijven om in het geheugen geramt te worden. Daar is geen enkele sprake van sensatie of nutteloze bijdrage, u schiet in de (verkeerde) deugmodus.
   Er mogen dan grappige muziekjes onder staan, er is hier helemaal niemand die kan lachen om de dood van een ander.

   • Bas,
    Voor de duidelijkheid. Ik schiet niet in een deugmodus en zeg niet dat de filmpjes moeten verdwijnen. Wel de denigrerende betiteling van artikels, dat kan op een meer menselijke, meer empathische manier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in