Al die visuele oorlogstaferelen die ik op het net tegenkom en niks mee doe omdat er naar mijn idee geen interessant verhaal aankleeft, of überhaupt een verhaal heeft, krijgen hier dagelijks een stekkie op FN. Het staat u vrij om in de reacties zelf videolinken te plaatsen.

MUST SEE: Volledige videobeschrijving hoe AFU in koelen bloede een burgerfamilie vermoordde in Ugledar

Nog een huurling maakt een driedubbele achterwaartse salto nadat Megablast hun MRAP verdampt

Oekraïense krijgsgevangenen zeggen dat ze oude Bradleys kregen die niet werken

Ukrop beschrijft Russische tactiek die naar verluidt 18 AFU-soldaten in loopgraaf opblies

Weer een mislukte AFU-aanval eindigt op spoedeisende hulp

Wat zei Kamala net? 

Trouble In Paradise – AFU achtergebieden ondergaan wat morele problemen 

Beroemde Oekraïense mortierinstructeur nu ondertiteld

Een kamikaze mini-drone vliegt recht in de ruit van een Britse Mastiff pantserwagen

Aan het einde worden twee kapotte Mastiffs getoond, waarschijnlijk in verband hiermee, maar ik weet het niet zeker, want het grootste deel van de video is er maar één zichtbaar. Locatie, in/bij de Vremievka salient, ten westen van Donetsk.


Mariniers van de Pacific Fleet, scoren een voltreffer op een mortierpositie van de 68e Ranger Brigade van Oekraïne

Waarbij minstens twee mortierschutters gedood worden en de mortier waarschijnlijk vernield wordt, ergens in het westen van Donetsk.Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

FRONTNIEUWS FILMPSCOOP DOSSIER

Frontnieuws filmpscoop – Russische strijders blazen schuttersnest op met geworpen brandbommen & Poetin zegt dat Leopards veel beter branden dan T-72sVolg Frontnieuws op Telegram

Mijn medeburgers, dit is jullie verantwoordelijkheid en jullie zullen ervoor boeten

Lees meer over:

Vorig artikelVan SMO naar overwinning, van neppropaganda naar nederlaag – NAVO is in tweespalt
Volgend artikelMainstream verrast door 7,5% stijging in doodgeborenen – Wereldwijd hetzelfde beeld
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

10 REACTIES

  • Die mortiergranaat was inderdaad slim. Slimmer dan de ‘instructeur’

   Doet me denken aan mijn wachtmeester instructeur die als enige jankend van traangas de instructiebunker uitvluchtte. Hij had het blokje met zijn blote handen gebruikt en toen in zijn ogen gewreven. Tja 😭

 1. We weten dat de Oeki’s Banderisten zijn en zich gedragen zoals in 40-45 van de vorige eeuw, je kunt al vermoord worden omdat je Russisch spreekt, vreselijk voor die families die in hun handen vallen natuurlijk.

 2. Wouw……vol bewondering om de verfijnde westerse techniek inzake het doden, plempt een huurling zijn granaat/raketje ondersteboven in zijn granaatwerper…….en blaast zichzelf op.
  Schiet dan maar eens niét in de lach.
  ” Gaat zo voort……en maak nog iets moois van het leven……niewaer niewaer “!

 3. De Nederlandse neonazistische,fascistische,gewetenloze ,oorlogshitsende WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia oorlogsmisdadigers -vaccinazi’s-veelplegers-psychopaten houden deze zinloze mensonterende oorlog instand!!

  Bedankt voor het zeer goede,informatieve nieuws van de frontnieuws helden!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in