Al die visuele oorlogstaferelen die ik op het net tegenkom en niks mee doe omdat er naar mijn idee geen interessant verhaal aankleeft, of überhaupt een verhaal heeft, krijgen hier dagelijks een stekkie op FN. Het staat u vrij om in de reacties zelf videolinken te plaatsen.

Must see: Volledige uitgebreide versie toont vernietiging Leopard 2A6 naar verluidt door T-72 HE granaat

Er wordt gezegd dat hij is uitgeschakeld door een T-72 die een HE (High Explosive) granaat afschoot. Niet 100% bevestigd, maar dat is wat iemand daar meldde. Het lijkt aannemelijk omdat het schot lijkt op HE of artillerie, maar een beetje te nauwkeurig voor artillerie omdat het precies op de tank landt. Een correspondent die erbij was zegt dat het een T-72 was en geen mijn.

Ze stierven voor Zelensky’s waanzin en hebzucht

Israëlische gevechtsbulldozer weggeblazen door mijn of IED

Israëlische IDF Caterpillar D9 gepantserde bulldozer explodeerde op een geïmproviseerde landmijn in Jenin, Westelijke Jordaanoever.

Poetin hekelt westerse sancties

Hamas (Al-Qassam) strijders vernietigen Merkavas door Point Blank Sabotage

Al-Qassam in de wijk Al-Zeitoun vernietigde een IDF-tank van NUL afstand met een “guerrilla action device” en een “Al-Yassin 105” granaat.

Veel van onze jongens werden hier gedood, zegt AFU-soldaat die slagveld Zaporozhye toont

Russische 40ste mariniers vallen AFU-bolwerk bij Urozhayne aan

Beelden van de aanval op het bolwerk van de Oekraïense strijdkrachten op de Vremevsky salient door mariniers van de 40e Mariniers Brigade

Oekraïense troepen zijn krijgsgevangen genomen door Russisch leger

Ukes worden verwoest en krijgsgevangen genomen aan het front van Zaporozhye

247th Luchtlandingsregiment vernietigt clusters van AFU nabij Verbove

Gevechten aan het Zaporozhye Front: het 247ste Airborne Regiment vernietigt clusters van militanten van de Oekraïense Strijdkrachten nabij Verbovoy 🔞
▪️In de Orekhovsky sector van het Zaporozhye Front, de gevechten stoppen niet – in het Verbovoy gebied probeert de vijand met tussenpozen de posities van de luchtlandingstroepen aan te vallen.
▪️Stavropol parachutisten zijn actief bezig met het aanvallen van vliegtuigen en posities van de Strijdkrachten van Oekraïne, het vernietigen van de vijand, onder andere met precieze FPV-aanvallen en granaatdroppings.

Uiterst gespannen scènes als Russische verkenners Aanvalstroepen de Oekraïense loopgraven in leiden

Priyutnoye-Staromayorskoye 47.75547, 36.73387

“Dit zijn alle mannen die overleefden van 150 mensen” – Zelensky’s genocide gaat door

De beelden tonen een andere AFU-man die een andere gepantserde groep een zekere dood instuurt en tonen meteen de overblijfselen van de eenheid na een mislukte aanval

“…Dit zijn de overlevenden van 150 mensen, de verdomde overlevenden van gisteren…”Op de beelden is te zien hoe een andere AFU-man een andere pantsergroep een gewisse dood instuurt en meteen de restanten van de eenheid laat zien na een mislukte aanval.

Amerikaanse huurlingen liggen onder vuur bij Bakhmut

Hamas vernietigt IDF voertuig

Israëlische marine beschiet Gazaanse kust – vernietigt Palestijnse vissersboten

De IDF publiceert beelden van artilleriebeschietingen van de kustzone van Gaza door Sa’ar-4.5 raketboten van de Israëlische marine. Het resultaat is veel verlies van boten van berooide Gazaanse vissers.

Pijnlijke klap van BOBR Drone op vrachtwagen vol Ukes

Russische 58e Brigade drone dropt haat op AFU

Ruslands nieuwe AI-aangedreven Lancet jaagt nu op een Leopard 2

Terminator is TERUG om Oekraïense posities in Serebryansky bos te terroriseren


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

FRONTNIEUWS FILMPSCOOP DOSSIER

Frontnieuws filmpscoop – Vrouwelijke Israëlische schutters maken naar verluidt “Hamas”-militanten af in het waterVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAfvalscharrelen: Het is niet alleen als de SHTF – Het is al een manier van leven voor velen
Volgend artikelChristelijke zionistische pastor John Hagee, Armaggedon profiteur
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

6 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in