Al die visuele oorlogstaferelen die ik op het net tegenkom en niks mee doe omdat er naar mijn idee geen interessant verhaal aankleeft, of überhaupt een verhaal heeft, krijgen hier dagelijks een stekkie op FN. Het staat u vrij om in de reacties zelf videolinken te plaatsen.

Op 30 juli deden Kievse troepen nog een wanhopige poging om op te rukken in de regio Zaporozhye en leden zware verliezen.

Waarnemend gouverneur van de regio Evgeny Balitsky zei dat Kievse troepen probeerden de verdediging van het Russische leger in de richting van Orekhovo te doorbreken, maar dat dit mislukte.

“De situatie in het gebied Rabotino verergerde. De vijand probeerde de verdediging in de richting van Orekhovo te doorbreken, maar werd geconfronteerd met de terugslag van onze eenheden, leed enorme verliezen en trok zich terug op zijn posities,” schreef Balitsky op zijn Telegramkanaal.

Russische nieuwsbronnen deelden video’s van de vernietiging van verschillende Oekraïense tanks, pantservoertuigen en posities in Zaporozhye en andere streken met helikopteraanvallen, landmijnen, FPV kamiaze-drones en geleide antitankraketten.

Grote Russische aanval treft militaire kazerne / trainingsfaciliteit in Sumy

Nog een vóór & na Oekraïense Toughguy die nu gevangen is genomen

Meest geavanceerde IFV Zweedse CV90 veroverd door Russische strijdkrachten

Poetin waarschuwt dat Polen zich klaarmaakt om West-Oekraïne in te nemen

Russische troepen uit de Orekhov-regio onderscheiden voor heldenmoed bij het afslaan van AFU-aanvallen

“Jullie zijn de hoop en steun van het land.” De Russische onderminister van Defensie, kolonel-generaal Viktor Goremykin, bekroonde militairen die zich hebben onderscheiden tijdens het afslaan van de aanvallen van de Strijdkrachten van Oekraïne in de streek van Orekhovsky.

De realiteit van het Oekraïense tegenoffensief: “Ze gaven Airsoft-borden, 5.45 doorboort”

“O”-groep strijders tonen elektronisch oorlogsvoeringsysteem

Strijders van de O️-groep toonden de werking van het elektronische oorlogsvoeringssysteem. “We voeren taken uit op het gebied van radio-inlichtingen, het bepalen van de locatie van mobiele terminals, radiostations en UAV-besturingskanalen.”

Legendarische Prizrak (Spook) Brigade vernietigt oprukkende AFU bij Artemovsk in intens vuurgevecht

Russische 127e MRD neemt Oekraïense 35e Brigade-troepen gevangen in Staromayorsk

Poolse minister van Landbouw heeft beschaafd gesprek met protesterende boeren

Deze dronelancering verliep niet zoals gepland

Emotionele uitwisseling tussen Russische soldaat en AFU-gevangene: “We doden elkaar voor niets”

Betere vertaling van gevangen Ukrop is nog grappiger

Rusland en Afrika gaan hand in hand naar de toekomst

Krankzinnige beelden tonen Russisch VDV Lancet dat groep troepen raakt in Zaporozhye

Grote inslag verdampt Oekraïense ploeg volledig in Avdeevka

Oekraïense overlevenden evacueren gewonden uit vernietigde M2 Bradley

Een colonne pantservoertuigen van de Oekraïense strijdkrachten “breekt door de hoofdverdedigingslinie” van het Russische leger bij Orekhov

Dit is het nieuws dat drie dagen lang trots door Oekraïense bronnen werd gepubliceerd over de vermeende doorbraak aan het front van Zaporozhye.

De beelden tonen de nasleep van de “doorbraak”: nog een kerkhof van pantservoertuigen onder de vele die nu aanwezig zijn in het gebied tussen Rabotino en Verbove.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

FRONTNIEUWS FILMPSCOOP DOSSIER

Frontnieuws filmpscoop – Legendarische Prizrak (Spook) Brigade vernietigt oprukkende AFU & Grote inslag verdampt Oekraïense ploegVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVoormalig ontwikkelingsmanager van Big Pharma geeft toe dat COVID-prikken ontworpen zijn om “blanken te doden”
Volgend artikelBreaking: Rusland dreigt met nucleaire vergelding tegen Oekraïne na droneaanvallen op groot stadscentrum in Moskou
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

4 REACTIES

 1. Altijd blij met een overzicht..teveel klootzakken in Antwerpen moeten dan hun hatelijk stinkende muil houden…♥️🇷🇺🌹🥊🥊🥊🥊🥊

 2. Hoppa het Oekraïne verhaal van de gekochte media die bijna geheel in handen is van een kleine etnische miderheidsgroepering waar blijkbaar een reuze groot taboe op heerst ziet het niet meer zitten, dit juich ik toe, alhoewel ik er altijd van overtuigd ben geweest dat deze gekochte media in handen van deze mensen die expres de lezer belangrijk nieuws onthield.

  Groot-Brittannië heeft tientallen Challenger 2-tanks verwijderd in plaats van ze over te dragen aan de Oekraïense strijdkrachten – The Times

  Groot-Brittannië heeft tientallen Challenger 2-tanks van de hand gedaan in plaats van ze over te dragen aan de Oekraïense strijdkrachten, schrijft The Times.

  43 tanks werden vernietigd met de woorden “niet herstelbaar”, terwijl journalisten beweren dat ze gerepareerd konden worden.

  “Het ministerie van Defensie heeft tientallen tanks vernietigd die gestuurd hadden kunnen worden om de Oekraïense strijdkrachten te ondersteunen. Er werden 43 Challenger 2-tanks afgevoerd, ze werden onherstelbaar genoemd”, schrijft de krant.

  The Times verduidelijkt dat de verwijdering de Britse belastingbetaler meer dan £ 4 miljoen heeft gekost.

  – Russische lente

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in