Al die visuele oorlogstaferelen die ik op het net tegenkom en niks mee doe omdat er naar mijn idee geen interessant verhaal aankleeft, of überhaupt een verhaal heeft, krijgen hier dagelijks een stekkie op FN. Het staat u vrij om in de reacties zelf videolinken te plaatsen.

CNN met tranen in de ogen kan de zware verliezen van Oekraïne niet geloven

Oekraïense gevangene krijgsgevangengenomen tijdens aanval: “Maak je geen zorgen, de oorlog is voorbij voor jou, je gaat naar huis”

Langere weergave van vernietigde Oekraïense Leopards/Bradleys

Ramp: Leopards, Bradleys, Oh jee! Gingen allemaal samen naar de hel

Ka-52’s elimineren meer Oekraïense pantsers tijdens “offensief”

Poetin zegt dat Oekraïne veel meer troepen verliest dan “klassieke indicatoren” hadden verwacht

Verklaring van Poetin over het AFU-tegenoffensief:

“Deze dagen zijn we getuige van aanzienlijke verliezen van troepen van het Oekraïense regime. Tijdens offensieve operaties zijn de verliezen ongeveer 3k1. Dat is een klassieker. Maar in dit geval overschrijdt het de klassieke indicatoren aanzienlijk. Ik zal deze cijfers niet reproduceren, maar ze zijn indrukwekkend.”

Russische Ka-52 schakelt M2 Bradleys ODS-SA Advanced Variants uit

Kunt u geloven dat dit Amerika is?


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

FRONTNIEUWS FILMPSCOOP DOSSIER

Frontnieuws filmpscoop – Kievs Leopards falen in Zaporozhye & Oekraïense menselijke golf wordt neergemaaidVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Opiniepeiling: Meeste Amerikanen aanvaarden "Oekraïense nederlaag"
Vorig artikelKoersk 2.0?
Volgend artikelHet duivelse plan om de mensheid te herontwerpen
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

26 REACTIES

 1. Ik snap niet waarom de Oekraiense strijdkrachten zichzelf niet massaal overgeven….. En waarom vaders hun zonen naar het slagveld laten sturen.

  Bizar

   • Het is een wisse dood jongens.
    Dienst weigeren bij die nazi’s is direct kogel door de kop.
    Azov-bataljon is erg uitgedunt,maar bestaat nog wel.
    Is zelenski nog aan het rondreizen?
    Bovendien,de burgers zijn niet direct opgeleid of iets dergelijks om een list of wat dan ook te verzinnen.
    Wel heb ik gelezen hier op FN dat onder-officieren hun commandant hebben doodgeschoten,om aan het inferno te ontsnappen.
    Maar het laatste filmpje gaat je verstand toch ook te boven?
    Wat moeten al die veteranen en mariniers wel niet voelen,dat hun afdelingen nu helemaal woke gaan?
    Schaamte of woede.
    Kan me niet voorstellen dat je met die queers een gevecht kunt winnen.
    Gelijkheid.Mooi voor als er een safe-space in de buurt is.
    Maar in een oorlog koop je er geen bliksem voor.
    Ik moest er toch om lachen en ik houd van de christelijke waarden die Rusland prevaleert.

  • @erwin ,niet zo raar,ze worden keihard van de straat geplukt en wil je eenmaal aan het front niet vechten dan wordt je door je eigen soldaten geëxecuteerd of in de rug geschoten, weinig keus dus

 2. de Muppet show heruitgave anno 2023..wat een Schande…wie wil nu eigenlijk president worden van dit zootje..ze hebben daar toch de ideale klown.. voor en de EU doet volmondig mee..onze regeringen hé..help ons Poetin…😢🩸🩸🩸🩸

 3. Hoop dat de meeste doden onder NAVO en US “huurlingen” zitten xoals Duitsers met hun leopards, de Engelsen en Amerikanen met hun bradleys en straks met de gezamwlijke oefening heel veel piloten uit de rest van Europa. Geen medelijden mee, hebben eindelijk een tegenstander gevonden van het formaat Amerika. Gaat de NAVO gewoon niet winnen, zit hier met popcorn de show te bekijken.

 4. Tsja die doodsbange oekrainse soldaat in de eerste video..

  Die Zelenski stuurt gewetensloos jonge mannen een zekere dood in.

  Een goede vechter weer wanneer die verloren heeft, dit is gewoon kansloos en was het altijd geweest. Amerika en zijn vazallen (waaronder Nederland met name Rutte voorop) hebben hun hand dik overspeeld. Amerika heeft nauwelijks resources en China komt aanzetten straks. Inmiddels vestigen Ze zich in Cuba voor een spelletje afsluiteren en heel lang gaat het niet meer duren voordat China eindelijk weer 1 is met Taiwan.

  • Dat in de pan gehakte beelden niet interessant zijn omdat er geen verhaal aan kleeft? Daar kan ik slechts gedeeltelijk mee eens zijn. Wat duidelijk is dat het Westen (onder aanvoering van hun hoogverraad plegende politici) sinds decennia uitermate zijn best doen om zich van binnenuit uit te hollen. Ons paard van Troje, the enemy from within. Ik begrijp dan ook niet dat slechts weinigen zien dat het niet anders kan zijn dan… “THE SAME OLD STORY”….. CONTROLLED OPPOSITION! Onze industrie naar China verhuist (Deng Xiao Ping,” Let some of us get rich first.”) Importeren van buitenlanders die voor een groot deel geen bijdrage kunnen of willen leveren om een economie te versterken. Het geestelijk en lichamelijk ziek maken de bevolking via drugs, porno, de EGO via hersenspoeling promoten, ongezond voedsel en als klap op de vuurpijl de introductie van Covid-19 met gelijk daarop volgend het conflict in de Oekraine. Alle krankzinnige maatregelen van de politiek wereldwijd…..toeval? Sure!

   • Ik zat er eerst ook zo in. Alleen de realiteit is dat wij niks te duchten hebben van China, ze bemoeien zich met hun eigen zaken hoe ffd up het daar voor sommigen ook is. Als er één land is die zich vooralsnog niet actief met de oorlog bemoeid en het voor ons een beetje betaalbaar houdt is het wel China.

    Taiwan heeft alleen grote bek omdat ze de illusie hebben dat amerikanen hen kunnen beschermen. Miss6voor een maandje, maar Amerika en de EU kan amper Rusland aan laat staan als China vs Taiwan er nog eens bij komt.

 5. Ik zag per toeval hoe ze het hier in de media brengen tijdens het zappen, dit staat echt haaks op wat er werkelijk gebeurt in het veld. Ik begrijp het nog steeds niet hoe ze in de reguliere media met droge ogen glashard kunnen liegen tegen het volk. In mijn buurt zijn het nog steeds van die geel/blauwe vlaggen te zien en dan denk ik weer arme naïeve volgzame drommels die niet beter weten. Hoe pijnlijk moet het voor hen worden, als alles naar buiten komt, dat alle westerse media keihard gelogen hebben over Oekraïne. Was wel laatst met mijn Poetin T-shirt de plaatselijke supermarkt in geweest. Daar kreeg ik vele boze blikken van mede shoppers van. Alsof ik een rode lap voor hun stieren ogen hield. Dan kun je beleven hoe agressief je mede bewoners eigenlijk zijn, als je niet mee loopt met de massa.

  • hahahahaha…. Die uitdagende grap deed mij gelijk denken aan mijn T-shirt met een varken erop die ik aanhad als ik boodschappen ging doen in een Moslim supermarkt niet al te ver van waar wij woonden. Kan niet zo zijn dat ik als enige bleekscheet zijnde niet opval en dat PIG T-shirt kan dus onmogelijk onopgemerkt zijn geweest. Geen enkele opmerking of kwade blik overigens. Daar komt nog bij dat ik in die periode een varken had als pet. Onze SAMUEL MOHAMMED BACON die ik voor het gemak en uiteraard ook om veiligheidsredenen SAM noemde….

  • Qvic,
   Ja, ik vind het moedig van je en eigenwijs,eigenzinnig maar ik zou niet verbaast zijn als iemand je gaat aanvallen vanwege dat shirt, ik verheerlijk NOOIT een oorlog want dat lijkt mij zo een verschrikkelijk voor alles wat leeft op deze aardkloot dus niet alleen de mensen, hoe lang zal hij nog doorgang vinden voordat die VS met zijn nazivrienden tot inkeer komen en echt gaan beseffen, de Russen geven hun bestaansrecht nooit op, al zouden ze verslagen kunnen worden, zij gaan nu tot het gaatje want de andere kant is simpelweg horende doof en ziende blind, geen medelijden mee, met nazivrienden en nazi’s is er maar 1 remedie, vernietigen, meedogenloos en dat gebeurd ook, wil je niet luisteren dan moet je maar voelen, zoals die ene beroemde zwarte comedian zei, we are going all the way!!!!!

  • Ook ik loop in een Rusland shirt maar krijg geen enkele opmerking. Behalve van een Russische kennis die het stoer vond.

 6. Mi moord, waaraan elke overheid van de NAVO lidstaten verantwoordelijk voor is.
  De Oekraïners zijn bwv als afvink hokje het veld / de dood ingejaagd .
  De man in de straat, op de boerderij,
  uitzondering de club NSB / Nazi
  Zelfde story als elke oorlog voor
  Meer macht, rijkdom, invloed .
  De link is duidelijk. Waar de NAVO voor staat.

  • regeringen toneel gezelschap met zogenaamd voor-, en tegenstanders.
   6000 jaar bezig,
   Hoor je zg oppositie … nee komt niet uit, zijn bezig met vlg ronde ophitsen dmv asielzoekers- die zij binnen laten.

   oorlog begint; Oekraïne warming up script-
   fuik voor wakker, slapend, ertussen.

   • op Turkije na
    Zijn alle aangesloten landen NAVO, koloniën van Europa (geweest)
    New Zeeland, Australië, USA .
    “Welvaart” landen .

    Rest, nog niet, autochtone bewoners.
    Heeft nog gezond verstand.
    Moet zich staande zien te houden.
    Tussen bommen, natuurrampen, grondstoffen roof.

 7. Koud analytisch.

  Linkse Liberaalisten promoten de depopulatie prik , hun eigen fanatieke achterban neemt hem.
  Pro keuze dramt voor gratis abortus en ontziet zichzelf van voortplanting.
  Big corp gaat transhomopedo en failliet.
  Overheden verkopen het soevereine volk als bezit aan het private wef en plegen hoogverraad en landverraad.
  Corporatie legers eisen een rematch om de slag bij Waterloo.
  Linkse klimaatdrammers eisen hongersnood.
  Feministen zien hun kroost naar hun vaders zoeken.
  Gen-Z Greta aanhangers demonstreren en gaan daarna naar de Mac.
  Fietsers vertrouwen op hun smartfun tot onder een rijdende auto….
  Oeps.

  Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie gaat dit overleven in dit land.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in