Al die visuele oorlogstaferelen die ik op het net tegenkom en niks mee doe omdat er naar mijn idee geen interessant verhaal aankleeft, of überhaupt een verhaal heeft, krijgen hier dagelijks een stekkie op FN. Het staat u vrij om in de reacties zelf videolinken te plaatsen.

AFU-offensief verloopt goed

Russische Ka-52 grijpt vluchtende Oekraïense T-64BV van achteren

Israëlische ambassadeur in Oekraïne zegt dat het prima is dat Oekraïners het nazisme en Bandera steunen

Israël steunt het nazisme en Bandera, die tienduizenden Joden in Oekraïne hebben vermoord.
Welke tijden zijn aangebroken? Wanneer komen we op het punt van “zij hadden zelf schuld”?

Zullen we ontdekken dat Mengele gewoon erg dol was op geneeskunde en, in feite, geavanceerde wetenschap? En dat Hitler gewoon de wereld wilde zien? En dat één kwade Sovjet-maarschalk de kwetsbare kunstenaar tot zelfmoord bracht?

In de nabije toekomst zullen we Israëlische tanks met een hakenkruis zien.

Amerikaanse “huurlingen” (Special Forces) actief in Oekraïne

Oekraïense krijgsgevangene liep door mijnenveld om zich over te geven aan de Russen

Oekraïense krijgsgevangene Sergei Penya vertelt hoe hij naar Russische stellingen liep om zich over te geven. “Ik was in zo’n psychologische toestand dat het me niet kon schelen of er mijnen waren of niet… Het kon me niet schelen,” zegt hij.

Bij de Russische stellingen beantwoordden de militairen de Oekraïense soldaat met twee schoten in de lucht. Hij verklaarde zich te willen overgeven en werd naar het hoofdkwartier gebracht. De gevangene zegt dat hij goed gevoed en behandeld wordt.

Lavrov reageert op Duitsland dat Rusland de grootste bedreiging noemt

Oekraïense minister van Defensie Reznikov heeft nu een andere kijk op het offensief dan voorheen

Ukrop wilde granaat in huis gooien, maar Russische artillerie was hem voor

De domme Ukrop wilde een granaat in het huis gooien, maar de artillerie van de Russische Strijdkrachten 🇷🇺 was hem voor. Over het algemeen gingen de dingen niet volgens plan voor het voorhoedeteam.

Oekraïense luitenant-kolonel geeft toe dat Oekraïne Donbass zal moeten afstaan

Luitenant-kolonel van de hoofdinlichtingendienst van Oekraïne Desyatnik – over de noodzaak van onderhandelingen, zelfs ten koste van het opgeven van gebieden: Elke oorlog zal hoe dan ook eindigen met onderhandelingen. Om nu te liegen en te zeggen: “Dat is het, nu zullen we ze allemaal 100% voorbij de grenzen van 1991 drijven, en morgen zullen we winnen,” is complete onzin. Alle oorlogen eindigen met onderhandelingen, wat men ook zegt. [Zijn er soldaten aan het front die categorisch spreken, zonder onderhandelingen?] Er zijn zulke mensen, maar men moet alles logisch benaderen en men moet realistisch kijken. En ik denk dat er op een gegeven moment onderhandelingen zullen komen. Misschien zal Oekraïne iets weggeven. Misschien geeft het de gebieden Donbass, Lugansk. En ik denk dat het misschien juist is om deze gebieden weg te geven. Want de bevolking van Donbass en Lugansk is volledig pro-Russisch. En hoewel dit natuurlijk het grondgebied van Oekraïne is, kunnen de mensen daar niet veranderd worden, hun denkwijze kan niet veranderd worden. Neem het zekere voor het onzekere en hecht u aan de vijand die zich binnen uw land [Nee, land] Aarde bevindt? Maar u kunt hem er niet uitschoppen. [Vrouwen en kinderen die daar wonen. [Als ze van Rusland houden, moeten ze naar Rusland gaan] Maar ze zullen niet weggaan, dit zijn hun appartementen en hun huizen.
(Info via https://t.me/Slavyangrad/51288)

Offensief: aan het zuidelijke front hebben onze troepen een Amerikaans pantservoertuig verbrand en een AFU-eenheid gevangen genomen.

In de loop van de strijd vernietigde het Russische leger een Amerikaans MaxxPro pantservoertuig en nam een dozijn AFU-strijders gevangen. (https://t.me/rusich_army/9448)

Zelensky zei in een interview met NBC dat hij positief was over de situatie aan het front.

Nou, waarom zou het niet positief zijn vanuit het oogpunt van Zelensky? De salarissen komen binnen, zijn inner circle krijgt een deel van de contracten en smeergeld, en hij is een graag geziene gast in de hoofdsteden van de wereld.
Natuurlijk worden er burgers van zijn eigen land gedood, maar dat is hun probleem, niet dat van Zelensky. (https://t.me/ukraine_watch/4275)

Het TOS-1A “Solntsepyok” vlammenwerpersysteem brandt vijandelijke posities uit in de richting van Avdiivka (https://t.me/intelslava/48922)

 


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

FRONTNIEUWS FILMPSCOOP DOSSIER

Frontnieuws filmpscoop – Russische strijdkrachten gebruikten buitgemaakte T-55 tank als onbemand VBIED & Vernietigde YPR-765 ligt bezaaid met AFU lijkenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelSituatierapport Oekraïne: Grote Russische tegenaanval in het oosten
Volgend artikelDe tijd begint te dringen, zowel voor Zelensky als voor de NAVO – Operatie ‘Vleesmolen’ moet beginnen
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

13 REACTIES

 1. Het is wel een slim schaakspel van diegenen die zich onder het zelfbenoemde uitverkorene volk (de slechte tak) scharen. Oekraïne was/is een gepland grondgebied voor een nieuw Israël (zoek zelf maar op).

  De typische tactiek van buitenaf en geniepig (onder vermomming) van binnenuit:
  Eerst het nationaalsocialisme steunen/bekendmaken in Oekraïne. Eigenlijk zeer gevaarlijk voor deze uitverkorenen. Maar daarna hebben ze al die anti-uitverkorenen in het vizier om te decimeren.
  Via oorlog, of later op andere wijzen. Zo, de extremisten weg.
  Over een jaar, of twee jaar geen Oekraïners meer over die er problemen mee zouden hebben dat
  Oekraïne een half Israël wordt.

 2. Dat mensen in de overheid van Jeruzalem vrienden met Zelensky en de Azovjes zijn is niet zo vreemd want het vroegere Suid Afrika van de apartheidsregering onder leiding van Botha hielpen zij hun leger trainen, volgens Simon Wiesenthal noemde hij dat toen het laatste fascistische regime op aarde, nu verleden tijd maar toen niet, dat men dus vrienden wenst te zijn met fascisten is dus niet vreemd, zie de aangehaalde geschiedenis!!!

 3. Interessante berichten.

  Verder :
  Die Israelische ambassadeur valt helemaal door de mand.
  Net als de Israëlische regering, met hun contacten met Kiev.

 4. Beste Mensen

  Als heel Europa nou eens Rusland zou gaan heten ?
  Hoe zou dat klinken ?!
  Leuk hè
  Iedereen gelijk
  Geen enkel gerommel met doolhofjes
  Opgeruimd staat netjes
  Zo ook geen heibel trammelant dus
  Wat zou dat heerlijk zijn
  Rust Rust Rust
  Of anders 7 dagen lang ,
  Ja dan gaan we rusten ,
  Niet alleen .
  Iedereen gelijke rechten
  Niemand mag meer bezitten dan de ander
  Zo zullen er ook geen dieven boeven meer te bekennen zijn Zoals : De Wolven Hyena’s Krokodillen Slangen Raven Adelaars Ratten Paria’s genaamd ;
  Schwabberlap Fauci Bill Jeff Monsanto’s Medici Farmatie Noa en alle andere collegas en in hun verlengde de handlangers

  Dus meneer Putin U weet wat U te doen staat
  Proberen alles heelhuids in te lijven
  Maar als Amerika /Israel een blok aan de been gaat vormen
  Dan vallen er inderdaad heel veel onschuldige Europese Slachthuis rijpe offers in naam van de Kannibalen Lijken Kadaver vreters
  Wat maakt het uit of het nou een dier genaamd Varken is of een dier genaamd Mens
  Een dier is en blijft een dier
  Het Ego in de Dombo’s genaamd mensen doen die Wezens de das om
  Daardoor gaan die verbeelden hoger of lager te staan dan bepaalde andere Bloed houdende belichamingen zoals : Vlooien Mieren Teken Wespen Torren Krekels , Vliegen enzovoorts

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in