Al die visuele oorlogstaferelen die ik op het net tegenkom en niks mee doe omdat er naar mijn idee geen interessant verhaal aankleeft, of überhaupt een verhaal heeft, krijgen hier dagelijks een stekkie op FN. Het staat u vrij om in de reacties zelf videolinken te plaatsen.

Op 31 juli hield de leiding van de strijdkrachten van de Russische Federatie een maandelijkse conferentie onder leiding van de minister van Defensie van de Russische Federatie, generaal van het leger Sergei Shoigu. De minister van Defensie hield een toespraak waarin hij de tussentijdse resultaten van de Russische speciale militaire operatie in Oekraïne beoordeelde.

Volgens het Russische Ministerie van Defensie hebben de Strijdkrachten van Oekraïne in juli 20.824 mensen en 2.227 eenheden van verschillende wapens verloren, waaronder 10 Leopard tanks, 11 Amerikaanse Bradley infanteriegevechtsvoertuigen, 40 Amerikaanse M777 artilleriesystemen en 50 gemotoriseerde artillerie-eenheden uit het VK, de VS, Duitsland, Frankrijk en Polen.

Sergey Shoigu concludeerde dat het Russische leger een sterke verdediging heeft opgebouwd en dat Oekraïne, dat reeds reservetroepen in de aanval gooit, geen succes kan boeken.

“Het commando van de strijdkrachten van Oekraïne gooit wanhopig nieuwe troepen in om onze posities te bestormen. Dankzij een goed geconstrueerde verdediging, een bekwame organisatie van het vuursysteem, professionele acties, uithoudingsvermogen en volharding van Russische militairen, wordt de opmars van de vijand niet toegestaan”, ze hij.

De minister herinnerde aan de Oekraïense aanval in de richting van Orekhov in de regio Zaporozhye, die door Russische troepen werd afgeslagen. Op 26-27 juli werden meer dan 400 Oekraïense militairen, 31 tanks (waaronder drie Duitse Leopards en twee Franse) en 32 gepantserde gevechtsvoertuigen vernietigd in het gebied Rabotino ten zuiden van Orekhov. In totaal verloor de AFU 63 gepantserde voertuigen.

“De eenheden van de 810e Mariniersbrigade en het 71e Gemotoriseerde Geweerregiment toonden vastberadenheid en toewijding. Daarom wil ik al onze jongens nogmaals bedanken,” aldus Shoigu.

Tijdens het Oekraïense tegenoffensief lanceren de Russische strijdkrachten tegenaanvallen en rukken ze op in verschillende richtingen. Shoigu gaf een opsomming van de nederzettingen die in juli door de Russische strijdkrachten zijn ingenomen:

 • het Russische ministerie van Defensie verklaarde op 25 juli de controle te hebben over Sergejevka en Kovalevka in de regio Krasny Liman.
 • Op 19 juli kwam het treinstation Molchanovka in de richting van Kupyansk onder Russische controle.

“De 15e Gemotoriseerde Geweerbrigade en het 234e Regiment Luchtlandingstroepen hebben actief en manoeuvreerbaar opgetreden. En als gevolg daarvan hebben we succes geboekt. De 238e Artilleriebrigade, het 31e Ingenieur-Sapper Regiment en het 23e Regiment Jachtvliegtuigen handelen ook dapper” – voegde Shoigu eraan toe.

Shoigu concludeerde dat de westerse wapens die aan Kiev worden geleverd niet tot succes op het slagveld leiden, maar het militaire conflict alleen maar verlengen.

Na de mislukking van het Oekraïense “tegenoffensief” richtte het regime in Kiev, gesteund door zijn westerse beschermheren, “zich op het uitvoeren van terroristische aanvallen op de civiele infrastructuur in steden en dorpen van de Russische Federatie.” Als reactie hierop verhoogde het Russische leger de intensiteit van de aanvallen op Oekraïense militaire faciliteiten, waaronder de faciliteiten die voor deze terroristische aanvallen werden gebruikt.

Iskander-raket bezocht faciliteit in Krivoy Rog – Oekraïense AD miste en raakte nabijgelegen flatgebouw

Mobilisatievleeswagen zoekt op straat naar nieuw kanonnenvoer in Oekraïne

Prigozhin heeft nieuwe update over Wagner

In de regio Svatove slaan Russische troepen een aanval van de AFU af en vernietigen nog een partij pantserwagens

Russische BMP-3 – Indrukwekkende geweerstabilisatietest versus Duitse Leopard 2

AFU-groep naar verluidt ambushed door Russische 155e mariniers in Zaporozhye – Van dode AFU overgenomen

Soldaat van 54e Brigade van AFU gaf zich over met vrachtwagen vol Igla Manpads

Russische TOS-1 Thermobaric smolt een Oekraïense positie in Krasnolimansk – Nu ruimen ze op (18+)

Poetins volledige toespraak op de top Rusland-Afrika

40e Garde Mariniers van Russische Pacifische Vloot trainen voor elke aanval

Russische luchtmobiele sergeant was maandenlang gewond, maar kon zijn kameraden niet in de steek laten

Deze Russische parachutistenbuggy is een echte krachtpatser

Lijst van medewerkers van de Clinton Foundation die op mysterieuze wijze zijn overleden

Russische Alexander Nevsky Brigade bij Artemovsk gebruikt gespecialiseerde elektronische anti-drone-eenheden

Triest: “Ik hou heel veel van je… er zijn er nog maar 4 van ons over” – Ukrops laatste bericht

Meer Ukrops gevangen aan het front, maar sommigen gaven zich niet op tijd over (18+)

Oekraïne claimt controle over Staromayorsk, maar op beelden is te zien dat ze bij ingang worden opgeblazen

Nog een van de vele pantserkerkhoven van AFU

Colombiaanse huurlingen in AFU worden geslagen door hun Oekraïense ‘collega’s’

Ukrainkas komen verrassend snel over hun overleden AFU vriendjes heen

Fentanyl teistert Amerika

Een van de laatste voorspellingen van Profeet Zhirinovsky voor zijn dood – tot nu toe was hij 100% accuraat

Russisch 177e Afzonderlijke Regiment van het Korps Mariniers toont hun werk aan het Zaporozhye Front

Russische strijdkrachten onthullen nieuwe ‘mijn-machine’ die Oekraïense offensieven verwoest

De Eritrese president begrijpt dat het Westen alleen eindeloos geld kan drukken

Klescheyevka – Brandende AFU-tank wint prijs voor koepelverwerpen

Russische Ka-52 schakelt Oekraïense pantsers uit die onderweg zijn in Klesjevka

Lancet raakt Oekraïense tank nabij Zaporozhye

Ka-52 Paar voert cabriolet aanval uit op frontlijn

Zeldzame beelden van Russische T-62M (zonder automatische lader) tijdens de strijd

2 AFU-tanks spectaculair opgeblazen in Zaporozhye door Russische ATGM’s


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

FRONTNIEUWS FILMPSCOOP DOSSIER

Frontnieuws filmpscoop – Legendarische Prizrak (Spook) Brigade vernietigt oprukkende AFU & Grote inslag verdampt Oekraïense ploegVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKiev heeft minstens vier burgers vermoord tijdens bloedige beschietingen op Donetsk met HIMARS MLRS (18+)
Volgend artikelEvaluatie van levendgeborenen in Duitsland: Elke boostervaccinatie leidde tot een nieuwe daling
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

18 REACTIES

 1. Beste rommel,
  Ik rook een sigaar en speel tennesee whisky op m’n ouwe fender gitaar
  We staan erbij en kijken ernaar,
  en de gemiddelde linkse klootzakken kijkt weg, crazy times we praten tegen een muur!

 2. We moeten doorgaan met deze informatie te delen. Er zijn heel veel mensen die zoekende zijn naar een ander geluid omdat ze aanvoelen dat er iets niet klopt van de msm. Er was ten eerste de denigrerende praat twintig jaar lang over Rusland nog goed in het geheugen, daarna was er de zelfoverschatting dat Het Westen op een paar maand Rusland met sancties zou onderuit halen. Nu kan niemand nog wegkijken dat de Navo terug krabbelt om Rusland met open vizier aan te pakken. Tenslotte lijkt Rusland steeds maar groter, sterker en belangrijker in de wereld. Niet zolang geleden was het slechts een economie kleiner dan Italië. Merk ook een groot wantrouwen tegenover die Zelensky en zijn entourage en erkenning van de VS als stokebrand. Doorgaan Frontnieuws!

  • Luc, ik probeer niets anders, maar het is hopeloos. De MSM heeft goed werk geleverd en doen dat nog steeds. Vraag je aan iemand waarom Rusland eigenlijk oost oekieland is binnen gevallen krijg je als antwoord dat Rusland het westen wil veroveren. Dan stel ik dat ze daar absoluut niet genoeg soldaten voor hebben om ieder land te bezetten krijg ik te horen dat Rusland soldaten genoeg heeft.
   Dan zeg ik dat wij hier niet de waarheid over de situatie te horen krijgen en alles zeer eenzijdig belicht word, en dat mede daarom zenders als RT verboden zijn. Ja maar, krijg ik te horen, in Rusland mag je niet eens vrijuit spreken want dan ga je de bak in. Vraag ik om bewijzen hiervoor dan hebben ze die niet. Het is van horen zeggen.
   Als ik dan zeg dat wat corona betreft ik op alle fronten gelijk had omdat ik eigen onderzoek doe en de situatie met Rusland ook begrijp door ook andere kanalen te bezoeken en er daardoor achter ben dat we door de MSM gewoon keihard belogen worden ben ik een onruststoker.
   Gewoon hopeloos, met gevolg dat ik met een heel scheve nek wordt aangekeken.

   • Laat ze maar ze zullen op een dag ermee krom lopen, met mij durven er niet veel meer discussiëren vanwege deze avondlijke beelden..ben er altijd blij mee..👻♥️🇷🇺

   • beste,
    zo gaat het mij al 8 jaar,
    ze willen t niet weten en begrijpen,,,,,ik lach er nu mee.
    sterkte, en slava Rossiya

    • Niets meer van aan trekken…wij lachen het laatst..en dan ook het best..vriend..we zijn met veel meer dan ze denken..👍♥️🇷🇺🥊🥊

   • Matt,
    Slechts bij enkele personen heeft het echt zin om iets te zeggen, het frappante is natuurlijk juist dat die volgers in het Westen van de gewone media nog steeds echt denken dat wij in vrijheid leven en in Rusland niet, het aankaarten van alle leugens is vechten tegen de bierkaai, toch zeg ook ik wel eens dingen en soms niks, ja moe word ik wel van, kan je aanraden om ook met anderen dingen bezig te blijven, want je moet ook zelf gezond blijven natuurlijk, zowel geestelijk als lichamelijk, ik heb veel aan sport,lezen en muziek om eens iets te noemen, Sting zong het o.a. in an Englishman in New York, just be yourself na matter what they say!!!

    • Dank Flardinga.
     Ja ik hou me wel bezig hoor. Door de coup in Kiev en vlak daarna de moord op bijna 300 mensen in MH17 door Kiev (wat voor mij meteen duidelijk was) ben ik begonnen met cartoons te tekenen en dat is een goede uitlaatklep en zoals ik hierboven beschreef ook een aanleiding tot discussie.
     En Sting zong het ook: The Russians love there children to

 3. Ps die witte vlaggen op de Oekraïense tanks..die mannen verkopen ze met hun overgave..de laatste nieuwe Zweedse tank die het Russische leger in handen kreeg is al in Moskou..en er zijn er nog enkele met speciaal zwaar vervoer op de snelwegen richting Moskou..bijzonder goed ingepakt..ze reizen om er van te leren..🤣😂♥️🇷🇺

 4. De Eritrese president zegt het goed. Helaas bereikt dit soort waarheden de massa niet. De monopolistische MSM is nog steeds in handen van een paar die achter zelfverrijking en globalisme staan. Zodra de MSM geen monopolie meer heeft, kunnen de massa-mensen verschillende soorten pap voorgeschoteld krijgen en gaan ze anders kijken. (Maar zelfs de ASM schotelt dezelfde pap voor aan de zgn wakkeren.) De Epoch Times is een voorbeeld van een zelfstandig denkend media kanaal die behoorlijk wat lezers heeft nu. Als er meer van dit soort kanalen komen, dan kan de massa ook bereikt worden. De massa bestaat uit individuen die niet zelfstandig kunnen denken, zoals Matt beschrijft. Je kan ze niet bereiken in je eentje, want de massa luistert alleen naar hun vertrouwde autoriteiten. Daarom zijn ze zo goed te bespelen. Je ziet dit gedragsfenomeen overal – zelfs in de kleinste kringen; het kliekje volgt altijd de autoriteit, of die nou klopt of niet. Vandaar de uitdrukking “geef ze brood en spelen”. Dat klopt echt. En daarom speelt het hele wereldtoneel zich af tussen een paar bloeddorstige haaien die alle macht opeisen. En wij, het handjevol weldenkende mensen staan er naar te kijken, want we staan machteloos tussen de haaien en de massa. Want wie gaat er met de haaien vechten? Het enige dat we kunnen doen is elkaar vinden, en verder een rustig bestaan leiden met zo min mogelijk commotie en stress. Want ontsnappen aan deze dynamiek is niet mogelijk… waarheen? Sterkte iedereen 🙂

 5. De fransen liggen er uit in afrika…geen delfstoffen meer uit niger/mali burkino faso e.a. afrikaanse landen.
  Al deze landen en meer komen direct in de russische invloedssfeer.
  De duivel amerika komt steeds meer alleen te staan en zal spoedig in elkaar storten.
  Europa zal snel volgen en de russen en chinezen lachen hun snikkels uit hun broek!

  • politiek profeet,
   Als Rusland en China er goed mee omgaan, dan zal het contingent Afrika binnen 20 jaar een grote speler zijn op het wereld toneel samen met Azie, waar ik in de jaren tachtig al met mijn vrouw over filosofeerde. Wij zullen een lange periode van vrede tegemoet gaan wereldwijd, en Rusland zal het rustpunt van de wereld zijn. Als men goed kijkt begint dat al vormen aan te nemen. (Putin heeft het drukker dan ooit) China kan geen Hegemon zijn in een Multipolaire wereld die er gaat komen. Europa zal zich uiteindelijk schikken, en na een diep dal, aansluiten bij de rest. Amerika zal zich hervormen en zich ook schikken. Zoals Rothschild het al aan gaf.. zonder China verdampt ons geld. En dat telt voor alle Multimiljardairs. Van Hero naar Zero. Groet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in