Al die visuele oorlogstaferelen die ik op het net tegenkom en niks mee doe omdat er naar mijn idee geen interessant verhaal aankleeft, of überhaupt een verhaal heeft, krijgen hier dagelijks een stekkie op FN. Het staat u vrij om in de reacties zelf videolinken te plaatsen.

Nare directe aanval op terugtrekkende Oekraïense troepen door Russische drones

Oekraïense “vluchteling” probeerde DNA-testfaciliteit plat te branden nadat bleek dat hij maar voor 7% Oekraïens was

Rabotino-ramp duurt voort – Enorme vernietiging van AFU-materieel

🇷🇺⚔️🇺🇦 Rabotino / Verbovo, Sector Zaporozhye – Video vandaag gepost door @frontbird

Massale vernietiging van AFU-personeel en -uitrusting tijdens een nieuwe poging tot tegenaanval.

De video toont de vernietiging van verschillende Oekraïense [NAVO] pantservoertuigen met volledige bemanningen en munitie, evenals de vernietiging van aanvallende infanterie en vluchtende AFU-soldaten.

De Russische strijdkrachten gebruikten artillerie, ATGM’s en andere soorten wapens.

Russische mariniers vernietigen clownswagen vol Oekraïense soldaten

Beelden van de 40e Infanteriebrigade van de Pacifische Vloot van de Russische marine uit de rotatie van de strijdkrachten van het Oekraïense regime bij het dorp Novomayorskoye in de regio Donetsk.

Russische tank aangevallen door losse flodder Drone

Beelden van onze tank die wordt aangevallen door vijandelijke drones. Twee tanks van de Brave-groep beschoten vijandelijke posities. Op dat moment hieven Oekraïense militanten twee FPV-drones met cumulatieve munitie de lucht in en richtten ze op onze voertuigen. ️ Ondanks nauwkeurige treffers werd geen enkele lading geactiveerd.

AFU-bevel blijft vleesploegen door mijnenvelden sturen

De bevelhebber van de Oekraïense strijdkrachten stuurde zijn soldaten om door het mijnenveld te bestormen, nadat ze eerder hadden gezegd dat alle mijnen door sappeurs waren verwijderd. Als gevolg daarvan begonnen Oekraïense strijders de een na de ander hun benen te verliezen.

Russische mariniers verbranden AFU-colonnes in Zaporozhye

Ukrop-video lijkt op beelden uit WO2 – 4e Reich brandt net als 3e ervoor

Een van de vernietigde Leopard 2A4’s van dichterbij bekeken

Zelensky zegt dat er “geen gelukkig einde” zal zijn

Britse Fv103 Spartan sterft in tanksleuf

FV103 Spartan – een pantserwagen op rupsbanden van het Britse leger, overgedragen aan Oekraïense militanten, vernietigd ten noorden van Verbove, regio Zaporozhye.
Er is niets bekend over het lot van de bemanning (3 + 4)

Kim arriveert in Rusland

Hoofd Oekraïense medische diensten: “We lijden zware verliezen”

“We lijden zware verliezen. Hier zit geen romantiek in.”

Het hoofd van de Oekraïense medische dienst zei dat “de bevolking erg ontspannen is tegenover verklaringen dat er vandaag of morgen een overwinning zal zijn.” “Hij zal er vandaag, morgen of over een jaar niet zijn,” zei ze.

Rusland laat nieuw EW anti-dronesysteem voor tanks zien – Maakt drones onmiddellijk onschadelijk

Loopgraaf vol Slavakrayons gevonden

Ukrop klaagt dat zijn groep is weggevaagd

Hoe Oekraïense soldaten op paddo’s trippen om de pijn te verzachten

In de video ziet u hoe een typische militante khokhol zijn vrije tijd doorbrengt. Nadat hij stoned is geworden of paddenstoelen heeft gegeten, organiseert een tarasik in zijn oorspronkelijke vorm palmpasen en wilde dansen langs de kant van de weg.

Russische strijdkrachten gaan meedogenloos door met het liquideren van Oekraïense vleesaanvallen

Ukrops verzamelen hun lijken in Kremennaya-woud

Tsjetsjeense eenheden tonen hun laatste werk – Liquidatie van AFU bij Bakhmut

Varkens vangen granaten uit de lucht.

Kadyrov toonde beelden van de liquidatie van de vijand bij Artyomovsk.

De beelden tonen Kurdyumovka, in de richting van Bakhmut. Het hoofd van Tsjetsjenië, Ramzan Kadyrov, zei dat de situatie in de posities behoorlijk heet is, maar de hoge temperatuur wordt verzorgd door soldaten van de speciale troepen van AKHMAT.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

FRONTNIEUWS FILMPSCOOP DOSSIER

Frontnieuws filmpscoop – Weer een briljant AFU-offensief “succes”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRedacteur bij “Pro-vaccin publicatie” ervoer ernstige bijwerking na tweede Pfizer injectie
Volgend artikelMexico krijgt de volgende schrik: Lichamen van twee “aliens” gepresenteerd in het Congres
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

26 REACTIES

 1. Op paddo’s trippen voor de pijn te verzachten ???? Wat ? Bad trips meemaken zal je bedoelen ? In kan me niet voorstellen voor op paddo’s te zitten trippen in een oorlogsgebied…Dat komt niet goed…

   • Ik ben blij dat ik nooit iets anders uitgetest heb dan een wietje.
    En inmiddels heb ik alles wat er bestaat wel een keer gratis aangeboden gekregen.
    Ik weet zo goed als zeker dat anders als een of andere junk was geëindigd.

  • Ik heb zowel paddos als wiet gebruikt en kan je uit persoonlijke ervaring vertellen dat je dat niet in een stressvolle situatie wil gebruiken. Gaat dan helemaal mis dan, bad trip zoals je het terecht noemt.

   Met name paddo’s zijn een enorme spirituele ervaring waarin je je verbonden voelt met de energie, liefde, licht, God of hoe je het wil noemen om je heen. Als je je niet mentaal en fysiek voorbereid op die ervaring is het gewoon klote om paddos te gebruiken. In een oorlogssituatie vast veeeel erger.

   Ook heb je een paar dagen nodig om je ervaringen van die trip te verwerken. Als je dat niet doet, gewoon zonde van je tijd, geld en ook een gemiste spirituele kans.

   Ik denk dat die lui veel sterker spul gebruiken om de pijn te verzwachten maar daar heb ik geen ervaring mee. Wel weet ik van horen zeggen (ook vanuit ”wetenschappelijke” literatuur) dat veel heroine verslaafden het een medicijn noemen om hun pijn te verlichten…..

   Groeten,
   Hugo

   • Nog even en ze krijgen geheel gratieszzz en met de groeten van de amies ….fentanyl, net als al die andere gelukszoekers in door de democraten bestuurde grotere en kleiner amies steden…..yippy yah yeeh…

    • Hoi,

     Ik wet niet zeker of dit waar is maar de Amerikanen hebben op heel hoog politiiek niveau de Chinezen beschuldigd als de veroorzakers van deze crisis. Zou me niets verbazen overigens gezien wat de Chinezen de ”eeuw van schande” noemen. Dit vanwege de opium oorlogen. Wraak via fentanol voor dat?

     Dat uitbreiden om de Ukies ”inclusief” te maken is logisch. De Chinezen weten dat het westen ze op de korrel heeft. Goede verslavingsgolf in het westen helpt ze.Zeker in Ukieland.

     Groeten,
     Hugo

     • I have read that the chinese sell substances to the mexicans , who then use that stuff to make fentanyl. Since the usa dogma on open borders guns flow into mexico and fentanyl into the usa. Now some usa politicians are talking about taking out the narcos in mexico. Thats all factual.

 2. Je kunt erop wachten de represailles van de Russen, denk dat ze flink gaan uitpakken.

  De Russische marinehaven in Sebastopol staat in brand na een massale raketaanval in Oekraïne

  Er heeft een grote aanval plaatsgevonden op de belangrijkste Russische marinehaven aan de Zwarte Zee.

  In de nacht- en ochtenduren van woensdag (lokale tijd) heeft een grote aanval plaatsgevonden op Sebastopol, de belangrijkste Russische marinehaven aan de Zwarte Zee. Er verschenen meerdere video’s op sociale media waarop enorme branden op de scheepswerf van Sebastopol te zien waren, met mogelijke doden en gewonden naar verluidt ten minste 24 mensen. >>>

  https://summit.news/2023/09/13/russias-navy-port-at-sevastopol-on-fire-after-massive-ukraine-missile-attack/

  • Nu Oekraïne ook langeafstandsraketten krijgt van het westen komt een nucleaire oorlog ook steeds dichterbij.
   Het zal voornamelijk NATO zijn die daar de hele boel aanstuurt.

  • Met de mogelijke leveringen van lange afstand raketten vanuit amerika/duitsland en andere rattennaties…..wordt het toch tijd dat onze toekomstige bevrijders eens grondig te werk gaan….wellicht een gezamelijke strike met china/noord korea…en zo voor eens en voor ALTIJD de hegomenie van die yankees te beeindigen!

   • Hoi,

    Denk niet dat ze ons komen bevrijden. We mogen hopen dat ze ons wat handvaten geven hoe dat te doen. Wij zijn (stil) schuldig geweest aan de vernietiging van hun landen. Neem Noord Korea. Na de oorlog daar was (volgens westerse bronnen) 20-25% van hun bevolking dood en stond geen dorp meer overeind. Denk je nou echt dat ze ons willlen redden of denk je dat ze ons ook door willen zien? De cirkel van haat na onrecht (vriendelijk gesteld) doet anders vermoeden.

    Al die landen geven geen zak om on. Terecht in mijn optiek. Wat ze willen is dat dat nooit meer gebeurt. Dat kan via onderhandelingen maar daar doet het politieke westen niet aan. Dus de huidige situatie.

    De huidige situatie is echter niet te handhaven want zij hebben nu echte wapens en het westen slechts lachertjes welke miljoenen raketten ed nodig heeft om een 10 duizenden max tonnen system uit te schakelen op uitzonderingen na.

    Groeten,
    Hugo

    • Ik heb wat anders als optie. En dat is 5 G met link Starlink van Elontje. Zie Maui Hawai. Voorproefje wat er kan gaan komen.
     Er zijn bepaalde wapens daar wordt je niet blij van.

     We gaan het allemaal zien. Wat ik wel kan zeggen is dat die 5d zwevers, ha, ha niet geloven. Ze geloven dat wij op weg zijn nou ja vooral hunzelf naar 5d aarde.
     En Trump is hun redder, ha, ha. Trump is ook een vrijmetselaar. En corona tijd speedwarp betreft spuiten maar.

 3. Vreselijk hoe militairen zich laten misbruiken als vleesploegen en zelf dus onderdeel zijn van het ontvolking- programma.
  Dit terwijl de ” deep state ” hen daarbij gronding minacht!

  “Militaire mannen zijn gewoon domme, stomme dieren die als pionnen in het buitenlands beleid kunnen worden gebruikt.”
  – Henry Kissinger-

  • Dit zijn meestens geen “militaire mannen”, Fleur, maar van straat getrokken huisvaders, zonen, studenten, en zelfs geregistreerde invaliden die ondanks hun vrijstellingen toch doodleuk naar het front getrapt worden.

   • Inderdaad ……
    Ze lopen er rond alsof ze op de camping zijn
    Terwijl er dus een mijnenveld was
    Dus als de sapper er een over het hoofd ziet
    En iemand stapt er op dan
    A – heb je een 300 gewonde die enorm veel extra mankracht kost.
    B – alarmeer je de russen dat er “een hert ?” op een mijn is gestapt.
    C – van die militaire opdracht komt dus niet veel meer.

    De waarheid is waarschijlijk dat de sappers op zijn
    En er is helemaal niet ontmijnd en
    het optimale pad naar het doel is onbekend.

    Arme ukrainers, arme soldaten

 4. Nu nog even met de altijd handige spoedwet de dientplicht herinvoeren dan zijn de Nederlandse jongens en meisjes klaar voor de Russische vleesmolens

  De VS willen zich concentreren op China, de Europeanen moeten vechten in Oekraïne

  De Amerikaanse generaal Kellogg wil dat Europeanen vechten voor de Amerikaanse belangen in Oekraïne
  “De eliminatie van een strategische vijand zonder de inzet van Amerikaanse troepen is het toppunt van professionaliteit. Want zo kunnen wij ons concentreren op wat we moeten doen tegen onze belangrijkste tegenstander, momenteel China.

  https://youtu.be/SM7xXixtZk4

  Hij zei letterlijk:

  “De eliminatie van een strategische vijand zonder de inzet van Amerikaanse troepen is het toppunt van professionaliteit. Want zo kunnen wij ons concentreren op wat we moeten doen tegen onze belangrijkste tegenstander, momenteel China. >>>

  https://www.freiewelt.net/nachricht/us-general-kellogg-will-in-der-ukraine-europaeer-fuer-us-interessen-kaempfen-lassen-10094272/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in