Al die visuele oorlogstaferelen die ik op het net tegenkom en niks mee doe omdat er naar mijn idee geen interessant verhaal aankleeft, of überhaupt een verhaal heeft, krijgen hier dagelijks een stekkie op FN. Het staat u vrij om in de reacties zelf videolinken te plaatsen.

Russische T-72B3 eet twee Stugna-P ATGM’s en keert terug naar de basis

De bemanning van de T-72B3 vuurde al haar munitie af op Oekraïense posities en verplaatste zich naar achteren om munitie bij te vullen. Zelfs twee treffers van een Oekraïense ATGM konden dit niet voorkomen.

De tankmannen groeten de Oekroreich soldaten en beloven hen terug te zien.

AFU-soldaat geeft toe dat burgers in Chasov Yar op de Russen wachten

Oekraïense presidentiële assistent Arestovich zegt dat het Westen het geloof in de Oekraïense overwinning heeft verloren (Duh)

Vooraanstaande Russische Doema-afgevaardigde zegt dat Rusland binnenkort misschien tactische kernwapens tegen Oekraïne moet “loslaten”

Harde beelden van een loopgravengevecht

Oekraïense soldaten proberen de loopgraaf in te nemen met Russische strijders, die ze verpletteren met vuur en bombardementen vanuit een helikopter.

Op een gegeven moment raken onze strijders gewond en de vijand besluit dat dit een kans is om de positie te veroveren. Als ze op volle hoogte komen om een gemakkelijke prooi te worden, worden twee Oekraïense soldaten geraakt door Russische machinegeweerschutters, die de loopgraaf überhaupt al die tijd hebben gedekt en zichzelf niet hebben verraden, en de granaat die onze wanhopige strijder voor zichzelf had klaargelegd, gaat nu de Oekraïense soldaten afmaken.

Kamikaze drones van de 9e Brigade van het 1e Legerkorps van Donetsk jagen dagelijks op Oekraïense nationalisten in de richting van Avdiivka

Ondanks de paniekerige pogingen van de UAF-militanten om zich te verdedigen, zijn de drones van de Donetsk-soldaten ongelooflijk effectief in het vernietigen van de mankracht van de vijand.

Werk van FPV drones tegen Oekraïense mankracht

4e Brigade vernietigt de vijand bij Kremennaya

De schutters van de 4de brigade van het Zuidelijke Militaire District hebben de AFU-posities bij Kremennaya met precieze klappen getroffen. De treffers worden gecorrigeerd met behulp van UAV’s.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Frontnieuws filmpscoop – Medvedev trekt fluwelen handschoenen uit in aanval op Westen & Oekraïense dame is de Patriot zatVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNAVO’s grote gok in Oekraïne is mislukt
Volgend artikelZelensky waarschuwt: Het komende tegenoffensief zal enorme verliezen met zich meebrengen, en veel Oekraïense soldaten zullen sterven – Update!
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

4 REACTIES

 1. Er zijn ook neutronen wapens. Maar dreiging moet niet naar Banderastan, maar naar landen die wapens leveren.

  In Polen staan grote hoeveelheden tanks/voertuigen klaar.
  Ik zou zeggen: vertel die pooltjes daar lokaal, dat als die dingen bewegen, er een neutronen bom gegooid wordt op de dichstbijzijnde stad.

  Het werkt.
  Afschrikking werkte de hele koude oorlog.

 2. Misschien zou Europa maar snel Russisch gaan leren. Als de KUT Yanks en de NATO zo doorgaan met het porren van die gigantische overslaanbare beer dan staan ze erg snel naast je op de stoep. Ongeacht in welk deel van Europa je bevindt.

 3. Het is een hoger niveau dan de flessengooiers hier op de weg. Overal glasscherven.
  Het gajes leert enkel wat zaken als sociaal gevoel in het leger.
  Let op de kleinigheden, hier.
  Veel mensen maken de vergissing enkel op de ‘belangrijke’ zaken te letten. Dit is grootheidswaanzin.
  Iedereen heeft een teken gehad. Het ging over bescheidenheid, en bescheidenheid is de enige eigenschap waardoor het begrepen wordt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in