Ja lieve mensen, ik weet het, deze rubriek is de laatste tijd erbij ingeschoten. Het was altijd al een zorgenkindje dat relatief veel tijd eiste om te produceren en is met het nieuwe arena in Gaza waar betrekkelijk weinig video’s vandaan komen, behalve afgeslachte Palestijnse burgers, op de achtergrond gekomen. Toch kom ik nog regelmatig filmpjes tegen waarvan ik denk dat u misschien erin geïnteresseerd bent, en heb besloten om deze draad weer op te pakken en op zijn tijd te publiceren. Weliswaar in vereenvoudigde vorm, geen inleidende tekst of link naar de bron van het betreffende filmpje meer. De titel en het filmpje. That’s it.

Gruwelijke nasleep van granaataanval AFU op gemeenteraad door gehandicapte veteraan (18+)

IDF wordt weggeblazen

Totale ineenstorting van AFU-posities als zwermen Russische troepen hun posities bestormen

Leopards, Bradleys, oh boy! Ze krijgen allemaal een dronebezorging deze kerst! Met dank aan Sudoplatov

Humvee van IDF Terror Forces vernietigd door ATGM

Ivanovo parachutisten bestormen AFU-stellingen bij Artemovs

Opnieuw een Israëlische gijzelaar beschrijft hoe IDF haar moeder vermoordde

Succesvolle AFU evacuatie

Ukrop sprakeloos bij zijn brandende column

Oekraïense loopgraaf ziet er niet goed uit na Russische inname 18+

AFU-schuilhol wordt overvallen met granaten door RF-troepen

Ukrop overleefde Drone-aanval, maar overleefde de Russische Engel des Doods niet die hem kwam afmaken

Meer wreedheid door Russische VOG-granaten die AFU verwoesten

Israëlische terroristen doden meer gijzelaars

AFU-mariniers ondergaan hel onder Russische drones in Kherson

Het gaat slecht in de AFU

Hamas heeft nieuwe beelden vrijgegeven van aanvallen op Israëlische troepen


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

FRONTNIEUWS FILMPSCOOP DOSSIER

Frontnieuws filmpscoop – De gruwelijkste video van de oorlog? (Niet klikken 18+++)Volg Frontnieuws op Telegram

  Wie zit er achter de aanval op het treinstation in Oekraïne van vrijdag, waarbij 50 burgers gedood werden?

Lees meer over:

Vorig artikelHet einde van Oekraïne
Volgend artikelDE GROTE OVERNAME – Hoe “ze” van plan zijn om alles van iedereen te STELEN
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

7 REACTIES

  1. Ik blijf het toch een vreselijk schouwspel, de mannen hadden een vreedzaam leven met hun gezin kunnen hebben.

    Nooit maar dan ook echt nooit zal ik me voor het karretje van machthebbers laten spannen om mij door een denkbeeldige vijand kapot te laten schieten.

    Als Rutte mij in de oorlog wil hebben dan loopt hij met een geweer VOOR mij, en ik ben bang dat hij dan een kogel in zijn rug krijgt.

    • Zeker, en het westen en hun proxy Ukraïne hebben sinds 2014 meer dan 7 mogelijkheden aangeboden gekregen om zonder kleerscheuren door Rusland en zonder verlies van gebiedsdelen, met uitzondering van de Krim, alle vijandigheden voorgoed te beeindigen. Logisch dat ze nu met almaar toenemende kracht afgestrafd worden. Het is triest en des te erger dat fucklandjes zoals het onze volop medeverantwoordelijk zijn.

  2. pure waanzin , ongelofelijk hoe het Hoerkraiense slachtvee zich telkens weer naar de slachtbank laat leiden ! Voor wie en voor wat ? Voor een corrupte coke snuivende clown die Zelensky heet en/of voor een Russische regio Donbas genaamd ?! De 21 ste eeuw en we zijn nog net zo primitief als 10000 jaar geleden …..

  3. pure waanzin , ongelofelijk hoe het Hoerkraiense slachtvee zich telkens weer naar de slachtbank laat leiden ! Voor wie en voor wat ? Voor een corrupte coke snuivende clown die Zelensky heet en/of voor een Russische regio Donbas genaamd ?! De 21 ste eeuw en we zijn nog net zo primitief als 10000 jaar geleden …

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in