Al die visuele oorlogstaferelen die ik op het net tegenkom en niks mee doe omdat er naar mijn idee geen interessant verhaal aankleeft, of überhaupt een verhaal heeft, krijgen hier dagelijks een stekkie op FN. Het staat u vrij om in de reacties zelf videolinken te plaatsen.

Grote verliezen voor AFU in mislukte aanval op Staromayorsk

Russische Ka-52 piloot zegt dat Leopards prachtig branden door zijn 9K121 Vikhr-raket

Weer een AFU-‘ongeluk’ in de frontlinie

Dit Oekraïense offensief was snel voorbij

John Kirby zegt dat UFO-waarnemingen er al voor hebben gezorgd dat de VS hun training hebben aangepast

Ervaren Russische tankcommandant geeft gedetailleerd overzicht van hun operaties

Oekraïense aanval in Zaporozhye bekeken vanuit drone

In de woorden van Amerika’s meest vooraanstaande publieke intellectueel, Mike Tyson: “Iedereen heeft een plan totdat hij op zijn bek geslagen wordt.” In/nabij de Vremievka salient (of wat er van over is), ziet u deze grote, aanvallende Oekraïense colonne, die bijna uitsluitend bestaat uit Amerikaanse MaxxPro MRAP’s (samen met een soort vrachttruck, go figure.) Blijkbaar wil GLOBOHOMO niet langer dat zijn Leopards en Bradleys verscheurd worden zodat de wereld ze kan zien. In dit geval, als u goed kijkt, ziet u dat (tenminste) de eerste en derde machine in de colonne beschadigd en geïmmobiliseerd zijn. U ziet ook vier lichamen achter de eerste beschadigde machine, waarvan er twee kruipen en twee stil liggen. Een andere, buitenbeentje, de MaxxPro, krijgt rond 2:07 een voltreffer in zijn motorcompartiment. De meeste van de overgebleven intacte machines zijn of bewegingsloos, hun bestuurders wachten op orders die misschien nooit komen, of ze beginnen heel langzaam achteruit te rijden, dezelfde weg die ze gekomen zijn, om eventuele mijnen te ontwijken. Kortom, sitting ducks. ***Bovendien*** is er een naburige, parallelle colonne, nog erger vernield dan deze. Rond 5:26 tot 5:30 ziet u een cluster van vernielde of verlaten hardware, waaronder een beschadigde of vernielde Sovjettank, een vernielde MaxxPro, een beschadigde (minstens) MaxxPro en een ander voertuig van een onduidelijk type. Dan, EEN ANDERE (!!) vers rokende, verscheurde MaxxPro op precies 5:36, wow! Groeien die dingen aan de bomen?

Kijk hoe de sukkels zich allemaal omdraaiden en naar de plek bewogen die een seconde of twee later, op 0:40, werd opgeblazen

Net een of ander strategisch videospel, of vogels in een zwerm. Er gaat hier tenminste niemand weg. Wat het huis betreft, dat was de post waar ze naartoe gingen. Er waren waarschijnlijk enkele mannen binnen, wachtend om afgelost te worden. Maar goed! Locatie, vlakbij Bakhmut. Wat is dit voor muziek? Het is geweldig!!!


Een Duitse Leopard tank, zonder spoor en met één zwaar verplaatst wiel en as

Het is niet duidelijk wat er aan de andere kant is gebeurd, de as kan zijn afgebroken, duidelijk een slachtoffer van een antitankmijn, ergens aan het zuidelijke front.

De artillerieaanval op de grote boom, rond 0:35-0:36, maakt deze video alleen daarom al het posten waard

Ik weet het niet zeker, maar ik denk dat er twee (of meer) lichamen naar rechts vliegen nadat de granaat is afgegaan. Bekijk het op slow-mo en kijk of u het ermee eens bent.


Hieronder the machines rise

De laatste inslag (van de vier) in deze video is veruit de beste. Kijk naar die sukkel, uit zijn dekking geblazen en naar beneden vliegend in de kloof of wat dan ook. Wees geen sukkel!!! (De voice-over van de soundtrack is van de iconische radio-intro en sign-off shtick van de Sovjet WO2 radio-omroeper Yurii Levitan).


Een vliegtuigbom met minstens 100 kg explosieve lading (minstens een FAB-250)

Waarschijnlijk met een precisie/glij upgrade, VERWIJDERT een structuur die vermoedelijk gebruikt werd als Oekraïense commandopost, locatie niet gespecificeerd. Dit soort bombardementsvideo’s wordt BIJNA ELKE DAG beschikbaar gemaakt, maar vergeet niet dat u in de meeste gevallen geen videobevestiging krijgt, omdat er geen observatiedrone aanwezig is om de gebeurtenis op te nemen. Bedenk ook dat er waarschijnlijk nog steeds tientallen Russische FAB-bommen per dag worden afgeworpen of gelanceerd. Als zelfs een derde volledig mist, en een derde wapen- of munitieopslagplaatsen of dieseltanks of reparatiewerven treft (altijd ’s nachts, om te voorkomen dat er burgerspecialisten gedood worden die Rusland later nodig heeft) of motorpools zonder mensen, en het resterende derde slechts vijf vijandelijke personeelsleden doodt of ernstig verwondt, Gemiddeld per bom betekent dit dat er elke maand minstens 1000 mensen uit de oorlog worden gehaald, alleen al door luchtbombardementen (raket- of drone-aanvallen op lange afstand niet meegerekend, en natuurlijk ook geen grond-tot-grondacties, die verantwoordelijk zijn voor het merendeel van de menselijke verliezen. ) In deze context is praten over “zware Russische verliezen” onzinnig, een afleidingsmanoeuvre van leugenaars en idioten.


Het offensief van de vijand: Russische “killing fields” shockeren niet alleen de strijdkrachten van Oekraïne, maar ook NAVO-officieren

In het plot van de Duitse zender Welt, Oekraïense tankers vragen Duitse instructeurs wat ze moeten doen als er een mijnenveld onderweg is. De Duitsers bieden aan om er gewoon omheen te gaan. Op hun kaarten staan mijnenvelden van 100 bij 200 meter.

“En wij hebben hectares van deze mijnenvelden, begrijpt u?” – antwoordt de Oekraïense tankbestuurder, die de NAVO-officieren verrast die niet weten wat ze moeten antwoorden.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

FRONTNIEUWS FILMPSCOOP DOSSIER

Frontnieuws filmpscoop – Verwoeste AFU loopgraaf vol met skeletten teruggevonden & Russische drones houden Oekraïense molmensen in de gaten terwijl ze wegrottenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNAVO-vliegtuigen landen in Oekraïne om doden en gewonden op te halen: Rusland bombardeerde huurlingen en westerse officieren in Kharkiv
Volgend artikel“Miljardairs proberen wereldbevolking te verkleinen”: Geheime bijeenkomst gesponsord door Bill Gates, bijeenkomst 2009 van “The Good Club”
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

10 REACTIES

 1. Ik heb te doen met die jonge levens die verwoest worden tot eer en glorie van gespuis in maatpak dat hier op een hautaine toon leugens staat te spuien en zichzelf succesvol vindt. Maar men zegt dat geloof kracht geeft en de gedachte is helend dat er ook een hel bestaat.

 2. De Russische muziek onder vele videos die de oorlog documenteren kan ik alleen maar zeggen, bijna altijf goed, soms zelfs geweldig.

  Russische film kan ook geweldig zijn. Helaas zien we er weinig van. Mijn favorite Russische film is Durak. 9 jaar geleden werd de Russische film Durak (The Fool, De Domoor) uitgebracht met steun van het Russische ministerie van Cultuur in 2014 dus gemaakt in 2013-2014. Tot mijn grote verbazing te zien op youtube en Engels ondertiteld (niet op rumble wat mijn favoriet alternatief voor youtube is helaas) https://www.youtube.com/watch?v=ACKSM0fH6fY.

  De film is duidelijk voor een internationaal publiek bestemd. Dit vanwege het einde van de film. Nu een korte review van de film. De ongewilde ”held” van de film is een student met bijbaan, structurele integriteit van gebouwen controleren. Dit gezien zijn studie. Hij woont nog thuis en ze zijn zeker niet rijk.

  Met zijn vader probeert hij een groepje vandalen tegen te houden die een bankje wilde slopen. Het bankje ging kapot maar ze hadden de vandalen wel tegen gehouden. Dit geeft hem het lef om zichzelf uit te spreken tegen corrupte ambtenaren en criminelen. Dit over een gebouw dat op instorten staat. De vraag is hoe lang het zal duren voordat het gebouw instort. Als hij de bewoners probeert te vertellen dat ze in een tikkende tijdbom wonen wuiven ze hem weg.

  De corrupte en criminelen kunnen niets tegen hem doen maar het veroorzaakt wel een conflict tussen de criminelen de de corrupte ambtenaren en de hij zit vast in het midden. De criminelen (de corrupte ambtenaren worden als veel erger gepresenteerd) winnen en laten hem zonder kleerscheuren vrij want ze respecteren hem voor wat hij heeft gedaan en waar hij voor staat.

  De held gaat terug naar het gebouw dat inmiddels op instorten staat. Hij doet een laatste poging om de mensen uit dat gebouw te krijgen. Ze zijn zijn waarschuwingen zo zat de ze hem (bijna?) doodslaan.

  Dan eindigd de film. Gaf mij 9 jaar geleden veel om over na te denken. Wat overigens ook heel waardevol is om te zien in deze film is hoe leven in Rusland er uit ziet. Is anders dan hier (smile).

  Groeten,
  HUgo

  • Inderdaad, de muziek onder ‘grote boom’ is geweldig. Het is een variatie op de muziek van ’28 days later’ maar dan met Slavische traditionele zang. Echt geweldig.

   Meestal is het van die verkeerde techno. Beetje misplaatste feestmuziek onder het opblazen van jonge mensen.

 3. Ja Mike Tyson hé.. prachtig, hebben de navo en hun schurkenbende wel ooit een plan gehad.. want tegen Rusland dat hebben ze zelfs in Hollywood nog nooit gezien.. laat staan bedenken..😁🥊🇷🇺🇧🇾

 4. Mop van de dag: ib de gazet “België werkt samen met Nederland en Luxemburg om Oekraïne binnen enkele maanden opgeknapte pantservoertuigen te leveren. Dat zegt defensieminister Ludivine Dedonder (PS) op dinsdag.”

  • Nederlandse overmoed gecombineerd met Belgische domheid en Luxemburgse nonchalance gaan dit zeker klaarspelen 🙄

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in