Al die visuele oorlogstaferelen die ik op het net tegenkom en niks mee doe omdat er naar mijn idee geen interessant verhaal aankleeft, of überhaupt een verhaal heeft, krijgen hier dagelijks een stekkie op FN. Het staat u vrij om in de reacties zelf videolinken te plaatsen.

DEEL 2 van de gruwelijke AFU gewonden video van gisteren – Transport van gewonden onder vuur (18+) (video van gisteren hier)

Oekraïense Leopards hebben een interessante camouflagevermomming – zal het werken?

De gevangenneming van twee Oekraïense soldaten

Het is vermeldenswaardig dat de AFU-machinegeweerschutter zijn wapenbroeders in de rug probeert te schieten, maar het lukt ze om in de loopgraven van het Russische leger te komen.

Russische Ka-52’s verpletteren Oekraïnes offensief – eerste Leopard 2A4’s mogelijk vernietigd

En hier zijn de beelden van de vernietiging van de oprukkende Oekraiense pantservoertuigen in de richting van Zaporozhye

Bij het afslaan van de AFU-aanval van gisteren waren, naast eenheden van het 5de Leger, ook de gevechtshelikopters van de groep [V] actief betrokken.

We hebben exclusieve beelden ontvangen van de vernietiging van vijandelijke uitrusting met commentaar van de piloten.

Deze beelden alleen al kunnen de vernietiging of het uitschakelen van ten minste 9 pantservoertuigen bevestigen, naar verluidt voornamelijk van westerse makelij. In dit tempo wordt de bedelaar-Zelensky gekweld door het kloppen op de deuren van Westerse partners.

Leopard achtergelaten, wanneer de nacht valt zullen mariniers proberen om het aan hun kant te krijgen.

Oekraïense tegenoffensief mislukt – Russisch MvD

Het Russische Ministerie van Defensie (MOD) heeft een video vrijgegeven waarop de verliezen te zien zijn die de Oekraïense troepen hebben geleden tijdens hun mislukte aanval in het zuiden van de Volksrepubliek Donetsk. Op de video is te zien hoe zware Oekraïense uitrusting, grotendeels geleverd door de westerse steunpilaren van Kiev, wordt vernietigd door Russische aanvallen tijdens de gevechten op zondag.

Vernieling van de Kakhovskaya waterkrachtcentrale: de omvang van de ecologische catastrofe neemt toe

Te oordelen naar deze video zal zeer binnenkort een nog niet verwoest deel van het gebouw van de Kakhovskaya HPP door de stroom worden weggespoeld:

Beelden van de TOS-1A Solntsepyok zware vlammenwerper in Marinka

Deze kwam binnen

De Oekraïense militairen ten westen van Kremenna verlieten hun posities in de bosgordel en renden naar een andere bosgordel aan de overkant van het veld. Sommigen hadden geluk en anderen werden geraakt door een geleide antitankraket (00:14).


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Frontnieuws filmpscoop – Aanval AFU eindigde in een bloedige mislukking & Oekraïense Patriotraket scoort een trefferVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBerhivka binnen 24 uur heroverd door Russische parachutisten en Wagnervrijwilligers – Het Oekraïense tegenoffensief zit al vroeg in een impasse
Volgend artikelVergeet niet het verslag van WaPo uit december over de plannen van Kiev om de Kachovka-dam op te blazen
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

8 REACTIES

 1. mensenlevens versus …. graaicultuur van de ‘ macht’ 🤔
  – democratie –
  Je kunt kiezen tussen adembenemend rood of rampzalig groen. Beide kanten heeft niets goeds gebracht.
  “ mooie verhalen 1000 + jaar, verdeel en Heers “ voor de graaicult .

 2. Allemaal doden doordat er een paar zeer hebberige mensjes op deze wereldbol hun zakken willen vullen, en de EU werkt daar met de NAVO gewoon aan mee. Verhofstad is een van die lieden die deze oorlog hebben veroorzaakt….Rutte, Merkel en al dat tuig dat werkt voor de WEF….

  Lui zoals Soros, Gates en Schwab en hun ondersoort zijn de oorzaak van dit soort ellende, hun hebzucht naar de bodemschatten van Oekraïne ligt aan de basis van dit alles. bodemschatten, voedsel, medicijnen, ze zitten in alles met hun handen en ze zijn bezig om een wereld van slaven te maken.

  Oekraïners doordat ze gemanipuleerd worden door de zogenaamde “elite” op basis van geschiedenis en “vaderlands” liefde en Russen sterven omdat er anders andere Russen sterven…

  alles om de bodemschatten van Oekraïne…en macht voor de gedrochten.

 3. Treeg,
  Ik denk dat Rutte en bolsjewieken aanhang dan op een 🏝 in de ☀️zit .
  ‘T is hun gewoonte bij aanvang van oorlogen.

  • Valt de 💣
   wedden dat ze allemaal weg zijn !
   Inclusief de ZOGENAAMDE oppositie.
   Terug komend, in eendracht

   sociaal, met en voor elkaar dat we weer gelukkig en trots kunnen zijn op dit mooie land, de toekomst voor onze kinderen door gezamenlijke inzet.
   De Democratie is heilige (melkkoe)

   • Rond de helft van Nederland steunt dit beleid ,
    Door hieraan mee te werken, deelname,
    Zonder soldaat, (defensie) buraucraat, nsb voor opinie vorming houdt het gauw op.

    De blauwdruk van Corona is in zekere zin toepasbaar op deze oorlog.
    Maar het gaat nu vele portemonnees raken,
    Dus staat wat groots te gebeuren. – Camoufleren.
    Een zondebok moet wellicht grootser worden afgespiegeld.
    Allemaal script.

  • De beelden zijn om te kotsen. Die hospik was niet echt daadkrachtig vond ik. Kon niks vinden in zijn tasje. Als je zo oorlog moet voeren kan je er beter mee ophouden. Maar dat zal we te simpel zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in