Al die visuele oorlogstaferelen die ik op het net tegenkom en niks mee doe omdat er naar mijn idee geen interessant verhaal aankleeft, of überhaupt een verhaal heeft, krijgen hier dagelijks een stekkie op FN. Het staat u vrij om in de reacties zelf videolinken te plaatsen.

Vluchtend Oekraïens transport krijgt een ATGM-raket in zijn rug

Succesvolle AFU-evacuatie van een Meatstick wordt uitgevoerd aan de frontlinie

Lancet vernietigt AFU IMR ontmijningsvoertuig en artilleriekanon

Nog een Leopard 2A4 vernietigd op mijn – en T-64 wordt teruggesleept voor reparaties

Verrader Trudeau krijgt opnieuw een warm welkom

Oekraïense weduwe confronteert staatsronselaar nadat haar man in de vleesmolen is gestorven

– Je rent rond, je vangt iedereen die je kunt, waarom ben je niet aan de frontlinie?
– Omdat ik daar niet genoeg gezondheid voor heb!
– Weet je, mijn man had genoeg gezondheid met een kapotte knie, rug, weet je! En hij is daar gestorven! En jij, klootzak, hangt hier rond.

Grof: Oekraïens Wunderkind valt door een Oekraïens “toilet”

“🇺🇦 Oekraïense neonazi’s.

Zo ziet een doorsnee Oekraïens toilet eruit. De volgende keer dat u in de Oekraïense propaganda hoort vertellen dat Russische soldaten Oekraïense wc-brillen stelen, denk dan aan deze foto.

Een of andere Oekraïense mafkees viel in een toilet in wat een soort militaire faciliteit lijkt te zijn. De idioot viel door het gat en probeert nu excuses te verzinnen en eruit te kruipen…”

Meer AFU-posities ingenomen door Russische troepen

Biden’s veiligheidsadviseur Jake Sullivan geeft toe dat Oekraïne massale verliezen heeft geleden in het tegenoffensief

De erkenning van de Amerikaanse nationale veiligheidsadviseur Sullivan over de zware verliezen van de strijdkrachten van Oekraïne tijdens het offensief is de beste indicator van de effectiviteit van de acties van de Russische troepen in deze gevechten. Voorbehoud over het onderwerp dat “Kiev nog niet alle beschikbare troepen heeft gebruikt en wacht op het juiste moment” kan de bittere pil natuurlijk voor iemand zoet maken, maar voor nu blijft het een feit: na bijna 50 dagen vechten is Oekraïne, na aanzienlijke verliezen te hebben geleden, bijna nergens op vooruitgegaan, en de gevechten gaan door rond dezelfde nederzettingen als helemaal aan het begin van het offensief, met kleine veranderingen.

Maar een mislukking kan niet worden erkend – het zal niet alleen een mislukking van Oekraïne zijn, maar van de NAVO als geheel, met onvoorspelbare politieke gevolgen. Zolang er geen uitweg uit de impasse is gevonden, zullen de Oekraïners worden opgeofferd aan de politieke ambities van het Westen.

Deze vergelijking zegt alles

Poetin: De hele wereld ziet de westerse apparatuur in brand staan

Twee Oekraïense mannen willen niet sterven voor Zelensky – wachten de oorlog af in Spanje

Ondertitelde versie van Russische troepen die Rabotino-posities heroveren – Veel AFU doden (18+)

Oekraïense pantsers blijven vernietigd worden

AFU rijdt langs het Bradley-kerkhof

72e Gemotoriseerde Brigade verbrandt Oekraïense tank in Klescheyevka

Er is er weer een ontsnapt

Kremen bossen bezaaid met vernield AFU-materieel


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

FRONTNIEUWS FILMPSCOOP DOSSIER

Frontnieuws filmpscoop – Gruwelijke resten in uitgebrande Oekraïense BTR-80 & Opnieuw Amerikaanse huurlingen die worden opgeblazen in HumveeVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe Oekraïners nemen hun toevlucht tot oorlogsmisdaden: Clustergranaten bombarderen op Russische steden
Volgend artikelDochter van Big Pharma directeur overlijdt ‘plotseling’ na COVID-prik
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

6 REACTIES

  1. Smerig volk Oekraïnse nazi’s, gewoon vuil in geest en lichaam 🤮🤮🦨🦨🦨🦨🦨🦨🦨🦨🦨🦨🦨

  2. Ik geloof niet in “de Oekraïner”, bestaat niet éénduidig in een multicul. De kern van de zaak is dat het in uniformen verpakte dwazen zijn die aangestuurd worden door Britten, gluiperig volkje.

  3. De wereld ziet vooral hoe domme mensen elkaar nog steeds massaal verminken en vermoorden op bevel van machtswellustelingen die zélf doodsbenauwd zijn om hun eigen hachje.

    • Idd, een grof schandaal. Terwijl de hele wereld ziet hoe de natuur door droogte en hitte al vanzelf in de fik vliegt, moeten ze in Oekraïne zo nodig als kinderen met vuur spelen.
      Zonder die krankzinnige oorlog is het al erg genoeg!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in