Al die visuele oorlogstaferelen die ik op het net tegenkom en niks mee doe omdat er naar mijn idee geen interessant verhaal aankleeft, of überhaupt een verhaal heeft, krijgen hier dagelijks een stekkie op FN.

Het staat u vrij om in de reacties zelf videolinken te plaatsen.

Huge Bomb Destroyed Ukroid Position

Ukrop Soldier Gets Hit Right In The Head With Munition

De eerste partijen kamikaze-drones, geassembleerd als onderdeel van het VOZmezdiya Swarm project, zijn geleverd aan eenheden van de Zuidelijke Groep van de RF strijdkrachten. Duizenden quadrocopters en speciaal getrainde bemanningen van UAV-eenheden staan klaar en zijn al begonnen met het vernietigen van Oekraïense nationalisten langs het hele front.

Ukrainian 35D6M Radar Destroyed By Russian Lancet-3

De gevolgen van de vernietiging van het 35D6M radarstation van de Strijdkrachten van Oekraïne door de Russische kamikaze drone “Lancet-3” ergens in de regio Donetsk.

Another Patriot Pac-3E Goes Belly Up In The Sink: These Missiles Are Worthless

Video van de val van een Amerikaanse PAC-3 MSE geleide luchtdoelraket SAM Patriot bij de Gavansky Brug in Kiev, die leidt naar het hoofdkwartier van de hoofdinlichtingendienst van het Oekraïense ministerie van Defensie op het eiland Rybalsky. Ik herinner u eraan dat het Russische ministerie van Defensie eergisteren aankondigde (https://t.me/boris_rozhin/87376) dat het aanvallen zou uitvoeren op bepaalde centrale beslissingspunten in Oekraïne. Dit is hoe Amerikaanse luchtdoelraketten vallen, die een precisieaanval van Russische “Daggers” proberen af te slaan.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Tijd voor wat nieuws – Frontnieuws filmpscoopVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne en de ineenstorting van het Westen
Volgend artikelKlokkenluiders Ministerie van Justitie: Bewijs van “extreme kinderporno” op Biden’s laptop wordt onderdrukt
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in