Al die visuele oorlogstaferelen die ik op het net tegenkom en niks mee doe omdat er naar mijn idee geen interessant verhaal aankleeft, of überhaupt een verhaal heeft, krijgen hier dagelijks een stekkie op FN. Het staat u vrij om in de reacties zelf videolinken te plaatsen.

Oekraïense kinderen doen hun plicht bij de controlepost

In ballingschap levende Russische oligarch geeft toe dat Poetin wint – alle sancties tegen Rusland zijn mislukt

De honden worden gered in de regio Kherson

Meer dieren uit de regio Kherson worden gered

Andere honden genieten van de overstroming in Kherson

Door de overstroming in Korsunka is een man verdronken. De correspondent van Wargonzo bezocht het dorp Korsunka bij Novaja Kachovka op de linkeroever van de rivier de Dnjepr. Het dorp was bijna volledig overstroomd. Volgens de plaatselijke bewoners is er één persoon verdronken. Een APU drone vliegt regelmatig over het dorp. Omwonenden worden geëvacueerd. Naast Korsunka zijn ook andere nederzettingen langs de oever van de Dnjepr overstroomd: Alyoshki, Kozakkenkampen, Dnipro, Krynki.

Drones leveren water aan ingesloten burgers in de regio Kherson

Russische troepen rijden ondergrondse stad onder Bakhmut binnen

Ondergrondse stad (https://t.me/negumanitarnaya_pomosch_Z/7791) onder Artjomovsk door de ogen van onze strijders!

Het was geen toeval dat de vijand Artjomovsk koos als het mediamerk van het “onneembare fort”.
Deze stad was als geen ander geschikt voor deze rol, omdat er zich onder de stad een groot aantal zoutmijnen, ondergrondse verbindingen en gangen bevinden die met elkaar verbonden zijn en door de vijand gebruikt werden om reserves en munitie naar de geblokkeerde gebieden over te brengen.

Deze video toont slechts een klein deel van het ondergrondse deel van Artjomovsk, maar dit is genoeg om u voor te stellen hoe hard de PMC “Wagner” heeft gewerkt om de vijand uit zulke forten te persen.

22-jarige Oekraïense man trouwt met 79-jarige overgroottante om vrijgesteld te worden van kannonvoerdienst

Wauw – Video beweert Oekraïense BTR-4 “Blokkeer Eenheid’ te tonen die haar eigen troepen doodt

18+. Bewijs van het werk van de detachementen van de Oekraïense strijdkrachten in de regio Berestovoye in de regio Charkov.

UAV-operators van de 27e brigade filmden hoe het strafdetachement van de Oekraïense strijdkrachten op de BTR-4 “Bucephalus” hun eigen strijders vernietigt, die zich terugtrokken uit hun posities door de harde druk van onze eenheden. Op de video is te zien dat de soldaten van de Oekraïense Strijdkrachten gehavend zijn na zware gevechten, er zijn gewonden bij hen, maar dit weerhoudt de nazi-straffers er niet van om de levende en gewonde wapenbroeders te vernietigen.

En zulke executies gebeuren de hele tijd, er wordt alleen niet altijd op ze geschoten. Meestal vallen de gemobiliseerden onder een executie, die de Oekraïense straffers absoluut niemand sparen en hun slachtoffers als kanonnenvoer gebruiken.

De vernietiging van het Duitse gemotoriseerde geschut Panzerhaubitze 2000 in de slag bij Artjomovsk

Nieuwe beelden van de gevechten en de nederlaag van de vijand tijdens het offensief van de strijdkrachten van Oekraïne in de richting van Zuid-Donetsk


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

FRONTNIEUWS FILMPSCOOP DOSSIER

Frontnieuws filmpscoop – DEEL 2 van de gruwelijke AFU gewonden video van gisteren & Oekraïense Leopards hebben een interessante camouflagevermomming

Vorig artikelNee – Met zulke propagandawaanzin wint u de oorlog niet
Volgend artikelDuitsland kampt met elektriciteitstekorten, industrie zal instorten door groen programma, waarschuwen bedrijfsleiders
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

7 REACTIES

 1. Je kan er op verschillende wijze naar kijken, deze filmpjes.
  De clou is niet geheel duidelijk.
  Het verondersteld, hoe je denkt hierover.

  • Vb : de tank soldaat die ‘ eigen’ groep dood; je weet de motivatie niet. Misschien hebben ze vrouwen verkracht, zijn maat gedood, terreur gepleegd;
   Is het een (logisch) gevolg van een andere situatie.
   De jongeman die met oudere vrouw trouwt; helpt zoiets / hoeveel tijd kan hij rekken. Waarom komt dit op de tv, moeten mensen zelf weten, beiden meerderjarig. is het echt / scene.

   • Ik kende iemand die als 23 jarige met een 40 jarige vrouw trouwde in WO2 om niet naar Duitsland te hoeven gaan. Zo had zij als weduwe een knecht en die hielp in de opvoeding van haar kinderen en na WO2 bleven ze nog bij elkaar en kregen samen daarna nog een kind.

 2. Hoe zullen soldaten zich voelen als ze ontdekken dat ze enkel konijnen zijn die zich laten afslachten ter afleiding van wat er werkelijk gebeurt.

  • Ohje juni 7, 2023 at 20:46

   Veelal beroerd omdat de groepsdruk erg groot en macho is, er is toch een bijzonder gevoel van moed nodig als men weet dat de gemiddelde levensduur in het door de Russen veroverde Bakhmut 4 uur was.

 3. Welke wereld zijn we terechtgekomen, het is geen hoogstaand schaakspel, dan zou je toch anders omgaan met je pionnen, ze worden allemaal geofferd in een meedogenloos schouwspel, waar elke zet tot de totaal vernietiging van deze planeet zal leiden. Het verstand van deze schaakspelers lijkt ernstig aangetast door de vaccins, het lijkt er steeds meer op te lijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in