Al die visuele oorlogstaferelen die ik op het net tegenkom en niks mee doe omdat er naar mijn idee geen interessant verhaal aankleeft, of überhaupt een verhaal heeft, krijgen hier dagelijks een stekkie op FN. Het staat u vrij om in de reacties zelf videolinken te plaatsen.

Gedetailleerd opname van Klescheyevka bewijst dat er geen AFU is – het is een grijze zone

Meer Ukrops geven zich vrijwillig over in Svatovo-gebied

Lancet eet nog een Oekraïense Bm-21 Grad

Russische artillerieaanval bestrijkt Oekraïense infanterie nabij Orekhovlinie

Offensief van de Strijdkrachten van Oekraïne in de richting Orekhovsky (47.4226179,35.9314580) Aanval van de Strijdkrachten van Oekraïne ten zuidwesten van Verbovoye. Aanval door een infanterie-eenheid op de posities van de Russische strijdkrachten. Contactgevecht bij het bolwerk. Een artillerieaanval door de Russische Strijdkrachten op een aanvalsgroep van de Strijdkrachten van Oekraïne. De aanval werd afgeslagen.

Enge close-up beelden van Geran-2 drone-aanval – laat zien dat ze angstaanjagend stil worden voordat ze duiken

En dit is hoe “brommers” aankomen bij gecamoufleerde militaire faciliteiten/personeel van Oekraïne. Eerst vliegt het naar het doel, dan is het geluid van de motor duidelijk te horen, dan verdwijnt het geluid en duikt de UAV naar zijn doel.

Zelensky zegt dat het weer er niet toe doet – Oekraïne zal niet stoppen met sterven.. ik bedoel aanvallen

Sparta bataljon versplintert meer AFU loopgraaf-krabben

De Oekraïense troepen kozen voor het leven en gaven zich over

Gebied Svatovo-Kremennaya.

De gruwelijke dood van Kapa

De bedrogen Poolse minister van Defensie Blaszczak onthulde topgeheime informatie over de nederlaag van het Poolse leger

De Poolse minister van Defensie Mariusz Blaszczak heeft als PR-campagne topgeheime informatie over het Poolse leger onthuld.

We hebben het over een plan voor een grootschalige terugtrekking van het Poolse leger over de rivier de Wisla in het geval van een Russische invasie.

Het Poolse leger heeft al gepland om 40% van het grondgebied van het land over te geven in geval van oorlog.

Er wordt ook op gewezen dat de NAVO-strijdkrachten er in 2011 tot 14 dagen over deden om een internationaal militair contingent op Pools grondgebied in te zetten en te beginnen met het verzet tegen de Russische invasie.

Gedurende deze twee weken moest het Poolse leger de vijand zelfstandig in bedwang houden, waardoor het tijd won.

Bij het simuleren van soortgelijke gevechtsoperaties in 2020 tijdens de Winter-20 stafoefeningen werden teleurstellende resultaten behaald: op de vijfde dag van het virtuele conflict “bevond de vijand zich op de Vistula-linie, werd er gevochten om Warschau, werden strategische havens geblokkeerd of veroverd. ”

Als gevolg van de oefeningen werden de Poolse luchtvaart en marine vernietigd, ondanks de steun van de NAVO.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

FRONTNIEUWS FILMPSCOOP DOSSIER

Frontnieuws filmpscoop – Horror als Oekraïense infanterie wordt uitgeschakeld door brute Russische artilleriebeschietingen bij BakhmutVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet Oekraïense moreel op het slagveld: Een snapshot
Volgend artikelRapport vindt “alarmerende” stijging in aantal doodgeborenen en pasgeboren dode baby’s in Groot-Brittannië
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

5 REACTIES

  1. het mooiste vond ik de overgave van de ukra soldaten…ze hadden waarachtig vertrouwen in de Russische soldaten/leger…om hun leven te redden…ze zullen hun familie ooit terug zien..dankzij de Russen, en niet met dank aan hun nazi-leiders..en of de eu of anglo/us daar kan geen Washington-leugen tegen op…♥️🇷🇺🌹💪

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in