Al die visuele oorlogstaferelen die ik op het net tegenkom en niks mee doe omdat er naar mijn idee geen interessant verhaal aankleeft, of überhaupt een verhaal heeft, krijgen hier dagelijks een stekkie op FN. Het staat u vrij om in de reacties zelf videolinken te plaatsen.

Dit is de elite van het 4e Reich Wehrmacht

Nog een video met buitgemaakte Franse AMX-10 tank

Oekraïense versterkingen geraakt door VDV op door vuur gecontroleerde weg nabij Chasov Yar / Bakhmut snelweg

Chasov-Yar – Ivanovskoye snelweg aan de rand van Artemovsk. Russische parachutisten hebben de uitrusting van de Strijdkrachten van Oekraïne effectief geraakt.

Burgemeester van Londen en de koning van Engeland zetten de ‘Doemsdagklok van de klimaatverandering’ aan om mensen bang te maken

Transgender majoor Rachel Jones van het Amerikaanse leger heeft een boodschap

Oekrops slepen hun overleden strijdmakkers mee in het Kremennaya woud

Oekraïense man zegt dat 100.000 AFU stierven in Artemovsk (Bakhmut)

AFU-radar werd beschermd door anti-drone scherm en werd toch geraakt

Opnieuw een overwinning van de Russische Lancet, in de regio Charkov werd de radar van de Ukrops vernietigd. Zoals u kunt zien, hielp het anti-drone netwerk de Khokhol niet veel.

Oekraïense man geeft zijn mening over de ware schuldigen van de oorlog

Arestovich begint zich af te vragen waarom de Amerikanen zo’n verschrikkelijk mislukt offensief voor AFU voorbereidden

Corrupt gespuis Rafael Grossi spreekt ondubbelzinnig over aanstaande aanval op kerncentrale Zaporozhye

Vraag: Zelensky zei dat Rusland auto’s met explosieven de kerncentrales binnenreed en koelvijvers ondermijnde. Hebt u dat gezien?

– Grossi: Ik zou nooit met de president van Oekraïne in discussie gaan. Ik kan alleen maar zeggen dat ik daar was en het niet gezien heb. Onze teams zijn daar en brengen elke dag verslag uit.

De hybride oorlog van de VS tegen Turkije is zojuist geëscaleerd na de mislukte sabotage van TurkStream door Kiev

Verbannen Oekraïense politicus zegt dat het volk naar Kiev moet marcheren om het land te redden

AFU gebruikt lichaamspantser om hun Bandera-mobiel te beschermen

Hoe AFU veldonderhoud uitvoert op hun NAVO-apparatuur

Staatsronselaar breekt in bij privéwoning om zijn quotum vlees te krijgen

Ukrops hergroeperen nadat hun offensief is vernietigd


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

FRONTNIEUWS FILMPSCOOP DOSSIER

Frontnieuws filmpscoop – Oekraïense Bot legt mijnen & Het is die wereldorde weer…Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelFranse politie verklaart burgeroorlog in Frankrijk: Verrader Macron koos de verkeerde kant
Volgend artikelIslamitische relschoppers jagen op politie in Frankrijk, uiten doodsbedreiging: “Wij zijn moslims, wij hebben het recht jullie te doden” (Video)
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

16 REACTIES

 1. Bij het bovenste filmpje zie ik iemand die triest totaal de weg kwijt is en het lijkt wel of de andere persoon wiens stem je hoort de man in de zeik aan het nemen is….ik ken de taal niet….een geweer parkeren met de loop in de grond, niet weten welke kant van de granaatwerper je op de vijand moet richten…..te triest voor woorden eigenlijk….

  … het een na laatste filmpje over de ronselaar die het huis binnen komt….het is een clown die wanhopig probeert een ander naar het front te krijgen zodat hij zelf niet hoeft….dat is wat onder andere de politie in Oekraïne doet, zorgen voor aanvoer om zelf veilig thuis te blijven….het zou hier ook precies zo gaan….en ga ik terug naar filmpje nummer 1 dan zie je gelijk alle argumenten om niet aan het front te zitten, het grootste gevaar zit in het onbenul van de personen om je heen….

  blijft een triest gebeuren, en de Oekraïense man die menig geeft clip is denk ik het meest zeggende….de imbecielen zijn aan de macht en maken het land kapot….alles is terug te voeren op de hebzucht van multinationals en EU politici….WEF hoeren zoals Verhofstadt….die hele oorlog is een EU project en terwijl in de eigen landen al decennia een probleem met migranten groter en meer onbeheersbaar word gaat men overal op de wereld mee oorlogje spelen, in plaats van thuis de boel op te lossen…..

  De politici hiervoor verantwoordelijk, al dan niet actief of met pension of dood moeten hiervoor aansprakelijk worden gesteld, in de laatste categorie de erfgenamen…misdaad mag niet beloond worden, ook niet voor de nakomelingen…dus ze alles verkregen door hun wanbeleid en bedrog afnemen….

  Ondertussen in plaatsen zoals Brussel en Den Haag vreet men duur vreten en maakt men dure plannen die ons onbetaalbaar duur zullen worden opgelegd…waarom hebben wij deze lui eigenlijk nodig…?

  • Bericht van Forum voor Democratie: Afrikaner Vluchtelingen.

   ´Charles en Marinda zijn met hun kinderen Zuid-Afrika ontvlucht. Racistisch gemotiveerde moorden op blanken zijn in Zuid-Afrika aan de orde van de dag. Momenteel verblijven zij in een AZC in Eindhoven, maar hun asielzaak wordt door het COA niet serieus genomen vanwege hun etniciteit.

   Dit zijn juist de mensen voor wie wij als Nederlanders de verantwoordelijkheid dragen om hen te helpen wanneer ze ons nodig hebben.

   FVD is daarom op zoek naar een advocaat die bereid is om hun asielzaak serieus te nemen. Bent u een advocaat of kent u iemand die zich in wil zetten om dit gezin een veilige toekomst in Nederland te bieden? Neem dan contact met ons op via [email protected].

   Helaas is juridische hulp niet gratis. Daarom zijn we ook een crowdfunding gestart om de kosten van deze zaak te dekken. Doneer ook, en help Charles en zijn gezin aan een thuis!´
   https://fvd.nl/doneer/afrikaners

   Geweldig initiatief van Forum!
   COA; nog zo´n corrupt orgaan…

    • Asiel verlenen aan blanken op basis van racisme door Suid Afrika zou het hele Nederlandse beleid tegenover Suid Afrika in twijfel brengen, immers de zwartjes zijn de slachtoffers toch, altijd….dus asiel is geen menslievendheid maar politiek gemotiveerd en partijdig…

     We wachten ook hier op een revolutie en een hangpartij die het WEF tuig rek en strek oefeningen laat doen…

     • Ondertussen kwam er bij mij een profiel in beeld aangaande de advocaat welke de besproken casus gaat verdedigen en naar een goed einde en nieuw begin zou kunnen brengen:

      Een van oorsprong uit Suid Afrika afkomstige Bijbelgetrouwe christen met zeer donkere huidskleur en die niet alleen goed bekend is met de moorden waarover Lauren Southern in 2018 verslag uitbracht https://www.youtube.com/watch?v=a_bDc7FfItk ,

      maar tevens goed bekend is met de satanische ge/misbruiken van de alom aanwezige ´medicijn´-mannen en -vrouwen en één van de redenen is waarom dit gezin heeft besluiten te vluchten na jaren achter de voordeur geleefd te hebben.

      Dat het recht mag zegevieren!

 2. Transgender majoor Rachel Jones van het Amerikaanse leger heeft een boodschap…..

  …te triest om nog serieus te nemen, een freak verkleed als soldaatje, dit is een gecultiveerd synthetisch gedrocht, geen mens…..en al helemaal geen militair, van dit soort gebroed orders krijgen is enkel te verhelpen met de vraag of de majoor wil voorgaan, twee meter voor de troep uit is genoeg, een meter of 10 voldoende…..dan moet er toch ergens wel een wapen per ongeluk zijn afgegaan….

  • Ik vrees dat kogels in z’n silicone neptieten blijven hangen… Ey die trans zijn goeie levende schilden! Dat ist! #ironie

 3. En die griezel Rachel… het is er niet op vooruit gegaan, lijkt meer een verwijfde kapoen. En wat zouden die ‘skill sets’ zijn waar het over brabbelt.

 4. We moeten eens een avondje organiseren om met een man of wat de filmpscoop groot te projecteren om ons helemaal aan gort te lachen.

  • Die transgender in het leger en ook de koning van Engeland met de burgemeester. Wat een poppenkast!
   Het ergste is dat veel mensen dit serieus nemen.

   • Ik denk dat dat tegenvalt. Men geeft de perceptie dat veel mensen hierin meegaan, maar persoonlijk ken ik niemand. Elk en iedereen die ik ken of spreek vindt dit lariekoek.
    Enkel in de MSM wordt dit groot uitgemeten door nu en dan een 1 of andere randdebiel aan het woord te laten en dan doen of dit het denken van iedereen is.

 5. De eerste video; wat triest zo’n oudere man in de loopgraaf, hij is nog best soepel. Grote kans dat hij sneuvelt.
  Idioterie.

 6. Indiana Jones and the Dial of Destiny

  King Charles start 150 Doomsday Clocks voor klimaatverandering tot 2030. Gelijktijdige release van ‘Dial of Destiny’

  Music video by The Rolling Stones performing “Sympathy For The Devil” gebruiken ze in de film

  https://youtu.be/1umIaxjPb4A

  Het zijn altijd occulte rituelen

 7. Is the Purification of earth and started 2012 -2030

  The energy of the photon belt may account for:
  -Global Warming
  -Sun’s decrease in magnetics
  -The shift or change of all planets in our solar system
  Poles moved 40 degrees. and has just stopped moving.
  SUNSPOT RECORD BROKEN 💥 Is Earth’s Magnetic Field about to FLIP?!
  We’re not even at solar maximum yet!
  Additionally magnetic pole flip fervor has increased to a ROAR and we’ll dive into what may happen with the Earth’s magnetic field over the coming years.
  https://www.youtube.com/live/kNOcjb3Uofg?feature=share

  We ending a “Big Cycle” in nature as we move from Pisces to Aquarius are the cycles from every 2000 years we are passing through and as a result we get at the cycle’s ends with the following natural disasters such as:
  1) geological emergencies: earthquake, volcanic eruption, mudflow, landslide, collapse, avalanche;
  2) Hydrological emergencies: flood, tsunami, limnological disaster, flooding;
  3) Fires: forest fire, peat fire, glass fire, forest fire;
  4) Extreme Meteorological Situations: Tornado, Cyclone, Blizzard, Hail, Drought, Hail, Hurricane, Storm, Thunderstorm, Typhoon, Storm, Lightning.

  The breaking up of the illuminati/satanic worldwide control network (banking/drug/weapons/uranium/mind control/chem-trails/media/education) that is currently festering humanity like a parasite or a virus.
  How Do We Stop Climate Engineering? There Is Only One Way Forward
  https://www.geoengineeringwatch.org/how-do-we-stop-climate-engineering-only-way-forward/

  WA cops keep up the FIGHT against unjust vaccine mandates https://www.rebelnews.com/wa_cops_keep_up_the_fight_against_unjust_vaccine_mandates

  ‘It’s social MURDER that banks are cutting people off!’ | Neil Oliver warns of rising social credit https://youtu.be/ZdvlFDqecu4
  Disruption of the Global Financial System
  https://bilderbergmeetings.org/meetings/meetings-overview/2020

  The Secret “Old Money” Family That Owns Europe
  https://youtu.be/5aMnB1kUDDg

  What can you expect from the Age of Aquarius?

  Think of how you feel after doing a big detox: At first you feel a bit…low.
  It’s all those toxins surfacing!
  This is exactly what all of us are going through – a massive collective detox……..

  We might feel pain, there might be struggle, but at the end of it all we come out completely renewed and ready to take on the world.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in