Al die visuele oorlogstaferelen die ik op het net tegenkom en niks mee doe omdat er naar mijn idee geen interessant verhaal aankleeft, of überhaupt een verhaal heeft, krijgen hier dagelijks een stekkie op FN. Het staat u vrij om in de reacties zelf videolinken te plaatsen.

Wow – Interne beelden van Zelensky die voor het eerst hoort over het lot van de Leopards

Meer AFU-strijders geven zich over aan Russische troepen

Ze krijgen te horen dat ze de instructies moeten opvolgen, geen domme dingen moeten doen en dat alles goed zal komen. Eén van de 🇷🇺 soldaten zei “jullie hebben de juiste keuze gemaakt”.

De 🇺🇦 worden met respect behandeld en lijken goed te reageren.

Een andere kijk op de beruchte vernietigde Leopard/Bradley groep nadat het gebeurd was

Huurlingen rijden over mijnen met hun Humvees en Land Cruisers in Zaporozhye

Oekraïense nationalisten en buitenlandse huurlingen rijden over mijnen met Toyota Land Cruiser 80 SUV en de HMMWV in de richting van Zaporozhye.

In Riga, Letland brandden onbekende saboteur-partizanen NAVO-apparatuur plat die werd vervoerd

Stotterende Stoltenberg verontschuldigt zich waarom AFU werd weggevaagd in het offensief

LOL: Oekraïense T-72 rijdt over zijn eigen MaxxPro na geraakt te zijn door een Lancet

Op beelden van nabij de “Velyka Novosilka” frontlinie in de zuidwestelijke Donetsk regio is te zien hoe een Oekraïense T-72B3 Tank een internationale M1224 MaxxPro MRAP lijkt te verpletteren terwijl hij probeert te voorkomen dat hij geraakt wordt door een Russische “Lancet” Drone aanval.

Lancet doorboort Oekraïens Bukovel-AD anti-drone elektronisch oorlogsvoeringsysteem

Lancet vernietigt het Oekraïense Bukovel-AD anti-drone elektronische oorlogsvoeringssysteem.

Voor en Na van Leopard 2 Glorie

Een konvooi NAVO-pantservoertuigen vernietigd bij de buitenpost Vremevskiy

Een andere mislukte aanval kostte het regime in Kiev meerdere pantservoertuigen na antitankvuur. Soldaten van de Oostelijke Strijdkrachtengroep verhinderden dat Oekraïense eenheden onze verdedigingslinies naderden door RPG’s en geleide antitankraketten op het vijandelijke konvooi af te vuren.

De vernietiging van de M2A2 Bradley ODS-SA BMP door het vuur van een Russische tank vanaf een afstand van 1385 meter


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

FRONTNIEUWS FILMPSCOOP DOSSIER

Frontnieuws filmpscoop – Russische strijders confisqueren krijgsbuit uit vernietigde Leopards 2A6 en Bradleys & Poetin geeft updates over Oekraïense verliezen tijdens het ’tegenoffensief’Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne heeft sinds 4 juni reeds 7.500 mensen verloren aan de frontlijn – maar Kiev stopt niet met aanvallen
Volgend artikelNAVO’s invasie in het zuidwesten van Rusland wordt beantwoord met een muur van staal
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

  • Stelletje chauvinisten, die Amerikanen en dan druk ik me heel bescheiden uit. Zij zijn het zelf die zonder toestemming in Syrië een illegale militaire basis hebben en beschouwen dan het luchtruim erboven als hun eigendom.
   De Russen daarentegen zijn daar met toestemming van Assad.
   Als de Russen zo een roofvogel neerhalen hebben de Amerikanen geen poot om op te staan, dus meer dan klagen kunnen ze niet doen.

   • Rutte je bent jou oorlog aan het verliezen er sterven nu veel jonge mannen aan beide zijde het is echt oneerlijk het zijn juist zo een figuren als Rutte die zouden moeten sterven maar helaas die zitten veilig en ver van het front maar hier in Nederland lopen genoeg VVD’ers en D66 stemmers rond die deze oorlog aan bidden wat voor een slecht volk moet je zijn en ik zeg het niet graag Hitler was nog een heer bij dat stelletje moordenaars van de 21ste eeuw zo mogen wij dat toch wel noemen vele Nederlanders hebben bloed aan hun handen, ik weet ik ben op facebook geblokt omdat ik dat gezegd heb, maar er zal tocht eens mensen moeten opstaan en zeggen tot hier en niet verder.

 1. Fantastische Beelden…ze zeggen Soms zoveel meer dan woorden…temeer omdat het Uw woorden bevestigen..een vloed van zinvolle teksten..met dank 🤗❤️🇷🇺🌹

 2. RSHG-2 thermal bar and the MPO-A flamethrower working on Ukrainian positions in the forests near Kremennaya
  https://t.me/intelslava/48678

  Destruction of a Ukrainian infantry fighting vehicle with the help of an FPV drone
  https://t.me/intelslava/48680

  New footage of yesterday’s destruction of a Ukrainian convoy with NATO equipment in the Zaporozhye direction has appeared. One of the videos shows how the enemy is trying to evacuate the wounded. A little later, artillery will fly there again and again.
  https://t.me/intelslava/48681
  https://t.me/intelslava/48682

  Unsuccessful attempt to evacuate wrecked vehicles by the Armed Forces of Ukraine
  https://t.me/intelslava/48824

  An American M777 155mm howitzer is on fire after impact
  https://t.me/intelslava/48822

  Ka-52 attack helicopters with the help of the ATGM destroy enemy tanks and, presumably, the M2A2 Bradley infantry fighting vehicle
  https://t.me/intelslava/48819
  https://t.me/intelslava/48820

  A new tactic of the Armed Forces of Ukraine – “play dead”. This did not help them, and later the DRG group was destroyed.
  https://t.me/intelslava/48816

  The front at the junction of Zaporozhye and the DPR is littered with the corpses of Ukrainian militants after the battle with the Kaskad OBT
  https://t.me/intelslava/48813

  A bloodbath for the Armed Forces of Ukraine during the offensive: OBTF “Kaskad” defeated the enemy
  https://t.me/intelslava/48812

  Arrival at the location of the Armed Forces of Ukraine In the footage , the Khokhols are trying to pull the wounded out from under the rubble.
  https://t.me/intelslava/48810

  The destruction of the Polish self-propelled guns “Krab” by artillerymen of the Western Military District in the Kupyansk direction
  https://t.me/intelslava/48808

  The defeat of another 155-mm howitzer M777 by a kamikaze drone “Lancet”.
  https://t.me/intelslava/48807

  A whole platoon of the Armed Forces of Ukraine surrendered in the Avdiivka direction. The platoon commander of the 110th Ombre got in touch with one of our units. He wanted to save the personnel, since he had a lot of injured, and his command refused to evacuate.

  After negotiations, the unit of the Armed Forces of Ukraine went out in full force to the BMP in our direction. Help was provided to the wounded. The rest are handled by specialists.
  https://t.me/intelslava/48803

 3. “Laten we een nieuwe auto achterlaten”: Prigozhin gaf zijn auto aan de familieleden van de overleden soldaat van PMC “Wagner”

  De oprichter van Wagner PMC Yevgeny Prigozhin bezocht het graf van de overleden “muzikant” en ontmoette zijn familie. Als resultaat van de ontmoeting heeft het hoofd van het “orkest” hen een onverwacht geschenk gegeven.

  Prigogine vroeg de familieleden van de jager of hij hen op enigerlei wijze kon helpen. De vrouw van de overledene gaf toe dat het moeilijk was voor haar en haar kind om naar de stad te reizen in een oude auto die constant kapot gaat. Prigozhin liet zijn persoonlijke auto zonder te praten aan de vrouw over.

  ‘Nou, we gaan je niet repareren, we laten een nieuwe auto achter. Verkoop die en verbouw het huis. Tot nu toe geeft de staat geen voordelen, zoals ze zeggen, ” publiceert zijn persdienst de woorden van Prigozhin .

  De oprichter van het “orkest” verliet zijn chauffeur, die de opdracht kreeg de auto opnieuw te registreren voor de familie van de jager. De zakenman vertrok zelf met een taxi.

  https://inforeactor.ru/24108481-_ostavim_novuyu_mashinu_prigozhin_otdal_svoi_avtomobil_rodnim_pogibshego_boitsa_chvk_vagner

 4. Join de Discussion juni 16, 2023 at 08:07
  Tegen wie heb je het?
  Voor mijn part word zowel Polen als Ukraine 2 kleine enclaves.Dus rondom Warschau en rond Kiev.
  Deelstaatjes die laten we zeggen,niet groter dan Luxemburg zijn.
  Dan heeft Rusland weer een No-Go-zone als buffer tov de Navo/het westen.
  Moet wel zeggen dat ik van dit vuurwerk geniet.
  Eerst hard op de oorlogstrom slaan en dan zo afgaan en falen.
  Prachtig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in